2014 Şubat Anneleri

kızlar ben de 22 şubat sabahı minnoşumu epidural sezeryanla aldım kucağıma.bugün 4 günlüğüz ama sütüm çok az benim yaaa.damla damla nerdeyse.e haliyle yetmiyo.bebiş aç kalmasın diye de mama veriyoruz daha çok.3 saatte bir sağıyorum ancak 20 cc çıkıyo.artar mı acaba zamanla?sanırım bizim ufaklık da mamaya alışacak sütüm gelse bile emmeyecek diye korkuyorum.var mı benim gibi olan?

kızlarrrrrrrrrr bu göğüs yaraları nolcak 27 gunluğuz çok acıyo resmen etım cekılıyo bı çok şey denedım varmı sızınde sonuc aldığınız formuller

hanımlar yardım edin kızım çok kötü pisik oldu ne yaptı isem geçmedi fikri olan varsa sevinirim

zeytinyağını kızdır sonra ılındır bi pamuğu zeytinğına bula sonra pişik olan yere koy bebek bezini popuşuna bağla çocuk rahatlar iyi hafiflesin pişik öyle sür kremini hatta sürmene bile gerek kalmıcak

Kesinlikle ayni seyleri yasiyoruz. Guzelce derin derin uyumuyor. Zaten uyutabilmek problem. Uykusundan aglayarak ciglik atarak uyaniyor. Bu kadar cok mu aci cekiyor acaba? doktor sutten gaz gecmez onun bunyesi yapar dedi bana. Bende cok dikkat ediyorum. Hem kizimi hem kendim kat kat giyiniyorum. Ayakkalarimiza da dikkat edjyorum ama hic faydasi olmuyor. Ciglik cigliga banyo yapiyoruz belki banyodan sonra uyur diye ama gozunu bile kirpmiyor.acaba ne kadar surcek bu sıkıntılar

Aaaa tarnanayi guzel yapan aplaaaa:) ama anne kimse onun gibi tarnana yapmiyorr.

aynı şeyleri 3 gündür yaşıyorum dün gece zirve yaptı .. dün gündüz az uyudu kızım hep huzursuzdu gece de 3te ancak yanıma alıp uyutabildim tabi ben uyuyamadım yanımda oldugu için.. sonra 5te bi uyandı 6ya kadar yine sancılı ve huzursuzdu.. bi daha sabah 8de uyandı biraz gaz çıkarınca rahatladı ama sürekli ıkınma halinde ve yüzeysel uyudu.. bugün biraz daha rahattı bakalım gece nasıl olucak.. çok acı çektiği belli ayakları hiç durmuyor sürekli karnında.. bıraksam ben de ağlıycam kızımla oturup... muskat verdim dün ama sanırım işe yaramadı hatta uykusunu kaçırdı galiba...

kızlarrrrrrrrrr bu göğüs yaraları nolcak 27 gunluğuz çok acıyo resmen etım cekılıyo bı çok şey denedım varmı sızınde sonuc aldığınız formuller

natural nipple butter.
bana bu krem çok iyi geldi. resmen yarılmıştı uçlarım ama kremi kullandım 4 gun falan sonra ıyıleşti
tavsiye ederim

canim gözün aydin allah anali babali büyütsün...

Merhaba Subat anneleri cogunuz evlatlarıniza kavuştunuz şükür darisi mart annelerinin basına benim br sorum olacak yardımcı olursanız cok memnun olurum hemoglobin degerim cok dusuk akdeniz anemisi tasiyicisiyim sezeryan olucem malum ameliyatta bihayli kan kaybı oluyor zor durumda kalirmiyim aranızda boyle birsey yaşayan yada bildiginiz biri varmi destege ihtiyacım va şimdiden tesekkurler

zeytin yağ sürdüm ama kizdirmadan bunu da deniyim ins geçer her cisini yaptiginda yavrum kivraniyor tsk ederim tavsiyen için

canım benimde çok kötü olmuştu teramisin göz merhemi varya bir defa sürdüm geçti yanlız süt vermeden önce kremi yıkayıp göğsünden çıkar

zeytin yağ sürdüm ama kizdirmadan bunu da deniyim ins geçer her cisini yaptiginda yavrum kivraniyor tsk ederim tavsiyen için

canım pişikler çoğunlukla ıslak mendilden kaynaklanıyormuş.doktor arkadaşım söyledi.kesinlikle kullanma dedi.onun yerine pamuğu ılık suyla ıslatp öyle temizle altını demişti.aklında bulunsun.inşallah çabucak geçer.tekrar etmemesi için de bunu yap..geçmiş olsun.

İyi akşamlar kızlar daha yeni yemek yiyebiliyorum:) fırsat bulup doğum hikayemi bile yazamadım annelik güzel ve zor bir işmiş

teşekkür ederim canım.kaç gündür takip edemedim.sen doğum yapmadın daha di mi

canim yok daha dogum yapmadim.yarin sabah yatis yapilicak bi ilac vericekler rahim acilsin diyee acilmasa suni sanciyla dogum yapicam..cok korkuyorum allah yardimcimiz olsun..aglamaktan mahvoldum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…