canim yok daha dogum yapmadim.yarin sabah yatis yapilicak bi ilac vericekler rahim acilsin diyee acilmasa suni sanciyla dogum yapicam..cok korkuyorum allah yardimcimiz olsun..aglamaktan mahvoldum..
Kaçıncı haftadasin neden sancın yokken yatış yapıyorsun
Bol bol dua et peygamber efendimiz nas ve felak sürelerini tavsiye edermis bide inşirah suresini oku tek nefeste kurtarsın allahimcanim ben 40 haftami bitirdim bide suyum git gide azaliyor bebegi tehlikeye atmamak icin suni sanci vericekler.
Bol bol dua et peygamber efendimiz nas ve felak sürelerini tavsiye edermis bide inşirah suresini oku tek nefeste kurtarsın allahim
safira swn de mi martta sıkılıp gezenlerdensin
ben varim akdenz anemisi degilim ama kan degerlerim hep alt sinirda.. Hamileyken demir haplarimi duzenli kullanmadigim icin iyice dusmustu degerler..normal dogum yaptim saolsun dr.um da dogum oncesi kan degerlerime bakmadigi icin ne kdr dusuk oldugunu farketmedi dogumdan sonra hemen ayaga kalkabilmem gerekirken 3kez bayildim ben ve 2 unite kan verdiler ustune bi gece daha hastanede kalmak zorunda kaldim.. Iyi ki sezeryana almamisiz deyip durdu dr.um.. Yani korkutmak istemem ama dr.unla iyice degerlendirin bu durumu derim.. Dogumdan once kan takviyesi falan yapilabiliyodur belki.. Benimdegerlerim 12 alt sinirken 7ye dusmus kanla 9a yukselince kendime geldim.. Simdi kan.ilaci kullaniyorum duzenli..allah yardimcin olsun saglikla kucagina al ins bebegini..Merhaba Subat anneleri cogunuz evlatlarıniza kavuştunuz şükür darisi mart annelerinin basına benim br sorum olacak yardımcı olursanız cok memnun olurum hemoglobin degerim cok dusuk akdeniz anemisi tasiyicisiyim sezeryan olucem malum ameliyatta bihayli kan kaybı oluyor zor durumda kalirmiyim aranızda boyle birsey yaşayan yada bildiginiz biri varmi destege ihtiyacım va şimdiden tesekkurler
canim yok daha dogum yapmadim.yarin sabah yatis yapilicak bi ilac vericekler rahim acilsin diyee acilmasa suni sanciyla dogum yapicam..cok korkuyorum allah yardimcimiz olsun..aglamaktan mahvoldum..
her emzırmeden snra kaynatıyorum vaalla ama gece zor oluo dırek gögsunu acıp emmek warkwn ama sukur etmek laazım onceden sagıp verıodum. ya ıns. bnmkıde o aparat ucu kıvamına gelırde emzırebılırımm alstı cunku uzun bırsey damagına temas eden gögus ucunu bnmko kısa gelıo kelebek dedıgın nsl bırsey??
kızlar şu gaz illeti oğlumuda benide mahvetti ya
ayyy bir pırta sevinir olduk bizde :) cok gicik bi durum ben dr u aradim zinco damla verdi bu arada o damlalari emzirmeden önce kullaniyomusun daha etkili oluyomus aklinda bulunsun gunde 3 dedi bana.bide bugün 1 cay kasigi ictigim caydan verdim humananin kimyonlu rezeneli cayindan simdilik iui bakalim arada delirtiyo hem bizi hem bebiki... Sen bisi kullaniyormusun?
ahh bunları denedim
Anneler d vitaminini gunde kac damla veriyorsunuz
hmmm valla benimde ilk bebek pek bi bilgim yok insallah uzun sürmez
Nasilsin canim?bugun kizima mama vermemeye inat ettim.cunku her mamadan once cok cok emiyor ustume mama veriyorum kusuyor.demekki doyuyor bu velet.ammmaaa 1 saattir agliyor gazdanmi acliktan mi bilemedimgaz gelince meme mi parcaliyor resmen.
Aha cikardi bitane oleyyyyy.
Memeden cikardim simdi kiyamet koptu premature dedik bagrimiza bastik bizden akilli cikti valla:)
Cocuk pramature degil artik genc kiz oldu :) valla gaz oldumu benimki cekiyo ayaklari ikiniyo ama acciktimi aci aci agliyo emzik kullaniyomusun ? Ben hic tarafatar degildim ama bazi bebeklerin emme refleksi ACAyip kuvvetli oluyo benimki hep agzi dolu olsun istiyo mecbur verdim ahatta ben degil yogunbakimdayken hemsireler vermis durmuyo diye kizmistim hwtta ben hususi oda tuttum bebegimin bana ihtiyavi olur diye burda kaliyorum niye verdiniz emzik dedim ama oyaliyo valla
Kızlar bebeğin kırkını nasıl hesaplıyoruz ? Doğduğu günde sayılır mı ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?