hanımlar yardım edin kızım çok kötü pisik oldu ne yaptı isem geçmedi fikri olan varsa sevinirim
hanımlar yardım edin kızım çok kötü pisik oldu ne yaptı isem geçmedi fikri olan varsa sevinirim
aynı kaderi paylasıyoruz galiba
sab simplex işe yaramadı
şimdi bio gaia ve neo baby kullanmaya başladım. sanki daha kolay çıkarıyor gazını fakat bu seferde sürekli ıkınıyor gibi geliyor bana
gecede uykusunda surekli mıkırdanıyor sankı hiç derin uykuya dalmıyor.
muskat bende denemedim bakalım yarın çıkıp aktardan alayım bide onuda ekleyeyim.
bendede çok gaz var o kadarda dikkat ediyorum yediklerime. haliyle bebeğe geçiyor.
zeytinyağını kızdır sonra ılındır bi pamuğu zeytinğına bula sonra pişik olan yere koy bebek bezini popuşuna bağla çocuk rahatlar iyi hafiflesin pişik öyle sür kremini hatta sürmene bile gerek kalmıcak
Kesinlikle ayni seyleri yasiyoruz. Guzelce derin derin uyumuyor. Zaten uyutabilmek problem. Uykusundan aglayarak ciglik atarak uyaniyor. Bu kadar cok mu aci cekiyor acaba? doktor sutten gaz gecmez onun bunyesi yapar dedi bana. Bende cok dikkat ediyorum. Hem kizimi hem kendim kat kat giyiniyorum. Ayakkalarimiza da dikkat edjyorum ama hic faydasi olmuyor. Ciglik cigliga banyo yapiyoruz belki banyodan sonra uyur diye ama gozunu bile kirpmiyor.acaba ne kadar surcek bu sıkıntılar
kızlarrrrrrrrrr bu göğüs yaraları nolcak 27 gunluğuz çok acıyo resmen etım cekılıyo bı çok şey denedım varmı sızınde sonuc aldığınız formuller
kızlar ben de 22 şubat sabahı minnoşumu epidural sezeryanla aldım kucağıma.bugün 4 günlüğüz ama sütüm çok az benim yaaa.damla damla nerdeyse.e haliyle yetmiyo.bebiş aç kalmasın diye de mama veriyoruz daha çok.3 saatte bir sağıyorum ancak 20 cc çıkıyo.artar mı acaba zamanla?sanırım bizim ufaklık da mamaya alışacak sütüm gelse bile emmeyecek diye korkuyorum.var mı benim gibi olan?
zeytinyağını kızdır sonra ılındır bi pamuğu zeytinğına bula sonra pişik olan yere koy bebek bezini popuşuna bağla çocuk rahatlar iyi hafiflesin pişik öyle sür kremini hatta sürmene bile gerek kalmıcak
Travazol diye bir krem var.mantar kremidir ama pisigede cok iyidir.sifalar kuzuyaa...
kızlarrrrrrrrrr bu göğüs yaraları nolcak 27 gunluğuz çok acıyo resmen etım cekılıyo bı çok şey denedım varmı sızınde sonuc aldığınız formuller
canim gözün aydin allah anali babali büyütsün...
zeytin yağ sürdüm ama kizdirmadan bunu da deniyim ins geçer her cisini yaptiginda yavrum kivraniyor tsk ederim tavsiyen için
zeytin yağ sürdüm ama kizdirmadan bunu da deniyim ins geçer her cisini yaptiginda yavrum kivraniyor tsk ederim tavsiyen için
teşekkür ederim canım.kaç gündür takip edemedim.sen doğum yapmadın daha di mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?