2014 Şubat Anneleri

Hayirlisi rabim daha iyi bilir belkide kova olsa ben anlasamiycaktim. Kontrole gidiyoruz tabi dun nisan geldi bakalim ben hala bekliyorum dua ederek. Bebegim iyi olsun tek dilegim bu. Sadece benim degil tum dogum yapacaklarin allah bebislerini sag salim kucaklarina almayi nasip etsin. Dogan bebislerede hayirli omurler nasip etsin.

bizde bugün hastaneye gittikk..kizim daha dogum kanalina girmemis suyumuz sinirdaymis..cumaya kadar bekliceez bebeek gelmezse suni sanciyla dogum yapicam cok korkuyorum allah yardimcimiz olur...

Allah yardimcin olsun insallah hicbirseye gerek kalmadan bir avazda gelir melegin.

Ben daha dogum yapmadim ama sut icin elbette sana herkes biseyler soyluyordur yapiyosundurda ama benim yakinlarimin bu derdin tek cozumunu issirgan otundw buldular. ister cig ister kurusunun cayi. Gercekten sutu arttiriyor.

Ben daha dogum yapmadim ama sut icin elbette sana herkes biseyler soyluyordur yapiyosundurda ama benim yakinlarimin bu derdin tek cozumunu issirgan otundw buldular. ister cig ister kurusunun cayi. Gercekten sutu arttiriyor.

Bilmiyordum canım ısırgan otunu. Hemen kullanmaya başlıyım o zaman. Çok sağol canım

Herkese iyi akşamlar :)

Çok fazla giremiyorum ve yazamıyorum.Fırsat buldukça yatıp dinlenmeye çalışıyorum.Süt ile ilgili bende tam anlam veremedim bazı şeylere.Emiyoruz , sütümde iyi geliyor ama sanki doymuyor bazen mamada veriyorum.Topuk kanına gittiğimizde doktor durumu iyi dedi ama annelik böyle bişey heralde çocuğu hep aç görüyorum :)

Rabbim yar ve yardımcın olsun benim de ufak sancılarım var ama nişan vs yok kayda değer bir ağrıda yok doktor haftaya kontrol yapacak ona göre karar verecek umarım bir avazda sağ sağlim sende bende tüm bekleyen arkadaşlarda kucaklarına alırlar...

3400 dogmustu canim ama ilk gun ac kaldi yavrum, 2.gun ve 3.gun de mama verildi sut gelmeyince. Ancak 4.gun sutum geldi. hastaneden cikarken 3090 olarak cikti. Bize de dr 10. Gunde dogum kilosuna ulasmasi gerektigini soyledi. Bizimki 13.gunde ulasmis oluyor dogum kilosuna. 1 aylik oldigunda kilosuna bakilacak tekrar, yeterli değilse mama veririz dedi.
Buna moralim bozulmustu, zaten logusalik psikolojisini ustumden atamadim daha. Hafta ici 3-4 gun annem geliyor sagolsun. Ama geceleri uykusuz kalmak zor. Hepimizin derdi sıkıntısi ortak...

hurma yemenizi öneririm kesinlikle anında etki ediyor.. eğitim hemşireleride kaliteli süt için hurmayı öneriyor..

hanımlar bende şubat annesiydim ama oğlum acele edip ocak ayında geldi.. :)) doğum yapanların gözleri aydın olsun doğum yapmamış olanlarında rabbim yardımcısı olsun hepimiz sağlıcakla büyütelim bebeklerimizi inşaallah..

amin cnm inşallah..nasıl geçti doğumun??normal mi sezeryan mı?

çok uzun zaman yazamadm..bisürü sey atlattım hamişlik döneminde..çok şükür 9 subatta oğluşumu kucağıma aldım normal doğumla..şimdi logusalık yaşıoruz..insan bisürü duyguyu aynı anda yasıomuş bu dönem..hayatınız allak bullak oluyormuş..ama bebeğinizin miss kokusu yokmu herşeye katlanmayı kolaylaştırıyor..doğum yapanlara hayırlı olsun..bekleyenlerin allah yardımcısı olsun..

18 Şubat saat 12 00 itibariyle bebeğimi meleğimi kucağımıza aldık doğum yapanlara hayırlı olsun yapmayanların Allah yardımcısı olsun . Annelik müthiş bir duyguymuş Rabbim herkese nasip etsin inşallah ... Sezeryanla doğum yaptım hayırlısı böyleymiş süt sorununu aşınca herşey daha güzel olacakkkkkk ..

merak ettim inşallah iyisinizdir doğum olmuştur muhtemelen bizi habersiz bırakma arkadaşım

Son düzenleme:
kızlar bende normal doğumu bekliyorum olmazsa perşembe sezeryan olucam artık kızım gelsin istiyorum bebeğimi kucağıma almak istiyorum perşembe sezeryan olmamın sebebi plasentada kireçlenme var 40 haftadan sonra çocuğa besin gitmez diye ama önemli olan bebeğimin ve benim sağlıkla hayırlı bir şekilde kurtulması hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…