Canım biz de ctesi hrs de elif hanıma gittik. Bu sefer ilk muayeneye göre çok çok iyiydi. Pek güleryüzlüydü. Hep anlattı falan. Şaşırttı bizi:) şimdilik değiştirmemeye karar verdik bakalım. Bu arada aşı için niye ücret alıyorlar ki? O her yerde ücretsiz olmalıymış gibi duymuştum. Biz de işitme testinden geçtik, kalça ultrasonu 2. Ay olacak. İnşallah bişey çıkmaz.
Ya hic sorma asi olayi kotu oldu, saglik ocagida uzak yerde mecbur arabayi bekliyorum yani esim evde oldukca. Isitme testi nasil bisey uzun mu suruyor acaba? Cikmaz canim Allah in izniyle hersey yolundadir
kızım var canım :) senin? Allah bize bağışlasın hepimizin bebiğini :)
Ayy sağlık ocağının uzak olması da kötü olmuş. İşitme testi çok basit bişey canım. Sırayla kulaklarına bi şey sokuyor, kulaklık gibi diyeyim, bi 5-10 saniye tutuyor, sonra geçti diyor:) sakin dursun diye emzirirken bakıyorlarmış genelde. Bizim de birine öyle baktılar, kızım pek sakin diye ikiniyi emmesine gerek kalmadan ölçtüler. Max 2 dakika falan sürüyordur.
Amin canım benim de oglusum var :)
Kizim uyudu sonunda eee nasil gidiyor annelik uyku duzeninuz nasil
Sinir hastası olmamak elde değil . Karnı tok altı temiz gazı çıktı . Ama uyumuyo emmek istiyo memeyi tutamıyo hırsından daha çok ağlıyo süt sağdım onu içmiyoo . Ayakta sallıyoruz yokk ..
Iyi geceler anneler :)
Kizim uyudu ben de firsat bulup kendimi dusa attim.. Yarin da dr.a gitcez ama benim muaynem icin bu sefer.. Smear yapcakmis bide.. Ya kizlar benim 40 cikali 5 gun oldu ama hala akinti devam ediyo kahverengi.. Hani 40 gun suruyodu bu.. Hala devam eden var mi.. Bide epidural takilan yerde agri oluyo cok ayakta kalinca falan..
Ben kundaklamanın seslerin faydasını gördüm de ondan şey ettim :)
Benim kız mağdur durumda. Zira başıma gelmeyen kalmadı. Doğumdan 20 gün sonra apandisit problemim çıktı. Ameliyat olmak istemedim. Antibiyotikle tedavi olmaya çalışıyorum. Üstüne de şimdi doğumda ıkınma bacağımda bir problem oluşturmuş. Üstüne de damardan antibiyotik yedikce toplardamarda kan pıhtılaşmış. Yürüyemiyorum. Kollarım ellerim pert oldu kan alınmaktan artık elimden bile kan gelmiyordu iki hemşire üstüme abanıp kan aldılar test için. Süt müt kalmadı. Mamaya başlamak zorunda kaldım. Allahu teala daha büyük dertlerdyorum..en korusun diye dua ediyorum.
kolay gelsin kuzummSinir hastası olmamak elde değil . Karnı tok altı temiz gazı çıktı . Ama uyumuyo emmek istiyo memeyi tutamıyo hırsından daha çok ağlıyo süt sağdım onu içmiyoo . Ayakta sallıyoruz yokk ..
Insan caresiz kalinca ayaktada salliyor battaniyede de. Hatta biz salincak bile kurduk. Ama pek ise yaramadi.bitsin gitsin artik su gazlar vbitsin bir an önceee karin agrilari
Benimkide devam ediyor. 49. Gundeyim..ne zaman biter ki.
Iyi geceler anneler :)
Kizim uyudu ben de firsat bulup kendimi dusa attim.. Yarin da dr.a gitcez ama benim muaynem icin bu sefer.. Smear yapcakmis bide.. Ya kizlar benim 40 cikali 5 gun oldu ama hala akinti devam ediyo kahverengi.. Hani 40 gun suruyodu bu.. Hala devam eden var mi.. Bide epidural takilan yerde agri oluyo cok ayakta kalinca falan..
Canlar.dün doktor bize damla ismi vermisti gaz icin.bagirsak duzenleyiciymis.aldik aksam sancisi vardi verdim.
Sukurler olsun ki sancisiz,aglamasiz uyudu yavrum.hala gaz cikariyor:)
Ay insallah hergun ise yararda kuzum uyurgece emip emip uyudu gozlerim yasardi:):):)
damlanın ısmı ne yazarmısın canım.
Bıde yuz ustu yatırınca gaz cıkarıyo benımkı pırt pırt
BioGaia canim.suanda bizimkide yuz ustu yatiyor:) inan rahatliyorlar boyle yatinca...
bende kullandım o damladan ama hiç iyi gelmedi bize bünyeye göre değişiyor heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?