Insallah bakalim:) dun gece hic uyutmadi beni tontigim:) sen nasilsin canim ne var ne yok
Cikiyor canim ya cuma 1.ay kontrolumuz var , doktora soracagim ozellikle.
40 i 4 gozle bekliyorum
Bende 65 le hamile kaldim 18 kilo aldim bol bol yedim:) su an 73 kiloyum daha 8 kilosu duruyor. Az yeyim yuruyus yapayim diyorum masallah annem , esim hic musade etmiyor:) yuruyorum canim ben ama acik havada firsat buldukca , bantta yurumek icin doktoruna bi sor istersen sezeryandi di mi seninde?
Birde kizlar bebegim az emiyo gibi uyandiginda 10 dk tek memeyi emip tekrar uyuyor gunde belki bi sefer 20-25 dk emiyor
, Napcam ben :/
bu gün doğum yapalı 32 gün oldu.
dikişlerımın üst kısmı çok ağrıyor ilk günlerdeki gibi oturup kalkmakta zorlanıyorum. benim gibi olan var mı.
Biz de ctesi gitçez. Ben de sorayım diyordum. Bu arada benimki de en uzun 12-13 dakika emiyor artık. Başlarda 35 dakika emdiği oluyordu ama artık daha hızlı emiyor genelde 10 dakika sürüyor.
Merhaba bende yeni dogum yaptim bebegim 1 haftalik oldu memede cok fazla duruyor biraksam sabaha kadar emicek cenesi yoruldgu icin dinlenerk emiyor cok uzun suruyor zaten silikon ucla verdgm icn iyice zorlasyr sizdede ayni sorunlar oldu mu ornegn 10 dk emip hemn doyup uyuyor yazmssnz bu kacnci haftasinda basladi ?
Merhaba Kızlar :) Nasılsıniz? Oglum bugun 28 günlük oldu :) gun gectikce buyuyoz biz :) Bide hamileliğinizde kaç kilo aldınız ? Ne kadarını verdiniz ??
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benimki de önceki gece öyleydi. Nolsun valla canım bütün gün evde masal hanımla uğraşıyoruz. Annemin gitmesine 10 gün kaldı, yalnız kalınca ne yapçam diye kara kara düşünüyorum. Bi yandan da seviniyorum. Eleştirilerden falan kurtulacağım diye. Şu an sürekli o telefon çok elinde, sen ben gidince nasıl iş yapçan? Nasıl yetiştircen? Hızlanman lazım deyip duruyor. Kadın ev hanımı olunca her şey yetiştirilmeli ona göre. Yetişmeyiversin yahu nolcak?!! Amaan işte böyle benim günlerim:)) sen de ne var ne yok canım?
Biz de ctesi gitçez. Ben de sorayım diyordum. Bu arada benimki de en uzun 12-13 dakika emiyor artık. Başlarda 35 dakika emdiği oluyordu ama artık daha hızlı emiyor genelde 10 dakika sürüyor.
Doktorum dogumdan sonra 6 hafta sonra gel dedi acaba muayene mi edecek sizin doktorlar cagirdimi sizi
Merhaba bende yeni dogum yaptim bebegim 1 haftalik oldu memede cok fazla duruyor biraksam sabaha kadar emicek cenesi yoruldgu icin dinlenerk emiyor cok uzun suruyor zaten silikon ucla verdgm icn iyice zorlasyr sizdede ayni sorunlar oldu mu ornegn 10 dk emip hemn doyup uyuyor yazmssnz bu kacnci haftasinda basladi ?
valla bende koşturup duruyorum , biz doğumdan önce annemlerin karşı apartmanına taşındık.Sağolsun geliyor sürekli ama onu da yoruyorum diye üzülüyorumişler yapılmasa da olur bebişler ve biz iyi olalım tabi ki.Doktora güven hastanesine gideceğiz bakalım , bir arkadaşım doktor tavsiye etti inşallah memnun kalırız.
Banada öyle gel dedi doktor , merak ediyorum ne dicek bakalım.Dikiş yerinin üzerinde çok küçük bir bölgede his kaybı var gibi :/ Bir de çocuk düşünmüyorsan spiral takalım demişti.Henüz bir fikrim yok :) yani çocuk düşünmüyorum da spiral için kafam karışık
Yanlış hatırlamıyorsam 2. Haftada kısaldı süreler. Zaten çeneyi de görüyorsun cokur cokur çekiyor aralıksız. Ama başlarda çok yorulup dinlene dinlene emiyordu. Yani çok normal aslında. Sizin de zamanla hızlanır:)
Hmm memnun kalırsan yaz canım. Bakalım biz gideceğiz ctesi ama memnun kalacak mıyız? Bi de şubat ayıyla beraber yüzde yüz zam yapmışlar ya, biraz peşine düştük de hastane sahibi böyle olacak demiş ve yapmışlar. Eşim fazla para göz olmuşlar diye biraz gıcık oldu. Bakalım dr un durumuna göre karar vereceğiz biz de.
Gecenin bu saatinde iki kizimda uyanikve uyumaya hic niyetleri yokk..
Sabahciyim yine poffff...
62 ile hamile kaldım 84 ile doğuma gittim şuan 75 kiloyum.inşallah bir an önce veririz şu kiloları.bu arada bugün birinci ay aşımızı olduk.şu an herşey yolunda bakalım..
Canim hava degisiminden olabilir malesef artik sicaga da soguga da dayaniksiziz dikislerde sizlama vs olabilirmisbu gün doğum yapalı 32 gün oldu.
dikişlerımın üst kısmı çok ağrıyor ilk günlerdeki gibi oturup kalkmakta zorlanıyorum. benim gibi olan var mı.
Bizde hic ates olmadi canim.ilacta kullanmadik.doktora ya ateslenirse dedim yok bu yapmaz 2. Ay asisi yapabilir o gun 3 asi olucak bir ihtimal yapar demisti...
Hic sorma guvende muayene ucreti 290 tl olmus , daha da tetkik vs yok
Kolay gelsin canim, bizde uyanigiz bak bu saatte:)
Canim hava degisiminden olabilir malesef artik sicaga da soguga da dayaniksiziz dikislerde sizlama vs olabilirmis
Sagol canim insallah olmaz ufaklik nasil
Hic sorma guvende muayene ucreti 290 tl olmus , daha da tetkik vs yok
Kolay gelsin canim, bizde uyanigiz bak bu saatte:)
Olmaz canim benim insallah olmaz. 2 aylik olduk bizz.prematureligimiz den nerdeyse eser kalmadi.3.800 olduk boyumuzda 52.5 cm masaallahh. Dr.2.170 gr dogan bir bebek masallah cok iyi toparlamis dedi.suan da emisiyoruzz:)
Masallah size bakalim kizim ne durumda yarin kontrolumuz var gobegi kanadigi icin igne vuruldu o kadar agladi ki hatta agladik yarinki asiya icim ciz ediuor simdiden
Hey maşallah o ne öyle yaa?!! Bakalım bulcaz artık bi dr.
Uyanigiz her gece valla:)sabah 6 ya kadar nobet tutturdular bana:)
Ay siz ankara dedikce burnum sizliyor yaaacok ozluyorum ankarayi.bende orda oturuyordum bursa ya geldik is icin 2 sene once.ankara nin yeri ayridir bende...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?