çok uykusuzum kızlar yaaaa,gazımız zirve yaptı
Vbenimki biraz daha buyuk 4 yasinda...ama yinede zorr.camasir yikadim yarisini astim yarisi kaldi.
Bulasiklari makinaya koydum.ocak kaldi.tuvaletlere camasir suyu doktum oylece duruyor.ben bunlari ne zaman yapicam hic bilmiyorum
Bi daha bana dogur diyeni bogarim yeminle:):):)
Yuvanın dişi kuşu,
Pişirip sofraya getiren aşı,
Çekip çevirip hanede bitiren işi,
Teninde güller kokusu,
Yüzü ay,gözleri dünya güneşi.
Varlığıyla oluşur evler çiçek bahçesi,
Yokluğu düşünülemez,asla hiç kadın
KADINLAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN ARKADAŞLAR:)
Ben sabah bildigin ari gibiydim bebek uyurken ev kalkti indi :) benim yardimcim vardi beli tutuldu 1 haftadir yok ayyy hem ev hem bebek bayiltir insani uykusuzluk var bide deli gibi yoruldum mecburen yaptim haftasonu kv gorumcem falan gelir diye yoksa hic halim yoktu
Gozunu sevem o yardimcilarinnn. Benimkilninde ikiz kizlari var surekli hasta oluyorlar,oda hep izin isteyince yollarimiz ayrildi
Esim bugun biriyle gorusmus bakalim olursa ayyy havalara ucucammm.
Hic halim yok yapamiyorum,zaten yetisemiyorum. Bugun ust kati oyle bir toparladim hepsi o.alt kat allah a emanet:)
Kizlari yikadim.ikisini yikamak basli basina is zaten.belim i hissetmiyoruummmmm
slmm canlarim pisik icin bilgi verdiginiz icin cok tskler..iyiki varsiniz...
Bizimkijinde 3 ogluvbi kocasi var kadini yillardir calistirmislar yaklasik 2 aydir bana geliyodu simdi calistirmicaklari tutmus..... bizde ne yapalim diye konusuyoduk esimle herkezde eve sokulmazki bilmiyoruz ne yapicaz
Uykusuz anneler gununuz aydin olsun
Uykusuz anneler gununuz aydin olsun
Hergun gunun aydinlanisini izliyoruz valla:)
Gunaydin anneler. Bizim bir gunumuz bir gunumuzu hic tutmuyor. Ne zaman duzene girecek acaba? Tanidiklar 40 cikinca duzene giriyor diyor. Dogru mu? Bugun 40.gunumuz. banyomuzu yapicaz. Yarin gezmege gidicez. Yuksekte oturan durumu iyi olan birilerine gitmek gerekliymis. :):)
Gunaydin anneler. Bizim bir gunumuz bir gunumuzu hic tutmuyor. Ne zaman duzene girecek acaba? Tanidiklar 40 cikinca duzene giriyor diyor. Dogru mu? Bugun 40.gunumuz. banyomuzu yapicaz. Yarin gezmege gidicez. Yuksekte oturan durumu iyi olan birilerine gitmek gerekliymis. :):)
Kırkımız çıksada bi an önce bi günyüzü görsek:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?