2014 Şubat Anneleri

Doguran dogurmayan tum hanimlar gunaydin!

Ben de kizimi doktora goturuyorum.kilosunda emmesinde ve kakasinda sıkıntı yok fakat cok gazimiz var. Ultrasonda çıktı. Pek rahat uyuyamiyor kuzum. 4-5saat durmadan agladigi oluyor. Gecen gun 12saat uyanik durdu. Uyutamadim. Morarana kadar agliyor. Arabayla gezmek Banyo yapmak yada bebe yagi falan hic rahatlatmiyor. Gaz sıkıntısı olan var mi? Siz neler yapiyorsunuz

merhaba arkadaşlar geçmişi okuyamadım 18 şubatta saat 10.30 oglum emir berkeyi kucagımıza aldık şimdi 1 haftalık uykusuzluk yorgumluk sezeryanın acıları gaz sancısı vb birçok şey olsada annelik çok güzel

Rahim ağzını yumusatan ilaç ilk defa duydum neymis o ne faydasi var

Canim o bi igne banada yaptilar suni sancinin icine ( seruma) yaptilar acildiktan sonra rahmin yumusamasi icin ysardimci oluyor ondan sonra hersey cok cabuk olup bittiyor zaten korkulacak bisey yok suni sancida aldim ama anlatildigi gibi zorlu olmadi

bizimde gaz problemimiz var dr sab simplex diye damla verdi ama hiç işe yaramadı.
bendede çok gaz oluyor yediklerime dikkat etsem bile maalesef oluyor. emerken uyuyor yatırınca başlıyor ağlamaya sürekli göğsümde yatmak istiyor.

Canim o bi igne banada yaptilar suni sancinin icine ( seruma) yaptilar acildiktan sonra rahmin yumusamasi icin ysardimci oluyor ondan sonra hersey cok cabuk olup bittiyor zaten korkulacak bisey yok suni sancida aldim ama anlatildigi gibi zorlu olmadi

Tek korkum suni sancı inşallah o olmadan doğum gerceklesir çok kötü diye anlatıyorlar dayanilmaz bir aci

bende rentıpta ilk kntrol eden doktora götürüyorum 2 dir canım zaten ilk 5. günkü ücretsiz diye oraya gittik sonra oda haftaya genegeln demiş hadi bikere daha gidelim dedik 15. gün anam kontrol dediler gene para almadılarbi sevindirik olduk dedim gözden çıkarmıştım bikere para vermeyi 1 aylık kontrolü içinde randövu aldım banada uzak geliyo rentıp bide metro anlamında çok ters ben merinosta oturuyorum bebek arabasıyla 10 dakkada giderim bahar hastanesine o yüzden ordan bi doktora devam etsem daha iyi olcak sanırım:44:bilemedimki şimdi eşimde yola gidiyo herzman yanımda birileri olmucak yani acil bişeyde bile kaptım gb kendim götürebilirim bahara30günlükken saglık ocandan cardılar 4.gün topuk kanı alınınca oraya gidince o kalça muanesini aşısını felan yaaprlarsa hastaneye gitmesemmi ama acık sarılıgı var doktorada güzel muane ediyo kilosunu felan oraya gideyim ben bikere daha ya aklımda kalmasınay doktor görmek istemiyorum hastane felan hele rentıp asansöre binince kalbim pır pır attı dogum sonrası panik atak olabilirim çok korkuyorum dogumdan

benimkininde cok az sarılıgı var doktor test yapmaya gerek yok diyo o kadar az yani kilosuna felan baktı kuzumun başka bişey yapmadı kontrol gb oldu 1 aylık gibdince boyunu felan ölçcek kilosunu kalça muanesi ve bi aşı yapılcaksaglık ocanda sarılıktan anlamıyolar sanırım için rahat etmesi için götür istersen sen bilirsin canım

bu arada benimki yedigini kusuyoı kilo almasına bile cok şaşırdım

Bizde de durum aynen böyle. bende damla kullanıyorum ama hiç işe yaramıyor hatta gögsunde alerji bile oldu.acaba damladan dolayımı bilmiyorum.

Canim icinde kalicaksa gotur bi kere daha o zaman.ya ben ucevler de oturuyorum rentip yakin.bahar a gidemedim hadi buyuk kiz araba koltugunda oturur ama digeri daha cok kucuk birinin yaninda olmasi lazim.koca yi desen goremiyoruz bile dogru duzgun.mecbur kaldim rentip a o ara kocamin orda fizik tedavisi vardi o giderken mecbur bizde gittik:)
Ama bahar daki dr umuzda kizima cok iyi bakiyor.hatta ben hamileyken onuda ben buyutcem derdi:)erkek olursa adini bile koymustu.artik yanima birini bulursam bahar a goturcem.anam cokta uzak yaaa.
Bu ara o taeaflara tasinmayi dusunuyoruz ama isten dolayi ama sadece dusuncede kaliyor.ayyy inan ne yapacagimi bilmiyorum

Su is yeri hayirlisiyla bir acilsinda artik bakicaz duruma.bu arada bahar daki dr umuz turgay baz.
Anam uykusuzluktan ne yazcagimida karistirmis olabilirim anla artik sen:):):)

4 gün ne verdiniz bebişe ?

Bizde de durum aynen böyle. bende damla kullanıyorum ama hiç işe yaramıyor hatta gögsunde alerji bile oldu.acaba damladan dolayımı bilmiyorum.

tekrar dr gittik sab simplex işe yaramadı hiç. şimdi başka ilaçlar verdi. bakalım kullanayım işe yararsa buradan yazarım sanada canım.
çocuk ağlamaktan katılıyor resmen yaa

geçmiş olsun. inşallah en kısa zamanda bebeğinizin gözü iyileşir. allah uzun ömür versin bebeğinize de.

canım kızınız ne kadar bilmiyorum ama en geç 3 ayda geçiyor merak etme. 40'ı çıkınca falan azalıyo. bazılarında o zaman geçiyo ama en geç dediğim gibi 3 ayda bişeyi kalmaz. 4. ayda tamamen kendisi çıkarır gazını olsa bile.

Son düzenleme:
Gaz damlasi bio gaia ve zinco kullaniyoruz biz. Morarana kadar aglamasina dayanamiyorum.yediklerime ve ayaklarima cok dikkat ediyorum neden boyle oluyor dedim doktora. Bunyesi yapiyor senden gecmiyor istedigin herseyi yiyebilirsin dedi.

Rahim ağzını yumusatan ilaç ilk defa duydum neymis o ne faydasi var

Şöyle ki bana iğneyle değil de rahim ağzına bi fitil yerleştirdiler. O da suni sancısız kendi sancımın başlamasını sağladı. Eğer yeterli olmazsa suni sancı veriyorlarmış.

canim bilgin icin tskler bende ilk defa duyuyorum rahim ici yumusatan ilaci persembe günü doktorumla danisacam ..allah yardimcimiz olur...

Bir tek ben kaldım sanırım şubat annelerinden.

canim benim bende beklemedeyimm sancim hic yokk...

Kizlar bebisim 13 gunluk arada hizli nefes alip veriyor sizde de vrmi bir durum birde saglik ocagina asi icin ne zaman gidiliyor hemsiremiz telefonu acmiyor

Kizlar bebisim 13 gunluk arada hizli nefes alip veriyor sizde de vrmi bir durum birde saglik ocagina asi icin ne zaman gidiliyor hemsiremiz telefonu acmiyor

canm bizi aşı için 1 ay sonra gel demişti 2.hepatit B aşısı vurulacakmış ilki doğduğunda vurulmuş aşı kartında yazıyo canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…