Aaaa tarnanayi guzel yapan aplaaaa:) ama anne kimse onun gibi tarnana yapmiyorr.
Canim batikon geciktiriyor düsmeyi diye biliyorum bana hastane spreyli bisi vermisti 10. Gün düstü oda saf hemsire yanlis twrif etmis bana dogru yapsaydim 7. Gün falan duserdi ama sizinkide düsmek üzeredir ismini vereyim dicem ama artik gerek yok heralde düser
Kızlar devit 3 ne zaman verilmeye başlanıyor
Cok cok fena psikoljim bozuldu kizlar yaaa.dogum depresyonu yasamadim ama kv gorumce kp depresyonu fena etti beni.gittiklerinden beri kafayi siyirdim yine..
Gorumcemi uyarmama ragmen ben ameliyata gider gitmez camasirlarimi yikamis.kimse benim kirli donlarimizi gorsun istemiyorum iste..
Safra kesesinden yerlerde surundum hepsi gordu nefes alamiyorum diye bagirdim.en son ameliyat oldum.kv deyle bir gun oturuyoruz kadinin biri tv programini aradi 17 ml tasim var ameliyat olmak istemiyorum cozumu var mi dedi.tv deki adam yok dedi.kv bana dondu milletin 17 ml tasi var bisey olmuyor sen ACİLLERDEN gelmedin eve dedi sok oldum.cokta uzuldum ben istermiyim 20 gunluk yavrumu birakip bicak altina yatmak.
Ameliyat mevzuu oldu 10. Ameliyatimi olucam dedim kv hemen diyeydin ameliyat olmak benim meslegim. Ya ben cok zevk aliyorum ameliyst olmaktan meslegim ya
Tam salon da sut sagiyorum kapi kapali tv de acik kp direk odaya daliyorbi kapiyi cal allah im yarabbim.
Evi komple ele gecirdiler herseyin yeri degisiyor,herseye onlar karar veriyor.
Oturucam yere bile kv de karar veriyor.buyuk kiz zaten onun gibi davraniyor.benim cocugum uyudu,benim cocugum soyle bana anlatiyor.yaw onu ben dogurdum bennn.
Ve kp giderken aynen sunu dedi NİSAN basi burdayiz kizim.ALLAH İM yardim et 11 senedir beni benden ettiler.bi 1 ay daha dayanamam..
İnsallah gelmezlerrrr....psikiyatriye gidicem mecbur.bana gore sutum bundan az.cok cok uzduler beni.
Ha bunada sukrediyorum 9 sene yasadiklarimin yaninda bunlar neki....
bu kv ler hep aynı.ayarsızlar yeminle
slm cicis anneler biz geldikk..persembe günü normal dogum yaptim..buarada suni sanciya gerek kalmadii cünkü gece sancilarim oldu sancilarimi evde cektim saat 11:00 hastaneye gittim ebe altan bakti 5 cm acilma var dedii iki saatte 9 cm alduu ve küzel kizimi kucagima aldim..kizim 3650 gr dogdum..cok güzel bi duygu allah herkese bu duygy yasatsin...
slm cicis anneler biz geldikk..persembe günü normal dogum yaptim..buarada suni sanciya gerek kalmadii cünkü gece sancilarim oldu sancilarimi evde cektim saat 11:00 hastaneye gittim ebe altan bakti 5 cm acilma var dedii iki saatte 9 cm alduu ve küzel kizimi kucagima aldim..kizim 3650 gr dogdum..cok güzel bi duygu allah herkese bu duygy yasatsin...
bu kadar gaz bu cocukların neresine sığıyor allahım yaaaa
Hos geldin canim hayirli olsun yeni bebegimiz :) nasi gidiyo annelik bence zormus 2. Bebegi cesaret olarak gorüyorum :) senin ilk bebekmi ?
Uyku ne dgerliymis lip... sorma bende aksam olsun istemiyorum günduzleri uyuyo ama bende anca kendimle ilgileniyorum yemek yiyorum, dusa giriyorum tam azcik kestireyim diyorum uyaniyo annemde var ama derdi memede durmak hep bizimkinin cok sık emmek istiyo kusuyo cok yedigi icin sonra bidahha yiyo ..... zor zamanlar biraz büyüseler iyi olcak.Sen nasilsin nasi bebikle aran ?
bu kadar gaz bu cocukların neresine sığıyor allahım yaaaa
Uyku gaz sorunu emzirme derken kendimi unuttum ben de canim...annem genelde haftanin 4 gunu gelio o da yarim gun.ev isi ve yemege yardim edio. O varken gunduz 1-2 saat uyuyorum.bizim minik de memede uyumak istio hep. Sali gunu 1 aylik olacak drkontrolumuz var.insallah kilo alimi iyidir de mamaya gerek kalmaz. Allah hepimize once saglik (akil sagligi da tabi ki) versin bol ssüt ve sifir gaz olsun hayatimizda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?