Canim bende kelebek ucla emz7riyorum dogala en yakin beslenme dene kesinlikle eczanelerde ve bebek esyalari satan yerlerden alabilirsin siringaylada besleyen var am ben memnunum avent marka benimki
Kizlaaarrrrr hatirlarsaniz gecen cumartesi doktor 2-2.5cm acilma var bebek kanalda sadece cikmak icin sanci bekliyor cumaya kadar bekleyelim eger bi gelisme olmazsa cuma yatis yapariz suni sanci veririz demisti.ebu hafta hicbir gelisme olmadi veee o buyuk gun geliyorrr.yarin 8.30da hastanede olucaz ins.bakalim nasil bir surec basimiza neler gelecek???
Cook heyecanliyim hayirlisi olsun bakalim.nolur dualarinizi eksik etmeyin.hamilelerin duasi gecer hayirlisiyla saglikli sihhatli bir sekilde bebegimi kucagima alirim insss...
Kizlaaarrrrr hatirlarsaniz gecen cumartesi doktor 2-2.5cm acilma var bebek kanalda sadece cikmak icin sanci bekliyor cumaya kadar bekleyelim eger bi gelisme olmazsa cuma yatis yapariz suni sanci veririz demisti.ebu hafta hicbir gelisme olmadi veee o buyuk gun geliyorrr.yarin 8.30da hastanede olucaz ins.bakalim nasil bir surec basimiza neler gelecek???
Cook heyecanliyim hayirlisi olsun bakalim.nolur dualarinizi eksik etmeyin.hamilelerin duasi gecer hayirlisiyla saglikli sihhatli bir sekilde bebegimi kucagima alirim insss...
hadi hayırlısı canım.muhtemelen şu saatlerde bebeğini almışsındır kucağına ya da çaba içindesindir doğurmak için.Allah kolaylık versin sağlıkla sıhhatle inşallah.seni merak ediyodum.aramızda 2 gün vardı.bakalım ben ne yapıcam.ben de yarın sabah 8-8.30 gibi giricem amelyata.sezeryana karar verdik.epidural istiyorum.Yarın kavuşuyoruz inşallah bebeğimle.nolur dualarınızı eksik etmeyin.karmakarışık duygular içindeyim..korku, endişe, heyecan, sevinç.....Allahım sen bizlere yardım et...:18::18::18:
sibelmesut süper valla ne güzel fazlan kalmaması yediklerine dikkat ediyomusun peki celinesel bnde bol su içiyorum ama aklımda hep tatlı şeyler var bn 63le hamile kalmıştım bnm 2.bebeğim oldu ilk bebeğimde 56 ile hamile kalmıştım fakat 7 kilom kalmıştı öyleyken hamile kaldım ilk oğlumda 15 aylık
Aynen canim bizde de var, dr olabilir dedi. Senin bebisin kilo durumu nasil, 1 ay sonunda normalin altinda kalirsa mama takviyesi olabilir dedi dr, benim de canim sikildi buna.hastaneden çıkarken 3090 gr. Ciktik. Dun 15.gundu 3465 gr cikti.dr tam sinirda oldugunu soyledi.sutunu arttirmak icin 4 litre su ic dedi.ben de geldim suya vurdum kendimi.ama moralim bozuk işte. ..
YOK CANIM YAA yediklerime dikkat etmiyorum hatta hamilelikten daha fazla iştahım var emzirmek acıktırıyor galiba. :)
Merhaba
Benim de aynen 2. Bebeğim. Fazlam kaldı ama 8 kilo 56 ile hamile kalmıştım 70 ile doğuma girdim ama 54 ideal kilom:) pek dikkat edemiyordum yediklerime iştahım çok açık çünkü ama yavaş yavaş kendimi frenliyorum
sütünüz artsın diye neler yapıyorsunuz hanımla yulaf ezmesi tüketen varmı aranızda rezene çayı celinesel araları ne kadar çocuklarının merak ettm
meraba kislar diycem ama kimse kalmamis herhalde dogurmus kislarin geneli..bende 5 gün önce subat annesi oldum....Epidural siz suni sancisiz kendi acilmamla ogluma kavustummrabbim hepinizin yawrusunu bagislasin....eger halen dogurmayanda varsa kolay sikintisiz dogumlar nasip etsin ins
hayırlısıyla sağlıkla almışsındır bebeğini kucağına inşallah canım.. allah yardımcın olsun...Kizlaarrr merhabalarrr
Iyi dilekleriniz icin tesekkur ederimm.ben sabah yatis yaptim suni sanci veriliyor hala ama acilma yavas yavas oluyor ilk dogum oldugu icin.bakalim aksama kadar dogar dediler.hayirlisi olsun haber vermek istedim.dualarinizi esirgemeyin
ben sabah kahvaltıdan sonra humana içiyorum, kuru incir kaynattık onu içiyorum bi de kayısı erik hoşafı.. öğün atlamadan yemeklerimi yemeye çalışıyorum.. akşamları da rezene içiyorum bu kadar şimdilik yetiyor çok şükür..sütünüz artsın diye neler yapıyorsunuz hanımla yulaf ezmesi tüketen varmı aranızda rezene çayı celinesel araları ne kadar çocuklarının merak ettm
allah analı babalı sağlıkla buyutmeyi nasip etsin...meraba kislar diycem ama kimse kalmamis herhalde dogurmus kislarin geneli..bende 5 gün önce subat annesi oldum....Epidural siz suni sancisiz kendi acilmamla ogluma kavustummrabbim hepinizin yawrusunu bagislasin....eger halen dogurmayanda varsa kolay sikintisiz dogumlar nasip etsin ins
biraz da psikolojik süt olayı canım ya annem emzirirken sütüm yetmiycek yine diye düşünme sakın demişti.. ilk 3 gün sütüm çok az geldi bebeğim ağladı sürekli sonra yavaş yavaş artmaya başladığını hissettim ama hiç yetmiycek diye düşünmedim benim kızım da memede uyumaya bayılıyo... bi de gaz cıkarırken omzumda.. istediği her an meme ver demişti doktor oyle yapıyorum.. bazen göğüslerim boş gibi gelse de veriyorum o da emiyo artık allah ne verdiyseKizlarrrr.bende bir tuhaflik var ya.
Sütüm olsun diye malt iciyorum,humana stell tea,incir suyu,isirgan cayi,3 litre su,bol uyku,boza,cemen tozu,sigan,bulgur daha eksik kalanlarda olmus olabilir yazmadigim.ona ragmen yavrum doymuyor.gece emzirmeden sabah sagdim 30 cc.az once sagdim 10 ccbu kadar seye dolup tasmasi geremiyormu yaw.acaba benim hormonlarda mi bisey var.kafaya da takmiyorum olur olucak diyorum.zaten gun icinde unutuyorumda.yok kuzum da surekli emmek istiyor.ne kadar emerse o kadar cok sut olur dediler.bebe mememle butunlesti:) cok seviyor emmeyi oyle uyuyor zaten.ama mamasi bitip doyunca emerek uyuyor.mama vermeden oncede hep emziriyorum onda da olmadi. Daha ne kaldi yapmadigim akliniza gelen varsa yazin ya..
Tek meme ondan mi ama bir ben degilim ki tek memeden emziren....
nasılsınız kızlar
faceye meryem uzerliin fotosunu koymuşlar bebegini emziriyomuşta her buldugu boşlukta uykuya dalıyomuş çok güzel bi uyku pozu var bide ne halde diye yorumlamışlar bide beni görseler nabarlar acaba
geceleri özellikle yatak odamızın dolapları felan heryer ayna emzirirken gözüm aynaya gidiyoda nabcamı şaşırıyorum cocugu yastıga koyup mememde sabitleyip saç felan topluyorumdelirdim sanırım
biran önce güzelleşmek istiyorumeşimde diyo sen çok beyazladın pamuk gb oldun diyo ama yok kendimi sürekli süt kokuyo gb hissediyorum
gecemiz gündüzümüz karışık bazen cok iyyiz geçti diyorum bazende kör kütük hasta hissediyorum hele dünden önceki gün memelerim bi şişti taş gb oldular nazar mı degdi bilmiyorum deli gb emzirdim cocugu insinler diye oda kustu tabi zaten çok kusuyosonra eczaneden pompa aldı kayınvaldemde sagdım cok şükür o gece ilaç içtim yattım bütün gece ateş ter ondan sonra ileştim alllahım sütün azıda zor çoguda zor bida olmadı öyle bidahada yaşatmasın rabbim süt sıtması taş kesilmesi çok zormuş süt isterkende hayırlısı için dua edin canalrım acısı cok fena
kızıma gelince 3 kilo yoktu dogdugunda 5. gün kontrolünde 3 kilo çıktı yarında doktora gidicez 14günlük olucak bakalım kilosu artmışmı cok merak ediyorumyedigini kusuyo çünkü
gaz çıkartmıyoruz ondanmı diyorum cıkarıncada kusuyo hep bi sıkınma ıkınma modunda
bide bişey sorucam eşleriniz ne durumda bebeklerine nasıl davranıyolar canım cok sıkkın ilgi düzeyleri nasıl sizinkilerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?