- 28 Mayıs 2012
- 405
- 86
- 73
Iyi geceler canim, bende simdi uyandim kizim 3 saat deliksiz uyudu sasirdim bende dalmisim uyandirdim simdi emziriyorum , moralimde bozuk bugun korkuverdim ruyamda
Bebeğim çok kötü pişik oldualtını her açtığımızda yıkıyoruz havalandırıyoruz hameltan sürdük geçmedi kaç gündür oturup ağladım üzüntüden kızımın canı yanıyor diye
hayrolsun canım.ben kıtmir nazar kolyesi de diyorlar ondan takıyorum.bebeğime de taktım.bayağı faydasını gördüm.tavsiye ederim.:82:
Bebeğim çok kötü pişik oldualtını her açtığımızda yıkıyoruz havalandırıyoruz hameltan sürdük geçmedi kaç gündür oturup ağladım üzüntüden kızımın canı yanıyor diye
Uyku düzenini saglayabilen yok galiba. Bazen misil misil uyuyor bazen saatlerce uyanik. Ben farkli bir sey danisacaktim size. Ben sezeryanla dogum yaptim. Dikissiz yapistirma oldu. Cok sukur hiç agrim acim olmadi fakat garip bir sey var. Hissizlik gibi. Karnimin alt tarafina dokununca farkli bir sey hissediyorum. Ne zaman tamamen iyilesicez acaba.
Uyku düzenini saglayabilen yok galiba. Bazen misil misil uyuyor bazen saatlerce uyanik. Ben farkli bir sey danisacaktim size. Ben sezeryanla dogum yaptim. Dikissiz yapistirma oldu. Cok sukur hiç agrim acim olmadi fakat garip bir sey var. Hissizlik gibi. Karnimin alt tarafina dokununca farkli bir sey hissediyorum. Ne zaman tamamen iyilesicez acaba.
Merhaba anneler kalca ultrasonu cektirdik ama kafama takildi degerler sinirda dedi ne demekki o ya moraa
lim bozuk bi numara buyuk beze basladik
Merhaba anneler kalca ultrasonu cektirdik ama kafama takildi degerler sinirda dedi ne demekki o ya moraa
lim bozuk bi numara buyuk beze basladik
Canim benim hemen uzme kendini ilk kizimda da oldu.dr muayene ederken kisitlilik var acamiyor sinirda deyip cift bez kullandirmisti bize.biraz cift bez kullandik.sonraki mayenede gayet iyi cikmisti.allah in izniyle bisey olmaz kuzuya...
Cok gecmis olsun canim
Herhangi bir belirtisi oluyor mu acaba?
Benimde kizimin ayagindan bazen cit diye ses geliyor korkuyorum valla, yarin 1.ay muayenemiz var insallah hersey yolundadir
Canim benim hemen uzme kendini ilk kizimda da oldu.dr muayene ederken kisitlilik var acamiyor sinirda deyip cift bez kullandirmisti bize.biraz cift bez kullandik.sonraki mayenede gayet iyi cikmisti.allah in izniyle bisey olmaz kuzuya...
Bizim doktor muayene etti bacsklarini scmaya calisti acamadi cok agladi.ondan demisti kisitli diye. O ses benim yavruda da var.biz iki kere kalca ultrasonu cekildik premature diye.ama cok sukur hersey yolunda dedi doktorumuz...[/QUOTE
Cok sukur canim , bizimde yarin insallah kotu bisey duymadan atlatiriz. Bu arada Allah yardimcin olsun cidden, ama bosver evi barki sen cocuklarinla ilgilen, olmuyosa olmuyor. Senden onemli degil , sen iyi ol ki bebislerinde iyi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?