2014 Şubat Anneleri

Insallah bakalim:) dun gece hic uyutmadi beni tontigim:) sen nasilsin canim ne var ne yok

Benimki de önceki gece öyleydi. Nolsun valla canım bütün gün evde masal hanımla uğraşıyoruz. Annemin gitmesine 10 gün kaldı, yalnız kalınca ne yapçam diye kara kara düşünüyorum. Bi yandan da seviniyorum. Eleştirilerden falan kurtulacağım diye. Şu an sürekli o telefon çok elinde, sen ben gidince nasıl iş yapçan? Nasıl yetiştircen? Hızlanman lazım deyip duruyor. Kadın ev hanımı olunca her şey yetiştirilmeli ona göre. Yetişmeyiversin yahu nolcak?!! Amaan işte böyle benim günlerim:)) sen de ne var ne yok canım?

Doktorum dogumdan sonra 6 hafta sonra gel dedi acaba muayene mi edecek sizin doktorlar cagirdimi sizi

Biz de ctesi gitçez. Ben de sorayım diyordum. Bu arada benimki de en uzun 12-13 dakika emiyor artık. Başlarda 35 dakika emdiği oluyordu ama artık daha hızlı emiyor genelde 10 dakika sürüyor.

bu gün doğum yapalı 32 gün oldu.
dikişlerımın üst kısmı çok ağrıyor ilk günlerdeki gibi oturup kalkmakta zorlanıyorum. benim gibi olan var mı.

Aynen benim de dün başladı dikişlerin üstünde kas agrısı gibi.. Hiçbişeyim yoktu günlerdir.. Havalardan mı acaba?
3 şubatta doğum yaptım

Biz de ctesi gitçez. Ben de sorayım diyordum. Bu arada benimki de en uzun 12-13 dakika emiyor artık. Başlarda 35 dakika emdiği oluyordu ama artık daha hızlı emiyor genelde 10 dakika sürüyor.

Merhaba bende yeni dogum yaptim bebegim 1 haftalik oldu memede cok fazla duruyor biraksam sabaha kadar emicek cenesi yoruldgu icin dinlenerk emiyor cok uzun suruyor zaten silikon ucla verdgm icn iyice zorlasyr sizdede ayni sorunlar oldu mu ornegn 10 dk emip hemn doyup uyuyor yazmssnz bu kacnci haftasinda basladi ?

canım öncelikle Allah analı babalı büyütsün gözün aydın.çenesi çabuk yorulduğu içindir.kızımda ilk zaman öyleydi şuan bir aylık hala uzun emiyor ama eskiye göre daha ii.Allah yardımcın olsun..

62 ile hamile kaldım 84 ile doğuma gittim şuan 75 kiloyum.inşallah bir an önce veririz şu kiloları.bu arada bugün birinci ay aşımızı olduk.şu an herşey yolunda bakalım..

valla bende koşturup duruyorum , biz doğumdan önce annemlerin karşı apartmanına taşındık.Sağolsun geliyor sürekli ama onu da yoruyorum diye üzülüyorum işler yapılmasa da olur bebişler ve biz iyi olalım tabi ki.Doktora güven hastanesine gideceğiz bakalım , bir arkadaşım doktor tavsiye etti inşallah memnun kalırız.

Doktorum dogumdan sonra 6 hafta sonra gel dedi acaba muayene mi edecek sizin doktorlar cagirdimi sizi

Banada öyle gel dedi doktor , merak ediyorum ne dicek bakalım.Dikiş yerinin üzerinde çok küçük bir bölgede his kaybı var gibi :/ Bir de çocuk düşünmüyorsan spiral takalım demişti.Henüz bir fikrim yok :) yani çocuk düşünmüyorum da spiral için kafam karışık

Bende uzun zamandır takip ediyorum fakat çok fazla yazamadım. 14 şubatta sezeryanla ikinci çocuğumu dünyaya getirdim ilki kız ikinci erkek.oğluşta 25 günlük ve 5 gundur kaka yapmıyoruz ıkınmaktan helak oldu yarın dr a gideceğiz aslında yeni doğanda bu kadar kaka yapmamak normal ama ıkınması beni korkutuyor huzursuz.
Bide erkek bebek annelerine pipi bakımını nasıl yapıyosunuz sorabilirmiyim biz tecrubesiziz bu konuda aslında ben hemen sünnet olsun istedim ama eşim bırakmadı.

Yanlış hatırlamıyorsam 2. Haftada kısaldı süreler. Zaten çeneyi de görüyorsun cokur cokur çekiyor aralıksız. Ama başlarda çok yorulup dinlene dinlene emiyordu. Yani çok normal aslında. Sizin de zamanla hızlanır:)

Hmm memnun kalırsan yaz canım. Bakalım biz gideceğiz ctesi ama memnun kalacak mıyız? Bi de şubat ayıyla beraber yüzde yüz zam yapmışlar ya, biraz peşine düştük de hastane sahibi böyle olacak demiş ve yapmışlar. Eşim fazla para göz olmuşlar diye biraz gıcık oldu. Bakalım dr un durumuna göre karar vereceğiz biz de.

Gecenin bu saatinde iki kizimda uyanikve uyumaya hic niyetleri yokk..
Sabahciyim yine poffff...

Hic sorma guvende muayene ucreti 290 tl olmus , daha da tetkik vs yok

Gecenin bu saatinde iki kizimda uyanikve uyumaya hic niyetleri yokk..
Sabahciyim yine poffff...

Kolay gelsin canim, bizde uyanigiz bak bu saatte:)

62 ile hamile kaldım 84 ile doğuma gittim şuan 75 kiloyum.inşallah bir an önce veririz şu kiloları.bu arada bugün birinci ay aşımızı olduk.şu an herşey yolunda bakalım..

Bizde yarın 1.ay aşımızı olacaz. Şubat 11 doğumlu oğlum ama bugün 29 günlük oluyor. Şubat 28 çektiği için ? Senin bebiş kaçında doğdu?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bu gün doğum yapalı 32 gün oldu.
dikişlerımın üst kısmı çok ağrıyor ilk günlerdeki gibi oturup kalkmakta zorlanıyorum. benim gibi olan var mı.
Canim hava degisiminden olabilir malesef artik sicaga da soguga da dayaniksiziz dikislerde sizlama vs olabilirmis
Bizde hic ates olmadi canim.ilacta kullanmadik.doktora ya ateslenirse dedim yok bu yapmaz 2. Ay asisi yapabilir o gun 3 asi olucak bir ihtimal yapar demisti...

Sagol canim insallah olmaz ufaklik nasil

Canim hava degisiminden olabilir malesef artik sicaga da soguga da dayaniksiziz dikislerde sizlama vs olabilirmis

Sagol canim insallah olmaz ufaklik nasil

Olmaz canim benim insallah olmaz. 2 aylik olduk bizz.prematureligimiz den nerdeyse eser kalmadi.3.800 olduk boyumuzda 52.5 cm masaallahh. Dr.2.170 gr dogan bir bebek masallah cok iyi toparlamis dedi.suan da emisiyoruzz:)

Hic sorma guvende muayene ucreti 290 tl olmus , daha da tetkik vs yok

Kolay gelsin canim, bizde uyanigiz bak bu saatte:)

Uyanigiz her gece valla:)sabah 6 ya kadar nobet tutturdular bana:)
Ay siz ankara dedikce burnum sizliyor yaaacok ozluyorum ankarayi.bende orda oturuyordum bursa ya geldik is icin 2 sene once.ankara nin yeri ayridir bende...

Olmaz canim benim insallah olmaz. 2 aylik olduk bizz.prematureligimiz den nerdeyse eser kalmadi.3.800 olduk boyumuzda 52.5 cm masaallahh. Dr.2.170 gr dogan bir bebek masallah cok iyi toparlamis dedi.suan da emisiyoruzz:)

Masallah size bakalim kizim ne durumda yarin kontrolumuz var gobegi kanadigi icin igne vuruldu o kadar agladi ki hatta agladik yarinki asiya icim ciz ediuor simdiden

Masallah size bakalim kizim ne durumda yarin kontrolumuz var gobegi kanadigi icin igne vuruldu o kadar agladi ki hatta agladik yarinki asiya icim ciz ediuor simdiden

Oy kuzum ya .canlari aciyor aglamazmi.bizim oyle asida falan babamiz daha fena oluyor gaz sancisi varken bile agladigini bilirim babamizin. Ben kizima rop muayenesi denen o lanet seyi yaptiklarindan sonra asi bana hic etkilemiyor artik.
İnsallah kuzunun gobegi iyilesmistir. Asi da olsun bitsin.hic aglamasin...

Hey maşallah o ne öyle yaa?!! Bakalım bulcaz artık bi dr.

sanırsın hastaneden hisse satın alıyorsun

Uyanigiz her gece valla:)sabah 6 ya kadar nobet tutturdular bana:)
Ay siz ankara dedikce burnum sizliyor yaaacok ozluyorum ankarayi.bende orda oturuyordum bursa ya geldik is icin 2 sene once.ankara nin yeri ayridir bende...

Ankara güzel yer , gel canım misafir edelim seni :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…