Sagol ttlm. Dun gece 15 er dk uyuyabildi sadece. Sabah doktora götürdük. Yatırdı. Yoğun bakımda şu an, ben de oda tuttum, kalıyorum. Bi tanem benim yademin aradılar durmuyor, emzik veriyor musunuz diye. Yok dedim, çok ağlıyor, heralde kucağa alıştırmışsınız dediler. Çıkıp baktım. Nasıl ağlıyor bitanem kundaklamışlar, biraz olsun kucakta olduğunu hissetmiş. Biraz daha ağladıktan sonra uyumuş,, allah ım ne olur çabuk iyileşsin
benim kiziminda 6.gun dustu gobek ama daha bi kac gun oldu kuruyali.. Bugun 33gunluguz.. Dr yakti ama ise yaramadi kendi kendine kuruduSelam annisler kizim 23gunluk oldu cok sukur ama gobus problemimiz var onuncu gun dustu ama tam kurumamisti yakildi bugun bi baktim kan var zaten suphelenmistim bi kac gundur k vitamini yapildi yavrum o kadar agladi ki ben de agladim bebegim kiyamam insallah gecer daha bi kere yikadik doktorumuz izin vermedi takip edecegiz artik insallah gecer
benim kiziminda 6.gun dustu gobek ama daha bi kac gun oldu kuruyali.. Bugun 33gunluguz.. Dr yakti ama ise yaramadi kendi kendine kurudu
evet ilk baslarda kanadi hep camasirlarina bulasiyodu sonra sari akintiya dondu.. gazli bez koyduk en son baticon damlattim bi kac gun aile hekiminin tavsiyesiyle o mu iyi geldi bilmiyorum ama suan kurudu bi sikinti yok.. Bide biz hep yikadik dr sikinti olma zdemisti..Sizinki de kaniyormuydu canim dun o igne yapilali kanamasi artti biraz bugun baska doktora goturecegiz
Bu arada bende 19 Şubata doğum yaptım minik bir tavşanım oldu. Sona kalanlardandım ama daha da bekleyenler oldu zannedersem :)
kızlar merhaba bende hrsde doğurdum elif hanıma gitmiştik ilk muaynede bir ayımız doldu bizim ama tekrar gitmedik burda sağlık ocağında aşı yaparken kontrol ettiler bi sıkıntı yoktu.. elif hanım hrsdeki en tecrübeli olan dr sanırım oyle geldi bana.. hrs de muayne ücreti ne kadar biliyormusunuz? bi de ikinci ay kalça usg ve aşılar var ya onlar için oraya gitsek aşılardan ücret alıyorlar mı acaba? iyi bir çocuk dr.u bulmak lazım hrs bize uzak kalıyo ama yakınlarda da zaten düzgün bi yer yok..
günaydınnn
kuzu doğdu haaaa
Hosgeldin canim hayirli olsun nasi gidiyo bebisle aran nasi burdanherkez yorgun :))merhaba arkadaşlar öncelikle hepinizin bebişleri hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün.buraya ilk kez yazıyorum.muhtemel doğum tarihim otuz ocaktı ama kızım 7 şubatta suni sancı ile dünyaya geldi.ocak anneleriyle aramızda bayağı fark var gün olarak.bende artık buraya yazmak istiyorum eğer aranıza beni de kabul ederseniz:)
Selam kizlar,
Bugun 21 gunluk olduk bizkafami bu ara herseye takmaya basladim hadi hayirlisi:)
Kvdem surekli bebegimi opuyo , bi de sigara iciyor iyy kokan haliyle cok cok diye opuyor biseyde diyemiyorum esim aliniyor diyebebigimin yuzunde sivilce cikiyor ufak ufak. Ne yapcam ben ya annesi olarak ben bile narince kokluyorum ayaklarini opuyorum , dogdugu gunden beri yapisiyor cocuguma
elci04
2çocuğu olup arası az olanlar
hanımlar merhaba bnm oğlum bugn 1 aylık oldu :) aranızda acaba benm gibi olan varmı oğullarımın arası 15 ay benm gibi olan varmı nasıl neler yapıyosunuz gün içinde ikisine nasıl yetiyorsunuzzzzz
Benimde ikisi arası 16 ay zor oluyor büyüğü bebeği hiç rahat bırakmıyor kafasında yastık bırakmıyor. Isırmak istiyor. Kafasında şApka bırakmıyor. Ama bana annem yardımcı oluyor yoksa kafayı yerdim çünkü emzirmeye bile bırakmıyor büyüğü
Benim kızımda da sivilce çıkıyor ama öpmeden önce de çıkıyordu. Sütten kaynaklanıyor demişti annem. Belki de öyledir. Ama yine de uyuz birşey.
slm cicis anneler dün gece kizim cok agladii pisik olmus..siz hangii krem kullaniyorsunuz pisik icin....
slm cicis anneler dün gece kizim cok agladii pisik olmus..siz hangii krem kullaniyorsunuz pisik icin....
Benim kızımda da sivilce çıkıyor ama öpmeden önce de çıkıyordu. Sütten kaynaklanıyor demişti annem. Belki de öyledir. Ama yine de uyuz birşey.
Sivilc3ler oglumdada var biz öpmüyoruz ama kirmizi kirmizi var sanirim bebeklerde genelde oluyor acik tenlilerde özellikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?