16. gündeyiz göbek düşmedikarnı doyuyor emziriyorum ağladıkça uyandıkça. çok bi gaz problemimiz yok şükür. 2 fincan anason rezene içiyorum günde. yemek de seçmiyorum. başka göbek düşürmeyen var mı neler yapıyorsunuz ? 2 gündür baticon damlatıp duruyoruz ama gerginim çok banyo yaptıramıyoruz artık
Bizim de gobek 7.gunu dustu ama hala az az akinti geliyo tam kurumadi.. Dr.a gittik bisey surdu ama o da kurutmadi.. Saglik ocaginda baticon damlat dedi dr ama hala gecmedi16. gündeyiz göbek düşmedikarnı doyuyor emziriyorum ağladıkça uyandıkça. çok bi gaz problemimiz yok şükür. 2 fincan anason rezene içiyorum günde. yemek de seçmiyorum. başka göbek düşürmeyen var mı neler yapıyorsunuz ? 2 gündür baticon damlatıp duruyoruz ama gerginim çok banyo yaptıramıyoruz artık
Bizim de gobek 7.gunu dustu ama hala az az akinti geliyo tam kurumadi.. Dr.a gittik bisey surdu ama o da kurutmadi.. Saglik ocaginda baticon damlat dedi dr ama hala gecmedi
Ufff ya ben bazi seylere sinir oluyorum ya.. Su lohusalik bitse de evde kizimla kalsam.. Lohusa olmam kimsenin umrunda degil zaten her isi kendim yapiyorum ben lohusa oldugum icin yanimda kalanlar da torun sevme derdinde.. Ben sadece emzireyim uyutayim gazini cikartayim.. Benden baska herkes sevsin.. Gelsin uyandirsinlar ben bes dakika uyuyamiyim... Annem gitti kv geldi o daha beter.. 4gun yalniz kaldim gayet rahat baktim kizima.. bu kadar uzun sure birarada kalmak cok zor benim icin..
günaydın annelerrr
bu hatun uykusuz 43. geceyide geçirdi :)
:))) basarilarin devamini dilemiyorum umarim yakinda uyursun ayy uyku ne degerli ne tatli biseymis bende cok düskünümdür uykuya ama maleseff derin bir uyku uyuyamiyorum hem korkuyorum ne olur ne olmaz kusar falan diye hemde saolsun sık sık uyaniyo zaten düzene giriyomu bu uykular yoksa böylecgidiyomu tecrübeli anneler cvp lütfen
kuzum ,gazımız 3. ayda bitermiş umutluyum bakalım
:))) basarilarin devamini dilemiyorum umarim yakinda uyursun ayy uyku ne degerli ne tatli biseymis bende cok düskünümdür uykuya ama maleseff derin bir uyku uyuyamiyorum hem korkuyorum ne olur ne olmaz kusar falan diye hemde saolsun sık sık uyaniyo zaten düzene giriyomu bu uykular yoksa böylecgidiyomu tecrübeli anneler cvp lütfen
Kızlar devit 3 ne zaman verilmeye başlanıyor
selam hanımlar ben mart anneleri topiğindenim ama bebişim erken geldiği için şubat annesi oldum
gebeliğimin 37.haftasında gebelik kolestazından dolayı acil sezeryene aldılar.çok şükür bebeğim sağlıklı 18.şubatta oğluşumu kucağıma aldım.artık sizlerleryim.
=isimx;34240411Lohusalik.... ben hic anlamadim zaten ilk bebegim lohusa yatagi hazirlandi satenler , harika yastiklar özellikle yapildi, en iyi pijamalar gecelikler alindi sonuc... ben bikere şöyle geceligimle uzanip lohusayim deyip yatmadim sezeryanlacdogum yaptim hastanede 2 gün yattim o bidada yatak yüzü görmedim zaten bebegimn9 günlüktu hastanede 1 hafta yattik yani ben hic bisi anlamadim ne bir naz ne bir eda yapabildim lohusayim diye neyse artik yapcak bisi yok. Kalabaliga gelincede insanin elini ayagini dolandirmaktan baska bi ise yaramiyo malesef.benim annem 25 gün kaldi saolsun cok yardimi oldu ama sanki ben gitsem neyaparsiniz gibisinden laf söylemeye basladi kv ve görumceme ben gidince cok zorlacaklar demis esimde duymus benana söyledi üzüldüm valla insan kizi bakamasa bile aa iyi kavradi gözüm arkada kalmaz falan der ki hakketen öyle hic acemilik cekmedim hemen benimsedim herseyini kendim yaptim . Bende abimi aradim ara cagiriyomus gibi yap dedim evdede sorun oluyo tabi esimlecaralarindavee ben bile bunaldim adam neyapsin . Abimde cagirdi 5 gundur ben bakiyorum bi problemde yok ( ayyyy pek dolmusum pardon abarttim damarima bastin :) )
aaynen kuzum yaaa.bakkal emzik emiyor benşm oğlumdaSu gaz sancilari bitsinde bebeklerimiz aci cekmesin. Bu arada sizin bebekleriniz emzik alıyor mu? Ben nuk bebedor chicco denedim almadi.emzik niyetine beni kullaniyor. Kayinvalidem koyden fatos emzik getircek. Bakkal emzigi denicez bide. Emzige silikon uc gecirirsem cok guzel emiyor ve uyuyor. Hatta gaz bile cikariyor. Emzik olayini kafama taktim kesin cozmem lazim. Ben nisanda calismaya baslicam o zaman daha cok sorun olur
tatlım biz trio acde kullanıyoruz.d vitaminin yanında a,c ve e vitaminleride var.eczaneden aldıkKızlar devit 3 ne zaman verilmeye başlanıyor
selam hanımlar ben mart anneleri topiğindenim ama bebişim erken geldiği için şubat annesi oldum
gebeliğimin 37.haftasında gebelik kolestazından dolayı acil sezeryene aldılar.çok şükür bebeğim sağlıklı 18.şubatta oğluşumu kucağıma aldım.artık sizlerleryim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?