2014 Şubat Anneleri

inşallah sorunsuz geçer aşıniz.bizimki çok aglamadi ama sabaha kadar
bi huysuzluk homurdandi durdu.
kızım 7 şubatta doğdu..

Spiral isi nasi yaa ben duydumda yaptirmadim aci falan hissediyomusun takilirken yadavsonrasinda agri vs bi rahatsizlik veriyomu? Bende düsünmuyorumda baska cocuk ondan sordum :)

Doktorum dogumdan sonra 6 hafta sonra gel dedi acaba muayene mi edecek sizin doktorlar cagirdimi sizi

Benide 1 ay sonra cagirdi ama ben bi türlü vakit bulup gidemedim bebegim 41 gunluk aradim gelemedim bi diye o da farketmez bisi yapnicam zaten konuscaz kontrol olcak dedi sikayetinde yok bi ara gel dedi. Hemen gidip yürüyüs bandinda yürüyebilirmiyim dicem kilo vermem lazimm :/

sanırsın hastaneden hisse satın alıyorsun

Ankara güzel yer , gel canım misafir edelim seni :)

Kayinvalidemler orda oturuyor.geliyorum ama bir tunali yi kizilay i gezme firsatim olmuyor esat caddesine cikip donuyorum.don koseden tunali ya ama iste bu sefer gelince doya doya gezicem insallahhh..

Spiral isi nasi yaa ben duydumda yaptirmadim aci falan hissediyomusun takilirken yadavsonrasinda agri vs bi rahatsizlik veriyomu? Bende düsünmuyorumda baska cocuk ondan sordum :)

bende bilmiyorum bakalım doktorla konuşucam bi , ama okuduğum kadarıyla ağrı sızı olmadan takıp çıkarılıyormuş.Tek aklımı karıştıran regl döneminde ağrı yapabilmesi , onu da forumda okudum :) zaten regl dönemlerim sancılı geçiyor bi de öyle nasıl olur bilmiyorum.Ama çok dikkatli korunmak lazım , o yüzdende riske atmak istemiyorum.

Kayinvalidemler orda oturuyor.geliyorum ama bir tunali yi kizilay i gezme firsatim olmuyor esat caddesine cikip donuyorum.don koseden tunali ya ama iste bu sefer gelince doya doya gezicem insallahhh..

gez gez , bende kızımı arabaya atıp gezdireceğim günleri sabırsızlıkla bekliyorum.Havalar bir düzelsin de

Ah bu gaz sancisi ah kivrandi bebegim ya usuttum sanirim karnim agriyor ve oguruyorum kizimada gecti tabi o da kivraniuor kusuyor

hayırlı geceler uykusuz anneler ve bebişleri..biz gece nöbetindeyizsizden naber

Selam kizlar dün bebegim gün icerisinde hic uyumadi tam daliyo agliyo aci aci dr a gittik gece gaz dedi piş pişleyin dedi 150 tl verdik geldik :) kiyamam dedik biyeri agriyo heralde sükür bisi yok ama dün korkuttu bizi gece uyudu kiyamam simdide uyuyo gecti biraz heralde gaz delirtti bizi :s

Nasilsinizzz anneler ve bebislerrr.
Biz bugun kalca ultrasonu cekildik cok sukur bi problem yok. Erken dogdugumuz icin isitme testi farkli yapildi kulaklarimizda gelisimini tamamlamis.4 kilo olmusuzzz 2 ayda dogum kilomuzu ikiye katladik masallahhhh..anne sutu mama koktyl idare ediyoruz:)
Daha sirada fizik tedavi muayenemiz var.insallah oda iyi gecicekkk...

merhaba bayanlar kızımın yatağında uyuduğu nadir zamanlar birindeyim bende yazayım dedim.,
kalça çıkığı için röntgen 2. ayda mı çektireceksiniz.
birde benim melisa mın gozleri lacivert sizce ne renk olacak.
tecrübeli annelere sormak isterim.
öpüldünüz.

Ya sizin bebeğinizde uyurken garip sesler çıkarıyor mu bazen çok korkuyorum öyle bi bağırıyoki kalkıp bakıyorum mışıl mışıl uyuyo anlamadım vala

Ya sizin bebeğinizde uyurken garip sesler çıkarıyor mu bazen çok korkuyorum öyle bi bağırıyoki kalkıp bakıyorum mışıl mışıl uyuyo anlamadım vala

Benim kizimda uyurken ciddi bi konusmaya baslicak gibi ihim ihim yapiyor , cok yaptigi icin sessiz uyudugunda korkuyorum bende. Ama git gide azaldi o durum buyudukce sessiz uyuyor

İnş canım ya böyle ınlıyo çığlık gibi bişeyler atıyo Allah sonumuzu hayır etsin düzelir inş

Bebeğim çok kötü pişik oldu altını her açtığımızda yıkıyoruz havalandırıyoruz hameltan sürdük geçmedi kaç gündür oturup ağladım üzüntüden kızımın canı yanıyor diye

Dr bepantol ve suducrem önermisti tavsiye ederim bepantolu sürüyosun üstüne ince bi katta sudocrem sürüyosun her bezde ve sık sık degistir 3 günde gecti bizim ama agir pisik degildi kizardi hafif

Dr bepantol ve suducrem önermisti tavsiye ederim bepantolu sürüyosun üstüne ince bi katta sudocrem sürüyosun her bezde ve sık sık degistir 3 günde gecti bizim ama agir pisik degildi kizardi hafif

Dr bize hametan ile travazol verdi ama hala iyileşmedi hamileyken ne kadar güvendelerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…