2014 Şubat Anneleri

canim ben 62 kiloyla hamile kaldim..8 kilo aldim..bugün 11 gündür dogum yapmisim..bugün tartim kilom 62 cikti..yani eski kiloma gelmisim...

Hmm ben 68 'le hamile kaldım. 90 kiloyla doğuma girdim. Toplam 22 kilo aldım. Bebeğim 28 günlük tamam 18 kilosunu verdim. Daha da vericem insAllah durmak yok yola devam :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar doktor bize marivit damla verdi gunde 1 damla dedi kullanan varmi bu cuma 1 aylik olacagiz insallah

11 Şubat ta Bebişini kucağına alan varmı acaba? :)

slm kızlr ne zmandır giremiyorum artık anne olduk ve emzir-kakasını yapsın-gazı çıksın-uyusun bu döngüde devam ediyor hayat.kızımın sarılığı hafif devam ediyo bu c.tesi dr.bidaha götürecez çok uzun sürdü ya anlamdım nedenini.dr.bazı çocuklarda 1-2 ayda geçer dedi.sizde durumlar nasıl?

Merhaba anneler hem kizimi uyutmaya calisayim hem yazayim dedim birinci ay asisini yaptiranlar ates vs oldu mu ilac kullandiniz mi

ozel bısey yaptınmı ben 59 la hamile kaldım 77 ıle dogum yaptım 17 şubatta 69 kiloya dusmusum acayıp ıstahlıyım soylemesı ayıptır gıtmıyo

Merhaba anneler hem kizimi uyutmaya calisayim hem yazayim dedim birinci ay asisini yaptiranlar ates vs oldu mu ilac kullandiniz mi

Bizde hic ates olmadi canim.ilacta kullanmadik.doktora ya ateslenirse dedim yok bu yapmaz 2. Ay asisi yapabilir o gun 3 asi olucak bir ihtimal yapar demisti...

ozel bısey yaptınmı ben 59 la hamile kaldım 77 ıle dogum yaptım 17 şubatta 69 kiloya dusmusum acayıp ıstahlıyım soylemesı ayıptır gıtmıyo

Yok canım özel bir şey yapmadım. Emzirerek verdim bütün kiloyu :)

40 imiz bugün :) ne kirkmis bee merak ediyom yarin neler degiscek :) ben 70 ile hamile kaldim 95 ile dogum yaptim 80 kiloyum 15 kv vermek istiyorum insallah. Bu arada yürüyüs bandinda yürüsek bisinolurmu dr 3 ay sonra spor yapabilirsin dedi ama zaten eve tikilip kaldim biyere gidememde daha bari yürüyeyim evdecdiyorum

Kizlar bebeginin yuzunde kucuk kirmizi sivilce olan varmi bizde cikti kucuk kucuk

Cikiyor canim ya cuma 1.ay kontrolumuz var , doktora soracagim ozellikle.

40 i 4 gozle bekliyorum
Bende 65 le hamile kaldim 18 kilo aldim bol bol yedim:) su an 73 kiloyum daha 8 kilosu duruyor. Az yeyim yuruyus yapayim diyorum masallah annem , esim hic musade etmiyor:) yuruyorum canim ben ama acik havada firsat buldukca , bantta yurumek icin doktoruna bi sor istersen sezeryandi di mi seninde?

Birde kizlar bebegim az emiyo gibi uyandiginda 10 dk tek memeyi emip tekrar uyuyor gunde belki bi sefer 20-25 dk emiyor
, Napcam ben :/

Evet canim sezeryan zaten bende normal tempoda yurucem dr a bi sorayimda baska turlü veremicem kilo tamam uykusuzluk cocukla ilgilenme derken veriliyoda ben daha cabuk vereyim istiyorum hicbi kiyafetim olmuyo kendimi kötü hissediyorum . Emme konusu bazi bebekler kuvvetli emiyomus ve 20 dk emenle ayni anda memeyi bosaltabiliyomus yani süreden ziyade onun performansi önemli demekki kuvvetli emiyo bide kilo alimi iyisi takma kafana derim benimkide belli olmuyo dedigin gibi heralde onlarda bizim gibi bazen az bazen cok yiyorlar :)

Gecmisvolsun canim valla bende degisen bi durum yok bugün 40 günlük olduk evdeyiz biyere cikmadik yikandi hava soguk ben zaten dogumdan beri cikmiyorum disari ev kusu olduk iyice ee hamileliktede cikamamistim zaten evin icinde kosturuyorum hep ayni is gaz, kusmuk, alt acma, emzirme, ortalik toplama derken sabah olmusss .... uyku? O yok onu hic sorma :))))

bu gün doğum yapalı 32 gün oldu.
dikişlerımın üst kısmı çok ağrıyor ilk günlerdeki gibi oturup kalkmakta zorlanıyorum. benim gibi olan var mı.

Dogru diyorsun canim hic bu acidan bakmamistim :)

bu gün doğum yapalı 32 gün oldu.
dikişlerımın üst kısmı çok ağrıyor ilk günlerdeki gibi oturup kalkmakta zorlanıyorum. benim gibi olan var mı.

Bazen agri oluyor canim ama ilk gunler gibi degil, doktor bana 40 in dolunca kontrole gel dedi. Bi de benim dogumda iki tane kocaman miyom aldindi , ic dikisler iyilesirken agriyor gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…