2014 Şubat Anneleri

bence nazar olabilir
çok üzülüyorum bebelere bişey olunca yaaa

canım çok geçmiş olsun umarım bir an önce iyileşir kuzucun..

ya tatlım bize de gülümsüyormuş gibi geliyor.acaba bize mi öyle geliyor diyoruz.sabırsızlıkla bekliyoruz gülücüklerini.bebekler kaçıncı ayda başlıyor gülmeye acaba her bebek için farklı mı

Hic bilmiyorum ki:) kv 2.ayda guler diyor ama bencede guluyor kuzum tabi ki surekli degil konustugumda bazen tepki veriyor:)
Iletisim kurmasina bayiliyorum

Olsun canım bende de durum farkli değil uykusuzluktan unutkanlık başladı artık. Mevlüt yaptiniz mi ya da yapicak misin

Yapmayi dusunuyoruz ama cok gelecek var, acikcasi biraz sinirlendim bende. Herkes o gelsin bu gelsin derdinde beni dusunen yok, didinin didisini istemiyorum acikcasi yakin akrabalarla okutsak yeter diye dusunuyorum. Sen napcaksin?

yaptıklarımın tamamı boşa çıktı çiçeğim
sadece sallıyorum.salladığımda ağlamıyor.sallama işi uzun saatler devam ediyor.umudum 3 aylık olunca geçmesinde

Canim kolik icin dr umun tavsiyelerini paylasayim gaz yaoan yiyecekler fasulye nohut mervimek vs yasak cig meyve sebze yasak kuruyemis yasak bir de kendini usutmeyeceksin dedi

Ben de yapicam kismetse mart sonu kirkimiz bu hafta sonu doluyor aslında ama dr.lar 1 ay misafir kabul etmeyin dedikleri için biraz daha beklicem ben.bu arada kiz mi erkek mi bebegin

yaptıklarımın tamamı boşa çıktı çiçeğim
sadece sallıyorum.salladığımda ağlamıyor.sallama işi uzun saatler devam ediyor.umudum 3 aylık olunca geçmesinde

Mahallenin En mutlu yumurcaği kitabını bir oku istersen.

Bir de kolik bebek seslerini dinletiyor musun? fön makinesi su sesi vs.

yavru hikaye o kitap.dün geceden beri sallıyorum.şuan bile sallıyorum oğlumu
senin kızçen nasıl de bakam

Ben kundaklamanın seslerin faydasını gördüm de ondan şey ettim :)

Benim kız mağdur durumda. Zira başıma gelmeyen kalmadı. Doğumdan 20 gün sonra apandisit problemim çıktı. Ameliyat olmak istemedim. Antibiyotikle tedavi olmaya çalışıyorum. Üstüne de şimdi doğumda ıkınma bacağımda bir problem oluşturmuş. Üstüne de damardan antibiyotik yedikce toplardamarda kan pıhtılaşmış. Yürüyemiyorum. Kollarım ellerim pert oldu kan alınmaktan artık elimden bile kan gelmiyordu iki hemşire üstüme abanıp kan aldılar test için. Süt müt kalmadı. Mamaya başlamak zorunda kaldım. Allahu teala daha büyük dertlerdyorum..en korusun diye dua ediyorum.

Son düzenleme:

bende sendenim sütüm çok az geliyor damla damla yarım saatte bir öğün bile biriktiremiyorum bazen yemediğim içmediğim kalmadı ilaçlara kadar sırf sütüm artsın diye her sağımdan önce piskolojim bozuluyor acaba bir öğün olacak mı diye ve 40 günlük olmak üzereyiz biz ben ameda lactaline kullanıyorum klinik makine sütü azda olsa arttırıyor öneririm

Canım biz de ctesi hrs de elif hanıma gittik. Bu sefer ilk muayeneye göre çok çok iyiydi. Pek güleryüzlüydü. Hep anlattı falan. Şaşırttı bizi:) şimdilik değiştirmemeye karar verdik bakalım. Bu arada aşı için niye ücret alıyorlar ki? O her yerde ücretsiz olmalıymış gibi duymuştum. Biz de işitme testinden geçtik, kalça ultrasonu 2. Ay olacak. İnşallah bişey çıkmaz.

canım ne kadar zor bi durum di mi? ben çok üzülüyorum bu duruma.dün 1 saat ağlama krizine girdim ben bebeğimi niye emziremiyorum diye.lahusalığın etkisi de var tabi duygusallık tavan yaptı bi mama bi süt şeklinde oluyo benimki.ben de chicconun makinesini kullanıyodum.benim de arttı biraz.şimdi lansinoh sipariş verdim iki başlıklı olandan.bakalım o nasıl olacak.ama hiç bir şey mama ve biberondan kurtaramıycak bizi galiba.napalım buna da şükür bebeklerimiz sağlıklı ve az da olsa anne sütü alıyo en azından.hiç emziremeyenleri de biliyorum ben...

bende hergün şükrediyorum ve dua ediyorum ALLAHım bunu almasın elimden böylede olsa en az altı ay gitsin diye dua ediyorum düzenli olarak üç saatte bir süt gelsin gelmesin her göğsü 15 dakika sağıyorum sende böyle yap yoksa kanallar tıkanabiliyormuş süt üretimi azalıyormuş ben gece gündüz sağıyorum dışarı çıksamda ona göre ayarlıyorum bir sonraki saate evde oluyorum mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…