Rezeneyi nasıl içiyorsun isimx ??
1. AY kontrolüne giden annişler bebeğiniz doğum kilosunun üzerine ne kadar kilo almış? boyu ne kadar uzamış?
biz cuma günü gideceğiz meraktayım. bacakları ve popişi biraz etlendi sanki.
bakalım inşallah sütümüz yarıyordur da mamaya gerek kalmaz.
uzuuun bir aradan sonra nihayet 5 dk fırsat bulup girebiliyorum. doğum yapan herkese hayırlı olsun. herhalde şubat annelerinden doğurmayan kalmamıştır...
Artık kimse doğru düzgün giremiyor. Nedenini tahmin etmek zor değilannelik çoooook güzel ve çooook çoldırtıcı
1 aydır 4 saatin üzerinde uyuduğum gün nadirdir. Sanırım hemn hepimiz böyleyiz..
bebişler biraz daha toparlansa da tekrar bir araya gelebilsek.. anaam kızım uyanıyor. ilk fırsatta görüşürüz..
Ben de dün çektirdim kalça ultrasonu, 1 aylık olduk biz dekalça çıkığı için ultrason çektiren varmı kızlar
1. AY kontrolüne giden annişler bebeğiniz doğum kilosunun üzerine ne kadar kilo almış? boyu ne kadar uzamış?
biz cuma günü gideceğiz meraktayım. bacakları ve popişi biraz etlendi sanki.
bakalım inşallah sütümüz yarıyordur da mamaya gerek kalmaz.
Nasilsiniz anneler gunler sonra girebildim foruma annelik zor ama cok guzel
Benim bebegim de bugun 35.gununde. 1 kilo almis ve 9cm uzamis. Cok sasirdim. Masallah kizima.
Kızlar 3 gündür uykusuzum geceleri oğlum hiç uyumuyorum . Gündüzleri o uyuyo ama bemim ıykum kaçıyo akşam olunca geliyo akşamda oğlum başlıyo mızırdanmaya inanın hiç uyumadım başım çok ağrıyo .
Aynennn benimkide illa üstümdecmemede uyuma istiyo ve cokk zor daliyo dalmak icin doydugu halde süt emmeye devam ediyo ee sonra kusuyo hadi üstünü degistir böyle ugrasirken nerdeyse 2. Ögünü geliuo bu devirdayimi hepbyasiyorum zorlanmaya basladim ve 2. Cocuk düsünmüyorum herkeze söyledim :) allah bebegime saglikli ömür versin o yeter bana onu cok seviyorum ama yorgunluk ayri bir dert...
Gunaydin hic uyumayan anneler saat 6 ve ben besik salliyorum uyumamak icin de forumu okuyorum direnin anneler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?