2014 Şubat Anneleri

:kiyamam ben ona

:) ben kova burcuyum inan üzücek olan duygusal olan felan hiç bağlamıyor yine ağlıyorsun yani....sancın yoksa kontrol altındasın dimi günün geçerse sunu sancı verebilir doktorun hayırlı doğumların olsun

Kader arkadaslarim ben 17 sinde spinal sezeryanla kizima sag salim kavustum ameliyattan once acjlan damar yolu disinda hic aci olmadi belden igne felan hic acjmadi 2 gun hastanede kaldim dun ciktim dikisler aciyo mememde aciyo uch cok az benimde onun disinda biseyim yok biraz daha duzelince uzun uzun yazcam allah herkesin yardimcisi olsun opuyorum hepinizi

canim gözùn aydin allah anali babali büyütsün...biz halen beklemedeyiz...

Selam kızlar. Sabaha dogru yatamadım saat 4 ten 7 ye kadar bel ve karın agrısı mahvetti beni. Uyandım, ec işlerimi hallettim, duşumu filan aldım. Zaten kontrole gidecektim, isabet oldu. Birazdan hazırlanıp gideceğim. Hastane çantamı da götüreyim diyorum. Ne olur ne olmaz. Kolay doğum olur inşallah

tünaydın anneler;
bu gün bebişim 14 günlük oldu. suratında çok fazla sivilce çıkmaya başladı özellikle yanaklarında birazda çenesinde ve alnında.
aynı sorunu yaşayan varmı acaba?

Arkadaşlar 14 Şubat'ta bebeğimin dünyaya geldi spinal sezeryanla doğum yaptım harika bir duygu. Su an 6 günlük hafif sarılık geçiriyor anne sütü sarılığı imiş ne demek anlamadım. 10 tane daha doğurmak istiyor insan inanın tarifi imkansız bir duygu.
Bir konuda yardımınıza ihtiyacım var göğüs üçüm yok pompa kullanıp kaşıklar besliyorum yavrumu bu sorunu yaşayan çözüm bulan varsa bir fikir versin nolar çok üzülüyorum.

Canim bende kelebek ucla emz7riyorum dogala en yakin beslenme dene kesinlikle eczanelerde ve bebek esyalari satan yerlerden alabilirsin siringaylada besleyen var am ben memnunum avent marka benimki

Zorla olsa bile memede tut ucu çıkıyor komsum öyle yaptı ucu olustu acı çeksende uğraş çıkar merak etme

kızlar merhaba 6 şubatta doğum yaptım kilolarınız ne alemde kaç kilo gitti ben 76 ile doğum yaptım şuan 69lardayım hep canım bişeyler yem e istiyor özellikle tatlı siz neler yapıyorsunuz

Sadece ucu degil komple kahverengi bolumu vermeye calis canim benimde yara oldu aglayarak emziriyorum

canim gözün aydin allah anali babali büyütsün..yaaa ben ne zaman kizimi kucagima alicam...

kızlar merhaba 6 şubatta doğum yaptım kilolarınız ne alemde kaç kilo gitti ben 76 ile doğum yaptım şuan 69lardayım hep canım bişeyler yem e istiyor özellikle tatlı siz neler yapıyorsunuz

bende 6 şubatta doğum yaptım canım 71 le doğuma girdim şu an 63 kg geliyorum.
zaten 63 le hamile kalmıştım. başladığım yere geri döndüm yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…