2014 Şubat Anneleri

Bende oda tutmustum söyle arada vermiyolari sana giremiyomusun ? Israr etseydin arada hissetsin seni ayy kuzumm gecmis olsun

benim kiziminda 6.gun dustu gobek ama daha bi kac gun oldu kuruyali.. Bugun 33gunluguz.. Dr yakti ama ise yaramadi kendi kendine kurudu

merhaba arkadaşlar öncelikle hepinizin bebişleri hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün.buraya ilk kez yazıyorum.muhtemel doğum tarihim otuz ocaktı ama kızım 7 şubatta suni sancı ile dünyaya geldi.ocak anneleriyle aramızda bayağı fark var gün olarak.bende artık buraya yazmak istiyorum eğer aranıza beni de kabul ederseniz:)

Sizinki de kaniyormuydu canim dun o igne yapilali kanamasi artti biraz bugun baska doktora goturecegiz
evet ilk baslarda kanadi hep camasirlarina bulasiyodu sonra sari akintiya dondu.. gazli bez koyduk en son baticon damlattim bi kac gun aile hekiminin tavsiyesiyle o mu iyi geldi bilmiyorum ama suan kurudu bi sikinti yok.. Bide biz hep yikadik dr sikinti olma zdemisti..

Ben de hrs de doğum yaptım, biz Gökhan Hoca'ya muayene olduk, muayene ücretini sorduğumuzda 200 TL demişlerdi.

Hosgeldin canim hayirli olsun nasi gidiyo bebisle aran nasi burdanherkez yorgun :))

Selam kizlar,
Bugun 21 gunluk olduk biz kafami bu ara herseye takmaya basladim hadi hayirlisi:)
Kvdem surekli bebegimi opuyo , bi de sigara iciyor iyy kokan haliyle cok cok diye opuyor biseyde diyemiyorum esim aliniyor diye bebigimin yuzunde sivilce cikiyor ufak ufak. Ne yapcam ben ya annesi olarak ben bile narince kokluyorum ayaklarini opuyorum , dogdugu gunden beri yapisiyor cocuguma

Benim kızımda da sivilce çıkıyor ama öpmeden önce de çıkıyordu. Sütten kaynaklanıyor demişti annem. Belki de öyledir. Ama yine de uyuz birşey.

benimde annem yanımda allahtan çok yakınız ama düzenimize dönmek istiyorum çnkü büyük oğlum annem gelice çok nazlı oluyor daha bi ağlıyor hiç yalnız kaldığınız oldumu naptınız bnm büyük oğlum ayakta sallanarak uyuyor o zamn napıcam bilmiyorum annem olunca sorun değilde yalnız olunca 2 çocuk çok zormuş ya 1 tane hiç bişeymiş şimdi anlıyorum:)

slm cicis anneler dün gece kizim cok agladii pisik olmus..siz hangii krem kullaniyorsunuz pisik icin....

Benim kızımda da sivilce çıkıyor ama öpmeden önce de çıkıyordu. Sütten kaynaklanıyor demişti annem. Belki de öyledir. Ama yine de uyuz birşey.

Sivilc3ler oglumdada var biz öpmüyoruz ama kirmizi kirmizi var sanirim bebeklerde genelde oluyor acik tenlilerde özellikle

slm cicis anneler dün gece kizim cok agladii pisik olmus..siz hangii krem kullaniyorsunuz pisik icin....

Canım ben nivea kullanıyorum gerçekren güzel yoğun bi kıvamı var . Ama zeytin yagına pamuk batırıp altını bağlarken oişik olan yere koyabilirsin .

devamlı pamuk ve suyla temızle pısıkken asla ıslak mendıl kullanma mecbur kalırsan yıka ve oyle kullan yoksa gecmez trosyd kullanıyorum ben buyuk kızımdada aynı kremı kullandım hıc pisik yasamadık suan 4 yasında ınsallah bundada yasamayız ama bazı bebekler bezlerını sevmeyebılıyo ben kızımdada molfıx kullandım bundada bezınıde begenmemıs olabılır cıldı

Hic sorma sinir bozucu , herseyden once zararli
Sivilc3ler oglumdada var biz öpmüyoruz ama kirmizi kirmizi var sanirim bebeklerde genelde oluyor acik tenlilerde özellikle

Sivilce sanirim normal ama opmeyle daha bi artti gibi geldi bana

Kızlar yarı kırk ve kırk banyosumudur nedir yaptınız mı yarın 20. Gunümüz annem bişeyler diyo ama azcık saçma geldi bana bide bebek ağlar mı üşür mü diye korktum siz ne yaptınız ya da yapacaksınız

Ilk sebamed pisik önleyici kullaniyoduk sonra hafif pembelesti poposu dr a sordum bepantol verdi birde onun üstune ince bi katda sudokrem verdi hemen gecti ama pisik asamasinda nekadar etkili olur bilmem bi dene istersen gecmis olsun bide has zeytinyagi suruyolarmis ben daha hic sürmedim bi dene bunlari bakalim aradada acik birak biraz bezini ( kontrollü bi seiilde:) )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…