Bizde yarın 1.ay aşımızı olacaz. Şubat 11 doğumlu oğlum ama bugün 29 günlük oluyor. Şubat 28 çektiği için ? Senin bebiş kaçında doğdu?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
valla bende koşturup duruyorum , biz doğumdan önce annemlerin karşı apartmanına taşındık.Sağolsun geliyor sürekli ama onu da yoruyorum diye üzülüyorumişler yapılmasa da olur bebişler ve biz iyi olalım tabi ki.Doktora güven hastanesine gideceğiz bakalım , bir arkadaşım doktor tavsiye etti inşallah memnun kalırız.
Banada öyle gel dedi doktor , merak ediyorum ne dicek bakalım.Dikiş yerinin üzerinde çok küçük bir bölgede his kaybı var gibi :/ Bir de çocuk düşünmüyorsan spiral takalım demişti.Henüz bir fikrim yok :) yani çocuk düşünmüyorum da spiral için kafam karışık
Doktorum dogumdan sonra 6 hafta sonra gel dedi acaba muayene mi edecek sizin doktorlar cagirdimi sizi
sanırsın hastaneden hisse satın alıyorsun
Ankara güzel yer , gel canım misafir edelim seni :)
Spiral isi nasi yaa ben duydumda yaptirmadim aci falan hissediyomusun takilirken yadavsonrasinda agri vs bi rahatsizlik veriyomu? Bende düsünmuyorumda baska cocuk ondan sordum :)
Kayinvalidemler orda oturuyor.geliyorum ama bir tunali yi kizilay i gezme firsatim olmuyoresat caddesine cikip donuyorum.don koseden tunali ya ama iste bu sefer gelince doya doya gezicem insallahhh..
Ah bu gaz sancisi ah kivrandi bebegim ya usuttum sanirim karnim agriyor ve oguruyorum kizimada gecti tabi o da kivraniuor kusuyor
hayırlı geceler uykusuz anneler ve bebişleri..biz gece nöbetindeyizsizden naber
Ya sizin bebeğinizde uyurken garip sesler çıkarıyor mu bazen çok korkuyorum öyle bi bağırıyoki kalkıp bakıyorum mışıl mışıl uyuyo anlamadım vala
Bebeğim çok kötü pişik oldualtını her açtığımızda yıkıyoruz havalandırıyoruz hameltan sürdük geçmedi kaç gündür oturup ağladım üzüntüden kızımın canı yanıyor diye
Dr bepantol ve suducrem önermisti tavsiye ederim bepantolu sürüyosun üstüne ince bi katta sudocrem sürüyosun her bezde ve sık sık degistir 3 günde gecti bizim ama agir pisik degildi kizardi hafif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?