2014 Şubat Anneleri

canım geçmiş olsun..yeğenimde doğduğunda senin bebeğin gibiydi..ablam profesöre götürdü..damla verdi düzenli kullanınca anında geçti..istiyorsan sorayım ablama?

kızlar ya bebeğimin sarılığı daha geçmedi 43 günlük olduk dün dr.götürdük elinden kan aldılar inanın hayatımın en acı günüydü ağladım resmen bebeklerde elden kan alımı ne zormuş nasıl ağladı kuzum.sonra sonuçları dr.götürdük bidaha alınması gerek demez mi çıldırdım niye dedim bu sonuçlar iyi değil bidaha alınsın dedi vazgeçtim yarın özele götürecem inş.ordada almak istemzxler ve şu sarılık geçer ya

Hosgeldinnn.hep aklimdaydin.sonunda kavustun kuzuna.kilolari sorma ben 13 kilo almistim 9 kilo gitti.gerisi kaldi.gobisim hala 6 aylik gibi cok sinir bozucu
Spor a bir baslayabilsem oda giderde dikisler malum...

Canim cayla pansuman yapiyormusun?cok iyi geliyor.ben kizlarima yapiyorum.bizde cay hic icilmez normalde.ama sadece onlar icin demledigimi bilirim:)dokrotumuz soylemisti.icine sinmiyorsa ilik suya pamuk batir gozlerini sil demisti.oda faydali olmustu..aklinda bulunsun...

Oğlum 32 günlük. 1 aylık bebeklerinizin boyu ve kilosu ne kadar kızlar ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hosgeldinnn.hep aklimdaydin.sonunda kavustun kuzuna.kilolari sorma ben 13 kilo almistim 9 kilo gitti.gerisi kaldi.gobisim hala 6 aylik gibi cok sinir bozucu
Spor a bir baslayabilsem oda giderde dikisler malum...
Cnm tesekkur ederim senin bebis nasil oldu buyumustur baya kuzucuk.Bizimki daha cok kucuk buyuyor iste yavas yavas.bakalim 40imiz dolsun yazilicam spor salonuna ins ama bakalim

canim hosgeldin seni merak ediyordum..cok gecmis olsun..bende normak dogum yaptim..benim 2dikisim vardii..ve halen cok agriyorlar..ben 62 kiloyla hamile kaldim toplam 8 kilo almistim..simdi eski kiloma gelmisim..beni görenler cok zayiflamissin diyorlar...

Ne guzel cnm iste hep diyorlardi ama anlamadim ben onemli olan hamilelikte az kilo almakmis.neyse yasayip gorduk😊😊😊
Benim cok dikisim vardir senin ne kadar oldu dogum yapali?bebisin nasil?
Guya diyorlardi normal dogum sonrasi hersey cok cabuk iyilesiyor diye ama benim 21. Gun tabiki yavas yavas geciyor ama tamamen gecmedi agrim var

canim ben 27 subatta dogum yaptim..bugün 16 gün oldu..kizim ikigündür hastadir üsütmüs ..kizim geceleri uyumuyor cok uykusuzum..allah yardimcimiz olsun...

canim ben 27 subatta dogum yaptim..bugün 16 gün oldu..kizim ikigündür hastadir üsütmüs ..kizim geceleri uyumuyor cok uykusuzum..allah yardimcimiz olsun...

Gecmis olsun canim😞
Cok minikler ya insan kiyamiyor Allah yardimcimiz olsun
Ya belli olmuyor ki bi bakiosun harika misil misil uyuyorlar bi bakiosun miz miz surekli agliolar anlamadim😊😊😊

canım ya cok geçmiş olsun valla bizimkide 25 günlük hala gözlerinde var sarılık bakalım yarın doktorda gıtcez ne dıycek bilmiyorum ama cok zor gercekten anlıyorum seni ağlama Allah'a emanet ol kan onların iyiliği için alınıyor öyle duşun tez zamanda kurtuluruz şu illetten inş Allah dermanınız dert vermesin canım benim.

Cnm tesekkur ederim senin bebis nasil oldu buyumustur baya kuzucuk.Bizimki daha cok kucuk buyuyor iste yavas yavas.bakalim 40imiz dolsun yazilicam spor salonuna ins ama bakalim

Buyudu teyzesi 2 aylik olduk:):)
Az daha prematureligimiz var ama doktorumuz gelisiminden memnun.
Bazi geceler deliksiz uyuyor,bazen sabahlatiyor:)
Dun gece uyuyunca sabah keyfine gülücük atiyordu:)zor sabrediyorum isirmamak icin...

kızlar nişan gelmesi nsıl birşey bilen varmı biraz önce çamaşırıma ve peçeteye pembe akıntıya bbenzer birşey geldi nedir bu doktora gitmelimiyim .

canım kızımında öyleydi çapaktan gözünü açamıyordu.sutumle sildim kısa bi sürede düzeldi tavsiye ederim.
bu arada kalça cikigimiz yok kulaklarımizda duyuyor çok şükür :)

Arkadaşlar oğlumda ast direnci vardı. Yani sarılığı anne sütüne karşıydı yani dersi benim sütüm drmanıda sütümdü. Neyse diyeceğim su ki sarılığımız uzun sürdü aynı siLer gibi doktor 2 saate 1,5 saate bir uyandır bol çiş yapsın (bebk uzun süre uyuyor diye düşünmeyin kan şekeri düştüğümve yorgun oldugu için uyuyor uyandırın mutlaka )artış olursa hemen getir dedi. Doğal olarak ben göğsüme alıştıramadım ama sağdım sağdım dayadım biberonu netice göğsümü tutmadı ama sarılığı 3 haftada yendik çok şükür. Bol bol süt çoook geçmiş olsun biliyorum cok zor.

geçmiş olsun kuzum.nasıl üşüttü o kadar bebişkon
Arkadaşlar emziremeyen sütünü sağıp veren yok mu çoook zorlanıyorum yardııım43:

allah kolaylık versin .cidden zor sağmak

geçmiş olsun kuzum.nasıl üşüttü o kadar bebişkon

allah kolaylık versin .cidden zor sağmak

sagol canim..bende anlamadim nasil üsüdü evim sicak..kizimi sikida giydiriyorum..ama yine üsütmüs..geceleri hic uyumuyir ve halen uyanigiz...canim sen nasilsin..mustafa kemal nasildir...allah hepimize yardimci olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…