=isimx;34240411
Ahhh ahhh aynı bende dediğin gibi herşeyler alındı ama bi kez kullanamadım zaten dediğin gibi bende bebeğim 3 günlükte hastaneye yattık gittim geldim emzirdim zaten benm ruh Halim berbat doğru düzgün kucağıma alamadan yoğun bakıma aldılar iki damla göz yaşı döksem kv hemen başlardı nazmış yerimden kalkacak Halim yok kocamdan su istedim die halası ben bu kadar naz yapsam kocam kapıya koyardı beni dedi yani insanlar anlayışsız annem yanımda yardımcı Allah razı olsun kv gelio sinirimi bozup gidio çocuğun kıçı pişik olmuş die eşimin yanında bastıra bastıra Dio çocuk bu dedim pişikde olur hasta da olur napim dedim sanki kendi hiç doğum yapmadı çocuk bakmadı lahusa olmadı Allah'tan aynı şehirde değiliz gitse de rahatlasam bende ... Offf amma dolmuşum iyi ki kk var yoksa napardık biz bilmem
Zaten oğlumun gazı var sancıdan kıvranıo meleğim bi de insanlarla uğraşmak ayrı bi dert...
slm cicis anneler biz geldikk..persembe günü normal dogum yaptim..buarada suni sanciya gerek kalmadii cünkü gece sancilarim oldu sancilarimi evde cektim saat 11:00 hastaneye gittim ebe altan bakti 5 cm acilma var dedii iki saatte 9 cm alduu ve küzel kizimi kucagima aldim..kizim 3650 gr dogdum..cok güzel bi duygu allah herkese bu duygy yasatsin...
Cok cok fena psikoljim bozuldu kizlar yaaa.dogum depresyonu yasamadim ama kv gorumce kp depresyonu fena etti beni.gittiklerinden beri kafayi siyirdim yine..
Gorumcemi uyarmama ragmen ben ameliyata gider gitmez camasirlarimi yikamis.kimse benim kirli donlarimizi gorsun istemiyorum iste..
Safra kesesinden yerlerde surundum hepsi gordu nefes alamiyorum diye bagirdim.en son ameliyat oldum.kv deyle bir gun oturuyoruz kadinin biri tv programini aradi 17 ml tasim var ameliyat olmak istemiyorum cozumu var mi dedi.tv deki adam yok dedi.kv bana dondu milletin 17 ml tasi var bisey olmuyor sen ACİLLERDEN gelmedin eve dedi sok oldum.cokta uzuldum ben istermiyim 20 gunluk yavrumu birakip bicak altina yatmak.
Ameliyat mevzuu oldu 10. Ameliyatimi olucam dedim kv hemen diyeydin ameliyat olmak benim meslegim. Ya ben cok zevk aliyorum ameliyst olmaktan meslegim ya
Tam salon da sut sagiyorum kapi kapali tv de acik kp direk odaya daliyorbi kapiyi cal allah im yarabbim.
Evi komple ele gecirdiler herseyin yeri degisiyor,herseye onlar karar veriyor.
Oturucam yere bile kv de karar veriyor.buyuk kiz zaten onun gibi davraniyor.benim cocugum uyudu,benim cocugum soyle bana anlatiyor.yaw onu ben dogurdum bennn.
Ve kp giderken aynen sunu dedi NİSAN basi burdayiz kizim.ALLAH İM yardim et 11 senedir beni benden ettiler.bi 1 ay daha dayanamam..
İnsallah gelmezlerrrr....psikiyatriye gidicem mecbur.bana gore sutum bundan az.cok cok uzduler beni.
Ha bunada sukrediyorum 9 sene yasadiklarimin yaninda bunlar neki....
slm cicis anneler biz geldikk..persembe günü normal dogum yaptim..buarada suni sanciya gerek kalmadii cünkü gece sancilarim oldu sancilarimi evde cektim saat 11:00 hastaneye gittim ebe altan bakti 5 cm acilma var dedii iki saatte 9 cm alduu ve küzel kizimi kucagima aldim..kizim 3650 gr dogdum..cok güzel bi duygu allah herkese bu duygy yasatsin...
Aynen tatlım bnde oyle oturma odasında yatıyoss bende ozledim kocamıııherkese iyi akşamlar :)
Doğum yapanlara hayırlı olsun , bebişi kucağında olan annelere de kolaylıklar diliyorum
Çok fazla girip yazamıyorum aslında durumumuz çok şükür iyi , ama tabi gece bölük uyumak yorgunluğu artırıyor sanırım.Bi de yatak odamızda yatmak istemedi kızım :) aslında bende babamız işe gidecek diye kıyamıyorum oturma odasında ikamet ediyoruz :) kocamı özledim valla
sagol canim benim...masallah kilosu cok güzel
analı babalı buyusun ınsallah canım
sagol canim evet son anda subat annesi olduk..Canım maşallah, hadi gözünüz aydın:)) şubat çıkmadan olmuş doğumun:) allah analı babalı büyütsün canım...
sagol canim ben iyiyim bi dikisim var cok sükür iyiyim..sorunumuz sütüm yokk..Hayirli olsun masallah kiloda iyi sen nasilsin normal daha cabuk toplar heralde benim haka acim var karnimda zor ismis sezeryanda
hayırl uğurlu olsun canım.Allah analı babalı sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin.sen de kurtulmuşsun sonunda
Aynen tatlım bnde oyle oturma odasında yatıyoss bende ozledim kocamııı
Canlar ben geldim.nasilsiniz yavrular nasil . dogum yapanlari twbrik ediyorum. Rabbim anali babali buyutsun.
Gunes kizimla ugrasisyorum ben.cok giremiyorum.iyiyiz ama.biraz gaz sancimiz oluyo.onun disinda hersey yplunda.lip taube isimx biev jose ve diger arkideslerim ozlemisim la hepinizi
ay çok sevindim açıkçası tek değilmişim :) üzülüyordum bende
göbek düşürme derdimiz bitmişti pişik başladı. minicik bebeğim çok ağladı. dün akşam carrefour var yakında oradan uni baby pişik kremi % 40 pro active aldık. rahatlattı cilt biraz beyazladı. ama popo ağzı hala isilik gibi biraz. ikidir zeytinyağı sürüyoruz. nasıl geçer o isilikler ki ? çok üzülüyorum yaaaa uuuf
Yanliz degilsiniz :) biz coooooook uzun zamandir ayri yatiyoruz hamileligimi ögrendigimizden beri.... esim dönerken beni ezcek diye korkuyodu hamileyken tabi o koca göbegimi gördükce korktu yazik ee sonra sezeryan dikis falan filan derken 2/3 gündür yaiyo yanimda bebikimizde besiginde uyuyoruz öyle :)
Tüm anneler güle güle büyütelim yavrularımızı:)))
İkinci prensim Arda...
3 şubatta doğdu.. Bir ay oldu bile... Pazartesi aşımız var kısmetse... Benim de sütüm yeterli değil kızlar maltana da içiyorum boza da ama((
Bu aralar dinleniyorum özellikle de gece daha fazla uyuyor... Düzene giriyoruz galiba:)
Şu kırk çıkmadı gitti...Mezarımız açıkmış kimse yalnız bırakmıyor...
Tüm anneler güle güle büyütelim yavrularımızı:)))
İkinci prensim Arda...
3 şubatta doğdu.. Bir ay oldu bile... Pazartesi aşımız var kısmetse... Benim de sütüm yeterli değil kızlar maltana da içiyorum boza da ama((
Bu aralar dinleniyorum özellikle de gece daha fazla uyuyor... Düzene giriyoruz galiba:)
Şu kırk çıkmadı gitti...Mezarımız açıkmış kimse yalnız bırakmıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?