2014 Şubat Anneleri

ben varim akdenz anemisi degilim ama kan degerlerim hep alt sinirda.. Hamileyken demir haplarimi duzenli kullanmadigim icin iyice dusmustu degerler..normal dogum yaptim saolsun dr.um da dogum oncesi kan degerlerime bakmadigi icin ne kdr dusuk oldugunu farketmedi dogumdan sonra hemen ayaga kalkabilmem gerekirken 3kez bayildim ben ve 2 unite kan verdiler ustune bi gece daha hastanede kalmak zorunda kaldim.. Iyi ki sezeryana almamisiz deyip durdu dr.um.. Yani korkutmak istemem ama dr.unla iyice degerlendirin bu durumu derim.. Dogumdan once kan takviyesi falan yapilabiliyodur belki.. Benimdegerlerim 12 alt sinirken 7ye dusmus kanla 9a yukselince kendime geldim.. Simdi kan.ilaci kullaniyorum duzenli..allah yardimcin olsun saglikla kucagina al ins bebegini..

canim yok daha dogum yapmadim.yarin sabah yatis yapilicak bi ilac vericekler rahim acilsin diyee acilmasa suni sanciyla dogum yapicam..cok korkuyorum allah yardimcimiz olsun..aglamaktan mahvoldum..

hiç korkma yaa geçip gidiyo her şey.benden daha fazla korkan olmazdı heralde bu doğum işinden ama sezeryan olmama rağmen bak bugün 5. gün her şey geride kalıyo.zaten bi doğsun görüceksin.. sütüm oldu mu yetiyo mu bebek uyuyo mu altı temiz mi şu mu bu mu derken kendini unutuyosun Allahım kolaylıklar versin sana da inşallah bir avazda kurtulursun canım.

Kanat gibi sekli bebek emerken gögüsü kokluyo yani engel olmuyo bide incecik ben sanki normal emziriyomusum gibi hissediyorum bence kesinlikle denemelisin eczaneye sor hem bi görmüs olursun avent marka benimki memnunum baska bi markayi taniyo benimki bikere kaybolmustu esim baska almis ayy ne kavga etti memeyle :)

kızlar şu gaz illeti oğlumuda benide mahvetti ya

Ayyy bir pırta sevinir olduk bizde :) cok gicik bi durum ben dr u aradim zinco damla verdi bu arada o damlalari emzirmeden önce kullaniyomusun daha etkili oluyomus aklinda bulunsun gunde 3 dedi bana.bide bugün 1 cay kasigi ictigim caydan verdim humananin kimyonlu rezeneli cayindan simdilik iui bakalim arada delirtiyo hem bizi hem bebiki... sen bisi kullaniyormusun?

ahh bunları denedim

hmmm valla benimde ilk bebek pek bi bilgim yok insallah uzun sürmez

Nasilsin canim?bugun kizima mama vermemeye inat ettim.cunku her mamadan once cok cok emiyor ustume mama veriyorum kusuyor.demekki doyuyor bu velet.ammmaaa 1 saattir agliyor gazdanmi acliktan mi bilemedim gaz gelince meme mi parcaliyor resmen.
Aha cikardi bitane oleyyyyy.
Memeden cikardim simdi kiyamet koptu premature dedik bagrimiza bastik bizden akilli cikti valla:)

Cocuk pramature degil artik genc kiz oldu :) valla gaz oldumu benimki cekiyo ayaklari ikiniyo ama acciktimi aci aci agliyo emzik kullaniyomusun ? Ben hic tarafatar degildim ama bazi bebeklerin emme refleksi ACAyip kuvvetli oluyo benimki hep agzi dolu olsun istiyo mecbur verdim ahatta ben degil yogunbakimdayken hemsireler vermis durmuyo diye kizmistim hwtta ben hususi oda tuttum bebegimin bana ihtiyavi olur diye burda kaliyorum niye verdiniz emzik dedim ama oyaliyo valla

Ablayiz tabi ya bizzz.en son 3.500 kiloydu masallah.emme refleksi evet gercekten kuvvetli.surekli emsin agzi dolu dursun istiyor.
Bos memeyi bir emiyor hayret ediyorum.
Az once rezene verdim.iyyy ben zorla iciyorum o bayila bayila icti.prematureler zamanini yakalamak icin daha cok yerlermis.benim minnak ta 90 cc mama yiyor:) 1 ay sonra evlendircek kivama gelir valla...

16. gündeyiz göbek düşmedi karnı doyuyor emziriyorum ağladıkça uyandıkça. çok bi gaz problemimiz yok şükür. 2 fincan anason rezene içiyorum günde. yemek de seçmiyorum. başka göbek düşürmeyen var mı neler yapıyorsunuz ? 2 gündür baticon damlatıp duruyoruz ama gerginim çok banyo yaptıramıyoruz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…