- 8 Eylül 2011
- 3.852
- 83
- 163
sagol canim..bende anlamadim nasil üsüdü evim sicak..kizimi sikida giydiriyorum..ama yine üsütmüs..geceleri hic uyumuyir ve halen uyanigiz...canim sen nasilsin..mustafa kemal nasildir...allah hepimize yardimci olsun
sagol teyzesi insallah uyuyan bebek olur..görsen uykusuzluktan mahvoldum...canim sen nasilsin...Geçmiş olsun hulyacim...
İnşallah kirki ciktiktan sonra bol bol.uyuyan bi bebek olur...Annemler kirkindan sonra bebek degisir derdi...
Opuyorum seni ve kuzunu
Sakinan goze gercekten cop batiyormus.kizimi hastane haricinde sokaga cikarmiyoru.iyiki cikmiyor bir kalca ultrasonuna gittik.Kuzum cigerlerine kadar usutmus
2 gun ara ara oksurdu,dun artik dolu dolu oksurunce gece gittik.
Hem antibiyotik igne,hemde surup verdiler
Ogun cok soguktu o kadarda sarili pusetindeydi yine de oldu.pazartesi ye kadar igne vurulup,gittigimizde iyilesmemisse yogunbakim a alicaklar.
Allah im cok cok kotuyum...
teyzesi oğlum kolik oğlan .uyumuyoruz ama geçecek bugünler sabrediyorum.bugün 58 günlüğüzsagol canim..bende anlamadim nasil üsüdü evim sicak..kizimi sikida giydiriyorum..ama yine üsütmüs..geceleri hic uyumuyir ve halen uyanigiz...canim sen nasilsin..mustafa kemal nasildir...allah hepimize yardimci olsun
bende 40 güne çok umut bağlamıştım.gazı geçer diye ama hüsran olmuştumGeçmiş olsun hulyacim...
İnşallah kirki ciktiktan sonra bol bol.uyuyan bi bebek olur...Annemler kirkindan sonra bebek degisir derdi...
Opuyorum seni ve kuzunu
çokkk geçmiş olsun tatlım.allahım sakınsınSakinan goze gercekten cop batiyormus.kizimi hastane haricinde sokaga cikarmiyoru.iyiki cikmiyor bir kalca ultrasonuna gittik.Kuzum cigerlerine kadar usutmus
Ogun cok soguktu o kadarda sarili pusetindeydi yine de oldu.pazartesi ye kadar igne vurulup,gittigimizde iyilesmemisse yogunbakim a alicaklar.
tatlım 1-3. aylar arası yapılıyor.ultrason ile kalça eklemlerine bakıyorlar bozukluk açıklık çıkıklık varmı diye.çok önemliKızlar kalça ultrasonu ne? Geçende de sordum cevap veren olmadı. Ne zaman yapılmalı ? Oğlum 32 günlük geçmi kaldım ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Arkadaşlar emziremeyen sütünü sağıp veren yok mu çoook zorlanıyorum yardııım43:
teyzesi oğlum kolik oğlan .uyumuyoruz ama geçecek bugünler sabrediyorum.bugün 58 günlüğüz
bende 40 güne çok umut bağlamıştım.gazı geçer diye ama hüsran olmuştum
çokkk geçmiş olsun tatlım.allahım sakınsın
bizde ne zaman evden çıksak kusuyoruz sabaha kadar
tatlım 1-3. aylar arası yapılıyor.ultrason ile kalça eklemlerine bakıyorlar bozukluk açıklık çıkıklık varmı diye.çok önemli
İyi diyelim iyi olsun sirtim tutuldu...ignelere devam ediyorum gobusum delik dsik olucak bu gidişle :)sagol teyzesi insallah uyuyan bebek olur..görsen uykusuzluktan mahvoldum...canim sen nasilsin...
canim cok gecmis olsun..hic sorma beni kizimda üsütmüs uyumuyor..burnu tikanmis hihirtilari var ayy kiyamam ben kizima....
teyzesi oğlum kolik oğlan .uyumuyoruz ama geçecek bugünler sabrediyorum.bugün 58 günlüğüz
tatlım 1-3. aylar arası yapılıyor.ultrason ile kalça eklemlerine bakıyorlar bozukluk açıklık çıkıklık varmı diye.çok önemli
hangi marka sağma makinesi aldın tatlım.ben lansinoh kullanıyorum çok memnunum
olmaz mı canım olmaz mı bende öyleyim ve nasıl olduğunu çok ii bilirim ne yapmayı düşünüyorsun... biz çok denedik emzirmeyi süt az geliyor o da onu tamim etmiyor emmiyo böyle devam edicez biz
sagol teyzesi insallah uyuyan bebek olur..görsen uykusuzluktan mahvoldum...canim sen nasilsin...
canim cok gecmis olsun..hic sorma beni kizimda üsütmüs uyumuyor..burnu tikanmis hihirtilari var ayy kiyamam ben kizima....
G
öğüs kalkanını denediniz mi? Bebek severse sağmaktan kurtulursunuz çok daha rahat olur :)
canım geçmiş olsun..yeğenimde doğduğunda senin bebeğin gibiydi..ablam profesöre götürdü..damla verdi düzenli kullanınca anında geçti..istiyorsan sorayım ablama?
Canim cayla pansuman yapiyormusun?cok iyi geliyor.ben kizlarima yapiyorum.bizde cay hic icilmez normalde.ama sadece onlar icin demledigimi bilirim:)dokrotumuz soylemisti.icine sinmiyorsa ilik suya pamuk batir gozlerini sil demisti.oda faydali olmustu..aklinda bulunsun...
Sakinan goze gercekten cop batiyormus.kizimi hastane haricinde sokaga cikarmiyoru.iyiki cikmiyor bir kalca ultrasonuna gittik.Kuzum cigerlerine kadar usutmus
Kızlar kalça ultrasonu ne? Geçende de sordum cevap veren olmadı. Ne zaman yapılmalı ? Oğlum 32 günlük geçmi kaldım ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ayy amin inşallah canım güzel düşünelim güzel olsun inşallah:)
bu kırk olayı orta asyadaki türklerin islamiyetle tanışmadan önce yaptıkları adetlerdenmiş.bize de ordan geliyomuş yani..dinimizle hiçbir alakası yok aslında.neymiş kırklı bebeğin bezi yanmazmış.e napayım çerçeveletip duvara mı asayım:))yaktım hiçbir şey olmuyo:))
Merhaba hanımlar bebisle ugrasmaktan giremedim benim oğlumun sol gozu cok kotu capaklaniuor sulaniyor kizariklikta var bazen geciyor bazen gozunu bile açamıyorum yapisiyor netira diye goz damlasina baskadik 5 gundur kullaniyruz ama ddediklerim hala devam ediyor bi akıl verin bilginiz varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?