Merhaba hanımlar bebisle ugrasmaktan giremedim benim oğlumun sol gozu cok kotu capaklaniuor sulaniyor kizariklikta var bazen geciyor bazen gozunu bile açamıyorum yapisiyor netira diye goz damlasina baskadik 5 gundur kullaniyruz ama ddediklerim hala devam ediyor bi akıl verin bilginiz varmi
Merhaba kutsal anneler nasilsiniz?? Gecmisi cok okuyamadim umarim her sey yolundadir.sonunda kizim 21.02.2014 saat 20.58 de dunyaya geldi.ayrintili olarak dogum hikayemi yazicam insallah.ama dogum oncesi cok iyiydi ama dogum anim gercekten cok zordu.hatta doktorum bile helal olsun cok zor bir dogumdu dedi neyse gecti bitti.kac dikisim var diye sormak istemedim hic bakmadim.bir haftada kaynadi dikisler ama sag tarafimda odem vardi hala gecmedi.cok oturunca ya da ayakta kalinca sanci yapiyor nasil gececek bakalim.ayni durumu yasayan var mi?doktor zor bir dogum oldugu icin normal oldunu ve gececegini soyluyor.bu arada kilolar ne alemde.ben hamilelikte 21 kg almistim 9 kg gitti bugun 3 haftaligiz ama nasil gidecek kilolar 😞😞😞
Merhaba hanımlar bebisle ugrasmaktan giremedim benim oğlumun sol gozu cok kotu capaklaniuor sulaniyor kizariklikta var bazen geciyor bazen gozunu bile açamıyorum yapisiyor netira diye goz damlasina baskadik 5 gundur kullaniyruz ama ddediklerim hala devam ediyor bi akıl verin bilginiz varmi
Cnm tesekkur ederim senin bebis nasil oldu buyumustur baya kuzucuk.Bizimki daha cok kucuk buyuyor iste yavas yavas.bakalim 40imiz dolsun yazilicam spor salonuna ins ama bakalimHosgeldinnn.hep aklimdaydin.sonunda kavustun kuzuna.kilolari sorma ben 13 kilo almistim 9 kilo gitti.gerisi kaldi.gobisim hala 6 aylik gibi cok sinir bozucu
Spor a bir baslayabilsem oda giderde dikisler malum...
canim hosgeldin seni merak ediyordum..cok gecmis olsun..bende normak dogum yaptim..benim 2dikisim vardii..ve halen cok agriyorlar..ben 62 kiloyla hamile kaldim toplam 8 kilo almistim..simdi eski kiloma gelmisim..beni görenler cok zayiflamissin diyorlar...Merhaba kutsal anneler nasilsiniz?? Gecmisi cok okuyamadim umarim her sey yolundadir.sonunda kizim 21.02.2014 saat 20.58 de dunyaya geldi.ayrintili olarak dogum hikayemi yazicam insallah.ama dogum oncesi cok iyiydi ama dogum anim gercekten cok zordu.hatta doktorum bile helal olsun cok zor bir dogumdu dedi neyse gecti bitti.kac dikisim var diye sormak istemedim hic bakmadim.bir haftada kaynadi dikisler ama sag tarafimda odem vardi hala gecmedi.cok oturunca ya da ayakta kalinca sanci yapiyor nasil gececek bakalim.ayni durumu yasayan var mi?doktor zor bir dogum oldugu icin normal oldunu ve gececegini soyluyor.bu arada kilolar ne alemde.ben hamilelikte 21 kg almistim 9 kg gitti bugun 3 haftaligiz ama nasil gidecek kilolar 😞😞😞
canim hosgeldin seni merak ediyordum..cok gecmis olsun..bende normak dogum yaptim..benim 2dikisim vardii..ve halen cok agriyorlar..ben 62 kiloyla hamile kaldim toplam 8 kilo almistim..simdi eski kiloma gelmisim..beni görenler cok zayiflamissin diyorlar...
Ne guzel cnm iste hep diyorlardi ama anlamadim ben onemli olan hamilelikte az kilo almakmis.neyse yasayip gorduk😊😊😊
Benim cok dikisim vardir senin ne kadar oldu dogum yapali?bebisin nasil?
Guya diyorlardi normal dogum sonrasi hersey cok cabuk iyilesiyor diye ama benim 21. Gun tabiki yavas yavas geciyor ama tamamen gecmedi agrim var
canim ben 27 subatta dogum yaptim..bugün 16 gün oldu..kizim ikigündür hastadir üsütmüs ..kizim geceleri uyumuyor cok uykusuzum..allah yardimcimiz olsun...
canım ya cok geçmiş olsun valla bizimkide 25 günlük hala gözlerinde var sarılık bakalım yarın doktorda gıtcez ne dıycek bilmiyorum ama cok zor gercekten anlıyorum seni ağlama Allah'a emanet ol kan onların iyiliği için alınıyor öyle duşun tez zamanda kurtuluruz şu illetten inş Allah dermanınız dert vermesin canım benim.kızlar ya bebeğimin sarılığı daha geçmedi 43 günlük olduk dün dr.götürdük elinden kan aldılar inanın hayatımın en acı günüydü ağladım resmen bebeklerde elden kan alımı ne zormuş nasıl ağladı kuzum.sonra sonuçları dr.götürdük bidaha alınması gerek demez mi çıldırdım niye dedim bu sonuçlar iyi değil bidaha alınsın dedi vazgeçtim yarın özele götürecem inş.ordada almak istemzxler ve şu sarılık geçer ya
Cnm tesekkur ederim senin bebis nasil oldu buyumustur baya kuzucuk.Bizimki daha cok kucuk buyuyor iste yavas yavas.bakalim 40imiz dolsun yazilicam spor salonuna ins ama bakalim
canım ya cok geçmiş olsun valla bizimkide 25 günlük hala gözlerinde var sarılık bakalım yarın doktorda gıtcez ne dıycek bilmiyorum ama cok zor gercekten anlıyorum seni ağlama Allah'a emanet ol kan onların iyiliği için alınıyor öyle duşun tez zamanda kurtuluruz şu illetten inş Allah dermanınız dert vermesin canım benim.
geçmiş olsun kuzum.nasıl üşüttü o kadar bebişkoncanim ben 27 subatta dogum yaptim..bugün 16 gün oldu..kizim ikigündür hastadir üsütmüs ..kizim geceleri uyumuyor cok uykusuzum..allah yardimcimiz olsun...
Arkadaşlar emziremeyen sütünü sağıp veren yok mu çoook zorlanıyorum yardııım43:
geçmiş olsun kuzum.nasıl üşüttü o kadar bebişkon
allah kolaylık versin .cidden zor sağmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?