2014 Şubat Anneleri

Yaa gece uykusuda baska oluyo icim geciyo gece baksimdi kv geldi sen yat uyaninca seni kaldiririz dedi uykum yok deli olcam :)) biraz uyumaya calisayim bakayim hadi ben yatarr :))

Yaa gece uykusuda baska oluyo icim geciyo gece baksimdi kv geldi sen yat uyaninca seni kaldiririz dedi uykum yok deli olcam :)) biraz uyumaya calisayim bakayim hadi ben yatarr :))

gerçekten gece uykusu başka oluyo.insan uykusuz kalınca uyuyamayabiliyo vücut alışıyor herhalde.tatlı rüyalar canım:))

ayy amin inşallah canım güzel düşünelim güzel olsun inşallah:)
bu kırk olayı orta asyadaki türklerin islamiyetle tanışmadan önce yaptıkları adetlerdenmiş.bize de ordan geliyomuş yani..dinimizle hiçbir alakası yok aslında.neymiş kırklı bebeğin bezi yanmazmış.e napayım çerçeveletip duvara mı asayım:))yaktım hiçbir şey olmuyo:))

Gunaydinnnn.bu sabah ilk regl imi oldummm.kuzu iki aylik oldu,bende oldumm...
O gazin ben anasini arvadini ziyerete gidicem.yavrumun sesi kisildi aglamaktan babasi bakti da biraz bende nefes alabildim...gaz cok zorr yaaa...

canım normal mi oldu doğumun,ağrılı mı geçti reglin doğumun faydası oluyor diyolar sence de öyle mi..bu arada Allah kolaylık versin.gaz çok zor gerçekten insanın yüreği parçalanıyo yavrusunu öyle görünce..

Bence dogru degil böyle gider gibime geliyo bizimde 40 imiz yarin ne bu bi günde degis icektir heralde :) zengin mi bulcaz diyosun hmmm bende öyle yapayim bakimm

Ne değişiyormuş 40 ı çıkınca bebeğin:) benim 3,5 yaşında bir oğlum var hiçbişey değişmemişti bizde .. Belki bebeğine gore değişiyordur
Umarım bu gazlı donemi kolaylıkla atlatırız. Olacak bunlar normal acı çekiyorlar ama hiçbirimiz hatırlamıyoruz bu donemi oyle düşünün:)
Barsaklar alışıyor tabi yapacak bişey yok bebek donmeye falan başlayınca gaz sancıları da azalıyor hem hareket artıyor hem de zamanla barsaklar da alışmış oluyor herhalde:) diye düşünüyorum..

merhaba anneler.
dün mevlüdümüz vardı allaha şukur atlattık.
sizlere bir şey soracağım benim kız uyanık olduğu zamanlarda hiç kendi kendine yatmıyor sürekli kucak istiyor göğsüme yatıyoo
orada uyuyor. ne yapıcam ben yaaa. sizinde boylemı tuvalete bile zor gıdıyorum.

Ben sezeryan la dogum yaptim canim. Hic adet agrisi cekmem,hatta oldugumu bile wc ye gidince anlarim..
Boyle oldugumu soyledigim herkes nasil oldugunu hep merak eder.yillar once cok sanci ceker,yorgan dosek yatardim.dr um bir tavsiyede bulundu adet olucagini anladigin zaman esinle birlikte ol anlamazsin nasil adet oldugunu demisti.gercektende ise yariyormus.ogun bugundur hic sanci cekmem:):):)
Anam pek utandim bee...

Merhaba Kızlar :) Nasılsıniz? Oglum bugun 28 günlük oldu :) gun gectikce buyuyoz biz :) Bide hamileliğinizde kaç kilo aldınız ? Ne kadarını verdiniz ??

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hamileliğimde 13,5 kilo aldım.4 kilo kaldı.oğlunun adı nedir tatlım

canım çok sağol cevapladigin ve onerin için:))bence çok şanslısin ağrı cekmedigin için.Benim çok şiddetli ağrım oluyordu.doğum sancısı ile arasında pek fark yok diyebilirim.inşallah doğumun faydası olur diye umut ediyorum.hamileliğin güzel taraflarındandı regl olmamak..

canim ben 62 kiloyla hamile kaldim..8 kilo aldim..bugün 11 gündür dogum yapmisim..bugün tartim kilom 62 cikti..yani eski kiloma gelmisim...

Ne demek canim.denemekten zarar gelmez:):)

Ben hamileligimde 13 kilo aldim.9 kilo verdim...

Günaydınlar..

Yatırıyorum uyanıyor kucağımda uyuyor:)) ama yamuk yumuk sıkış tıkış da olsa ille de anne kucağı...
Arkadaşlar bir çok işimi tek elimle yapıyorum şimdiki gibi:)))
16 martta kırkımız, kısmetse 20li günlerde mevlütümüz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…