2014 Şubat Anneleri

bübchen önleyici bariyer pişik kremi kullanıyorum altını her değiştirdiğimde sürüyorum pişik olmadı şimdiye kadar cok şükür pamuk ve su bazen de unibaby ıslak mendil kullanıyorum... ama altını sık sık değiştiriyorum.. inşallah da olmaz pişik..

kızlar iyi akşamlar ben 62 ile hamile kaldım 86 ile doğuma gittim . sezeryanla doğum toplamda 24 kilo almıştım . şuan tam 28 günlüğüz ben 73 kiloyum . spora ne zaman başlanır sezeryandan sonra dikişler ne zaman tam anlamıyla düzelir tecrübeli annalere soruyorum bide eski kilomuza ne zaman döneriz tahmi,ni ??

Iyi geceler canim, bende simdi uyandim kizim 3 saat deliksiz uyudu sasirdim bende dalmisim uyandirdim simdi emziriyorum , moralimde bozuk bugun korkuverdim ruyamda

hayrolsun canım.ben kıtmir nazar kolyesi de diyorlar ondan takıyorum.bebeğime de taktım.bayağı faydasını gördüm.tavsiye ederim.:82:

geçmiş olsun canım umarım bi an önce iyileşir.kantoron yağı kullanıyorum ben.çok şükür pişik sorunu yaşamadık.kantoron yağının hücre yenileme ve iyileştirici özelliği var..

hayrolsun canım.ben kıtmir nazar kolyesi de diyorlar ondan takıyorum.bebeğime de taktım.bayağı faydasını gördüm.tavsiye ederim.:82:

Nasil bisey ki acaba? Hos az kaldi 40 imizin cikmasina ama nazar icin kullanmak lazim , Allah korusun hepimizi kem gozlerden

arkadaşlar merhaba, uzun zamandır üyeyim fakat aranıza yeni katıldım sayılır.ben de 10 şubatta doğum yaptım. gerçekten de hamilelik daha kolaymış.şimdi her farklı durumda korkuyla ne yapacağımı şaşırıyorum.bir de şu büyükler ne kadar çok şey biliyorlar ve hiçbir şey bilmiyorlar

canım geçmiş olsun.. sana pişik için 2 şey söyleyebilirim..aynısı benimde başımdan geçti.. birincisi ıslak mendili alıp köpüğü gidene kadar yıkıyorsun.sonra suyunu sıkıp paketine koyup kullanıyorsun..ikincisi hani şu tüpte arko kremler var kutusu yeşil ondan sürüyorsun..bak gör hemen geçecek Allahın izniyle..lütfen ıslak mendilleri köpüğü gidene kadar yıka..hobby papatyalı ıslak mendil tercih et,hem ekonomik hemde pişk yapmıyor..

https://www.saglikkapinizda.com/arko-classic-yagli-krem-20cc.aspx?pageID=18&PID=1154&CatID=84 arko krem

Canım geçmiş olsun. Bizim de pişik olmuştu hafif. Bübchen ın pişik kremini kullanmaya başladık. 3 günde geçirdi. Ben önceleri kendim için de kullanırdım, çok memnundum:))

Uyku düzenini saglayabilen yok galiba. Bazen misil misil uyuyor bazen saatlerce uyanik. Ben farkli bir sey danisacaktim size. Ben sezeryanla dogum yaptim. Dikissiz yapistirma oldu. Cok sukur hiç agrim acim olmadi fakat garip bir sey var. Hissizlik gibi. Karnimin alt tarafina dokununca farkli bir sey hissediyorum. Ne zaman tamamen iyilesicez acaba.

Benimde ayni ama yaranin hemen ustunde sol taraf, dokunuyorum ama his kaybi var. Yine sol kalcamda da hafif vardi o gecti, digeride azaliyor git gide. Doktora gittigimde gecmemis olursa sorarim. Ama her gecen gun iyiye gidiyor. Basta korktum biraz cunku bi arkadasim epiduralden sonra fizik tedavi gordu. Belinde buyuk bir kisimda his kaybi yasamisti,duzeldi.

Merhaba anneler kalca ultrasonu cektirdik ama kafama takildi degerler sinirda dedi ne demekki o ya moraa
lim bozuk bi numara buyuk beze basladik

merhaba
bende sezaryen ıle dogum yaptım aynı durum bedede var
hatta dıkıslerımın ust tarafındakı bolgede 2-3 cm kalınlıgında bır yerde hıssızlıkvar
6 ay falan surecekmıs bu durum galıba.

Merhaba anneler kalca ultrasonu cektirdik ama kafama takildi degerler sinirda dedi ne demekki o ya moraa

Canim benim hemen uzme kendini ilk kizimda da oldu.dr muayene ederken kisitlilik var acamiyor sinirda deyip cift bez kullandirmisti bize.biraz cift bez kullandik.sonraki mayenede gayet iyi cikmisti.allah in izniyle bisey olmaz kuzuya...

Cok gecmis olsun canim

Canim benim hemen uzme kendini ilk kizimda da oldu.dr muayene ederken kisitlilik var acamiyor sinirda deyip cift bez kullandirmisti bize.biraz cift bez kullandik.sonraki mayenede gayet iyi cikmisti.allah in izniyle bisey olmaz kuzuya...

Herhangi bir belirtisi oluyor mu acaba?

Benimde kizimin ayagindan bazen cit diye ses geliyor korkuyorum valla, yarin 1.ay muayenemiz var insallah hersey yolundadir

Kizlarr galiba ben kafayi siyiriyorum
Dun aksam dayanamadim artik bende agladim
Kucuk kizim gazdan hic durmadi,surekli agladi gezdirdim hep kucagimda uyudu yatagina koydum uyanip agladi buyuk kizim bu ara hic laf dinlemiyor krakerleri acti yere atti bide uzerlerine basti heryeri dagitti. Yemek yaptim yarim kaldi sosunu yapamadim.camasir yikadim asamadim,bulasik makinasi bombos kirlileri koyamadim.saat 11 oldu yemek yiyemedim.en son iki kizimda ayni anda aglayinca oturdum ortalarinda bende agladim offf yalnizlik cok cok zorrr..

Cok gecmis olsun canim

Herhangi bir belirtisi oluyor mu acaba?

Benimde kizimin ayagindan bazen cit diye ses geliyor korkuyorum valla, yarin 1.ay muayenemiz var insallah hersey yolundadir

Bizim doktor muayene etti bacsklarini scmaya calisti acamadi cok agladi.ondan demisti kisitli diye. O ses benim yavruda da var.biz iki kere kalca ultrasonu cekildik premature diye.ama cok sukur hersey yolunda dedi doktorumuz...

İnsallah canim ikinci ay gene cekilecek buyuk beze de alisamadi ayni marka halbuki ama hafif kizariklik olustu dunden beri bi de tam olmadigi icin kiyafetlerine de bulasiyo pantolon degistiriyoruz artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…