2014 Şubat Anneleri

Ben sabah bildigin ari gibiydim bebek uyurken ev kalkti indi :) benim yardimcim vardi beli tutuldu 1 haftadir yok ayyy hem ev hem bebek bayiltir insani uykusuzluk var bide deli gibi yoruldum mecburen yaptim haftasonu kv gorumcem falan gelir diye yoksa hic halim yoktu

Yuvanın dişi kuşu,
Pişirip sofraya getiren aşı,
Çekip çevirip hanede bitiren işi,
Teninde güller kokusu,
Yüzü ay,gözleri dünya güneşi.
Varlığıyla oluşur evler çiçek bahçesi,
Yokluğu düşünülemez,asla hiç kadın…

KADINLAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN ARKADAŞLAR:)

Tesekkürler canim seninde kutlu olsun

Birsey paylasmak istiyorum. KIRMIZI ışıgın bebekleri sakinlestirdigini okumustum anne karnid akirmiziymis bizim yatak odasi letli kirmizida tutuyoruz uyuyo , daliyo renge 15 dkka bile bazen lazim oluyo hepimize bi deneyin isterseniz kirmizi gece lambasi yada let olayini kolay gelsin anne işçiler :)

Gozunu sevem o yardimcilarinnn. Benimkilninde ikiz kizlari var surekli hasta oluyorlar,oda hep izin isteyince yollarimiz ayrildi
Esim bugun biriyle gorusmus bakalim olursa ayyy havalara ucucammm.
Hic halim yok yapamiyorum,zaten yetisemiyorum. Bugun ust kati oyle bir toparladim hepsi o.alt kat allah a emanet:)
Kizlari yikadim.ikisini yikamak basli basina is zaten.belim i hissetmiyoruummmmm

Bizimkijinde 3 ogluvbi kocasi var kadini yillardir calistirmislar yaklasik 2 aydir bana geliyodu simdi calistirmicaklari tutmus..... bizde ne yapalim diye konusuyoduk esimle herkezde eve sokulmazki bilmiyoruz ne yapicaz

Biricik şubat anneleri hepimizin kadınlar günü kutlu olsun...

Bizimkijinde 3 ogluvbi kocasi var kadini yillardir calistirmislar yaklasik 2 aydir bana geliyodu simdi calistirmicaklari tutmus..... bizde ne yapalim diye konusuyoduk esimle herkezde eve sokulmazki bilmiyoruz ne yapicaz

Esimin gorustugu ablaya bak.haftanin 5 gunu 1 gun tam 1 gun yarim gelecek,ogun hangi isi yapmak isterse onu yapicak,yemege elini surmicek en az 1000 lira isterim demis...yuhhh dedim.esimde abla sen 750 ver ben sana geleyim demis:)
Buda olmadi.aman ne yapayim bulamazsam hafta da bir alirim oda yeter. Simdilik yettigim yere kadar idare ederim.saglik olsun...

Gunaydinnnn.bu sabah ilk regl imi oldummm.kuzu iki aylik oldu,bende oldumm...
O gazin ben anasini arvadini ziyerete gidicem.yavrumun sesi kisildi aglamaktan babasi bakti da biraz bende nefes alabildim...gaz cok zorr yaaa...

Gunaydin anneler. Bizim bir gunumuz bir gunumuzu hic tutmuyor. Ne zaman duzene girecek acaba? Tanidiklar 40 cikinca duzene giriyor diyor. Dogru mu? Bugun 40.gunumuz. banyomuzu yapicaz. Yarin gezmege gidicez. Yuksekte oturan durumu iyi olan birilerine gitmek gerekliymis. :):)

Bence dogru degil böyle gider gibime geliyo bizimde 40 imiz yarin ne bu bi günde degis icektir heralde :) zengin mi bulcaz diyosun hmmm bende öyle yapayim bakimm

ölemiymiş valla hurafelerde çıgır açıcaz türk halkı olarak bide müslümanızgayrimüslimlerin bu kadar şeyi yoktur herelde batıl inançları

ay kırk çıkınca düzelcek diye bi umudumuz var ya kırktan sonrada aynı olursa ben huzur istiyorumkusmuksuz kıyafetler istiyorum bide kesintisiz uyku yada 2 saait kesintisiz sayabilirimbenimde bu hafta sonu yani 16sında mevlidim var 20sindede kırkımız çıkıcak kayınvaldeme taşıncaz herelde yanlız kalamam ben kızımla kayınvaldem cok güzel balkıyo o varken gece uyuyorum azcıkta olsaablama görümceme ananelere bannelere gideriz zaten yaz gelir bida park bahçe hak getire yıldır yıldır gezicemmmmmmm

Kırkımız çıksada bi an önce bi günyüzü görsek:)

efsane gb geliyo 2-3-4 aylık bebekleri olanlar geldi hiç iyi şeyler duymuyorum cocuktan cocuga değişiyo umarım hepimizinki uykucu olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…