2014 Şubat Anneleri

sezaryen olan anneler dikişleriniz ne durumda.
benim dikişimin sağ ucunda bitiş yerinde misina var sizdede böylemi.
dr sormayı unuttum 40 dan sonra kontrole gel dedi o zamana kadar merak ettim sizdede varmı diye

Kizlar bebisim 13 gunluk arada hizli nefes alip veriyor sizde de vrmi bir durum birde saglik ocagina asi icin ne zaman gidiliyor hemsiremiz telefonu acmiyor

Öksürük hirilti varmi ? Benim dr hizli nefes almasini cok normal karsilamadi ama bizde söyledigim sikayetlerde vardi bisi yoktur insallah ama kontrole götürdügünde söyle bence zaten anormal nefesi anliyo dr lar

Kizlar bebisim 13 gunluk arada hizli nefes alip veriyor sizde de vrmi bir durum birde saglik ocagina asi icin ne zaman gidiliyor hemsiremiz telefonu acmiyor

arada benim kızımda nefes hızlanması oluyor gibi , hırıltı yok.Ama arada boğazında gıcık var gibi ıhım ıhım yapıyor.İlk günde yapıyordu doktoru bişey demedi , aklıma takıldı şimdi.

kızlar yarın spinal sezeryanla kızımı kucağıma alıcam bizimki gelmedi biz getirtiyoz yani yarın sabah 8.15te hastanede olcaz 9.00 da sezeryana alcaklar yarın ilk annelik heyecanımı tadıcam inş. dualarınızı bekliyorum

canim allah yardincin olur insallah sag salim bebisini kucagina alirsin..canim bende beklemedeyim persembe güne kadar gelmese ya suni sanciyla yda sezaryanla olucak dogum..allah yardimcimiz olsun.

Gunaydinnnnnn.doguran uğramaz oldu:26:
Allah herkese saglik huzur versin...

3 saatlik uykuyla duruyorum ama acayip enerjim var
Kocamla kahvaltı ettikİlk göz agrim okula gitti minnisim hala emiyor 1 saattir
Sizlerde ne var ne yokkk?

Günaydınlar. Bizde evin orta yerine salincak kurduk. Insallah bunda bari uyur biraz. Aglamasin kuzucum yeterki.

Günaydınlar. Bizde evin orta yerine salincak kurduk. Insallah bunda bari uyur biraz. Aglamasin kuzucum yeterki.

Gunaydin.hala gaz sancilarimi?Muskat denedinmi hic?ben ilk kizimda kullandim cok fayda etmisti.kucuk hindistan cevizi.Rendenin ince tarafinda rendeler cok cok kucuk mamasina koyardim.arkadasimdan ogrenmistim cok sukur iyide geliyordu. Denemeni tavsiye ederim..

Bide suan benim kizim hem anne sutu hem mama yiyor hatta mama daha fazla ama ben emzirdigim icin hergun 2 fincan rezene iciyorum sutumden ona gecsin diye.ise yariyor aklinda bulunsun...

kızlar ya bebişlerinizi kaç saate bir emziriyosunuz benmki bıraksan akşama kadr uyur.ben 2 saate bir emziriyorum ama sanki yetmiyo kilosu iyi ddi geçen hafta dr.bu haftada gidecez ishal için bakalım ne dicek

Bide suan benim kizim hem anne sutu hem mama yiyor hatta mama daha fazla ama ben emzirdigim icin hergun 2 fincan rezene iciyorum sutumden ona gecsin diye.ise yariyor aklinda bulunsun...

Ben sadece emziriyorum. Rezene iciyorum ama faydasi olmuyor. Muskat hic duymamistim. Nerden alabilirimki acaba? Bir de onu deneyeyim.

kızlar aranızda emzıremeyen var mı gögus ucundan dolayı?? bn gögüs ucu kalkaıyla emzırebılıyorum kızımı ama korkuyorum kndı gögsumu almazsa dıe hastanede sütüm gelmedi mama fln verildi alostı sanırım gögsumu bılmıorsu ama smdı sukır ölede olsa gögsümden emzırıyorum bnöşe aynı seyı yasayan var mı??

Ben sadece emziriyorum. Rezene iciyorum ama faydasi olmuyor. Muskat hic duymamistim. Nerden alabilirimki acaba? Bir de onu deneyeyim.

aynı kaderi paylasıyoruz galiba
sab simplex işe yaramadı
şimdi bio gaia ve neo baby kullanmaya başladım. sanki daha kolay çıkarıyor gazını fakat bu seferde sürekli ıkınıyor gibi geliyor bana
gecede uykusunda surekli mıkırdanıyor sankı hiç derin uykuya dalmıyor.
muskat bende denemedim bakalım yarın çıkıp aktardan alayım bide onuda ekleyeyim.
bendede çok gaz var o kadarda dikkat ediyorum yediklerime. haliyle bebeğe geçiyor.

Gunaydinnnnnn.doguran uğramaz oldu:26:
Allah herkese saglik huzur versin...

3 saatlik uykuyla duruyorum ama acayip enerjim var
Kocamla kahvaltı ettikİlk göz agrim okula gitti minnisim hala emiyor 1 saattir
Sizlerde ne var ne yokkk?

Masallah enerjin varsa diyeyim öncelikle :) bazen ben bayilcak gibi oluyorum bazen senin gibi enerjiknoluyorum azcik uyuduysam.bizde gaz problemi basladi valla uyanik oldumu ya emiyo ya gaz sancisi cekiyo onunla ugrasiyorum giremiyorum burayada vakit 0 senin anlicagin. Humananin rezeneli kimyonlu cayi varmis onu aldim iciyorum bide zinco damla kullaniyorum insallah ise yarar sen naptin bebek kusuyomu daha ay benimkide kusuyo bazen hemen gene emiyo dun süt bitti gece bikere mama versim istemiyo 30 cc yddi gene meme araniyo

Allah sag salim tatli bebegini nasip etsin bugun gecmek bilmez artik sana hayirli olsun

CaNim ben kelebek aparatsiz emziremiyorum gögüs ucum cok yoktu basta dogdugundan beri onu kullaniyorum 26 günluk simdi gogüs ucum cikti ama bu seferde o ona alisti daha buyük daha rahat emiyo bende zorlamiyorum yeterki emsin diyorum tabi evde hep bi telas oluyo kelebek nerdeee :))) genelde her emdikten sonra steril makinasina koyuyorum o cok önemli o yoksa bile kaynatilmali illaki sende yapiyosundur ama gene söyleyim dedim

kızlar ya bebişlerinizi kaç saate bir emziriyosunuz benmki bıraksan akşama kadr uyur.ben 2 saate bir emziriyorum ama sanki yetmiyo kilosu iyi ddi geçen hafta dr.bu haftada gidecez ishal için bakalım ne dicek

Canim kilo aliyosa doyuyo demekki . Ben ilk 2 hafta falan 2 saatte bir uyandirip emziriyorum simdi 3 saatte bir uyandiriyorum uyanik olunca o nezaman isterse veriyorum ama daha sık emiyo uyanikken gece 3 saatte bir felan yiyo

her emzırmeden snra kaynatıyorum vaalla ama gece zor oluo dırek gögsunu acıp emmek warkwn ama sukur etmek laazım onceden sagıp verıodum. ya ıns. bnmkıde o aparat ucu kıvamına gelırde emzırebılırımm alstı cunku uzun bırsey damagına temas eden gögus ucunu bnmko kısa gelıo kelebek dedıgın nsl bırsey??

Slm kızlar 14 Şubat akşam 19.30 da oğlumu kucağıma aldım 4 gün yorun bakımda kaldı normal doğum oldu detaylı olarak yazcam evimize yeni geçtik toplanınca detaylı yazcam hikayemi görüşürüz.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…