2014 Şubat Anneleri

Yatak odasina besigini goturmek istiyorum artik bende , bakalim kavusuruz elbet :)

Bu arada dun cok mujdeli bi haber aldim, yeni anne olmusken teyze olacagimi ogrendim:))

Bebek ayrimi yatiyor? Hmm yada sen besikle ayri yerdesin galiba bende baya heryerlerde yatim annem bendeyken gittibodama ciktim artik benim ev dublex zor oluyo in cik ama rahat uyuyorum en azindan gerci esim bizle uyumuyo simdi o assada yatiyo :) oda sicaknoluyo diyo sevmez sicagi neyse enazindan rahat uyuyorum yatagimdavhelak oldum 1 ay bide cok dikkat ettim ilk zamanlar korkuyodum valla simdi o uyudumu bende uyuyorum artik .Tebrikler bu arada teyze olmak nasi duygu bilmeme ben hala oldum cok tatli yegen olayi yicem cocugu ama sevemedim hamilelikten dolayi kucagima alamadim vermediler annemler ayy büyüdü bebekligini kacirjdim valla

Annem abartmisti hastanede lavaboya giricem kapiyi ac yada ben arkami doneyim durayim dedi yav dedim yürü git cocugun yaninda dur ne garip seylere inaniyosun dedim kiziyo hep bana sen iyice dinsiz oldun diyo :) tövbe ya ölcek olsam annemi orda görüp ay ölmesin dicekler sanki. B

Ay canım Allah bağışlasın...

Benim de kafama takılıyordu aşı günü...Ay tamamlanmadı diye... Bir iki gün fark etmez demişlerdi ama senin demen etkili oldu...Perşembe götüriyim hiç istemiyorum ama(((

her alt açışımızda zeytin yağı döküyoruz biz kuşuma karnınada bi kaşık döküp ovalıyoruz her banyodan sonrada her yerlerini zeytinyağlıyoruz pişik olmadı çokşükür

onlar öyle dediyse yarın git o zaman canım..ben perşembe gideceğim inşallah..bu arada bebişlerimizin ne kadar kilo aldıklarını çok merak ediyorum..gözüme hiç büyümedi gibi geliyor 2870 gr doğdu sıpam

14 saat sonunda uyutabildim kuzumu. Gaz problemi gercekten cok zormus. Keske onun cektigi acilari ben ceksem de o rahat rahat uyusa. Gercekten cok zor. Insallah kirki ciktiginda gecer. Bazi bebeklerin altinci ayda geciyormus. Insallah hicbirimizinki o kadar uzun surmez

Merhaba arkadaşlar epeydir giremiyorum çok şükür kızıma 24 ocakta kavuştum..umarum herkes iyidir..Rabbim bebişi olanlara sağlıklı uzum ömür,bebek bekleyenlere sağlıkla kavuşmayı,isteyen herkese tez zamanda sağlıklı gebelik nasip etsin..Allaha emanet olun..

15. Günden sonra başlayan gaz problemimiz gerçekten zormuş . Yazık yavrum saatlerce uyumadı . Zinco kullanmaya başladık bugünde eşime anasonla rezene çayı aldırıcam inşallah işe yarar. Bu arada huzunbaz kalça ultrasonunu 2. Ayda çekicekkermiş doktor öyle dedi

kalça çıkığı için ultrason çektiren varmı kızlar

benimki 8şubatta dogdu 15 martta randövumuz var doktor 30 günlükten sonraya randovu alın dedi bizim 35.günümüz olucak saglık ocada 10 martta çagırdı oraya götürmeye bilirim kontrollerini doktorda mı yaptırsam saglık ocanda mı karar veremiyorum sizler nabıcaksınız doktorumuz aşıları devlet karşılıyo ister burda devam edin isterseniz siz bilirsiniz dedi muane ücreti verip hem konrollerini yaptırmış olucaz hemde aşılarını aslında ayda bir bilemiyorum nabcamı karar veremedim daha:44: 6 aya kadar her ay 6 aydan yaşına kadarda 2 ayda bir çarıcam dedi doktor 5günlükken gittik 15 günlkükken gittik 1 aylıkken gidicez şimdide hem sık sık kontrol edilmiş olucak

bu arada bebeği hiç kusan yokmu kimse bundan şıkayetçi değil bizimki çok kusuyo hele iki gündür her emişinden sonra kusması dışında bide 2 kere felan aşırı kusuyo doktorda 15 günlük kontolünde yarım kilo almıştı maşallah dedi dedi durdu aslında kilo bile verebilirdi 200 maksimmum 400gr alırdı fazlasını almış ona yetiyo fazlasını çıkarıyo dedi ama o kadar çok kusuyoki o kadar yiyomu bilemiyorum yani

Merak etme bizimkide cok kusuyor surekli emiyor fazlasida cikiyor kusmugu sari yada yesil degilse endise etme

Selam kizlar..
Biz bugun 1aylik olduk:)
Hepatit asimizi olduk bacaktan saglik ocaginda.. Biras agladi kuzum.. Simdi uyuyo.. Kiyafetleriyle tartti 4460 geldi kuzum 4300 falandir dedi.. Kendi Dr.umuz olsa kiyafetsiz olcuyo sadecd bezle.. O daha dogru oluyo ama asi icin dr.a gitmeye gerek duymadik mutlaka her ay goturmek gerekiyor mu ki bizim dr oyle cagiricam falan dmedi her ay.. Bide boy olcmediler kalca cikigk riski oluyomus iki aydan once..

Uykusuzlukkkk zormus dayanırım sanıyordum sinir yapmaya başladı :)) zormus analıkk of off çok çalışmam gerek çokkkkk

Bende zinco ve rezene kullaniyorum ayy cok zor hem ona hem bize ne yapcagimizi sasiriyoruz

Canim bizim her ay var kontrolümuz.ama saglik ocagina gidiyosan bi problemde yoksa gerek yok heralde sonucta ordada boy kilo bakiyolar ama neden boy ölcmediler kalca cikikligi riski ne alaka bizimkini bugun ölctüler normal sedyenin üzerindse mezure gibi bisi vardi yatirdik ben kafasini tuttum hemsire ölctu biyeri zorlanmadi ki bence sor herkez ölctüruyo siz niye ölcmüyosunuz ds. Bide tarti olayi ciplak olur bezde olmaz aklinda bulunsun bez dolu olsa kac gr o yapar zaten yankis anlama burda herkez deneyimlerini ve bilgilerini paylsiyor bende iyi kötü bildiklerimi soylüyorum gözden bisi kacmasin böyle hepimiz birbirimizi uyarakim . Saglikli gunler kuzunla sana...

1. AY kontrolüne giden annişler bebeğiniz doğum kilosunun üzerine ne kadar kilo almış? boyu ne kadar uzamış?
biz cuma günü gideceğiz meraktayım. bacakları ve popişi biraz etlendi sanki.
bakalım inşallah sütümüz yarıyordur da mamaya gerek kalmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…