Rahim ağzını yumusatan ilaç ilk defa duydum neymis o ne faydasi var
Doguran dogurmayan tum hanimlar gunaydin!
Ben de kizimi doktora goturuyorum.kilosunda emmesinde ve kakasinda sıkıntı yok fakat cok gazimiz var. Ultrasonda çıktı. Pek rahat uyuyamiyor kuzum. 4-5saat durmadan agladigi oluyor. Gecen gun 12saat uyanik durdu. Uyutamadim. Morarana kadar agliyor. Arabayla gezmek Banyo yapmak yada bebe yagi falan hic rahatlatmiyor. Gaz sıkıntısı olan var mi? Siz neler yapiyorsunuz
Canim o bi igne banada yaptilar suni sancinin icine ( seruma) yaptilar acildiktan sonra rahmin yumusamasi icin ysardimci oluyor ondan sonra hersey cok cabuk olup bittiyor zaten korkulacak bisey yok suni sancida aldim ama anlatildigi gibi zorlu olmadi
Hosgeldinnnn.cocuk dr unuz nerde canim?ben ilk rentip a goturuyordum biliyorsun.ama dort celik te yattigi icin orada takip ediyor.e devletin asisini vuruyorlar rentip ta ama once muayene ediyor.muayene ucretini yine aliyor anlican:) ben saglik ocaginda asilarini yaptiricam.dort celikte takibi var.buyuk kizimin dr u normalde bahar hastanesinde ustune cocuk doktoru tanimam uzak diye goturmemistim iki numarayida:)ama yine buyukte kucukte onun ellerinden operler:)saglikli olsunlarda kapilarindan gecmesinler tabiki...
maşallah canımbişey soracağım benim doğum yaptığım hastanede doktor bi 5 günlükken bir de 1 aylıkken getir dedi.Hiç 15. gün konusu geçmedi , çok hafif sarılığı var kuzumun bugün 9 günlük olduk.Acaba kontrole götürmeli miyim 15. günde bilemedim.Sağlık ocağına götüreyim diyorum ama orda da tam kontroller yapılır mı ?
canım günde iki kere fln kusuyor benim kızım , o da dediğin gibi süt kesiği şeklinde.Öyle çok cıvık değil tükürüklü gibi
bizimde gaz problemimiz var dr sab simplex diye damla verdi ama hiç işe yaramadı.
bendede çok gaz oluyor yediklerime dikkat etsem bile maalesef oluyor. emerken uyuyor yatırınca başlıyor ağlamaya sürekli göğsümde yatmak istiyor.
çok çağresiz kalırsan enjektör yada çay kaşığıyla ver sandığımızdan daha akıllılarbiberon kolay olduğu için tembellik yapıyorlar benim sezeryan olduğu için 4.gün geldi sütüm göğüs ucum olmayınca aynı sıkıntıyı yaşadım şimdi 6 gündür tek memede olsa idare ediyoruz diğerini almıyor ama sabırlı ol bunun için ben doktora gittim asla biberon yok diyor canım çok yorulursun seninde sinirlerin bozulur ama sabırla meme ver ben ısırıp çiğnemesine rağmen o acıyla hala veriyorum sol meme iptal oldu artık bebeğine ve sana sağlıklı günler diliyorum
Bizde de durum aynen böyle. bende damla kullanıyorum ama hiç işe yaramıyor hatta gögsunde alerji bile oldu.acaba damladan dolayımı bilmiyorum.
Bizde de durum aynen böyle. bende damla kullanıyorum ama hiç işe yaramıyor hatta gögsunde alerji bile oldu.acaba damladan dolayımı bilmiyorum.
Doguran dogurmayan tum hanimlar gunaydin!
Ben de kizimi doktora goturuyorum.kilosunda emmesinde ve kakasinda sıkıntı yok fakat cok gazimiz var. Ultrasonda çıktı. Pek rahat uyuyamiyor kuzum. 4-5saat durmadan agladigi oluyor. Gecen gun 12saat uyanik durdu. Uyutamadim. Morarana kadar agliyor. Arabayla gezmek Banyo yapmak yada bebe yagi falan hic rahatlatmiyor. Gaz sıkıntısı olan var mi? Siz neler yapiyorsunuz
Rahim ağzını yumusatan ilaç ilk defa duydum neymis o ne faydasi var
Canim o bi igne banada yaptilar suni sancinin icine ( seruma) yaptilar acildiktan sonra rahmin yumusamasi icin ysardimci oluyor ondan sonra hersey cok cabuk olup bittiyor zaten korkulacak bisey yok suni sancida aldim ama anlatildigi gibi zorlu olmadi
2gün mama 3.gün hem mama hemde sütten önce gelen sıvı kolostrum pompayla çektim 4. Günün gecesi sütüm gelmeye başladı ama asla biberon kullanmadım4 gün ne verdiniz bebişe ?
canim bilgin icin tskler bende ilk defa duyuyorum rahim ici yumusatan ilaci persembe günü doktorumla danisacam ..allah yardimcimiz olur...Canım suni sancı yerine rahim ağzını yumuşatan bir ilaç var, onu konuşsan doktorla. Ben 6 da hastaneye yattım ki benim de hatırlarsan hiç sancım yoktu. Yarım saat bi saati bulmadı başladı kendi sancılarım. Doktor geldiğinde nst de kendi sancılarımın sıklığını görünce sakın suni vermeyin bile dedi. Hoş sonra açılma olmayınca sezaryen oldum ama onda kızımın etkisi var kanalı bulamamış:-/ ama tabii sen bilirsin:)
Bir tek ben kaldım sanırım şubat annelerinden.
bir aylık olduğunda gidiliyor canım hepatit aşısı varKizlar bebisim 13 gunluk arada hizli nefes alip veriyor sizde de vrmi bir durum birde saglik ocagina asi icin ne zaman gidiliyor hemsiremiz telefonu acmiyor
Kizlar bebisim 13 gunluk arada hizli nefes alip veriyor sizde de vrmi bir durum birde saglik ocagina asi icin ne zaman gidiliyor hemsiremiz telefonu acmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?