Kizlar bebisim 13 gunluk arada hizli nefes alip veriyor sizde de vrmi bir durum birde saglik ocagina asi icin ne zaman gidiliyor hemsiremiz telefonu acmiyor
Kizlar bebisim 13 gunluk arada hizli nefes alip veriyor sizde de vrmi bir durum birde saglik ocagina asi icin ne zaman gidiliyor hemsiremiz telefonu acmiyor
kızlar yarın spinal sezeryanla kızımı kucağıma alıcam bizimki gelmedi biz getirtiyozyani yarın sabah 8.15te hastanede olcaz 9.00 da sezeryana alcaklar yarın ilk annelik heyecanımı tadıcam inş. dualarınızı bekliyorum
Günaydınlar. Bizde evin orta yerine salincak kurduk. Insallah bunda bari uyur biraz. Aglamasin kuzucum yeterki.
Gunaydin.hala gaz sancilarimi?Muskat denedinmi hic?ben ilk kizimda kullandim cok fayda etmisti.kucuk hindistan cevizi.Rendenin ince tarafinda rendeler cok cok kucuk mamasina koyardim.arkadasimdan ogrenmistim cok sukur iyide geliyordu. Denemeni tavsiye ederim..
Bide suan benim kizim hem anne sutu hem mama yiyor hatta mama daha fazla ama ben emzirdigim icin hergun 2 fincan rezene iciyorum sutumden ona gecsin diye.ise yariyor aklinda bulunsun...
Ben sadece emziriyorum. Rezene iciyorum ama faydasi olmuyor. Muskat hic duymamistim. Nerden alabilirimki acaba? Bir de onu deneyeyim.
Gunaydinnnnnn.doguran uğramaz oldu:26:
Allah herkese saglik huzur versin...
3 saatlik uykuyla duruyorum ama acayip enerjim var
Kocamla kahvaltı ettikİlk göz agrim okula gitti minnisim hala emiyor 1 saattir
Sizlerde ne var ne yokkk?
kızlar yarın spinal sezeryanla kızımı kucağıma alıcam bizimki gelmedi biz getirtiyozyani yarın sabah 8.15te hastanede olcaz 9.00 da sezeryana alcaklar yarın ilk annelik heyecanımı tadıcam inş. dualarınızı bekliyorum
kızlar aranızda emzıremeyen var mı gögus ucundan dolayı?? bn gögüs ucu kalkaıyla emzırebılıyorum kızımı ama korkuyorum kndı gögsumu almazsa dıe hastanede sütüm gelmedi mama fln verildi alostı sanırım gögsumu bılmıorsu ama smdı sukır ölede olsa gögsümden emzırıyorum bnöşe aynı seyı yasayan var mı??
kızlar ya bebişlerinizi kaç saate bir emziriyosunuz benmki bıraksan akşama kadr uyur.ben 2 saate bir emziriyorum ama sanki yetmiyo kilosu iyi ddi geçen hafta dr.bu haftada gidecez ishal için bakalım ne dicek
CaNim ben kelebek aparatsiz emziremiyorum gögüs ucum cok yoktu basta dogdugundan beri onu kullaniyorum 26 günluk simdi gogüs ucum cikti ama bu seferde o ona alisti daha buyük daha rahat emiyo bende zorlamiyorum yeterki emsin diyorum tabi evde hep bi telas oluyo kelebek nerdeee :))) genelde her emdikten sonra steril makinasina koyuyorum o cok önemli o yoksa bile kaynatilmali illaki sende yapiyosundur ama gene söyleyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?