Hayirlisi rabim daha iyi bilir belkide kova olsa ben anlasamiycaktim. Kontrole gidiyoruz tabi dun nisan geldi bakalim ben hala bekliyorum dua ederek. Bebegim iyi olsun tek dilegim bu. Sadece benim degil tum dogum yapacaklarin allah bebislerini sag salim kucaklarina almayi nasip etsin. Dogan bebislerede hayirli omurler nasip etsin.:) ben kova burcuyum inan üzücek olan duygusal olan felan hiç bağlamıyor yine ağlıyorsun yani....sancın yoksa kontrol altındasın dimi günün geçerse sunu sancı verebilir doktorun hayırlı doğumların olsun
bizde bugün hastaneye gittikk..kizim daha dogum kanalina girmemis suyumuz sinirdaymis..cumaya kadar bekliceez bebeek gelmezse suni sanciyla dogum yapicam cok korkuyorum allah yardimcimiz olur...
Bu arada süt sorunum varAz geliyor oğlum doymuyor ve bu yüzden memeden düşmüyor. Resmen Birleşik geziyoruz. Artık sırtım fena acıyor. Sürekli kucağımda. Mecburen ek mamaya başladık. Aptamil 1 Numara veriyorum. Bizim gibi olan var mı ?
Ben daha dogum yapmadim ama sut icin elbette sana herkes biseyler soyluyordur yapiyosundurda ama benim yakinlarimin bu derdin tek cozumunu issirgan otundw buldular. ister cig ister kurusunun cayi. Gercekten sutu arttiriyor.
Allah yardimcin olsun insallah hicbirseye gerek kalmadan bir avazda gelir melegin.
Hayirlisi rabim daha iyi bilir belkide kova olsa ben anlasamiycaktim. Kontrole gidiyoruz tabi dun nisan geldi bakalim ben hala bekliyorum dua ederek. Bebegim iyi olsun tek dilegim bu. Sadece benim degil tum dogum yapacaklarin allah bebislerini sag salim kucaklarina almayi nasip etsin. Dogan bebislerede hayirli omurler nasip etsin.
benim bebiş 3.040 gr doğdu 2 gün sonra hastaneden çıkarken 2820 gr düşmüştü.
11 günlük kontrolde 3.095 kg çıktı yarın tekrar kontrolümüz var. bakalım ne kadar olmuş bebiş.
bence bozma moralini o zaman sütün artmaz pozitif düşün. doğum kilosu kaç. 15. gününde doğum kilosuna ulaşması normal olduğunu gösterir dedi dr.
Bu arada süt sorunum varAz geliyor oğlum doymuyor ve bu yüzden memeden düşmüyor. Resmen Birleşik geziyoruz. Artık sırtım fena acıyor. Sürekli kucağımda. Mecburen ek mamaya başladık. Aptamil 1 Numara veriyorum. Bizim gibi olan var mı ?
hangi topik cnmm?Kızlar doğum hikayemi yazdım diğer topiğe :))
hanımlar bende şubat annesiydim ama oğlum acele edip ocak ayında geldi.. :)) doğum yapanların gözleri aydın olsun doğum yapmamış olanlarında rabbim yardımcısı olsun hepimiz sağlıcakla büyütelim bebeklerimizi inşaallah..
kızlar lohusalık zormuş sanki , çok sıkılmaya başladım normal mi ki?
Kizlaarrr merhabalarrr
Iyi dilekleriniz icin tesekkur ederimm.ben sabah yatis yaptim suni sanci veriliyor hala ama acilma yavas yavas oluyor ilk dogum oldugu icin.bakalim aksama kadar dogar dediler.hayirlisi olsun haber vermek istedim.dualarinizi esirgemeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?