kızlar bebişleriniz nasıl kusuyorlar ? ne sıklıkta ? süt kesiği gibimi kusyorlar bide ?
hatırlamammı sağol canım darısı isteyenlere olsun senin varmıydı bebiş benim hamileliğim biraz sıkıntılı geçti pek giremedim bizim takımdan alamadım haberbebeğimin biraz böbrek sorunu yaşıyo pek sosyal olamıyorum
Hosgeldin canimm.nasilsin?
Ben zaten bu kizdan bisey anlamadim ki arkadasim.mama vermeden once emziririm hep.sonra basliyor bagirmaya mama veriyorum bitiriyor ama hepsini kusuyor.ya bu memede doyuyor ama o zaman niye bagirip araniyor kiniye kusuyor?kusarken nefes alamadi morardi zaten nefes alisinda tedirginligim vardi goturduk dr a.ciger rontgeni cekildi cigerine kacmismi diye sukur yok oyle bisey.nefes alisini olctuler gayet iyi masallah.ikinci cocugum ama acemi gibi oldum yaw.bu isi cozmem gerek.madem ac niye butun yedigi mama yi kusuyor?kilo alimida iyi cok sukur.offff anam offf:)
Suni sanci anlatilnaz yasanirkatilan varmi heyyyyyy
Bizde problem yok sükür kontrollerde kilo alimi iyi ama bende elektirikli pompa kullaniyorum biberonlada veriyorum arada nekadar yedigini göreyim diye ama bizim bebek biberonu pek sevmiyo sevdiremedim millet alisiyo bikere onu verdinmi meme istemiyo diyoda bizimki memeci :)
Kızlar bizr dua edin ne olur bebeğim sarılık oldu hastaneye aldılar fototerapi içinhelak olduk üzüntüden
Iyiyim canim ugrasiyorum bebekle arada girebiliyorum burayada .benim bebegimde kusuyo hemen hemen her ögününden sonra doktora sordum kahve fincani kadar migdeleri var dedi tqbi fazla emdiyse cikarir dedi normal korkma dedi hem bak kiloda almis demekki fazlasini kusuyo doyma olayini bi kilo almasindan bide kakasiyla cisinden anliyomusun bezi nekadar doluysa okadar iyi yani demekki sennin bebekte istahli anlamiyo doydugunu fazlayida cikariyor
yavrum kıyamam nesi var böbreğinin?
evet benim bebeğim 7 ayı bitirdi büyüdü artık şükür:) ne yazışıyorduk yaa eskiden :)
burada yazılanları okuyunca o lohusalık günlerim geldi aklıma.. etrafımdaki herkes bana yardımcı olmasına rağmen yine de gerçekten çok zor günlerdi... ağlama krizleri, bebeğe acılarımdan dolayı konsantre olamama, yetememe duygusu, uykusuzluk, göğüs yaraları, hamilelikten kalma kilolar ve koca göbek, eski hayatımı kaybettim duygusu vs vs bunu doğum yapan her kadın yaşıyor.
ama inanın bana hepsi geçip gidiyor ve herşey eskisi gibi oluyor :) hatta eskisinden daha güzel.. benim ilk 3 ay geçmek bilmedi sanki, ama 3 aylık olduktan sonra su gibi geçti zaman hiçbirşey anlamadım..
şuanın tadını çıkarmaya bakın ve ilerde sizi o kadar güzel ve heycanlı günler bekliyor ki.. onu düşünün.. bir insan yavrusunun adım adım büyümesine yakından şahitlik edeceksiniz inanılmaz birşey.... herkese sağlıklı mutlu bebişlerinizle bol sütlü ve bol uykulu günler diliyorum :)
3 saat çığırdım ben o suni sancıdan, boyu devrilsin onun
Canımcım bebiş gelmiş, hayırlı uğurlu olsun, güle güle büyüt sağlıkla sıhhatle inşalllah
bilirim tabi bilmem mi ama benimkinin mekanizma farkli galiba olmuyo bunlari yapinca da ..Masajla.. :) emzirmeden once bacaklarini karnina dogru itipcekiyodum.bide kol bacak capraz masaji..emzirdiktdn sonra da sirtina vurup malum klasik gaz cikarma sesini duyuncaya kadar cirpiyosun :) bunu da sen iyi bilirsin hatirlarsan
p.tesiye dogururum kesin diyodum kontrol tarihi geldi hala bi agri sanci yoksuni sanci icinde cok kotu diyolar allahim nekadar daha bekliycem acaba (
Kizlar merhaba..
Emzirirken bebegi tikanan var mi napiyosunuz oyle olunca ? Aksam emzirirken birden tikandi kuzum omrumden omur gitti kizardi oksurmeye basladi.. Iki kasinin ortasindan yukari dogru cekme hareketi kalmis aklimda bi an oyle yaptim duzelmedi ters cevirdim sirtina vurdum duzeldi.. Sonra yine emmek istedi yine aynisi oldu bu sfer kustu.. Korkmaya basliycam emzirmekten ya hic boyle bi sorunumuz yoktu 20 gundur.. kuzucum her seferinde ilk kez meme gormus gibi emdiginden kontrol edemiyo sanirim..
biz aynı zamanda hamile kalmıştık benimki ölmüştü yaşasaydı 7 aylık olucaktıcanım allah bağışlasın allah sağlıklı ömür versin bebeklerimize benim kızımın sağ böbreğinde hidro nefroz var yani normalden 3cm büyük 30. Haftamda teşis edildi zağten sıkıntılı geçiyordu ondan sonrasıda zehir oldu kucağıma alana kadar hep korku içindeydim şimdide hala korkuyorum o uyusa bile ben uyumuyorum çoğu kez 12 gün oldu doğalı ne lohusalık ne başka bişey tek derdim bebeğim sezeryan olmama rağmen refakatçı bile almadılar tek başıma 2 gün geçirdim hastahanede sütüm bile gelmedi bebeğimi enjektörle besledim neyseki geçti 1aylık olunca böbreğine tekrar bakılcak inşallah ameliyata gerek kalmaz çok zayıf teyzesi 2.750 doğdu 5. Gün 2.640 a düşmüştü şimdi salı gününe kadar 150gr almamız lağzım inşallah alır kendimi de düşünemiyorum başka şeylerde tek korkum iyi besleyemezsem keyfimbilir gerçektende ne çok yazardık şimdi bebeklerden pek fırsat olmuyo arada minikkelebekle görüşüyorum ama bizim tayfadan pek ses yok artık kimse fırsat bulamıyo :)
canim seninle ayni durumdayis cùnkü benimde hic sancim yok doktorum persembeye kadar dogum olmazsa suni sanci verecez dedii..bende arastirdim suni sanci cok kötüymüs büyük ihtimalle sezaryan isticem..allah yardimcimiz olsun...
Canım suni sancı yerine rahim ağzını yumuşatan bir ilaç var, onu konuşsan doktorla. Ben 6 da hastaneye yattım ki benim de hatırlarsan hiç sancım yoktu. Yarım saat bi saati bulmadı başladı kendi sancılarım. Doktor geldiğinde nst de kendi sancılarımın sıklığını görünce sakın suni vermeyin bile dedi. Hoş sonra açılma olmayınca sezaryen oldum ama onda kızımın etkisi var kanalı bulamamış:-/ ama tabii sen bilirsin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?