2014 Şubat Anneleri

Canim batikon geciktiriyor düsmeyi diye biliyorum bana hastane spreyli bisi vermisti 10. Gün düstü oda saf hemsire yanlis twrif etmis bana dogru yapsaydim 7. Gün falan duserdi ama sizinkide düsmek üzeredir ismini vereyim dicem ama artik gerek yok heralde düser

Sabahtan beri uyumadi dün ne güzel bütün gün sakindi uyudu tam daliyo gaz basliyo ufff beni sıktı onun gazi biside yapamiyorum agladikca emmek istiyo gaz üstune gaz yapiyo vermesem yirtiyo ortaligi anlamadim bugun cok zorlandim valla kollarim koptu

Bizim de gobek 7.gunu dustu ama hala az az akinti geliyo tam kurumadi.. Dr.a gittik bisey surdu ama o da kurutmadi.. Saglik ocaginda baticon damlat dedi dr ama hala gecmedi

Bizim de gobek 7.gunu dustu ama hala az az akinti geliyo tam kurumadi.. Dr.a gittik bisey surdu ama o da kurutmadi.. Saglik ocaginda baticon damlat dedi dr ama hala gecmedi

Bizim onuncu gun dustu ama akinti geldi dr a gittik bes gun daha bekledi kurur diye o da olmadi en son yakti ama bana hala hafif akiyor gibi geliyor

25.gün...

Kızlar selam herkese...
Gaz sıkıntısı gece 11-1.00 arası yaşıyorum kakasını yapınca o da geçiyor...Kuruyla nohut haricinde ne bulursan ye öylede bağırıyor böylede...

Doktorum tok olursa 3 saat uyur demişti hakikaten öyle.... açlıktan uyanıyor çoğu zaman. mama yazdı... Memeyi boşalttığında ağlayıp bağırırsa günde 3 kez emzirmenin üstüne bi 50lik yapıyorum hakkaten de 3 saat uyuyor yavrum... İlk bebeğimi boşu boşuna ağlatmışım uyku gözünden akardı...yavrumu yatırırdım 5 dakika sonra uyanırdı...((((

Bir de boş memeyi emzik gibi kullanmasına izin vermeyin çektiğinden emin olun aksi taktirde ilerleyen zamanlarda hep ağzında ister...

Ufff ya ben bazi seylere sinir oluyorum ya.. Su lohusalik bitse de evde kizimla kalsam.. Lohusa olmam kimsenin umrunda degil zaten her isi kendim yapiyorum ben lohusa oldugum icin yanimda kalanlar da torun sevme derdinde.. Ben sadece emzireyim uyutayim gazini cikartayim.. Benden baska herkes sevsin.. Gelsin uyandirsinlar ben bes dakika uyuyamiyim... Annem gitti kv geldi o daha beter.. 4gun yalniz kaldim gayet rahat baktim kizima.. bu kadar uzun sure birarada kalmak cok zor benim icin..

herkese günaydın güzel annişler allah hepimizin yardımcısı olsun doğurduk doğuracağız derken çoğumuz aldık kucaklarımıza bebişlerimizi sağ salim şimdi sıra onlarla buyumek deneyim kazanmak hayata alışmak güçlü olmakta yılmak yok gazla savaşa evetttt

Lohusalik.... ben hic anlamadim zaten ilk bebegim lohusa yatagi hazirlandi satenler , harika yastiklar özellikle yapildi, en iyi pijamalar gecelikler alindi sonuc... ben bikere şöyle geceligimle uzanip lohusayim deyip yatmadim sezeryanlacdogum yaptim hastanede 2 gün yattim o bidada yatak yüzü görmedim zaten bebegimn9 günlüktu hastanede 1 hafta yattik yani ben hic bisi anlamadim ne bir naz ne bir eda yapabildim lohusayim diye neyse artik yapcak bisi yok. Kalabaliga gelincede insanin elini ayagini dolandirmaktan baska bi ise yaramiyo malesef.benim annem 25 gün kaldi saolsun cok yardimi oldu ama sanki ben gitsem neyaparsiniz gibisinden laf söylemeye basladi kv ve görumceme ben gidince cok zorlacaklar demis esimde duymus benana söyledi üzüldüm valla insan kizi bakamasa bile aa iyi kavradi gözüm arkada kalmaz falan der ki hakketen öyle hic acemilik cekmedim hemen benimsedim herseyini kendim yaptim . Bende abimi aradim ara cagiriyomus gibi yap dedim evdede sorun oluyo tabi esimlecaralarindavee ben bile bunaldim adam neyapsin . Abimde cagirdi 5 gundur ben bakiyorum bi problemde yok ( ayyyy pek dolmusum pardon abarttim damarima bastin :) )

günaydın annelerrr
bu hatun uykusuz 43. geceyide geçirdi :)

:))) basarilarin devamini dilemiyorum umarim yakinda uyursun ayy uyku ne degerli ne tatli biseymis bende cok düskünümdür uykuya ama maleseff derin bir uyku uyuyamiyorum hem korkuyorum ne olur ne olmaz kusar falan diye hemde saolsun sık sık uyaniyo zaten düzene giriyomu bu uykular yoksa böylecgidiyomu tecrübeli anneler cvp lütfen

kuzum ,gazımız 3. ayda bitermiş umutluyum bakalım

Su gaz sancilari bitsinde bebeklerimiz aci cekmesin. Bu arada sizin bebekleriniz emzik alıyor mu? Ben nuk bebedor chicco denedim almadi.emzik niyetine beni kullaniyor. Kayinvalidem koyden fatos emzik getircek. Bakkal emzigi denicez bide. Emzige silikon uc gecirirsem cok guzel emiyor ve uyuyor. Hatta gaz bile cikariyor. Emzik olayini kafama taktim kesin cozmem lazim. Ben nisanda calismaya baslicam o zaman daha cok sorun olur

Her çocuk farklı bence, benim büyük oglum 40 aylık hala 2 kez uyanıyor ozellikle kardeşten sonra arttı biraz. Zaten uzun süre emdiği için 2 yaşını geçene kadar emmek için uyanıyordu sık sık. Yani ben 3 senedir uyumuyorum dogru düzgün.:)
Artık yaşam biçimim oldu:) anne olduktan sonra oyle deliksi ıyku pek beklememel lazım galiba ya da mama ile beslenenler daha iyi uyuyordur belki bilemiyorum annem oyle diyor:)

selam hanımlar ben mart anneleri topiğindenim ama bebişim erken geldiği için şubat annesi oldum
gebeliğimin 37.haftasında gebelik kolestazından dolayı acil sezeryene aldılar.çok şükür bebeğim sağlıklı 18.şubatta oğluşumu kucağıma aldım.artık sizlerleryim.

Hos geldin canim hayirli olsun yeni bebegimiz :) nasi gidiyo annelik bence zormus 2. Bebegi cesaret olarak gorüyorum :) senin ilk bebekmi ?

=isimx;34240411

Ahhh ahhh aynı bende dediğin gibi herşeyler alındı ama bi kez kullanamadım zaten dediğin gibi bende bebeğim 3 günlükte hastaneye yattık gittim geldim emzirdim zaten benm ruh Halim berbat doğru düzgün kucağıma alamadan yoğun bakıma aldılar iki damla göz yaşı döksem kv hemen başlardı nazmış yerimden kalkacak Halim yok kocamdan su istedim die halası ben bu kadar naz yapsam kocam kapıya koyardı beni dedi yani insanlar anlayışsız annem yanımda yardımcı Allah razı olsun kv gelio sinirimi bozup gidio çocuğun kıçı pişik olmuş die eşimin yanında bastıra bastıra Dio çocuk bu dedim pişikde olur hasta da olur napim dedim sanki kendi hiç doğum yapmadı çocuk bakmadı lahusa olmadı Allah'tan aynı şehirde değiliz gitse de rahatlasam bende ... Offf amma dolmuşum iyi ki kk var yoksa napardık biz bilmem

Zaten oğlumun gazı var sancıdan kıvranıo meleğim bi de insanlarla uğraşmak ayrı bi dert...

aaynen kuzum yaaa.bakkal emzik emiyor benşm oğlumda
Kızlar devit 3 ne zaman verilmeye başlanıyor
tatlım biz trio acde kullanıyoruz.d vitaminin yanında a,c ve e vitaminleride var.eczaneden aldık

hoşgeldin tatlımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…