bende kullandım o damladan ama hiç iyi gelmedi bize bünyeye göre değişiyor heralde
Derin uyumak istiyor yatağına yatırıyorsun uyanıyor tam 5 dakika dimi...Gücenmek yok hiç darılmayın ama arkadaşlar bebekler açlıktan ağlıyor(( Tecrübeyle sabit... Büyük oğlum az ağlamazdı Pişmanlık duyuyorum aç aç gaz maz hikaye... İyice emzirdikten sonra 100 lük yiyor daha fazlasını da alır da vermiyorum ((
İki memeyi boşaltmadan asla mama vermiyorum 3 saat uyuyor... Doktorum demişti zaten tok olsa üç saat uyur...y
3 şubatta doğdu bebişim...Bugün bebişle 40 mızı doldurduk çok şükür onu tuzladık beş dakka sarmaladık öyle, daha sonra yıkadık mevlütü 10 güne kadar yaparım kısmetse...
Kimse bana yazmadı kızlar?Selam kızlar nasılsınız ? Benim kızım gunduzleri hiç uyumuyor, gece de uyursa 4-5 saat filan uyuyor toplamda. Ne yapacağımı bilmiyorum. Doyup doymadığına veremiyorum. Bu gece 2 saat memede durdu ve uyumadı. Yatağa bırakınca ağlıyor, kucakta da ağlıyor cogu zaman tabi, gazdan. Şimdi emzirip uyuttum. Bi türlü rahat uyuyamıyor. Gözlerini açıp duruyor. Ağlıyor uyurken. Dalınca yatağına koyayım dedim, hemen uyandı, ağlamaya başladı. Kucağıma alınca tekrar daldı. Bi de 6 gün yoğun bakımda kaldı ve orda da hiç uyumadı. Her yanına gittiğimde gözleri ağlamaktan kıpkırmızı ve sesi kısılmıştıbi de 20 gram kaybı oldu küvözde. Dr a da daha 5 gün var. O zamana doyup doymadığını nasıl anlayacağım? Lütfen yardım edin doymadığını düşündükçe üzülüyorum. Bu sefer de sütüm kesilecek. Gerçi dün emerken de huzursuzdu. Bırakıp alıyordu, rahat değildi. Süt gelmiyor mu diye düşünüp sıktım, geliyordu çok şükür. Ne yapacağım ben???
Gercekten ciddi misin?
Kimse bana yazmadı kızlar?
benim dogumda kanim cok dustugunden bayilmistim kan vermislerdi o yuzden takip amacli bakmak istedi degerlerime canim yani rutinde olan bisey degil ama sen yine de iyi beslen dikkat et kendine..biz ne kadar iyi beslenirsek bebeklerimizde o kdr iyi beslenir:) ben dr.u dinlemedim demir hapimi icmedim hamileyken basima neler geldiAmaniin doktor muayenede kan degerlerine bakacaksa bana firca geliyor:) dogumdan sonra acikcasi biraz bosladim istahim kapandi cunku, neyse ki vitamine devam ettim belki kurtaririm
Bizim sıpa uyumamaya niyetli . Sbahlar olmuyo geceleri . Bebek ağlıyo eşim bana kızıyo sanki isteyerek ağlatıyorum . Sinirlenip bebeği hızlı sallıyorum . Bide onun için tartışıyoruz . Uykusuz kalan benim o dövüşüyo benle . Sinirlerim iyiyce bozuldu . Bebeğim ağlayınca sinirleniyo horslanıyo memeyi tutamıyo daha çok ağlıyo . Ne yapıcağımı şaşırdım günlük en fazla 3 saat uyuyorum çok zorlanıyorum .
seni ben yerimmmmm
babbo canım gerçekten de öyle dene bak ama memeyi boşaltmadan asla vermeyin...
Arkadaşlar şunu belirtmeliyim ki öncelikle anne sütü...
büyük oğlumu 6 ay sadece anne sütüyle besledim sonrasında 2,5 yıl....emzik yok... biberon yok....Kurallarım vardı... tarih oldu...:44:
Minik oğluşum daha nazlı fazla çekmiyor memeyi uyumak istiyor deli gibi.. açlıktan uyanıyor bu defa... Çok bağırırsa mama veriyorum günde iki kez ( öğlen derin uyku için ve gece yatarken...75 bazen de 100 lük... Onun o huzurunu hiç birşeye değişmem....Şu an bu gerekiyorsa bu... İlerki yıllarda üzülmek istemem...
gözün aydın tatlımmmslm güzel annişler bizde sabah doktordaydık kalça ultrasonu yapıldı çok şükür sonuç iyi çıktı bayadır giremedim foruma geçmişi okuyayım
Yi beni
Bugun dr a gidecem. Tartacagız kuzumu. Dr la konuşcaz bakalım
Gunaydin canim.bizde ayni durumdayiz.dun 2 saat agladim sinirimden
Cocuk agliyor,niye agliyor,ev dagildi yapamiyorum iste bisey,bu ev niye daginik.dun buyuk kizim erkenden uyuya kaldi,tabi gece uyandi.
Vay sen huyunu biliyorsunda niye uyutuyorsun.ya ne yapayim uyudu iste.sabah 5 e kadar ikiside uyunakti.
Laf laf laf.en son dedim 1 gun sen bakican ikisine.gor bakalim nasil oluyormus.inan uykusuzluk beni artik yikmiyor.bu laflar sinir bozucu.
Sabah ta kalkmis cocugu niye okula goturmedin.bebegi emzirirken birakicam buyugunu okula goturucem.
Kusura bakma kaldir totonu kendin gotur deyiverdim.aaa yeter.
Bu gunlerde gecicekkk.uzmeyelim kendimizi elimizde degil biliyorum ama saglam durmaliyiz.cocuklarimiz var...
Selam bizde de aynı şey var kucakta uyurken gaz maz kalmıyor mışıl mışıl uyuyor ne zaman yatağa yattı kivranmaya başlıyor nasıl alistiricam bilmiyorum.slm kızlar. Galiba bu kucakta uyuyup yatağa koyunca uyanma pek çoğumuzun yaşadığı bir sorun. Kızlar bebişleriniz burnunu ve yüzünü kaşıyor mu? Benimkinin elleri sürekli burnunda. Koparacak gibi ovalıyor. Nedenini ve çözümünü bilen var mı ?
Uyku düzeniniz nasıl ? Sabah 7 den beri uyanık ve şimdi sadece 45 dk uyanıp uyandı. Çok az değil mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?