2014 Şubat Anneleri

sagol canim..bende anlamadim nasil üsüdü evim sicak..kizimi sikida giydiriyorum..ama yine üsütmüs..geceleri hic uyumuyir ve halen uyanigiz...canim sen nasilsin..mustafa kemal nasildir...allah hepimize yardimci olsun

Geçmiş olsun hulyacim...
İnşallah kirki ciktiktan sonra bol bol.uyuyan bi bebek olur...Annemler kirkindan sonra bebek degisir derdi...
Opuyorum seni ve kuzunu

Sakinan goze gercekten cop batiyormus.kizimi hastane haricinde sokaga cikarmiyoru.iyiki cikmiyor bir kalca ultrasonuna gittik.Kuzum cigerlerine kadar usutmus
2 gun ara ara oksurdu,dun artik dolu dolu oksurunce gece gittik.
Hem antibiyotik igne,hemde surup verdiler
Ogun cok soguktu o kadarda sarili pusetindeydi yine de oldu.pazartesi ye kadar igne vurulup,gittigimizde iyilesmemisse yogunbakim a alicaklar.
Allah im cok cok kotuyum...

Kızlar kalça ultrasonu ne? Geçende de sordum cevap veren olmadı. Ne zaman yapılmalı ? Oğlum 32 günlük geçmi kaldım ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Geçmiş olsun hulyacim...
İnşallah kirki ciktiktan sonra bol bol.uyuyan bi bebek olur...Annemler kirkindan sonra bebek degisir derdi...
Opuyorum seni ve kuzunu
sagol teyzesi insallah uyuyan bebek olur..görsen uykusuzluktan mahvoldum...canim sen nasilsin...

canim cok gecmis olsun..hic sorma beni kizimda üsütmüs uyumuyor..burnu tikanmis hihirtilari var ayy kiyamam ben kizima....

sagol canim..bende anlamadim nasil üsüdü evim sicak..kizimi sikida giydiriyorum..ama yine üsütmüs..geceleri hic uyumuyir ve halen uyanigiz...canim sen nasilsin..mustafa kemal nasildir...allah hepimize yardimci olsun
teyzesi oğlum kolik oğlan .uyumuyoruz ama geçecek bugünler sabrediyorum.bugün 58 günlüğüz
Geçmiş olsun hulyacim...
Opuyorum seni ve kuzunu
bende 40 güne çok umut bağlamıştım.gazı geçer diye ama hüsran olmuştum
çokkk geçmiş olsun tatlım.allahım sakınsın
bizde ne zaman evden çıksak kusuyoruz sabaha kadar
Kızlar kalça ultrasonu ne? Geçende de sordum cevap veren olmadı. Ne zaman yapılmalı ? Oğlum 32 günlük geçmi kaldım ?

tatlım 1-3. aylar arası yapılıyor.ultrason ile kalça eklemlerine bakıyorlar bozukluk açıklık çıkıklık varmı diye.çok önemli

Hüzom kolik için ne yapıyorsun?

sagol teyzesi insallah uyuyan bebek olur..görsen uykusuzluktan mahvoldum...canim sen nasilsin...

canim cok gecmis olsun..hic sorma beni kizimda üsütmüs uyumuyor..burnu tikanmis hihirtilari var ayy kiyamam ben kizima....
İyi diyelim iyi olsun sirtim tutuldu...ignelere devam ediyorum gobusum delik dsik olucak bu gidişle :)

İnşallah biran önce biter gaz spazmlari rahatlar yavrucuk

olmaz mı canım olmaz mı bende öyleyim ve nasıl olduğunu çok ii bilirim ne yapmayı düşünüyorsun... biz çok denedik emzirmeyi süt az geliyor o da onu tamim etmiyor emmiyo böyle devam edicez biz

Günde 1 kere felan sağ göğsümü emiyor biz de süt bol emmek istemiyo medela calma biberon ile vermeyi denedim bu sefer deli gibi döküyo yeniden nuk a döndük sen neden emziremedin ?

Evin sicakligindan ben yaniyorum,kisa kollu geziyorum.hastaneye,saglik ocagina arabayla gidiyorum.arabadan inmeden sarip sarmaliyorum,hemen pusete koyuyorum.yinede oldu ne yapalim.allah im bununla kurtarsin insallah...

G

öğüs kalkanını denediniz mi? Bebek severse sağmaktan kurtulursunuz çok daha rahat olur :)

Ne silikon başlık ne kaşıkla vermek bi de uzamış sarılığı vardı çok idrar yapması gerektiğinden 2 saate bir uyandırıp beslemek zorundaydım ve başlarda göğüs ucuda yoktu. Neyse kaşıkta ağzını ciğer gibi yara yaptı ve yarım fincanı bile içemiyordu doğal olarak biberona döndük 1 aylık sarılığı atlattık cok şükür ama cok zor günlerdi. Ama biberon biZe yadigar kaldı napıyım canı sağolsun. Tek göğsümü günde 1 jere felan emiyo ama tokken ve keyfi yerindeyken ben de tükendim emme konusunda denemediğim sey kalmadı ama allahtan sütümüz bol mamaya başlamadık amma uzun yazdım

Ah huzunbazim insan hastaliga sukreder mi?inan ediyorum.dun gece hastanede 30 gunluk bebek kalp odacigi gelismemis,getirmisler acil ameliyat icin yatis yapiyorlardi.betetin beteti var diyorum.bununla gecicek insallah.az once 30cc ihlamur verdim.icinede 2 damla hakiki pekmez damlattim.yarim saatte bir emziriyorum anne sutu sifadir diye. Ne guzelde toplamistik biliyorsun cok erken dogdu. İki ayda dogum kilosunu 2 ye katladik 4 kilo olduk.anam cokta zilli teyzezi doktora gidiyoruz doktor konussun guluyor:)eve biri gelsin hemen mavi boncuk dagitiyoruz.nazar mi degdi ne

Ilık suyla pamukla temizledim birkac geciyo sonra yine tekrarliyor mesela bugun yok dun sabah fenaydi

çok geçmiş olsun canım arıcaktım ama ev çok kalabalık yarın mevlidimiz var arayamadım cok üüzldüm kuzum kıyamam inşallah hemencik ileşir ne cok şey başına geldi kuzucumun

benim kızım 35 günlük biz bugün yaptırdık utrasyonunu 2940 dogmuştu kızıım 4220 olmuş kilosu 49 santimdi 53buçuk santim olmuş bunuda sormuşsun cevaplıyım dedim

kalça utrasyonu 1-2 ay arası yapılıyo sanırım geç kalmadın 1aydan önce yapmıyolar zaten

bizimde ilk bezini yatanın altına koydular kokmuyo bereket bide kırkı çıkana kadar gece atmadık çöpe bezlerini çöpçüde pazartesi çarşamba cuma geçiyo sadece o günler sabah namazından sonra atıyo kayınvaldem geçen unutmuşuz 5 gün birikti bezler banyoda balkonada koymuyolar koktuk vallla

selam kızlar

bugün eşimle bebeğimizini prensesimizi doktora götürdük ay elim ayama karışıyo çok komik benim değil gb bebeğim ya nabcamı şaşırıyorum dışarda özellikle alışayım diye yanlız gittik eşimle aslında 2 annemde evdeydi yarın bebek mevlidi yapıcazda

neyse doktoragittik yarım saat gecikmişiz utrasyon randovumuzda vardı kalça için doktorumuz önce onu yapın gelin dedi onu yaptık geldik baya kalabalıktı 2-3 aile var içerde hasta varmış uyuyan dev uyandı başladı bizimki ağlamaya diger ebbeklerde 3-4 aylık herkez bize bakıyo tecrübesizliğim paçalarımdan akıyo zaten puseti koyuyorum koltuga cocukla ben ayakta kalıyoz onu yere koyuyorum çantaya yer bulamıyorum benim tedirginliğimle cocuk dahada agladı tabineyse mama vereyim dedim emzirmeye gitsem sıramız geçer diye neyse eşime sıcak su koy dedim oda bi beceremedi iyimi sıcaklı diye beni çarıyo neyse bi adam vardı kır saçlı 40-45 yaşlarında diyim bide manken gb bi kadın vardı 20li yaşlarda bebeği var 3-4 aylık ama bi süs anlatamam topuklu ayakkabılar filan kadın kendinede bakıyo ebbeğinede yanineyse bu kır saçlı adam yanımıza geldi eşimin elinden biboronu aldı dedi mamamyı böle içine koymayın önce suyu koyun mama kristalleşir dedi aa dedim dedesine bak ne bilgili içimden nerden biliyosunuz dedim oda kızımız oldu dedi deren demiş ben dedesiyim anladım o telaşeden neyse koltuklara geçtik mamayı yediriyorum kızıma o süslünün kızı ağlamaya başladı bunların yanında bi genç erkek ve kız daha var ben sandımki o genç adam babası bebegin o kır saçlı bize yardıme dende dedesi sandım sonra onların bebek aglayınca kız kucana felan aldı susturamadı kır saclı adam ver ddedi verdi omzuna yatırdı bebegi okşamasıyla uyuması bir oldu adam gözümde süpermene dönüştü bende onca insanın için de ne dedim begenirsiniz AAA HER EVE SİZİN GB DEDE LAZIM DEDİM

NEYSE BİZ DOKTORA GİRDİK ÇIKTIK O KIR SAÇLI MANKEN GB ANNE EBBEK İÇERİ GİRDİ DİGER YANALRINDAKİ GENÇ KIZ BANA DEDİKİ DEDESİ DEDİNİZ KİŞİ BEBEGİN BABASIYDI ÇOK ÜZÜLDÜ ÇOK KÖTÜ OLDU DEDİÖMRÜMDE HİÇ BU KADAR ÜZÜLMEMEİŞTİM

ordan ıktık ama ilim kemime girdi çok kötü oldum

neyse sonra mudanyaya gittik mevit için yemek yaptırcamız yere malzemeleri götürdük sonra markete gittik bişeyler aldık kızım uslu durdu mamaayı yedi tabi sonrada evimize geldik

kızım 2940 dogmuştu 4220 olmuş boyu 49 santimdi 53bucuk olmuş doktor çok iyi dedi

ben ısrarla kusuyo dmeeme ragmen kilo aldıgı için problem yok dedi

bide 4 gündür bebeğimiz kakasını yapamıyo 2 gündür akşamları fitil koyduk öyle yaptırdık doktor emen bebekelrde 5 güne hatta bebekte sorun olmadıkça 10 güne kadar kaka yapmayabilir bekleyin dedi ama iştahı kesilir emmek istemez cok agrısı sancısı olursa fitil koyarsınız dedi

sürekli şapka taktıgımız için kulaklarının arkası kızarmış mantar başlangıcı dedi ilaç verdi pişiğimiz içinde kullanıcaz o ilacı

memelerim koptu acıyo dedim hametan pişik kremini kendinde kullanabilirsin ama temizle emzirmeden dedi

işte bizden haberler böyle röfle yaptırdım yarında maşa yaptırıcam makyaj yaptırıcam süslenicez kızımda gelinlik giyicek mevlidimiz olucak inşallah güzel geçer

tek çaresi anne sütnü bebeğin gölerine sürmek pamukla silmek çayla uğraşma bire bir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…