Canım sakin ol stres yapma.koca şehirde hickimsemiz yok ve bende 2. Bebegimi sezaryenle dogurdum. Her isimi kendim yapmak zorundaydım. 3 yaşındaki kızım doğum yaptığım ilk 3 gün hicbirsey yemedi eşim dr götürdü serum verdiler ben evde oglumlaydim eşim kızımla hastanede. Aglamaktan başka birşey yapamiyordum. Suan oğlum 7 aylık olmak üzere ve ablasiyla çok iyiler zamanla herşey düzeliyor. E biraz dağınıklık olacak o da olsun.Kizlarr galiba ben kafayi siyiriyorum
Dun aksam dayanamadim artik bende agladim
Kucuk kizim gazdan hic durmadi,surekli agladi gezdirdim hep kucagimda uyudu yatagina koydum uyanip agladibuyuk kizim bu ara hic laf dinlemiyor krakerleri acti yere atti bide uzerlerine basti heryeri dagitti. Yemek yaptim yarim kaldi sosunu yapamadim.camasir yikadim asamadim,bulasik makinasi bombos kirlileri koyamadim.saat 11 oldu yemek yiyemedim.en son iki kizimda ayni anda aglayinca oturdum ortalarinda bende agladim offf yalnizlik cok cok zorrr..
Bizim doktor muayene etti bacsklarini scmaya calisti acamadi cok agladi.ondan demisti kisitli diye. O ses benim yavruda da var.biz iki kere kalca ultrasonu cekildik premature diye.ama cok sukur hersey yolunda dedi doktorumuz...[/QUOTE
Cok sukur canim , bizimde yarin insallah kotu bisey duymadan atlatiriz. Bu arada Allah yardimcin olsun cidden, ama bosver evi barki sen cocuklarinla ilgilen, olmuyosa olmuyor. Senden onemli degil , sen iyi ol ki bebislerinde iyi olsun
İyi haberlerle gelin insallahhh.
İsleride saldim cayira mevlam kayira:)
Bebeğim çok kötü pişik oldualtını her açtığımızda yıkıyoruz havalandırıyoruz hameltan sürdük geçmedi kaç gündür oturup ağladım üzüntüden kızımın canı yanıyor diye
Uyku düzenini saglayabilen yok galiba. Bazen misil misil uyuyor bazen saatlerce uyanik. Ben farkli bir sey danisacaktim size. Ben sezeryanla dogum yaptim. Dikissiz yapistirma oldu. Cok sukur hiç agrim acim olmadi fakat garip bir sey var. Hissizlik gibi. Karnimin alt tarafina dokununca farkli bir sey hissediyorum. Ne zaman tamamen iyilesicez acaba.
Canım sakin ol stres yapma.koca şehirde hickimsemiz yok ve bende 2. Bebegimi sezaryenle dogurdum. Her isimi kendim yapmak zorundaydım. 3 yaşındaki kızım doğum yaptığım ilk 3 gün hicbirsey yemedi eşim dr götürdü serum verdiler ben evde oglumlaydim eşim kızımla hastanede. Aglamaktan başka birşey yapamiyordum. Suan oğlum 7 aylık olmak üzere ve ablasiyla çok iyiler zamanla herşey düzeliyor. E biraz dağınıklık olacak o da olsun.biraz sabır canım
Ben bu zamana kadar iyi bile dayandim:)
34 haftalik dogum yaptim,premature bir bebek ve bakimi gercekten zordur.
20 gunlukken safra kesesi ameliyati oldum 20 gunde 2 ameliyat.
Hamileligimden beri pesimi birakmayan mastit yine tekrarladi gittim daha once acilan kesik tekrardan acilip genisletildi. Evim buyuk ve kocam degistirmeyi hic dusunmuyor kelek..yardimcim isten ayrildi,buyuk kizim babasinin isten gec geldigini kabul edemeyip surekli sorun cikartiyor.kardesinle hic problemi yok cok duskun hatta sanki o dogurmus:)
Ben tek basima hic biseye yetisemiyorum.en sonunda biraktim herseyi yaptim bi kahve iciyorum:)
Doktorumun dedigi gibi sen hayatta yikilmazsin biraz sallanirsin ama yikilmazsin.biraz sallandim ama yikilmaya hiccc niyetim yok:):):)
Kızlar Oğlum 31 Günlük oldu. Bugün aşımız vardı vurulduk :) Kurtulduk. Ama 2 aylık olduğunda tam 3 tane birden aşı vuracaklarmışnasil dayanıcam bilmiyorum :/ Gaz sorunumuz için de Zinco Diye bir damla aldım 2 gündür kullanıyorum. Kullandığımdan beri güzel gaz çıkardı. Maşallah. Tavsiye ederim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben bu zamana kadar iyi bile dayandim:)
34 haftalik dogum yaptim,premature bir bebek ve bakimi gercekten zordur.
20 gunlukken safra kesesi ameliyati oldum 20 gunde 2 ameliyat.
Hamileligimden beri pesimi birakmayan mastit yine tekrarladi gittim daha once acilan kesik tekrardan acilip genisletildi. Evim buyuk ve kocam degistirmeyi hic dusunmuyor kelek..yardimcim isten ayrildi,buyuk kizim babasinin isten gec geldigini kabul edemeyip surekli sorun cikartiyor.kardesinle hic problemi yok cok duskun hatta sanki o dogurmus:)
Ben tek basima hic biseye yetisemiyorum.en sonunda biraktim herseyi yaptim bi kahve iciyorum:)
Doktorumun dedigi gibi sen hayatta yikilmazsin biraz sallanirsin ama yikilmazsin.biraz sallandim ama yikilmaya hiccc niyetim yok:):):)
canım öncelikle geçmiş olsun Allah yardımcın olsun.Allah kimseye taşıyamayacağından fazlasını yüklemez demek ki sende güçlübi insansın O nun izniyle üstesinden geliyorsun öyle veya böyle.herşey zamanla yoluna girer inşallah..en güzelini yapmışsın afiyet olsun :))
Allah kolaylik versin sana,çok zor günler gecirmissin geçmiş olsun. Benimde evim küçük diye şikayetçiyim eşim tembelliginden taşınmaya yanaşmıyor. Kızım oyuncakları bi dagittimi evim engelli parkuru gibi oluyor.
Nasil bisey ki acaba? Hos az kaldi 40 imizin cikmasina ama nazar icin kullanmak lazim , Allah korusun hepimizi kem gozlerden
Gel canim beraber olsun:) rabbim veriyor kuvvetini.beni cok seviyorki hastalik veriyor buna sukur diyorum hep.gecicek elbet az sabir arada insan doluyor iste...
3 şubatta doğum yapanlar kırkımız cumartesi hünü çıkıyor di mi:)
Ne çabuk geçti zaman :) darısı diğer arkadaşların başına inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?