Ah huzunbazim insan hastaliga sukreder mi?inan ediyorum.dun gece hastanede 30 gunluk bebek kalp odacigi gelismemis,getirmisler acil ameliyat icin yatis yapiyorlardi.betetin beteti var diyorum.bununla gecicek insallah.az once 30cc ihlamur verdim.icinede 2 damla hakiki pekmez damlattim.yarim saatte bir emziriyorum anne sutu sifadir diye. Ne guzelde toplamistik biliyorsun cok erken dogdu. İki ayda dogum kilosunu 2 ye katladik 4 kilo olduk.anam cokta zilli teyzezi doktora gidiyoruz doktor konussun guluyor:)eve biri gelsin hemen mavi boncuk dagitiyoruz.nazar mi degdi ne
İyi diyelim iyi olsun sirtim tutuldu...ignelere devam ediyorum gobusum delik dsik olucak bu gidişle :)
İnşallah biran önce biter gaz spazmlari rahatlar yavrucuk
Bugun daha iyi cok sukur.dun gece bir daha goturduk.öksürük surubu verdiler. Aksam verdik rahatladi bu sederde gazi tuttu uyuyamadi sabah 6 da yattik.ben icimi ferah tutuyorum yarin gidicez ve evimize gelicez insallah..bacaklarini hep deldiler yavrumun
Usutme belki olmayabilir,cunku abla hastaydi ve hic laf dinlemiyor butun gun opuyor kardesini.bence ondan bulasti.
Ve hala anne bunlar cok tatli bir tane daha olsun diyor:):):)
çok geçmiş olsun canım ,
kızlar bizimde 40ımıza az kaldı , ayy ay :) 1.ay muayenemize cuma günü gittik.Doktor hepatit aşısını yapmadı şubat kısa çektiği için 1-2 gün bekleyin dedi.Anca imkanım çarşamba günü olcak o zaman başka bir sağlık ocağına götürcem. Bizim burda çok sorunhastanede aşılara para alıyormuş sağolsun.
Güven hast ne götürdüm Dr.Hakkı Akman a çok memnun kaldık , çok şükür bi sorunumuz yok , kalça ultrasonu çekildi temiz çıktı.Duyma testini yapamadı , 2.ayda bakacak.Çok şükür tepki veriyor zaten sese :):)
Alt bezimiz hep açık dursun bizden keyiflisi yok , hele ki sağa sola çiş yaparsa
Bi de bebişleriniz yavaştan gülümsüyor mu acaba :) Sanki bizde var bu durum.
4 gun varmis aralarinda :)
Uykusuzluktan kafayi toplayamiyorum ki :)
ya tatlım bize de gülümsüyormuş gibi geliyor.acaba bize mi öyle geliyor diyoruz.sabırsızlıkla bekliyoruz gülücüklerini.bebekler kaçıncı ayda başlıyor gülmeye acaba her bebek için farklı mı
Olsun canım bende de durum farkli değil uykusuzluktan unutkanlık başladı artık. Mevlüt yaptiniz mi ya da yapicak misin
yaptıklarımın tamamı boşa çıktı çiçeğim
sadece sallıyorum.salladığımda ağlamıyor.sallama işi uzun saatler devam ediyor.umudum 3 aylık olunca geçmesinde
bence nazar olabilir
çok üzülüyorum bebelere bişey olunca yaaa
canım çok geçmiş olsun umarım bir an önce iyileşir kuzucun..
Ben de yapicam kismetse mart sonu kirkimiz bu hafta sonu doluyor aslında ama dr.lar 1 ay misafir kabul etmeyin dedikleri için biraz daha beklicem ben.bu arada kiz mi erkek mi bebeginHic bilmiyorum ki:) kv 2.ayda guler diyor ama bencede guluyor kuzum tabi ki surekli degil konustugumda bazen tepki veriyor:)
Iletisim kurmasina bayiliyorum
Yapmayi dusunuyoruz ama cok gelecek var, acikcasi biraz sinirlendim bende. Herkes o gelsin bu gelsin derdinde beni dusunen yok, didinin didisini istemiyorum acikcasi yakin akrabalarla okutsak yeter diye dusunuyorum. Sen napcaksin?
yaptıklarımın tamamı boşa çıktı çiçeğim
sadece sallıyorum.salladığımda ağlamıyor.sallama işi uzun saatler devam ediyor.umudum 3 aylık olunca geçmesinde
Mahallenin En mutlu yumurcaği kitabını bir oku istersen.
Bir de kolik bebek seslerini dinletiyor musun? fön makinesi su sesi vs.
onu bile okudummm kuzum.şişşşşşş sesinden çok umutluydum ama hayırlısı be gülüm dedim
hahahaaa koptum yahuu
Bütün hepsini bi arada yaptın mı ya?
yavru hikaye o kitap.dün geceden beri sallıyorum.şuan bile sallıyorum oğlumu
senin kızçen nasıl de bakam
kızlar ben de sizdenim.sütümü ancak sağarak verebiliyorum.22 günlüğüz şuanda ancak 50-60 cc çıkıyor her sağmada o da yetmiyo yumurcağa.emmeye alıştıramadık bitürlü ne denediysem olmadı.emse artacak sütüm de ama yok savaş çıkıyo evde göğsümü verdiğim zaman.ben de sağıp veriyorum artık.üstüne de mama takviyesi.ama bu durum çok rahatsız ediyo beni.yok m bunun bi çaresi?
Ben de yapicam kismetse mart sonu kirkimiz bu hafta sonu doluyor aslında ama dr.lar 1 ay misafir kabul etmeyin dedikleri için biraz daha beklicem ben.bu arada kiz mi erkek mi bebegin
çok geçmiş olsun canım ,
kızlar bizimde 40ımıza az kaldı , ayy ay :) 1.ay muayenemize cuma günü gittik.Doktor hepatit aşısını yapmadı şubat kısa çektiği için 1-2 gün bekleyin dedi.Anca imkanım çarşamba günü olcak o zaman başka bir sağlık ocağına götürcem. Bizim burda çok sorunhastanede aşılara para alıyormuş sağolsun.
Güven hast ne götürdüm Dr.Hakkı Akman a çok memnun kaldık , çok şükür bi sorunumuz yok , kalça ultrasonu çekildi temiz çıktı.Duyma testini yapamadı , 2.ayda bakacak.Çok şükür tepki veriyor zaten sese :):)
Alt bezimiz hep açık dursun bizden keyiflisi yok , hele ki sağa sola çiş yaparsa
Bi de bebişleriniz yavaştan gülümsüyor mu acaba :) Sanki bizde var bu durum.
canım ne kadar zor bi durum di mi? ben çok üzülüyorum bu duruma.dün 1 saat ağlama krizine girdim ben bebeğimi niye emziremiyorum diye.lahusalığın etkisi de var tabi duygusallık tavan yaptıbende sendenim sütüm çok az geliyor damla damla yarım saatte bir öğün bile biriktiremiyorum bazen yemediğim içmediğim kalmadı ilaçlara kadar sırf sütüm artsın diye her sağımdan önce piskolojim bozuluyor acaba bir öğün olacak mı diye ve 40 günlük olmak üzereyiz biz ben ameda lactaline kullanıyorum klinik makine sütü azda olsa arttırıyor öneririm
canım ne kadar zor bi durum di mi? ben çok üzülüyorum bu duruma.dün 1 saat ağlama krizine girdim ben bebeğimi niye emziremiyorum diye.lahusalığın etkisi de var tabi duygusallık tavan yaptıbi mama bi süt şeklinde oluyo benimki.ben de chicconun makinesini kullanıyodum.benim de arttı biraz.şimdi lansinoh sipariş verdim iki başlıklı olandan.bakalım o nasıl olacak.ama hiç bir şey mama ve biberondan kurtaramıycak bizi galiba.napalım buna da şükür bebeklerimiz sağlıklı ve az da olsa anne sütü alıyo en azından.hiç emziremeyenleri de biliyorum ben...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?