2014 Şubat Anneleri

Anaaaaam annelik ne zormuş yav :)) Bebişleri doğduktan sonra hala foruma girebilen arkadaşları gerçekten tebrik ediyorum. Biz annemle 2 kişi zor yetişiyoruz. Ev, bebiş, misafir derken dengem bozuldu. Ay sonu annem gidiyor. Bakalım kızımla başbaşa ne halt edeceğiz :))
Bizim en büyük sorunumuz bebişin uyumaması. Resmen zombi gibi :)) Güya yeni doğanlar günde 16-18 saat uyurlarmış. Bizimki 8 saat bile uyumuyor. Oda parça parça.. 40 ı çıkınca değişir diyorlardı ama o da hikaye..
Kızlar gaz sorunu için bir çözüm buldum gibi. Akşamları 20 ml rezene çayı yapıp içine 1 çay kaşığı çörekotu yağı koyuyorum. Tadı kötü ve sıpa zorla içiyor ama gaz sancıları acaip hafifledi. Denemenizi öneririm.
bizim ki uyandı. Görüşmek üzere...

Ya hic sorma asi olayi kotu oldu, saglik ocagida uzak yerde mecbur arabayi bekliyorum yani esim evde oldukca. Isitme testi nasil bisey uzun mu suruyor acaba? Cikmaz canim Allah in izniyle hersey yolundadir

Biz geldikkk.cok sukur kuzumu yogun bakıma almadılar
Bu zaman kadar 4 doktor gordu yavrumu hepsine cok kusuyor dedigimde hepsi sordu nasil kusuyor diye.
Emzirdikten sonra arandigi,agladigi icin mama veriyorum kusuyor dedigimde hepsi mama yi kes sadece emzir dedi.
Bugunki doktor ada kusma seklini anlattım kusar tabi sutle doyuyor,mama veriyorsun kusuyor,kolik bu cocuk dedi
Ondan agliyor,biberonu unutturucaksin,ne verirsen kasikla vericeksin.o biberon hayatınızdan cikicak,15 gun sonra gel dedi.
Kuzum kucakta uyuyor yatirinca agliyor,ortaligi ayaga kaldırıyor.Ayaklar karına çekiliyor.
Pramature hemen buyusun diye biberonla verdirdiler dedim.prematureligi mı kalmis masallah gayet kilosu boyu iyi.4 kilo yü gecmis,mamayla degil senin sutunle bu kiloyu aliyor dedi.
Anammm bide 2.cocuk ilkini nasil büyütmüsüm
Bakalım ne olcek.ninni actım azcik onunla uyudu simdi.
İnsallah uyurda bende azcik dinlenirim,yoksa aksam a büyük kızda gelicek onunlada ilgilenirken ben iyice perte cikarim

Ya hic sorma asi olayi kotu oldu, saglik ocagida uzak yerde mecbur arabayi bekliyorum yani esim evde oldukca. Isitme testi nasil bisey uzun mu suruyor acaba? Cikmaz canim Allah in izniyle hersey yolundadir

Ayy sağlık ocağının uzak olması da kötü olmuş. İşitme testi çok basit bişey canım. Sırayla kulaklarına bi şey sokuyor, kulaklık gibi diyeyim, bi 5-10 saniye tutuyor, sonra geçti diyor:) sakin dursun diye emzirirken bakıyorlarmış genelde. Bizim de birine öyle baktılar, kızım pek sakin diye ikiniyi emmesine gerek kalmadan ölçtüler. Max 2 dakika falan sürüyordur.

Aa kolaymis :)

Amin canım benim de oglusum var :)

Aman yerim minik adami:)

Kizim uyudu sonunda eee nasil gidiyor annelik uyku duzeninuz nasil

Uyku mu duzen miii:)) uzun sure uyumayi ozledim valla ama napalim bi sure boyle artik.

Kizlar usutmusum sanirim karnima durup durup sanci giriyor, burkuluyor. Benim yuzumden Nehir`de huzursuz agliyor daha yeni sakinledik gibi ama besige birakmam icin emerken iyice dalmasi lazim onu bekliyorum. Sezeryan sonrasi bagirsak problemi ilk defa bu kadar cok oldu

Iyi geceler anneler :)
Kizim uyudu ben de firsat bulup kendimi dusa attim.. Yarin da dr.a gitcez ama benim muaynem icin bu sefer.. Smear yapcakmis bide.. Ya kizlar benim 40 cikali 5 gun oldu ama hala akinti devam ediyo kahverengi.. Hani 40 gun suruyodu bu.. Hala devam eden var mi.. Bide epidural takilan yerde agri oluyo cok ayakta kalinca falan..

Sinir hastası olmamak elde değil . Karnı tok altı temiz gazı çıktı . Ama uyumuyo emmek istiyo memeyi tutamıyo hırsından daha çok ağlıyo süt sağdım onu içmiyoo . Ayakta sallıyoruz yokk ..

Sinir hastası olmamak elde değil . Karnı tok altı temiz gazı çıktı . Ama uyumuyo emmek istiyo memeyi tutamıyo hırsından daha çok ağlıyo süt sağdım onu içmiyoo . Ayakta sallıyoruz yokk ..

Insan caresiz kalinca ayaktada salliyor battaniyede de. Hatta biz salincak bile kurduk. Ama pek ise yaramadi.bitsin gitsin artik su gazlar ve karin agrilari

Kızlar benim oğluşunda gaz problemi çok fazla ama şuaralar biraz olsun sakin çörekotu yağı kullanmaya başladım son çare olarak ve faydasını gördüm tavsiye edilir vee bende tavsiye üzerine kullandım. Umarım bebişlerimize çare olur

Benimkide devam ediyor. 49. Gundeyim..ne zaman biter ki.

yavrum geçmişler olsunn
nasılsın şimdi

kolay gelsin kuzumm
Insan caresiz kalinca ayaktada salliyor battaniyede de. Hatta biz salincak bile kurduk. Ama pek ise yaramadi.bitsin gitsin artik su gazlar vbitsin bir an önceee karin agrilari

Benimkide devam ediyor. 49. Gundeyim..ne zaman biter ki.

61. gün hala varr kuzum

Doktora bende gitcem muayenede ne yapiliyor gelince yazarmisin

Canlar.dün doktor bize damla ismi vermisti gaz icin.bagirsak duzenleyiciymis.aldik aksam sancisi vardi verdim.
Sukurler olsun ki sancisiz,aglamasiz uyudu yavrum.hala gaz cikariyor:)
Ay insallah hergun ise yararda kuzum uyurgece emip emip uyudu gozlerim yasardi:):):)

damlanın ısmı ne yazarmısın canım.
Bıde yuz ustu yatırınca gaz cıkarıyo benımkı pırt pırt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…