selam anneler..
dün gece kızımla ilk kez gaz sancısı yaşadık kolay kolay ağlamayan bir bebek kızım ama çok fena ağladı
ben de ağladım sonra... dayanamadım lahana yedim.. tövbe bi daha emzirirken... gece boyunca özür diledim kızımdan.. bu muskat gerçekten işe yarıyor mu? aktardan mı buluruz? gazı olunca mı veriliyo sürekli mi ?
bugün rahattık neyse ki inşallah gece yine olmaz..
bi de göbeğimiz düştü ama bi haftadır tam kurumadı.. dr. dun bişey sürdü kurumazsa haber verin dedi.. bugün de azcık akıntı oldu böyle olan var mı nasıl kuruyor?
Once sagligi tabi ama kova olsun istemistim daha az duygusal olur hayatta az uzulur diye. Balik arkadaslarim da cok anlastigim bir burc. Hala sancidan eser yok sabah biraz agrim vardi sevindim ama gecti. Bukadr bekleyip sezeryan olursam uzulurum. Bu arada dogum sancisini nasil anliycam bilmiyorum nasil bir agri acaba?
Ben de kiyamam teyzesi bi onerin var mi tecrubelisin sen:kiyamam ben ona
Kader arkadaslarim ben 17 sinde spinal sezeryanla kizima sag salim kavustum ameliyattan once acjlan damar yolu disinda hic aci olmadi belden igne felan hic acjmadi 2 gun hastanede kaldim dun ciktim dikisler aciyo mememde aciyo uch cok az benimde onun disinda biseyim yok biraz daha duzelince uzun uzun yazcam allah herkesin yardimcisi olsun opuyorum hepinizi
Lavman yaptılar mi size bize dikiş atilirken aci hissettiniz mi
tünaydın anneler;
bu gün bebişim 14 günlük oldu. suratında çok fazla sivilce çıkmaya başladı özellikle yanaklarında birazda çenesinde ve alnında.
aynı sorunu yaşayan varmı acaba?
Arkadaşlar 14 Şubat'ta bebeğimin dünyaya geldi spinal sezeryanla doğum yaptım harika bir duygu. Su an 6 günlük hafif sarılık geçiriyor anne sütü sarılığı imiş ne demek anlamadım. 10 tane daha doğurmak istiyor insan inanın tarifi imkansız bir duygu.
Bir konuda yardımınıza ihtiyacım var göğüs üçüm yok pompa kullanıp kaşıklar besliyorum yavrumubu sorunu yaşayan çözüm bulan varsa bir fikir versin nolar çok üzülüyorum.
Arkadaşlar 14 Şubat'ta bebeğimin dünyaya geldi spinal sezeryanla doğum yaptım harika bir duygu. Su an 6 günlük hafif sarılık geçiriyor anne sütü sarılığı imiş ne demek anlamadım. 10 tane daha doğurmak istiyor insan inanın tarifi imkansız bir duygu.
Bir konuda yardımınıza ihtiyacım var göğüs üçüm yok pompa kullanıp kaşıklar besliyorum yavrumubu sorunu yaşayan çözüm bulan varsa bir fikir versin nolar çok üzülüyorum.
Kızlar doğum yapanlara bir sorum var bebeğin işitme testi ne zaman yapılıyor biliyormusubuz ??
tünaydın anneler;
bu gün bebişim 14 günlük oldu. suratında çok fazla sivilce çıkmaya başladı özellikle yanaklarında birazda çenesinde ve alnında.
aynı sorunu yaşayan varmı acaba?
kızlar merhaba 6 şubatta doğum yaptım kilolarınız ne alemde kaç kilo gitti ben 76 ile doğum yaptım şuan 69lardayım hep canım bişeyler yem e istiyor özellikle tatlı siz neler yapıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?