2014 Şubat Anneleri

Canım sakin ol stres yapma.koca şehirde hickimsemiz yok ve bende 2. Bebegimi sezaryenle dogurdum. Her isimi kendim yapmak zorundaydım. 3 yaşındaki kızım doğum yaptığım ilk 3 gün hicbirsey yemedi eşim dr götürdü serum verdiler ben evde oglumlaydim eşim kızımla hastanede. Aglamaktan başka birşey yapamiyordum. Suan oğlum 7 aylık olmak üzere ve ablasiyla çok iyiler zamanla herşey düzeliyor. E biraz dağınıklık olacak o da olsun. biraz sabır canım

Canim ıslak mendil sakın kullanma. Ilık suyla sil yada yıka, ondan sonra kantaron yağı sür. 2 sürmeye hiç birşeyin kalmaz. Benim oğlumdada olmuştu. Anında etki etti. Ben hala kullanıyorum. Pişik olmasa bile sürüyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende sezaryen oldum cnm.ve bende de yapıştırma oldu. Hissizlik bende hissediyorum çünkü karnımızdaki sinirler zarar gördü artık ne zaman iyileşir bilmiyorum.

Kızlar Oğlum 31 Günlük oldu. Bugün aşımız vardı vurulduk :) Kurtulduk. Ama 2 aylık olduğunda tam 3 tane birden aşı vuracaklarmış nasil dayanıcam bilmiyorum :/ Gaz sorunumuz için de Zinco Diye bir damla aldım 2 gündür kullanıyorum. Kullandığımdan beri güzel gaz çıkardı. Maşallah. Tavsiye ederim.

Ben bu zamana kadar iyi bile dayandim:)
34 haftalik dogum yaptim,premature bir bebek ve bakimi gercekten zordur.
20 gunlukken safra kesesi ameliyati oldum 20 gunde 2 ameliyat.
Hamileligimden beri pesimi birakmayan mastit yine tekrarladi gittim daha once acilan kesik tekrardan acilip genisletildi. Evim buyuk ve kocam degistirmeyi hic dusunmuyor kelek..yardimcim isten ayrildi,buyuk kizim babasinin isten gec geldigini kabul edemeyip surekli sorun cikartiyor.kardesinle hic problemi yok cok duskun hatta sanki o dogurmus:)
Ben tek basima hic biseye yetisemiyorum.en sonunda biraktim herseyi yaptim bi kahve iciyorum:)
Doktorumun dedigi gibi sen hayatta yikilmazsin biraz sallanirsin ama yikilmazsin.biraz sallandim ama yikilmaya hiccc niyetim yok:):):)

canım öncelikle geçmiş olsun Allah yardımcın olsun.Allah kimseye taşıyamayacağından fazlasını yüklemez demek ki sende güçlübi insansın O nun izniyle üstesinden geliyorsun öyle veya böyle.herşey zamanla yoluna girer inşallah..en güzelini yapmışsın afiyet olsun :))

bizim de 2. ay aşımız pzt günü

Allah kolaylik versin sana,çok zor günler gecirmissin geçmiş olsun. Benimde evim küçük diye şikayetçiyim eşim tembelliginden taşınmaya yanaşmıyor. Kızım oyuncakları bi dagittimi evim engelli parkuru gibi oluyor.

Gel canim beraber olsun:) rabbim veriyor kuvvetini.beni cok seviyorki hastalik veriyor buna sukur diyorum hep.gecicek elbet az sabir arada insan doluyor iste...

Aman canim kucuk olsun daha iyi. Benim koca da ailesi gelince rahat oluyor diye yanasmiyor.kullandigim sadece 2 oda.4 odayla salon iskarta.benim kizimda cok daginik sozde dolabindan elbise alicak butun dolap yerde:)
Kodu bozuk velet:):)
Canlari sagolsun nayapalim firsat buldukca toplicaz artik...

Nasil bisey ki acaba? Hos az kaldi 40 imizin cikmasina ama nazar icin kullanmak lazim , Allah korusun hepimizi kem gozlerden

ay canım bi fırsat bulup yazamadım kusura bakma.ne zaman kk ya girsem bizim kız huysuzlanıyo anlamadım gitti..
kıtmir kolyesine gelince:
*****Uzerinde Kalem Suresi 51. ve 52. Ayetler(nazar duası), Ashab-i Kehfin isimleri ve ortada da KITMiR lafzi bulunmaktadir.
Kolye üzerinde "nazar ayeti" olarak da bilinen beyan-ı ilahi ve Ashab-ı Kehf'in isimleri bulunmaktadır.Bu isimler:
Yemliha,Mekselina,Meselina,Mernuş,Debernuş,Sazenuş,Kefestetayuş ve (çoban köpeği ) Kıtmir'dir.

Ehlullah'ın tavsiye ettiği duanın yazılış şekli , ayet ve isimleri daire şeklinde yazıp ortasına "KITMİR" isminin
yerleştirilmesidir.Ortasına "Kıtmir" isminin yerleştirilmesinden maksat onu diğerlerinden ayırmak ve " Alllah'ım , sen Ashab-ı Kehfhürmetine bir kelbi bile senelerce muhafaza ettin.Bu biçareyi de Hz.Muhammed'in (S.A.V.) bir kelbi kabul et ve etrafımı kuşatan şuayetler ve isimlerinin arkasına sığındım o makbul kullar hürmetine beni de himayene almanı niyaz ediyorum. " duasıdır.

Bu dua bir şeyi arzulayıp ulaşmaya,bir şeyden kaçıp kurtulmaya,yangından kurtulmaya vesiledir. Çocuğun ağlamasını durdurmak için;tüm maddi tedbirler alındıktan sonra ziraatin verimli olması için;ateşli hastalıklardan kurtulmak;zenginlik;kötü ölüm ( suda boğulmak,ateşte yanmak ) den emin olmak için;nazardan,cin ve şeytanların şerrinden korunmak için bir vesiledir.

bir hadiste Efendimiz'in (S.A.V.) şöyle buyurduğu rivayet ediliyor:
" Çocuklarınıza Ashab-ı Kehf'in isimlerini öğretiniz.Çünkü, bu isimler bir evin kapısına yazılacak olsa o ev yanmaz,bir elbise üzerine yazılsa çalınmaz, bir deniz vasıtası üzerine yazılsa batmaz."

Hasılı asıl teveccüh edilmesi gerekenin Allah ( c.c.) olduğu unutulmadan ; nazar ve diğer şerlerden korunmak için bu duayı vesile yapmakta fayda vardır.Allah en iyisini bilendir.********
ben çok faydasını görüyorum çok şükür canım herkese tavsiye ederim..

Gel canim beraber olsun:) rabbim veriyor kuvvetini.beni cok seviyorki hastalik veriyor buna sukur diyorum hep.gecicek elbet az sabir arada insan doluyor iste...

haklısın canım Rabbim sabrımızı artırsın..annelik zor zanaatmış.boşuna ayaklarımızın altına serilmemiş..

Kizlar bugun misafirlerim vardi uzun zamandir temizlik yapmamistim tabi yaparken agirlik da kaldirdim mutfak soguktu dikislerim aciyor sanki ya

kızlar yarın işitme testimiz ve kalça ulturasonu var.inşallah hayırlı haberler..:13:

3 şubatta doğum yapanlar kırkımız cumartesi hünü çıkıyor di mi:)
Ne çabuk geçti zaman :) darısı diğer arkadaşların başına inşallah..

Kızlar bu kalça ultrasonu ne ? Ne zaman yapılması lazım ? Oğlum 32 günlük daha hiç öyle birşey yapmadılar

3 şubatta doğum yapanlar kırkımız cumartesi hünü çıkıyor di mi:)
Ne çabuk geçti zaman :) darısı diğer arkadaşların başına inşallah..

evet ya maşallah..Allah uzun sağlıklı sıhhatli hayırlı ömürler versin cümlemize..

Merhaba hanımlar bebisle ugrasmaktan giremedim benim oğlumun sol gozu cok kotu capaklaniuor sulaniyor kizariklikta var bazen geciyor bazen gozunu bile açamıyorum yapisiyor netira diye goz damlasina baskadik 5 gundur kullaniyruz ama ddediklerim hala devam ediyor bi akıl verin bilginiz varmi

Merhaba kutsal anneler nasilsiniz?? Gecmisi cok okuyamadim umarim her sey yolundadir.sonunda kizim 21.02.2014 saat 20.58 de dunyaya geldi.ayrintili olarak dogum hikayemi yazicam insallah.ama dogum oncesi cok iyiydi ama dogum anim gercekten cok zordu.hatta doktorum bile helal olsun cok zor bir dogumdu dedi neyse gecti bitti.kac dikisim var diye sormak istemedim hic bakmadim.bir haftada kaynadi dikisler ama sag tarafimda odem vardi hala gecmedi.cok oturunca ya da ayakta kalinca sanci yapiyor nasil gececek bakalim.ayni durumu yasayan var mi?doktor zor bir dogum oldugu icin normal oldunu ve gececegini soyluyor.bu arada kilolar ne alemde.ben hamilelikte 21 kg almistim 9 kg gitti bugun 3 haftaligiz ama nasil gidecek kilolar 😞😞😞

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…