Kızlar kalça ultrasonu ne? Geçende de sordum cevap veren olmadı. Ne zaman yapılmalı ? Oğlum 32 günlük geçmi kaldım ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Arkadaşlar emziremeyen sütünü sağıp veren yok mu çoook zorlanıyorum yardııım43:
kızlar ben de sizdenim.sütümü ancak sağarak verebiliyorum.22 günlüğüz şuanda ancak 50-60 cc çıkıyor her sağmada o da yetmiyo yumurcağa.emmeye alıştıramadık bitürlü ne denediysem olmadı.emse artacak sütüm de ama yok savaş çıkıyo evde göğsümü verdiğim zaman.ben de sağıp veriyorum artık.üstüne de mama takviyesi.ama bu durum çok rahatsız ediyo beni.yok m bunun bi çaresi?olmaz mı canım olmaz mı bende öyleyim ve nasıl olduğunu çok ii bilirim ne yapmayı düşünüyorsun... biz çok denedik emzirmeyi süt az geliyor o da onu tamim etmiyor emmiyo böyle devam edicez biz
çok geçmiş olsun canım arıcaktım ama ev çok kalabalık yarın mevlidimiz var arayamadım cok üüzldüm kuzum kıyamam inşallah hemencik ileşir ne cok şey başına geldi kuzucumun
benim kızım 35 günlük biz bugün yaptırdık utrasyonunu 2940 dogmuştu kızıım 4220 olmuş kilosu 49 santimdi 53buçuk santim olmuşbunuda sormuşsun cevaplıyım dedim
kalça utrasyonu 1-2 ay arası yapılıyo sanırım geç kalmadın 1aydan önce yapmıyolar zaten
bizimde ilk bezini yatanın altına koydular kokmuyo bereketbide kırkı çıkana kadar gece atmadık çöpe bezlerini çöpçüde pazartesi çarşamba cuma geçiyo sadece o günler sabah namazından sonra atıyo kayınvaldem geçen unutmuşuz 5 gün birikti bezler banyoda balkonada koymuyolar koktuk vallla
Gecmis olsun canim biliyosun benim bebegimde aynisi oldu bence ona üsütmekten degil üstüne titremekten hasta oldu derim bizde odanin nemini sicakligini dakka basi kontrol ederdik hersey iyidi ama bebegim 1 haftalikken yogunbakima girdi 3 gün orda 4 gundebenim yanimda odada kaldi cok zordu ama gecti uzülme sükret ben o yogun bakima her girdigimde sükrediyordum kiyamam ne bebekler var üzulüyo tabi insan elimde badisi koklayip yogun bakimin önünde bekledigim oldu alsinlar beni iceri diye sende yasamistin biliyorum ozamanda sana destek olduk bebegin eve gelicek dedik bak gelinlik kiz oldu :) sıkma canini iyi haberlerini bekliyorum
Bugun daha iyi cok sukur.dun gece bir daha goturduk.öksürük surubu verdiler. Aksam verdik rahatladi bu sederde gazi tuttu uyuyamadi sabah 6 da yattik.ben icimi ferah tutuyorum yarin gidicez ve evimize gelicez insallah..bacaklarini hep deldiler yavrumun
Usutme belki olmayabilir,cunku abla hastaydi ve hic laf dinlemiyor butun gun opuyor kardesini.bence ondan bulasti.
Ve hala anne bunlar cok tatli bir tane daha olsun diyor:):):)
Ben hem emziriyorum bazende sagip veriyorum gögüslerim dolunca sagiyorum cünki genelde tek memeyi emiyor rahatsiz oluyorum.hic zorlanmadim ama lanisoh cift tarafli elektirikli var bende cok rahat sen neden emzirmiyosun sorun neydi acaba?
Merhaba anneler;uzun zamandır bakıyorum yazılanlara çok şükür herkes birer birer bebeklerini aldı kucağına ve hemen hemen hepimiz aynı gaz sıkıntılarını yaşıyoruz.
Benim de erken doğum riskim vardı daha önce yazmıştım çok şükür bebeğim 38.haftaya kadar durdu ve 10 şubatta doğdu fakat ciğerlerinde su kaldığı için 15 gün yoğun bakımda kaldı Rabbim kimseye yaşatmasın çok zor geçti günler ne hikayeler dinledim,ne zor doğumlar,hayata tutunmaya çalışan bebekler halimize çok şükür artık evimizdeyiz biz de.
Gaz sorunu bizde de var zinco verdim çocuğun bağırsakları berbat etti şimdi sap simplex veriyorum rahat çıkartıyor kakasını sanırım buna devam edicem ayrıca çok fazla antibiyotik tedavisi gördüğü için probiyotik verdi dr.onu veriyorum.
Kucağa alıştı çok fena emdikten sonra gaz çıkartıcaz diye kucakta tutunca uyuyup kalıyor bu sefer tam dalmadıysa yatağına yatınca hemen uyanıyor tişörtümü koyuyorum yattığı yere biraz çözüm oldu.
Uyku düzeni de hergün değişiyor bigün gündüzleri çok iyi uyurken bigün hiç uyumuyor ya da tam tersi akşamları aynı şey oluyor zamanla düzene girer diyor herkes.
Bide memede uyumaya başladık,emiyor biraz sonra uyuyup kalıyor böyle olunca tek göğüs emmiş oluyor bu sefer de saatte bir kalkıyor dr.a sordum bu ara istediğini yap dedi sen onun düzenine uy zamanla zaten oturacaktır düzen dedi ben de ne zaman emziriyorum artık.
Süt arttırmak için de İbrahim Saraçoğlunun verdiği bir kaç şey uyguluyorum 1.5 yemek kaşığı beyaz dut kurusunu 1 kupa kadar suda 8-10 dk.kaynatıp içiyorum hergün,dereotu çok arttırıyormuş sütü,kuru incir aynı şekilde birde keçiboynuzu pekmezini sabah akşam bi tatlı kaşığı içiyorum antibiyotik yerine geçiyormuş soğuk kompleks diye geçiyor pekmez.
Bizde de emme durumu ayni canim, valla iki gogsu bitirir fln diyorlar ama maks 10 - 15 dk emiyor tekini uyuyor , uyaniksa bile az az surekli emmek istiyor:) banada dedi doktor istedigini yap diye. Simdi rahat evdeyim ama izin bitip ise baslayinca napariz bilmiyorum
Emzik mi versem acaba diye düşünüyorum ben çünkü bazen emiyor güzelce uyuyor 1 saat sonra kalkıp yine meme istiyor,emince de bu sefer kusuyor ve dediğin gb.eve biri gelse ben sürekli odada emzirme halinde olucam
benim aynen öyle oluyor :) emzik veriyorum onuda arada bir alıyor :) bu seferde misafirler sanki ben çocuğu aç bırakıyomuşum gibi konuşuyor sinirleniyorm fln fln :))
Hadi ya ben de bi deniyim bakiyim alicak mi nasil bisey aldin emzigi
Aman bu insanlari zaten konusturmamak gerek bize de kucaga alıştırma nutku cekiyorlar deli oluyorum. Ne kadarlik oldu bebegin
Hadi ya ben de bi deniyim bakiyim alicak mi nasil bisey aldin emzigi
Aman bu insanlari zaten konusturmamak gerek bize de kucaga alıştırma nutku cekiyorlar deli oluyorum. Ne kadarlik oldu bebegin
Derin uyumak istiyor yatağına yatırıyorsun uyanıyor tam 5 dakika dimi...Gücenmek yok hiç darılmayın ama arkadaşlar bebekler açlıktan ağlıyor(( Tecrübeyle sabit... Büyük oğlum az ağlamazdı Pişmanlık duyuyorum aç aç gaz maz hikaye... İyice emzirdikten sonra 100 lük yiyor daha fazlasını da alır da vermiyorum ((
İki memeyi boşaltmadan asla mama vermiyorum 3 saat uyuyor... Doktorum demişti zaten tok olsa üç saat uyur...
3 şubatta doğdu bebişim...Bugün bebişle 40 mızı doldurduk çok şükür onu tuzladık beş dakka sarmaladık öyle, daha sonra yıkadık mevlütü 10 güne kadar yaparım kısmetse...
Hüzom kolik için ne yapıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?