kızlar merhaba 6 şubatta doğum yaptım kilolarınız ne alemde kaç kilo gitti ben 76 ile doğum yaptım şuan 69lardayım hep canım bişeyler yem e istiyor özellikle tatlı siz neler yapıyorsunuz
bende 6 şubatta doğum yaptım canım 71 le doğuma girdim şu an 63 kg geliyorum.
zaten 63 le hamile kalmıştım. başladığım yere geri döndüm yani :)
Ben de 3 şubatta doğum yaptım 70 le girdim doğuma şimdi 63 civarında kilom. Ama cayip iştahım açık:) kendimi zor tutuyorum bazen de tutamıyorum. Bol bol su hoşaf malt içiyorum çok açlık hissetmeyeyim diye ama gecenin 3 ünde bile gidip ekmek falan atıştırıyorum:) olsun hepsi geçecek ama abartmamak lazım sonra o kilolar zor verilir benim normal kilom 54-55 civarıdır. 8 kilo vermem lazım..
Doktordan geldim kızlar. Çok ağrım vardı, nst de sancı filan çıkmadı ama. Çok ağrım var deyince alttan kontrol edecez dedi. Ebeye gönderdi beni. 1 cm açıklık varmış ama başı daha tam yerleşmemiş ve biraz yüksekmiş. Dr da durum iyi bekleyeceğiz, düzenli sancı gelmeye başlayınca gel dedi.allahım yardımcımız olsun
sibelmesut süper valla ne güzel fazlan kalmaması yediklerine dikkat ediyomusun peki celinesel bnde bol su içiyorum ama aklımda hep tatlı şeyler var bn 63le hamile kalmıştım bnm 2.bebeğim oldu ilk bebeğimde 56 ile hamile kalmıştım fakat 7 kilom kalmıştı öyleyken hamile kaldım ilk oğlumda 15 aylık
Kader arkadaslarim ben 17 sinde spinal sezeryanla kizima sag salim kavustum ameliyattan once acjlan damar yolu disinda hic aci olmadi belden igne felan hic acjmadi 2 gun hastanede kaldim dun ciktim dikisler aciyo mememde aciyo uch cok az benimde onun disinda biseyim yok biraz daha duzelince uzun uzun yazcam allah herkesin yardimcisi olsun opuyorum hepinizi
kızlar merhaba 6 şubatta doğum yaptım kilolarınız ne alemde kaç kilo gitti ben 76 ile doğum yaptım şuan 69lardayım hep canım bişeyler yem e istiyor özellikle tatlı siz neler yapıyorsunuz
tünaydın anneler;
bu gün bebişim 14 günlük oldu. suratında çok fazla sivilce çıkmaya başladı özellikle yanaklarında birazda çenesinde ve alnında.
aynı sorunu yaşayan varmı acaba?
Selamlar nasilsiniz dogum yapanlar hayirli olsun yeni melekler. Biz yari kirkimizi yaptik yikandik halamiza gittik geldik cok sükür bebegim iyi . Bekleyenlerede allah sabir versin son zamanlar zor geciyor ama geciyor merak etmeyin herkeze iyi geceler...
Selamlar nasilsiniz dogum yapanlar hayirli olsun yeni melekler. Biz yari kirkimizi yaptik yikandik halamiza gittik geldik cok sükür bebegim iyi . Bekleyenlerede allah sabir versin son zamanlar zor geciyor ama geciyor merak etmeyin herkeze iyi geceler...
Anne olmak çok güzell çarşamba günü meleğime kavuştum normal doğumla 3.018 kg doğdu allaha çok şükür çok kolay bi doğumum oldu 2 saatte doğdu hastaneye gittikten sonra ayrıntıları daha sonra yazarım allah doğum yapmayanları kurtarsın
Kizlaaarrrrr hatirlarsaniz gecen cumartesi doktor 2-2.5cm acilma var bebek kanalda sadece cikmak icin sanci bekliyor cumaya kadar bekleyelim eger bi gelisme olmazsa cuma yatis yapariz suni sanci veririz demisti.ebu hafta hicbir gelisme olmadi veee o buyuk gun geliyorrr.yarin 8.30da hastanede olucaz ins.bakalim nasil bir surec basimiza neler gelecek???
Cook heyecanliyim hayirlisi olsun bakalim.nolur dualarinizi eksik etmeyin.hamilelerin duasi gecer hayirlisiyla saglikli sihhatli bir sekilde bebegimi kucagima alirim insss...
Arkadaşlar 14 Şubat'ta bebeğimin dünyaya geldi spinal sezeryanla doğum yaptım harika bir duygu. Su an 6 günlük hafif sarılık geçiriyor anne sütü sarılığı imiş ne demek anlamadım. 10 tane daha doğurmak istiyor insan inanın tarifi imkansız bir duygu.
Bir konuda yardımınıza ihtiyacım var göğüs üçüm yok pompa kullanıp kaşıklar besliyorum yavrumubu sorunu yaşayan çözüm bulan varsa bir fikir versin nolar çok üzülüyorum.
Kizlaaarrrrr hatirlarsaniz gecen cumartesi doktor 2-2.5cm acilma var bebek kanalda sadece cikmak icin sanci bekliyor cumaya kadar bekleyelim eger bi gelisme olmazsa cuma yatis yapariz suni sanci veririz demisti.ebu hafta hicbir gelisme olmadi veee o buyuk gun geliyorrr.yarin 8.30da hastanede olucaz ins.bakalim nasil bir surec basimiza neler gelecek???
Cook heyecanliyim hayirlisi olsun bakalim.nolur dualarinizi eksik etmeyin.hamilelerin duasi gecer hayirlisiyla saglikli sihhatli bir sekilde bebegimi kucagima alirim insss...
Benim de hic yoktu bebek ememeyince sagip kasikla verdim. 40 gun yaklasik once emzirmeye calistim, sonra kasikla sagdiklarimi verdim. Dr cok kilo kaybettigimiz icin 2 saatte bir verilecek sut ve en az gunde 200 ml olacak demisti, ilk gunler icin. Boylelikle kilo almaya basladi, ben rahatladimbiraz. 40 gun sinunda meme ucu belirdi ve bebek emmeyi becerdi. Sagma makinasi emekliye ayrildi.27 ay emzirdim sukur ki.
canim gözün aydin allah anali babali büyütsün..yaaa ben ne zaman kizimi kucagima alicam...
Sadece ucu degil komple kahverengi bolumu vermeye calis canim benimde yara oldu aglayarak emziriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?