2014 Şubat Anneleri

Cok cok fena psikoljim bozuldu kizlar yaaa.dogum depresyonu yasamadim ama kv gorumce kp depresyonu fena etti beni.gittiklerinden beri kafayi siyirdim yine..
Gorumcemi uyarmama ragmen ben ameliyata gider gitmez camasirlarimi yikamis.kimse benim kirli donlarimizi gorsun istemiyorum iste..
Safra kesesinden yerlerde surundum hepsi gordu nefes alamiyorum diye bagirdim.en son ameliyat oldum.kv deyle bir gun oturuyoruz kadinin biri tv programini aradi 17 ml tasim var ameliyat olmak istemiyorum cozumu var mi dedi.tv deki adam yok dedi.kv bana dondu milletin 17 ml tasi var bisey olmuyor sen ACİLLERDEN gelmedin eve dedi sok oldum.cokta uzuldum ben istermiyim 20 gunluk yavrumu birakip bicak altina yatmak.

Ameliyat mevzuu oldu 10. Ameliyatimi olucam dedim kv hemen diyeydin ameliyat olmak benim meslegim. Ya ben cok zevk aliyorum ameliyst olmaktan meslegim ya

Tam salon da sut sagiyorum kapi kapali tv de acik kp direk odaya daliyor bi kapiyi cal allah im yarabbim.

Evi komple ele gecirdiler herseyin yeri degisiyor,herseye onlar karar veriyor.

Oturucam yere bile kv de karar veriyor.buyuk kiz zaten onun gibi davraniyor.benim cocugum uyudu,benim cocugum soyle bana anlatiyor.yaw onu ben dogurdum bennn.

Ve kp giderken aynen sunu dedi NİSAN basi burdayiz kizim.ALLAH İM yardim et 11 senedir beni benden ettiler.bi 1 ay daha dayanamam..

İnsallah gelmezlerrrr....psikiyatriye gidicem mecbur.bana gore sutum bundan az.cok cok uzduler beni.

Ha bunada sukrediyorum 9 sene yasadiklarimin yaninda bunlar neki....

Pek cogumuz muzdaribiz su donemde anne kv kp mevzularindan anlasilan.. Ben hele iki gundur iyice gerginim sularimiz kesik mal belediye iki boruyu doseyemedi iki gundur koktuk resmen.. Evde zaten herseyin yeri degisti.. Bi tane cicegim var ben camin onune koydum annem almis obur camin yanina koymus kp almis tvnin yanina koymus ulen herkese dert oldu bitanecik cicek.. Mutfak desen allaha emanet... gece gece yatak odasina zirt diye girmeler falan.. Ya zaten oglunu yanina alip oturuyosun butun aksam iki dakka kocamla vakit gecireyim odamizda dimi .. yok.. Uykum gelene kadar odada muhabbeti bitmiyo.. Artik kasitli yaptigini dusunmeye basliycam nerdeyse.. Bnim annem varken bari kocamin yaninda rahat rahat oturuyodum..bunlar geleli kocamla oturamaz oldum.. Kirk dolsa da gitseler..

baticon iyi geldi aslında. üç gündür sürdük sabaha karşı düştü çok sevindim altını değişirken gördüm de. sabah ne güzel banyo yaptırdık. kuzum baygın uyuyor emiyor geri uyuyor :)

bu kv ler hep aynı.ayarsızlar yeminle

bu kv ler hep aynı.ayarsızlar yeminle

Aynen kuzum ya.insani deli ediyorlar. Ben artik cozdum fena kiskaclar dayanamiyorlar.sanki kocalarini aldik tovbe tovbeeee.9 sene sonra sehir degistirdik rahata erdim dedim yok anacim 2 ayda bir burdalar olmadi telden yetiyor.....

Huzunbaz im kizim eve geldiginden beri ilk defa gaz problemimiz oldu dun gece yavrum aglamaktan bi hal oldu.rezene verdim de en son rahatladi.o agladikca ellerim titredi

slm cicis anneler biz geldikk..persembe günü normal dogum yaptim..buarada suni sanciya gerek kalmadii cünkü gece sancilarim oldu sancilarimi evde cektim saat 11:00 hastaneye gittim ebe altan bakti 5 cm acilma var dedii iki saatte 9 cm alduu ve küzel kizimi kucagima aldim..kizim 3650 gr dogdum..cok güzel bi duygu allah herkese bu duygy yasatsin...

Son düzenleme:

masallah kilosu cok güzel
analı babalı buyusun ınsallah canım

Canım maşallah, hadi gözünüz aydın:)) şubat çıkmadan olmuş doğumun:) allah analı babalı büyütsün canım...

cocugu saglık ocagına goturdum banada devit verdıler hem bebek hem ben kullanacakmısım nefret ederım ılac kullanmaktan ee sızde durumlar ne hastane kan ılacı yazmıstı zaten kullanıyodum

herkez kaynanalardan şikayetçi bende tam tersi giderse nabarızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz diye şimdiden üzülüyorum cuma günü doktora gitti sabah gitti ikindide evdeydi o zman bile yanlız deli olduk kızım hiç durmadı bannesini aradı resmen ay o bakıyoda ben uyuyorum dinleniyorum o olmasa nabarım allah razı olsun her işimi yapıyo yemeginmi temizliğimi geceleri cocugada bakıyo bana 2 saatte bi emzirmeye getiriyoçok şükür rabbime benide evlat hasretiyle sınadı ama aileme binlerce şükürler olsun

herkez iyimi biz şükür iyiyiz tek sorunumuz gaz sancıları kuzum kıvrım kıvrım kıvranıyo ve şar şar kusuyo nolcak böle bilmiyorum doktorda kilo aldıgı için fazlasını çıkarıyo dedi ama emdiginden faxzla kusuyo resmen gazı içinde bitkisel bi şurup aldık dün ilk içirdim gece daha rahat uyudu sanki inşallah iyi gelir okıvrandıkça benim içim acıyo kustukça moralim bozuluyo ama canı saglıklı olsun şükür etmem lazım bol bol memelerimde geçmişti ama arada gene sızlıyo uçları ucu omayınca bi dert büyük olunca bi dert allah hepimize yardım etsin hep dua ediyorum herşeyin hayırlısını istemek lazım benimde sütün çok gelince taş gb oluyo acıyo memelerim ateş geliyo sıtma tutuyo deli gb oluyorum ne yatabiliyorum ne uyuyabiliyorum yani azıda coguda zor sütün memenin ucu olmayan ucu olsun der benimkide cok büyük bu sefer yara oluyo sızlıyo allahım hepimizi annelikle yüceltirken acılarıylada büyütüyo sanırım

allah hepimizin yardımcısı olsun sütünüz güzel besleyici olsun bebişlriniz gazsız huzurlu mutlu büyüsünler uyusunlar inşallah hepimiz birbirimize dua edelim

bu kadar gaz bu cocukların neresine sığıyor allahım yaaaa

eşimede okudum cok güldük rabbimde seni güldürsün canım ben bi vidyo izledim karnına gaz masajı yapıyorum kollarını bacakalrına jimlastik yaptırıyorum bazen gaz sancısı sandıgımız sıkıntı kakasını yada osoronu yaamamasındanda oluyo bebegin ayakalarını karnına dogru topla bırak o zaten kendi iktirip kakasını ve gazını daha rahat çıkarıyo rahatlıyo dahada rahatlamazsa gün içinde 2-3 kere 5dakka felan ters yatır ben yle yapıyorum ayaklarınıda ellerimi koyuyorum itekliyo kendisi başını kaldırmaya felan çalışlırken yoruluyo ıkınıp sıkınırken daha rahat osurup kakasını yapıyo bunlar bazı metotlar bide ben gaz için şurup aldım doktorumuz yazdı bi bitkisel bide ilaç yazdı bitkieli aldım dün artık dayanamadım oda biraz iyi geldi gb haftada 2 gün banyo yapıyoruz başka çüzümü yokki bu gaz illa olcak hatta korkuyorum herkez aynı şeyi söylüyo 20 günlükten sonra çoğalıyomuş hatta 40ından sonra daha cok oluyomuş allah ayrdımcımız olsunaz daha sabır 3-4 aylıga kadar kalmıcakmış gaz

[video]http://www.izlesene.com/video/bebeklere-gaz-masaji-nasil-yapilir/6922538[/video]

gaz sancısına iyi glen masaj (ben zeytin yağıyla yapıyorum)

önemli olon hangi yagla yaparsanız yapın avucunuzun içine yagı alıp ovuşturun ısıtın yagı öyle daha etkili oluyo

Hos geldin canim hayirli olsun yeni bebegimiz :) nasi gidiyo annelik bence zormus 2. Bebegi cesaret olarak gorüyorum :) senin ilk bebekmi ?

hoş bulduk cümlemizin evladı hayırlı olsun inş.canım benim 2.oğlum oldu ilki 3 yaşında bir canavar ufaklığı köşe bucak saklıyoruz daha dün yanağını ısırdı zavallı şamar oğlanına döndü.napıcam bilemiyorum.

Uyku gaz sorunu emzirme derken kendimi unuttum ben de canim...annem genelde haftanin 4 gunu gelio o da yarim gun.ev isi ve yemege yardim edio. O varken gunduz 1-2 saat uyuyorum.bizim minik de memede uyumak istio hep. Sali gunu 1 aylik olacak drkontrolumuz var.insallah kilo alimi iyidir de mamaya gerek kalmaz. Allah hepimize once saglik (akil sagligi da tabi ki) versin bol ssüt ve sifir gaz olsun hayatimizda...

Benim bebeğim 35 günlük devit 3 damlasını sanırım vermeyeceğim çünkü bulantı yapıyor sağlık ocağından eşdeğer farkı damla almayı düşünüyorum aynı durumu yaşayanlar var mı ?

Bizimde kontrol var bakalim biz evde tartiyoz aldi kilo babasi hastanedeki tartidan almis :) hergün tartiyo sanki cok zayif bebekmis gibi neyse iyi oldu kusuyo cünkü üzülüyorum bende kilo alamicak ne yese kusuyo diye ama kaliyo biras demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…