Ben bu zamana kadar iyi bile dayandim:)
34 haftalik dogum yaptim,premature bir bebek ve bakimi gercekten zordur.
20 gunlukken safra kesesi ameliyati oldum 20 gunde 2 ameliyat.
Hamileligimden beri pesimi birakmayan mastit yine tekrarladi gittim daha once acilan kesik tekrardan acilip genisletildi. Evim buyuk ve kocam degistirmeyi hic dusunmuyor kelek..yardimcim isten ayrildi,buyuk kizim babasinin isten gec geldigini kabul edemeyip surekli sorun cikartiyor.kardesinle hic problemi yok cok duskun hatta sanki o dogurmus:)
Ben tek basima hic biseye yetisemiyorum.en sonunda biraktim herseyi yaptim bi kahve iciyorum:)
Doktorumun dedigi gibi sen hayatta yikilmazsin biraz sallanirsin ama yikilmazsin.biraz sallandim ama yikilmaya hiccc niyetim yok:):):)
Yimiyen?gözün aydın tatlımmm
yirim bak
slm kızlar. Galiba bu kucakta uyuyup yatağa koyunca uyanma pek çoğumuzun yaşadığı bir sorun. Kızlar bebişleriniz burnunu ve yüzünü kaşıyor mu? Benimkinin elleri sürekli burnunda. Koparacak gibi ovalıyor. Nedenini ve çözümünü bilen var mı ?
Uyku düzeniniz nasıl ? Sabah 7 den beri uyanık ve şimdi sadece 45 dk uyanıp uyandı. Çok az değil mi??
Dün banyonın aynası pisti ızanarak sildim karnım acıyo . Ağrı belime vıruyor . İlk doğum yaptıüımdaki gibi canım acıyo
Keşke uzanmasaydın. Bırak pislensin, senden daha mı onemli. Zaten aynaya bakacak fırsatın oluyo mu allasen??
Eşim bez istedi silicekti onunda beli ağrıyo diye kıyamadım sabahı zor ettim . Hala ağrıyor
Yimiyen?
Selam. Benimki 1 dk bile yatmıyor bıraktığım yerde. Son zamanlarda o kadar huzursuz ki artık kucağımda bile az uyuyup uyanmaya başladı. Benimkinin eli sürekli kulaklarında. Oynayıp duruyor :) bugun 30 günlüğüzbenim kuzu 4,5 ta uyanıp akşam 8 e kadar yatmıyor, bazen 10 u buluyor. Ve uyurken hep çok huzursuz. Hiç tam dalmıyor. Toplasan 1,5 saat filan uyuyodur gündüz o da 20 şer dk filan.
Bu arada kızlar bebeğiniz doymuş olsa bile meme arıyor mu çoğu zaman?:26:
Yimiyen?
Selam. Benimki 1 dk bile yatmıyor bıraktığım yerde. Son zamanlarda o kadar huzursuz ki artık kucağımda bile az uyuyup uyanmaya başladı. Benimkinin eli sürekli kulaklarında. Oynayıp duruyor :) bugun 30 günlüğüzbenim kuzu 4,5 ta uyanıp akşam 8 e kadar yatmıyor, bazen 10 u buluyor. Ve uyurken hep çok huzursuz. Hiç tam dalmıyor. Toplasan 1,5 saat filan uyuyodur gündüz o da 20 şer dk filan.
Bu arada kızlar bebeğiniz doymuş olsa bile meme arıyor mu çoğu zaman?:26:
kızlar merhaba...
kızım dün öğleden sonra geceye kadar hiç uyumadı.. deli gibi emmek istedi her istediğinde verdim sonra gece iyice huysuzlanınca yıkadık emzirdim uyudu gece 12 gibi falan.. gece bi daha hiç uyanmadı sabah 6 gibi emmesi için uyandırmaya calıştım uyanmadı ama 5 dk falan emdi.. sonra 8 gbi yine uyandırmaya çalıştım olmadı oyle derin uyuyo ki yine 5 dk falan emdi bıraktı.. saat 11e kadar uyudu.. biraz uyanır gibi olunca dayadım memeyi yine bu sefer daha uzun emdi ama yine uyudu ve hala uyuyo... korkmaya başladım niye bu kadar uyudu :26: altını bile değiştirdim tık yok.. geriniyo geriniyo gülüyo bakıyo yine uyuyoacaba dün çok mu yoruldu bugün böyle oldu...
Benimki de öyle bıraksam 24 saat memede kalıcak,dr.bir süre sonra kesilir dedi bu ara ne zaman isterse ver dedi ben de öyle yapmaya çalışıyorum ama bazen yarım saatte bir bile olabiliyor.
Gaz sancısı için rezene çayı içenleriniz var mı?Ben aktardan almıştım rezene ve kimyon tohumu onları demliyorum,milupanın ve humana nın da varmış kullanlarınız var mı?
ben humananın rezenesini içmeye başladığımdan beri kızım daha rahat sanki.. bi de biraz ıkınmaya başlayınca yüzü koyun yatırıyorum öyle tepiniyo birazBende demleme rezene cayi iciyordum fakat granül rezene çayı icmeliymisiz diye milupaninkini icmeye basladim gerci ikiside pek fayda etmiyor bize. Uc farkli doktora gittik hepsi buyuyunce gecicek dedi. Kullandigimiz damlalarda bosunaymis. Buyuyup hareketlenince gecermis gaz sancilari.
Benimki de öyle bıraksam 24 saat memede kalıcak,dr.bir süre sonra kesilir dedi bu ara ne zaman isterse ver dedi ben de öyle yapmaya çalışıyorum ama bazen yarım saatte bir bile olabiliyor.
Gaz sancısı için rezene çayı içenleriniz var mı?Ben aktardan almıştım rezene ve kimyon tohumu onları demliyorum,milupanın ve humana nın da varmış kullanlarınız var mı?
ben humananın rezenesini içmeye başladığımdan beri kızım daha rahat sanki.. bi de biraz ıkınmaya başlayınca yüzü koyun yatırıyorum öyle tepiniyo biraz
sonra çevirince rahatça yapıyo kakasını da gazını da.. bi de gecen gün biraz fazla kıvranmıştı gazdan bi turlu cıkaramadı miniğim,, sonra emerken boğazına süt kaçırdı öksürmeye başladığı anda alttan da pırt diye gazı çıkınca bi şaşırdı ki sormayın, bebişlerin bişeyleri keşfetmesi komik oluyoşimdi arada boğazına kaçınca öksürüp pırtlatıyo emerken hoşuna mı gidiyo anlamadım gülüyo sonra da
Bence uyumadığı içindir ama dr.a bir sorun isterseniz insan pimpirikli oluyor böyle şeylerde,benimki de uzun süre uyumadı mı derin uyuyor
Hayali bile güzel :) ben 3 saat kesintisiz uyursam dinlenmis kalkiyorum artık :)evet sanırım uykusuzluktanmış.. az önce uyandı :)
pimpiriklenmeseydim ben de 12 saat uyurdum kızım gibi... tühhh fırsatı kaçırdım :)
Ben de öyle yapıyordum simdi tohumunu içiyorum bilmiyorum işe yarıyor mu her türlü gaz var çünküRezene icmiyorum ama kimyonu sicak suya atip zorda olsa dikiyorum kafaya, sanirim rahatlatiyor. Tabi arada gaz sancimiz tutmuyor degil :/
Ama milupayi simdi duydum , bakicam bi nasilmis diye
Ay yerim ne tatlilar ya masallah
Bizimki de yapmaz yapmaz, dun misafir geldi kucagimda duruyor zart zurt basladi millet gulunce dedim hic gulmeyin cok kiymetli bunlar
Aynayı silip pturdum bi anda aşşağıdan kan boşaldı kanamam bitmişti akıntı beyaza dönmüştü . Acaba Zorlayınca kanamamı olduki . Sabahı zor ettim dün ağrıdan ağladım resmen . Bugünde hastanede geçirdik günü oğlumun gözlerine bakıldı. Oda çok ağladı gözlrri şiş şimdi canı acıyo belli hala . Benimde beynim içerde oynuyo resmen . BOnu beli iyileşirdi de senin ameliyat daha riskli yani. Neyse sağlık olsun. Bi daha uzanma bişeylere, kendini zorlayacak bişey yapma
Bende demleme rezene cayi iciyordum fakat granül rezene çayı icmeliymisiz diye milupaninkini icmeye basladim gerci ikiside pek fayda etmiyor bize. Uc farkli doktora gittik hepsi buyuyunce gecicek dedi. Kullandigimiz damlalarda bosunaymis. Buyuyup hareketlenince gecermis gaz sancilari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?