2014 Şubat Anneleri

Bu geceee uzun olacak besbelliiii... Uyumuyo arkadas ya bi saat meme somurdu damla kalmadi hala araniyo mubarek.. Emzik de almiyo derdi ne anlamadim.. Hic boyle olmamisti.. Aglamiyo ama huzursuzca hizli nefes alip ellerini oynatip duruyo.. Mirmir sesler.. Hareket halinde surekli..

Ay bu bebeler niye uyumuyor yaaaaa. Kafayi yicem buyuk kizimda uyanikkk
Bide rahatsiz memem yine mastit oldu hamileyken iki kere kesik attilar bugun kadin demezmi bayiltip iyice kesip bosalticam icini suan memem sis balon gibi kipkirmizi oldu bide agrisini soylemiyorum bile antibiyotik iciyorum cumartesiye kadar bi degisiklik olmazsa kesicekkkk
Allah im ne cok seviyor beni hep hastalik veriyor.buna sukur dermansiz dert vermesinde.
Offf canim cokkkk aciyorrr.iki cocukta fildir fildir bu gece cokkk uzun olucakkkk...

Şu gaz illetine bir çare olsa yavrucuk kıvranıyor ağlıyor sürekli benim gibi gazla boğuşanlar ne durumdasınız (

Uykusuz anneler kolayliklar diliyorum
Ben hergun kimyon cayi yapiyorum kendime , bildiginiz baharati sicak suya atiyorum ustune az limon hop iciyorum.tadi pek hos degil ama rahatlatiyor sanirim.

şoktayım sanki sevinçten gülmek ve ağlamak arası bir duygu yoğunluğu yaşıyorum az önce ultrasonda küçücük bir gebelik kesesi gördü doktor 5 haftalık

Ne güzel anlatmışsın bende Haziranda inş yavrumu kuıcağıma alacağım. İş yerinde okdum yazını inan ağlamamak için kendimi zor turrum

Yaa seninde yazik üst üste geliyo tatlim ya erken dogum, safra, gögüsündeki rahatsizlik amaann sende bide bitane daha cocuk var allah yardimcin olsun ama dedigin gibi dermansiz dertler degil sabret hersey güzel olucak biraz zaman lazim büyüseler biraz rahatlicaz bende cok yorgunum ve bir sinir var üstümde tek basima sabah aksam ugrasiyorum yani senin anlicagin herkezin hayatinda bi kargasa var hele su dönemler hepimize zor

Analarımızın elini bir daha öpsek yeridir bacilerroff off hayat uykusuzda güzelmiş aman zaten yemek uyku çokta gerekli değilyeter ki minişlerimiz ağlamasın sağlıklı olsun şaka maka 17 günlük olduk nice 17 günlere aylara yıllaraa allah herkese sabır güç kubvvet versin

hanımlar merhaba bnm oğlum bugn 1 aylık oldu :) aranızda acaba benm gibi olan varmı oğullarımın arası 15 ay benm gibi olan varmı nasıl neler yapıyosunuz gün içinde ikisine nasıl yetiyorsunuzzzzz

Bugün oğlum tam bir aylık...3 şubatta 2930 olarak doğdu...300 gr kilo vermişti...Bugün 3570 gr a ulaşmış... Boyu da 48 cm den 52 ye çıkmış...

elci04
2çocuğu olup arası az olanlar

hanımlar merhaba bnm oğlum bugn 1 aylık oldu :) aranızda acaba benm gibi olan varmı oğullarımın arası 15 ay benm gibi olan varmı nasıl neler yapıyosunuz gün içinde ikisine nasıl yetiyorsunuzzzzz

Benimde ikisi arası 16 ay zor oluyor büyüğü bebeği hiç rahat bırakmıyor kafasında yastık bırakmıyor. Isırmak istiyor. Kafasında şApka bırakmıyor. Ama bana annem yardımcı oluyor yoksa kafayı yerdim çünkü emzirmeye bile bırakmıyor büyüğü

Selam annisler kizim 23gunluk oldu cok sukur ama gobus problemimiz var onuncu gun dustu ama tam kurumamisti yakildi bugun bi baktim kan var zaten suphelenmistim bi kac gundur k vitamini yapildi yavrum o kadar agladi ki ben de agladim bebegim kiyamam insallah gecer daha bi kere yikadik doktorumuz izin vermedi takip edecegiz artik insallah gecer

Anam kizlarr esimin elemaninin bir karisi var allah im dusmanima verme yarabbiii...
Esi cok cok iyi de karisi tam bir zir cahil.surekli kendini yetistirmekten bahseder.
Dun gece kizimi gormeye geldiler. Daha ilk gordu ay bune nasil cocuk bu kucucuk,kac aylik bu dedi.dedik 2 olucak benim kizim dogdugunda bundan buyutktu,emzirmiyormusun,sen bunu hep emzir,mama da ver buyusun,yoksa gelismez diyor yaaaa.
Diyoruz bu premature erken dogdu.sen emzir emzir,mama da ver. Benim bir sutum olurdu duvara fiskirirdi diyor.allah im zaten acidan kivraniyorum.2 cocukta uyanik.kizim surekli soru soruyor bide onun laflarinla ugrastim durdum.bana kalsa kapimdan sokmam da esim,esine deger veriyor.
Ha buarada ne kadar kucuk dedigi kizim 3.800 gr 52,5 cm olmus.masallah.abla ne bekliyorsa artik.sinirlerimi bozdu arizali...

Amanin kuzum sabah i sabah ettim acidan maf oldum.buz koydum olmadi sicak havlu koydum olmadi.dayanamiyorum.sabah hemen gittim hastaneye.
Patlamak uzereymis memem doktorum eski kesik yerini acti birazda genisletti.bak diyor cesme gibi akiyor.
Bana ogretti ne yapmam gerektigini artik ben devam edicem iltihabi akitmaya
Bu ara bende de acayip sinir var.ama ben obsesifim,bide anksiyete bozuklugu var ilaclarimida icemiyorum emziriyorum diye.hamileligim lohusaligim kotu gecti. Taktim uzuldum ya hersey depresti.catacak yer ariyorum.Ve durmadan AGLİYORUM
2.cocuk gercekten cesaret isiymis.

Kaynar su buharında göğsüne masaj yapmakta çok süt akmasına sebep oluyor. :)

Ben valla cesaret etmicem okuyorum burdan ee az cok tahmin ediyorum esim istiyo ama istemeklevbitmiyo valla tek basima ne gdcem belli ne gündüzüm cok zor

Sagol ttlm. Dun gece 15 er dk uyuyabildi sadece. Sabah doktora götürdük. Yatırdı. Yoğun bakımda şu an, ben de oda tuttum, kalıyorum. Bi tanem benim ya demin aradılar durmuyor, emzik veriyor musunuz diye. Yok dedim, çok ağlıyor, heralde kucağa alıştırmışsınız dediler. Çıkıp baktım. Nasıl ağlıyor bitanemkundaklamışlar, biraz olsun kucakta olduğunu hissetmiş. Biraz daha ağladıktan sonra uyumuş,, allah ım ne olur çabuk iyileşsin

Bu arada bende 19 Şubata doğum yaptım minik bir tavşanım oldu. Sona kalanlardandım ama daha da bekleyenler oldu zannedersem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…