2014 Şubat Anneleri

kızlar merhaba 6 şubatta doğum yaptım kilolarınız ne alemde kaç kilo gitti ben 76 ile doğum yaptım şuan 69lardayım hep canım bişeyler yem e istiyor özellikle tatlı siz neler yapıyorsunuz

Ben de 3 şubatta doğum yaptım 70 le girdim doğuma şimdi 63 civarında kilom. Ama cayip iştahım açık:) kendimi zor tutuyorum bazen de tutamıyorum. Bol bol su hoşaf malt içiyorum çok açlık hissetmeyeyim diye ama gecenin 3 ünde bile gidip ekmek falan atıştırıyorum:) olsun hepsi geçecek ama abartmamak lazım sonra o kilolar zor verilir benim normal kilom 54-55 civarıdır. 8 kilo vermem lazım..

Doktordan geldim kızlar. Çok ağrım vardı, nst de sancı filan çıkmadı ama. Çok ağrım var deyince alttan kontrol edecez dedi. Ebeye gönderdi beni. 1 cm açıklık varmış ama başı daha tam yerleşmemiş ve biraz yüksekmiş. Dr da durum iyi bekleyeceğiz, düzenli sancı gelmeye başlayınca gel dedi. allahım yardımcımız olsun

bende 6 şubatta doğum yaptım canım 71 le doğuma girdim şu an 63 kg geliyorum.
zaten 63 le hamile kalmıştım. başladığım yere geri döndüm yani :)

sibelmesut süper valla ne güzel fazlan kalmaması yediklerine dikkat ediyomusun peki celinesel bnde bol su içiyorum ama aklımda hep tatlı şeyler var bn 63le hamile kalmıştım bnm 2.bebeğim oldu ilk bebeğimde 56 ile hamile kalmıştım fakat 7 kilom kalmıştı öyleyken hamile kaldım ilk oğlumda 15 aylık

canim seni merak ediyordum kesin dogum yapmis dedim..hayirlisi canim bizim bu bebisler cok nazli ciktilar..bende yarin hastaneye gidecek bakalim doktorumuz ne diyecek...

Son düzenleme:
selamlar herkese 17 şubat pazartesi doğum yaptım salı evimize çıktık 3 kişilik ailemiz 4 oldu rabbime sonsuz şükürler olsun

Merhaba
Benim de aynen 2. Bebeğim. Fazlam kaldı ama 8 kilo 56 ile hamile kalmıştım 70 ile doğuma girdim ama 54 ideal kilom:) pek dikkat edemiyordum yediklerime iştahım çok açık çünkü ama yavaş yavaş kendimi frenliyorum

canımm çok sevindim sağlıklı olmanıza..Allah uzun ömür versin sana ve yavruna..biz hala beklemedeyiz bakalım

kızlar merhaba 6 şubatta doğum yaptım kilolarınız ne alemde kaç kilo gitti ben 76 ile doğum yaptım şuan 69lardayım hep canım bişeyler yem e istiyor özellikle tatlı siz neler yapıyorsunuz

Ben de 68 ile hamile kalmis, 77 ile doguma girmistim.su an 70 kiloyum.yediklerimi kismiyorum sonucta emziriyoruz su anda.ama tabii kizartma ve pasta turu yemiyorum, besin değeri daha yüksek seyler yemeye çalışıyorum. Tatli benim de canimistiyor tatli olarak meyve ya da kuru meyve hurma fln yiyorum

tünaydın anneler;
bu gün bebişim 14 günlük oldu. suratında çok fazla sivilce çıkmaya başladı özellikle yanaklarında birazda çenesinde ve alnında.
aynı sorunu yaşayan varmı acaba?

Aynen canim bizde de var, dr olabilir dedi. Senin bebisin kilo durumu nasil, 1 ay sonunda normalin altinda kalirsa mama takviyesi olabilir dedi dr, benim de canim sikildi buna.hastaneden çıkarken 3090 gr. Ciktik. Dun 15.gundu 3465 gr cikti.dr tam sinirda oldugunu soyledi.sutunu arttirmak icin 4 litre su ic dedi.ben de geldim suya vurdum kendimi.ama moralim bozuk işte. ..

Canim selam,
Sevindim iyi olmaniza,gozunaydin. biz de gobek dusunce banyo yaptirdik.artik gün asiri yikiyoruz.

Gozun aydin canim allah anali babali saglikla buyutsun

Kizlaaarrrrr hatirlarsaniz gecen cumartesi doktor 2-2.5cm acilma var bebek kanalda sadece cikmak icin sanci bekliyor cumaya kadar bekleyelim eger bi gelisme olmazsa cuma yatis yapariz suni sanci veririz demisti.ebu hafta hicbir gelisme olmadi veee o buyuk gun geliyorrr.yarin 8.30da hastanede olucaz ins.bakalim nasil bir surec basimiza neler gelecek???
Cook heyecanliyim hayirlisi olsun bakalim.nolur dualarinizi eksik etmeyin.hamilelerin duasi gecer hayirlisiyla saglikli sihhatli bir sekilde bebegimi kucagima alirim insss...

Allah yardimcin olsun insallah cabucak dogurursun.insallah yarin bebeginle tanisacaksin .muhtesem bir duygudualarim seninle

Benim de hic yoktu bebek ememeyince sagip kasikla verdim. 40 gun yaklasik once emzirmeye calistim, sonra kasikla sagdiklarimi verdim. Dr cok kilo kaybettigimiz icin 2 saatte bir verilecek sut ve en az gunde 200 ml olacak demisti, ilk gunler icin. Boylelikle kilo almaya basladi, ben rahatladimbiraz. 40 gun sinunda meme ucu belirdi ve bebek emmeyi becerdi. Sagma makinasi emekliye ayrildi.27 ay emzirdim sukur ki.

canim allah yardimcin olur...insallah rahat bi dogum olur.dualarimiz seninle...

güzel haberlerlerini bekliyoruzzz

Allah hayırlı doğum nasip etsin canım..benimde dualarım sizinle=)

Haklısın dalokaysmom elektrikli pompa aldım dün wollex 130 tl sağdıktan sonra veriyorum göğsümü. Henüz çok belirmedi ama bir iki çekebiliyo çok mutluyum göbeğimde düştü bugün harika...teşekkür ederim yardımın için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…