2014 Şubat Anneleri

Rezeneyi nasıl içiyorsun isimx ??

Tatlim humana diye bi marka var ya ben onun rezene kimyonlu olanindan aldim gunde 2 fincan ondan iciyorum 30 cc kadarda bebege veriyorum valla zincoda kullaniyorum dr a sordum ver rezene papatya cayi bisibolmaz dedi bi dene hem sen ic hem bebegine ver

Canim biz bugun gittik her bebegin gelisimi ayri azda kilo alsabdr icin önemli olan o bizimki bayaa almis masallah boyu 50 cm dogmustu 56 olmus etlendigini anliyosun dedigin gibi

uzuuun bir aradan sonra nihayet 5 dk fırsat bulup girebiliyorum. doğum yapan herkese hayırlı olsun. herhalde şubat annelerinden doğurmayan kalmamıştır...
Artık kimse doğru düzgün giremiyor. Nedenini tahmin etmek zor değil annelik çoooook güzel ve çooook çoldırtıcı
1 aydır 4 saatin üzerinde uyuduğum gün nadirdir. Sanırım hemn hepimiz böyleyiz..
bebişler biraz daha toparlansa da tekrar bir araya gelebilsek.. anaam kızım uyanıyor. ilk fırsatta görüşürüz..

Valla herkezi merak ediyorum dediin gibi girenler az napalim artik ben meselabdus icin zaman kolluyorum wc icindd :) arada geliyorum amq genede sohbetleri kesmeyelim cikin cikin gelin :))

6 şubatta aşıya gideceğiz kısmetse boy kilo yazarız bizde buraya...

Nasilsiniz kizlar?
Beni uyku tutmuyor moralim sifircuma gunu mina azicik sari kustu ogun cok panikledim dr umuza ulasamadim.simdi biraz okudumda iyice gerildim tehlikeli olabilirmis
Allah im korusun.bir kez kustu bir daha kusmadi sari.off bi sabah isitme testimiz var o arada dr a soylicem ne dicek bakalim.bu gun saglik ocagina goturdum 3.800 gr olmus masallah.hatta ebeye ben dogru emziremiyorum hetalde dedim ebe kontrol etmek icin emzirtti cok guzel tutuyor dedi.keske aklima gelseydi de soyleseydim.2 gunde yesil kaka yapti.
Ay cildiricam ben yaaaa

Merhaba bizim miniş 865 gr almış doğum kilosunun üzerine ama aslında hastaneden çıkış kilosunu baz almak daha dogru bence sonuçta 200-300 gr civarı hepsi veriyor galiba. Boy 2 cm uzamış ama bana az geldi yanlış olçüldü bence:) ilk oğlum 1 ayda 5 cm uzamıştı. Neyse daha cok erken bunlar için birden boy atıyorlar)

Benim bebegim de bugun 35.gununde. 1 kilo almis ve 9cm uzamis. Cok sasirdim. Masallah kizima.

Kızlar 3 gündür uykusuzum geceleri oğlum hiç uyumuyorum . Gündüzleri o uyuyo ama bemim ıykum kaçıyo akşam olunca geliyo akşamda oğlum başlıyo mızırdanmaya inanın hiç uyumadım başım çok ağrıyo .

Aynennn benimkide illa üstümdecmemede uyuma istiyo ve cokk zor daliyo dalmak icin doydugu halde süt emmeye devam ediyo ee sonra kusuyo hadi üstünü degistir böyle ugrasirken nerdeyse 2. Ögünü geliuo bu devirdayimi hepbyasiyorum zorlanmaya basladim ve 2. Cocuk düsünmüyorum herkeze söyledim :) allah bebegime saglikli ömür versin o yeter bana onu cok seviyorum ama yorgunluk ayri bir dert...

Bizim eve kamera koymuslarrr.ayni biz:) tabi bende 1 tane daha var.bazen ikisi ayni anda agliyor hangisine yetisecegimi sasiriyorum.siyirdim siyiricam:)kucuk kiz bide alisti seste uyumaya ses kesildimi anammm ortalik ayaga kalkiyor buyuk kiz anneee basim agridi kisin sesleri diyor.yardimcimin ikizleri hasta artik gelemiyor ev bana ben onaaa bakip duruyorum:)

Gunaydin guzel annisler uykusuz geceler icin hepimize kolaylik diliyorum :) sabah azcik uyuyayim deyip babaya devrettim ama annemsiz olmaz deyip minigim kopardi yaygarayi:) gun gectikce bagimiz artiyor :)
19 gunluk olduk bile

Herkese günaydııın,

Arada girip okuyorum, hatta bazen cevap yazıyorum ama hiç bizden haberler vermedin galiba. Şimdi kuzum kucağımda uyurken yazayım dedim:) bu çocuklar çok enteresan valla. Tamam kucakta hüvende hissediyorlar falan ama iki büklüm uyuyor kucağımda.

Neyse:) biz bugün 21 günlük olduk. Dün yarı kırk yaptık. Babaanneye kırk uçurmaya gittik. Hasta olmasın diye banyomuzu gelince yaptırdık. İyiki de öyle yapmışız kombileri bozulmuş. Babaannemize haftasonu salı size gelcez kırk uçurmaya dedik. Aa tamam ne istiyonuz ne yapayım dedi. Dün sabah müsaitseniz geliyoruz diye aradım, aa ben kendimi kırka hazırlamıştım diyor. Hey allahım dedim. Neyse gittik öyle bisküvi falan takıldık. Benimki de beklenti işte. Sanki kırkı olsa ne yapacak. En iyi ihtimal hamur kızartır. Bayramda gelene bile ne tatlı yapar ne alır. Petibör ikram eder. Bahanesi de yıllarca yaptım noldu. Yemiyorlar diyor. Amaan neyse, kaynanam ve sülalesinden çok dertliyim bu ara. Hatta kocamdan bile.

Ben geleyim kızıma tekrar. Valla annelik çok güzel bişeymiş. Kızıma bakıp bakıp içime katasım geliyor her yeri minik minik güzel duygular yaşayacağımı tahmin ediyordum ama bu kadar güzel olacağını tahmin etmemiştim. Göğüslerim acıyor, sızlıyor kimi zaman, uykusuz, bazen de aç susuz kalıyorum ama yavrumun iki gülümsemesini görmek hepsini unutturuyor.

Bazı geceler uyuyoruz, bazı geceler ayaktayız. Günlerimiz birbirini tutmuyor. Ama ağladı mı ben de ağlıyorum. Geçen hözünden yaş gelerek ağladı. Perişan oldum. Bilemedim ne yapayım. Ben de ağladım.

Dr 1. Ayda gelin demişti. Daha randevu almadık ama 15 i gibi gideriz. Dün merak edip banyo öncesi tarttık 4.200 gibi bişey çıktı. 3.400 doğmuştu. Ama tabii ne kadar doğru tarttık ev baskülüyle bilemiyoruz. Boyu da uzadı gibi. Bi uyku tulumumuz vardı annem örmüş. Onu ilk giydirdiğimizde epey büyük gelmişti. Şapkasına boyu yetmiyordu. Şimdi nerdeyse küçük gelecek:)

Şimdiye kadar güzel sütüm oluyordu. Bi sonraki emzirmeye kadar taş gibi oluyordu göğüslerim. Arada ağrı yüzünden sağıyordum. Elimdeki sütyenler küçük geliyordu ki doğum öncesi büyüyeceğini düşünerek büyük büyük almıştım. Ama sağolsun eşim ctesi bana küstü. Niye olduğunu da söylemedi, tek kelime de etmedi. Ben o günden itibaren küçülmeyi fark ettim. Dün artık ne yaptığımı bilmediğim halde kuzumun sütü için özür diledim. Neymiş efendim bana bişeyi yap demiş yapmamışım, annem varken de ikinci kere söyleyemeyecrğini biliyormuşum. Neyse dedim boşver. Akşam gelir mutlu halimize döneriz. Ne mümkün. Eve geliş saati geldi, biz sofrayı kurmuşuz, koca yok ortada. Aradım annelerine uğramış, 15 dakikalık işim var geliyorum dedi. Aradan 1 saat geçti aradım. Uzadı işim siz yiyin dedi. Bre zongur adam, illa benim mi aramam lazım bunu duymak için. Senin kafa çalışmıyor mu? Bekletiyorum bunları diye basmıyor mu kafan? Neyse ısıttık yemekleri biz oturduk ama ne iştah var ne bişey. 15 dakika sonra anasıyla beraber geldi. Kapıdan sevimli sevimli kocanı getirdiim diye girdi. Ben de iyi yapmışsın kendi yolu bulamadı dedim. O da kendi işleri ya ay naapsın onluk bişey değildi, usta yeni geldi bıraktık babanla geldik dedi. Sanki usta gelince çağıramıyorlar benimkini gibi. Ne yaptığını da anlamadım zaten hiç de sormadım. Ben de keşke yiyip de gitseydin dedim. Bi de öğlen biz onlardayken de bi usta geldi. Onu gönderdiler fazla para istedi diye. Gene aynı ustayı çağırmışlar. Ben olsam gelmezdim dedim. Neyse oturdular sofraya. Ben mutfağa gittim bizim bulaşıkları toplamaya. Tabii suratımı kv fatk etti. O da bi surat yaptı. Sanki umurumda. Bu ara kocamın bencillikleri, düşüncesizlikleri fazla takılıyor gözüme. Bu da beni üzüyor. E haliyle göğüsler de fısladı. Dar gelen sütyenler büyük gelecek nerdeyse inşallah sütüm düzelir. Annem bi gitsin eşime de bi ayar çekicem bakalım.

Ayy ne çok yazdım. Şişmişim valla içimi döktüm bi güzel:) kusura bakmayın kızlar. Şimdilik bu kadar benden. Hepinizi öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…