2014 Şubat Anneleri

Suni sancı verdiler mi kaçıncı haftada doğdu sancılar kac saat surdu ne zaman hastaneye gitme kararı aldım

Sabah kahvaltısından sonra gittik suni sancı verdiler ama normal sancıdan farkı yoktu sadece bence ama acı eşiğim yüksektir hataneye gitmem ve doğurmam 2 saat 40 dk sürdü ilk doğum bu arada

Sabah kahvaltısından sonra gittik suni sancı verdiler ama normal sancıdan farkı yoktu sadece bence ama acı eşiğim yüksektir hataneye gitmem ve doğurmam 2 saat 40 dk sürdü ilk doğum bu arada

Bu arada hayırlı olsun :) ben önce sancilari merak ettim ben normal dogumu çok zor diye anlatır yaşamayan bilmez felan derler o yüzden korkuyorum nasıl birşey bu suni sancı

Bu arada hayırlı olsun :) ben önce sancilari merak ettim ben normal dogumu çok zor diye anlatır yaşamayan bilmez felan derler o yüzden korkuyorum nasıl birşey bu suni sancı

Ikınma evresi sordu sancı evresi çok dayanılmaz değildi ama bu kişiden kişiye değişir çünkü dr bile şaşırdı ben hafif sancıyla gşttim ilk hastaneye 6 cm açılma vardı dr bile şaşırdı 2 saatte doğurdum çok kolay bi doğum oldu diye ama ıkınma zordu 4 ıkınmada doğdu ancak

Darısı başıma normal dogumu kolaylaştırmak için önceden birşey yaptınız mi

Ne guzel ya masallah.ben de gecen cumartesi gittigimde 2-2.5cm acilma var dedi ama ben birsey hissetmiyorum sonra hafif kanli akinti geldi dr zaten cati muaynesinden sonra gelebilir dedi ama nisanim da geldi galiba ama sanci bisey yok bende hala.zaten cumaya kadar bekleyelim birsey olmazsa yatis yapip suni sanci verilecek hayirlisi bakalim.bu arada ac tok farkedio mu ya doktora sormadim o da bisey demedi ama

canim gözün aydin allah anali babali bùyütsün..darisi bizim basimiza..bende hergün yürüse cikiyorum.tekbasima .evimi kökden temizledim ama bi sancim bile yokk...dört gözle kizimizi bekliyoruzzzzzz

Canım ben sabah kahvaltı yaptım gittim hatta hastanede sancı aralarında fazla olmamakla birlikte suda içtim

canim bizim kizlar cok nazli ciktilarr allah yardimcimiz olsun...

canim gözün aydin allah anali babali bùyütsün..darisi bizim basimiza..bende hergün yürüse cikiyorum.tekbasima .evimi kökden temizledim ama bi sancim bile yokk...dört gözle kizimizi bekliyoruzzzzzz

Sağol canım darısı başıma benimde salo akşamına kadar yoktu sancım

Gecmis olsun canim öncelikle.hapsirma konusu bebekler icin iyi dedi dr um ama öksürügü dikkate almaliyiz dedi benimde bebegim 2 gün yeni dogan yogun bakiminda yatti 1 haftada hastanede ayni odada yattik öksürük ve nefes problemimiz vardi iyi simdi sükür hemde ozaman 9 günlüktü melegim yani umarim sorun olmaz ama özellikle öksürügü erkenden bi gösterin derim bizde cigere inmeden farkettik sükür

Selamlar nasilsiniz dogum yapanlar hayirli olsun yeni melekler. Biz yari kirkimizi yaptik yikandik halamiza gittik geldik cok sükür bebegim iyi . Bekleyenlerede allah sabir versin son zamanlar zor geciyor ama geciyor merak etmeyin herkeze iyi geceler...

Bugun bende yavruma kavustum cok sukur.Epidural sezeryan oldum.Dogum icin gun sayanlar icin allah kolayliklar versin insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…