2014 Şubat Anneleri

Hic sorma pisik konusu daha az once oldu kv geldi altini ben alayim dedi tamam dedim acti aa kizarcak sanki pisik olcak dedi (pamuk ve sicaga yakin ilik suyla temizliyorum , islak mendil kullanirsam uni baby saf su pamuk olanindan kullaniyorum, gündüzü gectim gece en az 4 kere alt aciyorum, her seferinde sebamed pisik onleyici kullaniyorum arti daha pismedi hafif pembelesti poposu ki oglum beyaz tenli yani o pisik degilbten rengi...) bende dedim valla bununda alti piserse yapcak bisi yok gunde kackere altini aciyorum dddim bende sanki ilgilenmiyosun babak cocuk pisik oldu der gibi geliyo bana o laf . Bizden daha cok kim düsünürki ay onlari bizden cikti baskasindan degil gözlerinin icine bakiyoruz uyumuyoruz cogul konusuyorum cünki eminim herkez boyle deger veriyo bebegine gelip laf söylemeye kimsenin hakki yok benim cokmkarisanim yok ama arada soylenen bile batiyo cünki sinir var üstümüzde uykusuz kalip gözün gibi saatlerce ilgileniyosun biri evine gelip yarim saat oturuyo laf söyleyip gidiyo garip isler valla neyse geccek sabredin kirmayalim kimseyi arada ufak ufak nazikce laf söyleyin :)

Hayirli olsun masallah kiloda iyi sen nasilsin normal daha cabuk toplar heralde benim haka acim var karnimda zor ismis sezeryanda

Esya yeri degistimi hemen ak ve eski yerine koy ben öyle yapiyorum :) güluyorum kusura bakma cok sacma geliyo boyle seyler ay git kendi evini derle topla esyalarin yerini degistir kime ne benim evimin duzeninden... ben onu 2 kere yasadim biblolarin yerini degistirmis kv bide tepsili bisi vardi onu salona getirmis ben o an gormedim gitti sonra gece esime söyledim yerini degistircem eski yerlerine koycam haberin olsun dedim oda koy tabi görsün bida yapmaz dedi bende koydum ertesi gün geldi gördü tabi ama ne ben ne o bisi demedi yani anlayan anlar .... Herkezde aynı sıkıntilar var canim su 40 mevzusu yeni bebek derken ev kalabalik herkezin ee insan cok olunca dertte okadar oluyo ama senin bebek buyüdü be tatlim halaa niye curcuna ev?

hayırl uğurlu olsun canım.Allah analı babalı sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin.sen de kurtulmuşsun sonunda

herkese iyi akşamlar :)

Doğum yapanlara hayırlı olsun , bebişi kucağında olan annelere de kolaylıklar diliyorum

Çok fazla girip yazamıyorum aslında durumumuz çok şükür iyi , ama tabi gece bölük uyumak yorgunluğu artırıyor sanırım.Bi de yatak odamızda yatmak istemedi kızım :) aslında bende babamız işe gidecek diye kıyamıyorum oturma odasında ikamet ediyoruz :) kocamı özledim valla

göbek düşürme derdimiz bitmişti pişik başladı. minicik bebeğim çok ağladı. dün akşam carrefour var yakında oradan uni baby pişik kremi % 40 pro active aldık. rahatlattı cilt biraz beyazladı. ama popo ağzı hala isilik gibi biraz. ikidir zeytinyağı sürüyoruz. nasıl geçer o isilikler ki ? çok üzülüyorum yaaaa uuuf

Aynen tatlım bnde oyle oturma odasında yatıyoss bende ozledim kocamııı

masallah kilosu cok güzel
analı babalı buyusun ınsallah canım
sagol canim benim...
Canım maşallah, hadi gözünüz aydın:)) şubat çıkmadan olmuş doğumun:) allah analı babalı büyütsün canım...
sagol canim evet son anda subat annesi olduk..
Hayirli olsun masallah kiloda iyi sen nasilsin normal daha cabuk toplar heralde benim haka acim var karnimda zor ismis sezeryanda
sagol canim ben iyiyim bi dikisim var cok sükür iyiyim..sorunumuz sütüm yokk..

hayırl uğurlu olsun canım.Allah analı babalı sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin.sen de kurtulmuşsun sonunda

sagol canim evet kurtuldum..prensezime kavustum...

Canlar ben geldim.nasilsiniz yavrular nasil . dogum yapanlari twbrik ediyorum. Rabbim anali babali buyutsun.

Gunes kizimla ugrasisyorum ben.cok giremiyorum.iyiyiz ama.biraz gaz sancimiz oluyo.onun disinda hersey yplunda.lip taube isimx biev jose ve diger arkideslerim ozlemisim la hepinizi

Aaa bukadar ara verilmez valla firsatlari degerlendirin sessiz sessiz olmaz :) bende uyku zamanlarini degerlendiriyorum bebegin mecburen motoru takiyoru o uyudumu :) günesbhanim nasil büyümüstur benim bebegimde bugün 1 aylik olduuu teyzesiiii

ay çok sevindim açıkçası tek değilmişim :) üzülüyordum bende

Yanliz degilsiniz :) biz coooooook uzun zamandir ayri yatiyoruz hamileligimi ögrendigimizden beri.... esim dönerken beni ezcek diye korkuyodu hamileyken tabi o koca göbegimi gördükce korktu yazik ee sonra sezeryan dikis falan filan derken 2/3 gündür yaiyo yanimda bebikimizde besiginde uyuyoruz öyle :)

Bi öperim geçer:)Bebeklerin uf derdine anne öpücüğü çare olabilir:)

Yatak odasina besigini goturmek istiyorum artik bende , bakalim kavusuruz elbet :)

Bu arada dun cok mujdeli bi haber aldim, yeni anne olmusken teyze olacagimi ogrendim:))

Günaydinn annecikler nasil herkez mışıl mışıl uyudu ve huzurla uyandk degilmi :) ahesli bir kahvalti yapmadan önce yazayim dedim ne alemdesiniz ben ac ve uykusuzumda :)

Gunaydin anneler ve bıdıkları:) bu gece ilk kez kizim iyi uyudu bi kez uyandi emdi ve yine uyudu ama bu sefer de ben niye uyanmadi diye ikide bir uyandim:) yine de iyi geldi bu geceki uyku.. Iki gundur misafirden bitap dusen annesine kiyak gecti minigim..

Tüm anneler güle güle büyütelim yavrularımızı:)))

İkinci prensim Arda...
3 şubatta doğdu.. Bir ay oldu bile... Pazartesi aşımız var kısmetse... Benim de sütüm yeterli değil kızlar maltana da içiyorum boza da ama ((
Bu aralar dinleniyorum özellikle de gece daha fazla uyuyor... Düzene giriyoruz galiba:)

Şu kırk çıkmadı gitti...Mezarımız açıkmış kimse yalnız bırakmıyor...

valla cok haklısın yarı kırk yaptık ama yetmedi kimseye

canım Allah analı babalı büyütsün..bende 3 şubatta doğum yaptım ama bizim aşımız 6 martta..yani perşembe günü.şubat 28 çekti ya o yüzden..sağlık ocağına sor istersen aşılar gününde yapılmalı diye biliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…