Yaa gece uykusuda baska oluyo icim geciyo gece baksimdi kv geldi sen yat uyaninca seni kaldiririz dedi uykum yok deli olcam :)) biraz uyumaya calisayim bakayim hadi ben yatarr :))
ölemiymiş valla hurafelerde çıgır açıcaz türk halkı olarak bide müslümanızgayrimüslimlerin bu kadar şeyi yoktur herelde batıl inançları
ay kırk çıkınca düzelcek diye bi umudumuz var ya kırktan sonrada aynı olursa ben huzur istiyorumkusmuksuz kıyafetler istiyorum bide kesintisiz uyku yada 2 saait kesintisiz sayabilirim benimde bu hafta sonu yani 16sında mevlidim var 20sindede kırkımız çıkıcak kayınvaldeme taşıncaz herelde yanlız kalamam ben kızımla kayınvaldem cok güzel balkıyo o varken gece uyuyorum azcıkta olsa ablama görümceme ananelere bannelere gideriz zaten yaz gelir bida park bahçe hak getire yıldır yıldır gezicemmmmmmm
efsane gb geliyo 2-3-4 aylık bebekleri olanlar geldi hiç iyi şeyler duymuyorum cocuktan cocuga değişiyo umarım hepimizinki uykucu olur
Gunaydinnnn.bu sabah ilk regl imi oldummm.kuzu iki aylik oldu,bende oldumm...
O gazin ben anasini arvadini ziyerete gidicem.yavrumun sesi kisildi aglamaktanbabasi bakti da biraz bende nefes alabildim...gaz cok zorr yaaa...
Bence dogru degil böyle gider gibime geliyo bizimde 40 imiz yarin ne bu bi günde degis icektir heralde :) zengin mi bulcaz diyosun hmmm bende öyle yapayim bakimm
canım normal mi oldu doğumun,ağrılı mı geçti reglin doğumun faydası oluyor diyolar sence de öyle mi..bu arada Allah kolaylık versin.gaz çok zor gerçekten insanın yüreği parçalanıyo yavrusunu öyle görünce..
Merhaba Kızlar :) Nasılsıniz? Oglum bugun 28 günlük oldu :) gun gectikce buyuyoz biz :) Bide hamileliğinizde kaç kilo aldınız ? Ne kadarını verdiniz ??
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben sezeryan la dogum yaptim canim. Hic adet agrisi cekmem,hatta oldugumu bile wc ye gidince anlarim..
Boyle oldugumu soyledigim herkes nasil oldugunu hep merak eder.yillar once cok sanci ceker,yorgan dosek yatardim.dr um bir tavsiyede bulundu adet olucagini anladigin zaman esinle birlikte ol anlamazsin nasil adet oldugunu demisti.gercektende ise yariyormus.ogun bugundur hic sanci cekmem:):):)
Anam pek utandim bee...
canım çok sağol cevapladigin ve onerin için:))bence çok şanslısin ağrı cekmedigin için.Benim çok şiddetli ağrım oluyordu.doğum sancısı ile arasında pek fark yok diyebilirim.inşallah doğumun faydası olur diye umut ediyorum.hamileliğin güzel taraflarındandı regl olmamak..
Merhaba Kızlar :) Nasılsıniz? Oglum bugun 28 günlük oldu :) gun gectikce buyuyoz biz :) Bide hamileliğinizde kaç kilo aldınız ? Ne kadarını verdiniz ??
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Simdi uykusuzluk iyi de ise baslayinca nolcak acaba :) :/
hamileliğimde 13,5 kilo aldım.4 kilo kaldı.oğlunun adı nedir tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?