2014 Şubat Anneleri

Kızlar benim meleğimde emmeyi beceremiyor sarılık oldu bi iki kez mecbur biberonla verdim ama memeden soğusun istemiyorum kavrayamıyor tam ucu emiyo sinirleniyo önerrceğiniz bişey varmı

Lohusa sendromu çok mutluyum ama akşamları mutluluğum gidiyor sanki anlamsız anlamsız ağlamaya başlıyorum içim sıkılıyor . Ama geçicek biliyorum .

Kızlar benim meleğimde emmeyi beceremiyor sarılık oldu bi iki kez mecbur biberonla verdim ama memeden soğusun istemiyorum kavrayamıyor tam ucu emiyo sinirleniyo önerrceğiniz bişey varmı

çok çağresiz kalırsan enjektör yada çay kaşığıyla ver sandığımızdan daha akıllılar biberon kolay olduğu için tembellik yapıyorlar benim sezeryan olduğu için 4.gün geldi sütüm göğüs ucum olmayınca aynı sıkıntıyı yaşadım şimdi 6 gündür tek memede olsa idare ediyoruz diğerini almıyor ama sabırlı ol bunun için ben doktora gittim asla biberon yok diyor canım çok yorulursun seninde sinirlerin bozulur ama sabırla meme ver ben ısırıp çiğnemesine rağmen o acıyla hala veriyorum sol meme iptal oldu artık bebeğine ve sana sağlıklı günler diliyorum

asiselcan beni hatırladın mı?? :)
bebeğin doğmuş çok sevindim hayırlı olsun güle güle büyüt inşallah :)))

asiselcan beni hatırladın mı?? :)
bebeğin doğmuş çok sevindim hayırlı olsun güle güle büyüt inşallah :)))

hatırlamammı sağol canım darısı isteyenlere olsun senin varmıydı bebiş benim hamileliğim biraz sıkıntılı geçti pek giremedim bizim takımdan alamadım haber bebeğimin biraz böbrek sorunu yaşıyo pek sosyal olamıyorum

Bizde problem yok sükür kontrollerde kilo alimi iyi ama bende elektirikli pompa kullaniyorum biberonlada veriyorum arada nekadar yedigini göreyim diye ama bizim bebek biberonu pek sevmiyo sevdiremedim millet alisiyo bikere onu verdinmi meme istemiyo diyoda bizimki memeci :)

Uyku ne dgerliymis lip... sorma bende aksam olsun istemiyorum günduzleri uyuyo ama bende anca kendimle ilgileniyorum yemek yiyorum, dusa giriyorum tam azcik kestireyim diyorum uyaniyo annemde var ama derdi memede durmak hep bizimkinin cok sık emmek istiyo kusuyo cok yedigi icin sonra bidahha yiyo ..... zor zamanlar biraz büyüseler iyi olcak.Sen nasilsin nasi bebikle aran ?

Canim humananin yaninda 2 incir icine 2 ser ceviz yada b3 tane hurma yiyorum, bulgur pilavini bol soganli yap, bol su ic birde pompa uctaki sütü cekiuormus bebek emisi pompadan güclüymüs yani 30cc pompadan geliyosa memeden 60cc emer dedi dogum yaptigim hastanedeki hemsire yani bol bol emzir mamada veriyorsun galiba mamadan ön e emzir oyle mama ver daha ihi ceker üzme bide kendini sonucta bi damla bile sut kiymetli bunada sukür canim morelde önemli

Güzellik konusunu sorma kendimi com kötü hissediyorum kilo falan biraz verdimde tip malesef ee bisiyde giyemiyorum daha dikis yerlerim aciyo deli kizlar gibi esortman picama hep ustümde.... esime gelince annem bizde dogumdan 1 hafta once geldi bebgim 25 günluk daha b7zde esimde annem var diye heralde cocukla bikere bile ilgilenmedi 3 gündür yatak odamda yatiyorum sabah bebek aglayinca yastigini aldi gitti üzüldüm bi sormadi askim sende uykusuzsun varmi benlik bisey demedi valla lafla bile dese beklerdim... annem gidince napcak bakalim bisey diyemiyorum simdi annem gidince söylerim ama. Zaten hamilelikten beri bi sogukluk var halaa devam ediyo eskiden böyle degildik bisey bile izlesek beraber izleyelim diye ugrasirdik simdi gece gündüz ayni evdeyiz ama eskisi gibi degil iste

Kızlar bizr dua edin ne olur bebeğim sarılık oldu hastaneye aldılar fototerapi için helak olduk üzüntüden

Gecmis olsun canim benim allah en yakin zamanda sifa versin insallah hastane isleri yipratir bilirim ama üzülme sütüne bisi olmasin onlar o süte muhtac unutma saglikli günler insallah

kızlar lohusalık zormuş sanki , çok sıkılmaya başladım normal mi ki?
bende birtek ben mi yaşıyorum bu duyguyu diye düşünüyordum 2 3 gün bende ağladım evet çok güzel bir duygu allah herkese nasip etsin ama sanki herşey değişti hiçbirşey eskisi gibi olmuycak gibi geliyor.değişik bir duyguymuş gerçekten ama lohusalık sendromu diye birşey var hakkaten psikolojik alışma süreci normal galiba en iyi şekilde atlatcaz inşallah mesela bugün biraz daha iyiyim alıştım duruma. göğsüm acıyor dikiş yerlerim acıyor biberon kullanmak zorunda kalıyorum 2 saatte bir sütümü sağıyorum ter basıyo üşüme geliyo vücut narkozu atıyormuş bebek ağlayınca stres yapıyorum ben bebeğimi anlamıyorum ona yetemiycem duygusuna kapılıyorum felan filan zor ama atlatcaz inş.

Hosgeldin canimm.nasilsin?
Ben zaten bu kizdan bisey anlamadim ki arkadasim.mama vermeden once emziririm hep.sonra basliyor bagirmaya mama veriyorum bitiriyor ama hepsini kusuyor.ya bu memede doyuyor ama o zaman niye bagirip araniyor ki niye kusuyor?kusarken nefes alamadi morardi zaten nefes alisinda tedirginligim vardi goturduk dr a.ciger rontgeni cekildi cigerine kacmismi diye sukur yok oyle bisey.nefes alisini olctuler gayet iyi masallah.ikinci cocugum ama acemi gibi oldum yaw.bu isi cozmem gerek.madem ac niye butun yedigi mama yi kusuyor?kilo alimida iyi cok sukur.offff anam offf:)

Gecen gun kizim agladi anne neden makyaj yapmiyorsun eskisi gibi,anne saclarin hep toplu,oje de surmemissin,dolaptan kiafet secmis bunu giy olurmu giyemedim tabi anne ben senin zayif halini istiyorum diye agladi kuzum.hep esofman yada tayt giyiyorumdoguma 83 le gittim suan 74 um.69 la hamile kalmistim az daha verebilsem keske.kendimi berbat hissediyorumcocuklarla tek basimayim kimse yok herkes gitti ve hepsi baska sehirdeler.kocam cok yogun calisiyor ve ben kizimi birakip bir kuafor e bile gidemiyorum poffff sanirim uzun zamanda gidemicem.

selam kızlar

dün doktorumuza gittik 5. gün gitmiştik 15inci gün gene carmıştı dün gittik kızımla doktorumuz maşallah diye diye bi kaldı

benimde sırtımı sıvazladı çok güzel bakmışın dedi

2940 dogmuştu 3bucuk kilo olmuş maşalllah kuzum bide o kadar çok kusuyoki anlatamam kusmasa bi o kasarda ha olurdu

minicik kuzucum akşamları babnnesiyle yatıyo odasında 2 saatte bi emmeye geliyolar yatak odasınayoksa yanımda olunca uyuyamıyorum kustumu nefes oluyomu diye diye uyku tutmuyo gündüzleride hep yanımda

bugün 16 günlük olduk büyüyoruz inşallah

bide eşleriniz ilgileniyo mu felan demiştim bebekle eşim cuma geldi eve 2 gün evde yoktu özlemiş kızımı beni sevdi sevdi bide biraz büyüdüya daha korkmuyo artık sanırım küçük diye elleyemedi zaten ilk günler hep emiyomu altımı mı pis kusuyomu diye anca yoluna koyduk herşeyi sanırım şimdi daha iyi şu 3 gündür kızım kızım diyo bide bende yanına felan yatırıyorum gülüyo felan seviyo tabi haliyle

bogazımda bi gıcıklık var sanki gıdıklanıyo gb bazen bi tutuyo öksürmem gerekiyo ama öksüremiyorum dikişlerden deli gb oluyorum aglıyorum gözümden yaş geliyo ay oda bi geçse iyice iyiyim diyebilcem

başka 1 aylık olunca gene cardı doktorumuz kalça çıkıklıgı muanesi bide bi test var adını unuttum kartında yazıyo ...

5günlük 2haftalık 1 aylık 2-3-4-5-6-aylık sonra 2 ayda bi kontrollere çarıyo sağlık ocanda yapılan testleri orda yaptırabilirmişiz devlet iğneleri karşılıyomuş nabsam bilemedim doktordaki bakım ortam daha iyi tabi sizler nabıyosunuz doktora götürüyomusunuz bebişlerinizi:44:

Hosgeldinnnn.cocuk dr unuz nerde canim?ben ilk rentip a goturuyordum biliyorsun.ama dort celik te yattigi icin orada takip ediyor.e devletin asisini vuruyorlar rentip ta ama once muayene ediyor.muayene ucretini yine aliyor anlican:) ben saglik ocaginda asilarini yaptiricam.dort celikte takibi var.buyuk kizimin dr u normalde bahar hastanesinde ustune cocuk doktoru tanimam uzak diye goturmemistim iki numarayida:)ama yine buyukte kucukte onun ellerinden operler:)saglikli olsunlarda kapilarindan gecmesinler tabiki...

maşallah canım bişey soracağım benim doğum yaptığım hastanede doktor bi 5 günlükken bir de 1 aylıkken getir dedi.Hiç 15. gün konusu geçmedi , çok hafif sarılığı var kuzumun bugün 9 günlük olduk.Acaba kontrole götürmeli miyim 15. günde bilemedim.Sağlık ocağına götüreyim diyorum ama orda da tam kontroller yapılır mı ?

kızlar bebişleriniz nasıl kusuyorlar ? ne sıklıkta ? süt kesiği gibimi kusyorlar bide ?

canım günde iki kere fln kusuyor benim kızım , o da dediğin gibi süt kesiği şeklinde.Öyle çok cıvık değil tükürüklü gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…