maşallah kızınıza nisa adına genellikle nur ekleniyor düşünmek isterseniz bide balık burcu olsun ne olacak anlamadım orayı fazla duygusal olur o kadar
çok teşekkür ederim canım rahatlattın beni.peki sen 39. haftada kendiliğinden başlayarak mı normal doğum yaptın.bide en son ölçümü hatırlıyo musun?benimki 22 cm çıktı.daha geçen haftaya kadar da böyle bi sorun yoktu.hayırlısı olsun hakkımızda.insan neyin doğru olduğunu anlayamıyor.bebeğe bişey olursa vicdan azabından ölürüm diye korkuyorum.ama içimdeki ses de hep bekle bekle diyor.şurda kalmış bir hafta.
Canim benim 39 biitti hala 40 girdiigim haftakontrole gittim megersem 4 cm acilmam varmis doguma aldilar benim bebisime 3300 dedi doktor ama dogdu 3530 kiloydu son olcumu canim hatirlamiyorum cunku doktorum bunlarin yanilma payi var soylemeye gerek yok diyordu bolbol hurma ye ve hareket et ben ilkinde yaptim bundada yaptim sonuc ortada hem ssonrasinda sutnde iyi olur hurma yersen hakkinda hayirlisi canim allah yardimcin olsun
canim gözün aydin allah anali babali büyütsün..ben haken beklemedeyimm darisi bizim basimiza..
canim bende bi hafta önce doktora gittim kizim 3500 kiloydu simdi 39 +5 hafta olduk ama bizimde hic sancimiz yokk...bi sorun cikmazsa normal dogum olucakk..benim doktorum bi sorun olmadigi sürece sezaryan taraftari degil...cuma doktora gidecem bakalim ne diyecekk..artik gelseler kuzucukarimiz.
merhaba anneler;
6 şubat günü doğum yaptım göğüs uçlarım fena yara oldu bebiştede çok gaz var uyumuyor
yardımmmm
hayırlı olsun öncelikle bütün yawrlaruna kavuşan annelere bekleyenlerede rabbm yardm etsin benm oğlumda 6 şubatta doğdu 2 .oğlum oldum :) göğüs uçlarına lansinoh krem kullanabilirsin kremi emzirmeden silmene gerek yok bebeğe hiç bir yanetkisi olmuyor bn ilk oğlumda kullanmıştım birde duş aldıktan sonra zeytnyağı sür uçlarına poşet kapat ymuşatır rahatlatır bn yapardım faydasını grdüm bebişin gazı içinde bnde kullanıyorum çocuk doktorumuz önerdi ilk oğlumdada kullanmıştım çok faydasını grdm sap simplex damla çevremde çoğu kişi kullandı ayrıca mesela gaz yapıcak yemeklere örneğin nohuta falan yerken kimyon at gaz olmasını önler bebeğede sütten geçmez eğer bebeğine mamada veriyorsan biberon dr.brown kullanabilirsn kolik önleyici pipet içinde benm bildiklerim yaptıklarım bunlar inşallah sizede fayda sağlar güle güle byütün bebişinizi...
mrb anneler 38hafta 5 gunlukken 17.02.2014 aksam saat 21.38 de 2800kg 49cm olarak dunyaya geldı kızım daha doguramadım dıye uzulup kendımı attım yollara esım gıdecek bebegı goremıcek dıye uzuluyodum 3km yol yurudum aksama sancım yoktu ama rahımde bi baskı hıssettım nst de sancı cıkmadı rahım de acılma 4 cm oldugunda sunı bagladılar 1 saat ıcınde dogum yaptım 4 dikişim var ama hersey yolunda allah dogurmayı bekleyen butun annelere yasatsın ınsallah
merhaba anneler;
6 şubat günü doğum yaptım göğüs uçlarım fena yara oldu bebiştede çok gaz var uyumuyor
yardımmmm
hayırlı olsun öncelikle bütün yawrlaruna kavuşan annelere bekleyenlerede rabbm yardm etsin benm oğlumda 6 şubatta doğdu 2 .oğlum oldum :) göğüs uçlarına lansinoh krem kullanabilirsin kremi emzirmeden silmene gerek yok bebeğe hiç bir yanetkisi olmuyor bn ilk oğlumda kullanmıştım birde duş aldıktan sonra zeytnyağı sür uçlarına poşet kapat ymuşatır rahatlatır bn yapardım faydasını grdüm bebişin gazı içinde bnde kullanıyorum çocuk doktorumuz önerdi ilk oğlumdada kullanmıştım çok faydasını grdm sap simplex damla çevremde çoğu kişi kullandı ayrıca mesela gaz yapıcak yemeklere örneğin nohuta falan yerken kimyon at gaz olmasını önler bebeğede sütten geçmez eğer bebeğine mamada veriyorsan biberon dr.brown kullanabilirsn kolik önleyici pipet içinde benm bildiklerim yaptıklarım bunlar inşallah sizede fayda sağlar güle güle byütün bebişinizi...
hepinizin gözü aydin allah anali babali büyütsün...yaaa ben ne zaman dogum yapicam..mrb anneler 38hafta 5 gunlukken 17.02.2014 aksam saat 21.38 de 2800kg 49cm olarak dunyaya geldı kızım daha doguramadım dıye uzulup kendımı attım yollara esım gıdecek bebegı goremıcek dıye uzuluyodum 3km yol yurudum aksama sancım yoktu ama rahımde bi baskı hıssettım nst de sancı cıkmadı rahım de acılma 4 cm oldugunda sunı bagladılar 1 saat ıcınde dogum yaptım 4 dikişim var ama hersey yolunda allah dogurmayı bekleyen butun annelere yasatsın ınsallah
canim seni merak ettim acaba dogum yaptinmi?
Canim benim 39 biitti hala 40 girdiigim haftakontrole gittim megersem 4 cm acilmam varmis doguma aldilar benim bebisime 3300 dedi doktor ama dogdu 3530 kiloydu son olcumu canim hatirlamiyorum cunku doktorum bunlarin yanilma payi var soylemeye gerek yok diyordu bolbol hurma ye ve hareket et ben ilkinde yaptim bundada yaptim sonuc ortada hem ssonrasinda sutnde iyi olur hurma yersen hakkinda hayirlisi canim allah yardimcin olsun
merabalar ben nasipse mayıs annesi olacağım da sizleride takip ederken hurmadan bahsetmişsin ben şimdi 6.5 aylığım ne zaman hurma yemeğe başlamalaıyım.
mrb anneler 38hafta 5 gunlukken 17.02.2014 aksam saat 21.38 de 2800kg 49cm olarak dunyaya geldı kızım daha doguramadım dıye uzulup kendımı attım yollara esım gıdecek bebegı goremıcek dıye uzuluyodum 3km yol yurudum aksama sancım yoktu ama rahımde bi baskı hıssettım nst de sancı cıkmadı rahım de acılma 4 cm oldugunda sunı bagladılar 1 saat ıcınde dogum yaptım 4 dikişim var ama hersey yolunda allah dogurmayı bekleyen butun annelere yasatsın ınsallah
Kizlar merhaba nasilsiniz dogum yapmayanlara Allah yardimcini olsun dogum yapan taze annisler Allah sizin de yardimciniz olsun ben kizima kavusali bir hafta oldu tarifi imkansiz bi his Rabbim nasip etain isteyene yalniz ben emzirmede sorun yasiyorum yara oldu hep halbuki 32.haftadan beri lansinoh kullaniyorum ama fayda etmedi sicak su ile siliyorum ama olmuyor var mi tavsiyeniZ korkum bebisin agzi da yara olursa diye etkilenirse diye
Anne olmak çok güzell çarşamba günü meleğime kavuştum normal doğumla 3.018 kg doğdu allaha çok şükür çok kolay bi doğumum oldu 2 saatte doğdu hastaneye gittikten sonra ayrıntıları daha sonra yazarım allah doğum yapmayanları kurtarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?