Yatak odasina besigini goturmek istiyorum artik bende , bakalim kavusuruz elbet :)
Bu arada dun cok mujdeli bi haber aldim, yeni anne olmusken teyze olacagimi ogrendim:))
Tüm anneler güle güle büyütelim yavrularımızı:)))
İkinci prensim Arda...
3 şubatta doğdu.. Bir ay oldu bile... Pazartesi aşımız var kısmetse... Benim de sütüm yeterli değil kızlar maltana da içiyorum boza da ama((
Bu aralar dinleniyorum özellikle de gece daha fazla uyuyor... Düzene giriyoruz galiba:)
Şu kırk çıkmadı gitti...Mezarımız açıkmış kimse yalnız bırakmıyor...
canım Allah analı babalı büyütsün..bende 3 şubatta doğum yaptım ama bizim aşımız 6 martta..yani perşembe günü.şubat 28 çekti ya o yüzden..sağlık ocağına sor istersen aşılar gününde yapılmalı diye biliyorum..
Ay canım Allah bağışlasın...
Benim de kafama takılıyordu aşı günü...Ay tamamlanmadı diye... Bir iki gün fark etmez demişlerdi ama senin demen etkili oldu...Perşembe götüriyim hiç istemiyorum ama(((
kalça çıkığı için ultrason çektiren varmı kızlar
benimki 8şubatta dogdu 15 martta randövumuz var doktor 30 günlükten sonraya randovu alın dedi bizim 35.günümüz olucak saglık ocada 10 martta çagırdı oraya götürmeye bilirim kontrollerini doktorda mı yaptırsam saglık ocanda mı karar veremiyorum sizler nabıcaksınız doktorumuz aşıları devlet karşılıyo ister burda devam edin isterseniz siz bilirsiniz dedi muane ücreti verip hem konrollerini yaptırmış olucaz hemde aşılarını aslında ayda bir bilemiyorum nabcamı karar veremedim daha:44: 6 aya kadar her ay 6 aydan yaşına kadarda 2 ayda bir çarıcam dedi doktor 5günlükken gittik 15 günlkükken gittik 1 aylıkken gidicez şimdide hem sık sık kontrol edilmiş olucak
bu arada bebeği hiç kusan yokmu kimse bundan şıkayetçi değil bizimki çok kusuyohele iki gündür her emişinden sonra kusması dışında bide 2 kere felan aşırı kusuyo doktorda 15 günlük kontolünde yarım kilo almıştı maşallah dedi dedi durdu aslında kilo bile verebilirdi 200 maksimmum 400gr alırdı fazlasını almış ona yetiyo fazlasını çıkarıyo dedi ama o kadar çok kusuyoki o kadar yiyomu bilemiyorum yani
kalça çıkığı için ultrason çektiren varmı kızlar
15. Günden sonra başlayan gaz problemimiz gerçekten zormuş . Yazık yavrum saatlerce uyumadı . Zinco kullanmaya başladık bugünde eşime anasonla rezene çayı aldırıcam inşallah işe yarar. Bu arada huzunbaz kalça ultrasonunu 2. Ayda çekicekkermiş doktor öyle dedi
Selam kizlar..
Biz bugun 1aylik olduk:)
Hepatit asimizi olduk bacaktan saglik ocaginda.. Biras agladi kuzum.. Simdi uyuyo.. Kiyafetleriyle tartti 4460 geldi kuzum 4300 falandir dedi.. Kendi Dr.umuz olsa kiyafetsiz olcuyo sadecd bezle.. O daha dogru oluyo ama asi icin dr.a gitmeye gerek duymadik mutlaka her ay goturmek gerekiyor mu ki bizim dr oyle cagiricam falan dmedi her ay.. Bide boy olcmediler kalca cikigk riski oluyomus iki aydan once..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?