2014 Şubat Anneleri

Opuyorum seni, kutluyorum. Masallah.

Dün banyonın aynası pisti ızanarak sildim karnım acıyo . Ağrı belime vıruyor . İlk doğum yaptıüımdaki gibi canım acıyo

gözün aydın tatlımmm

yirim bak
Yimiyen?

Selam. Benimki 1 dk bile yatmıyor bıraktığım yerde. Son zamanlarda o kadar huzursuz ki artık kucağımda bile az uyuyup uyanmaya başladı. Benimkinin eli sürekli kulaklarında. Oynayıp duruyor :) bugun 30 günlüğüz benim kuzu 4,5 ta uyanıp akşam 8 e kadar yatmıyor, bazen 10 u buluyor. Ve uyurken hep çok huzursuz. Hiç tam dalmıyor. Toplasan 1,5 saat filan uyuyodur gündüz o da 20 şer dk filan.

Bu arada kızlar bebeğiniz doymuş olsa bile meme arıyor mu çoğu zaman?:26:

Son düzenleme:
Dün banyonın aynası pisti ızanarak sildim karnım acıyo . Ağrı belime vıruyor . İlk doğum yaptıüımdaki gibi canım acıyo

Keşke uzanmasaydın. Bırak pislensin, senden daha mı onemli. Zaten aynaya bakacak fırsatın oluyo mu allasen??

Bizde 7 de kalktik yeni uyudu o da tam dalmadi uyusunda bari ortaligi toparlayim daha yemek falan var kolay gelsin herkese

Yapiyor canim, ozellikle huzursuzsa karni agriyorsa fln. Annem memedeyken kendini guvende hissedir ondan ariyor diyor banada mantikli geliyor

kızlar merhaba...
kızım dün öğleden sonra geceye kadar hiç uyumadı.. deli gibi emmek istedi her istediğinde verdim sonra gece iyice huysuzlanınca yıkadık emzirdim uyudu gece 12 gibi falan.. gece bi daha hiç uyanmadı sabah 6 gibi emmesi için uyandırmaya calıştım uyanmadı ama 5 dk falan emdi.. sonra 8 gbi yine uyandırmaya çalıştım olmadı oyle derin uyuyo ki yine 5 dk falan emdi bıraktı.. saat 11e kadar uyudu.. biraz uyanır gibi olunca dayadım memeyi yine bu sefer daha uzun emdi ama yine uyudu ve hala uyuyo... korkmaya başladım niye bu kadar uyudu :26: altını bile değiştirdim tık yok.. geriniyo geriniyo gülüyo bakıyo yine uyuyo acaba dün çok mu yoruldu bugün böyle oldu...

Benimki de öyle bıraksam 24 saat memede kalıcak,dr.bir süre sonra kesilir dedi bu ara ne zaman isterse ver dedi ben de öyle yapmaya çalışıyorum ama bazen yarım saatte bir bile olabiliyor.

Gaz sancısı için rezene çayı içenleriniz var mı?Ben aktardan almıştım rezene ve kimyon tohumu onları demliyorum,milupanın ve humana nın da varmış kullanlarınız var mı?

Bence uyumadığı içindir ama dr.a bir sorun isterseniz insan pimpirikli oluyor böyle şeylerde,benimki de uzun süre uyumadı mı derin uyuyor

Bende demleme rezene cayi iciyordum fakat granül rezene çayı icmeliymisiz diye milupaninkini icmeye basladim gerci ikiside pek fayda etmiyor bize. Uc farkli doktora gittik hepsi buyuyunce gecicek dedi. Kullandigimiz damlalarda bosunaymis. Buyuyup hareketlenince gecermis gaz sancilari.

ben humananın rezenesini içmeye başladığımdan beri kızım daha rahat sanki.. bi de biraz ıkınmaya başlayınca yüzü koyun yatırıyorum öyle tepiniyo biraz
sonra çevirince rahatça yapıyo kakasını da gazını da.. bi de gecen gün biraz fazla kıvranmıştı gazdan bi turlu cıkaramadı miniğim,, sonra emerken boğazına süt kaçırdı öksürmeye başladığı anda alttan da pırt diye gazı çıkınca bi şaşırdı ki sormayın, bebişlerin bişeyleri keşfetmesi komik oluyo şimdi arada boğazına kaçınca öksürüp pırtlatıyo emerken hoşuna mı gidiyo anlamadım gülüyo sonra da

Rezene icmiyorum ama kimyonu sicak suya atip zorda olsa dikiyorum kafaya, sanirim rahatlatiyor. Tabi arada gaz sancimiz tutmuyor degil :/
Ama milupayi simdi duydum , bakicam bi nasilmis diye

Ay yerim ne tatlilar ya masallah
Bizimki de yapmaz yapmaz, dun misafir geldi kucagimda duruyor zart zurt basladi millet gulunce dedim hic gulmeyin cok kiymetli bunlar

Merhaba Kızlar. Oğlum 38 Günlük. 5 gündür hastanedeyiz, bronşit başlangıcı vardı. Nasıl geçti o 5 gün bilmiyorum Serum taktılar bebeğime nasıl ağladı çok şükür 5 günün ardından iyi olduk. Bugün taburcu etti doktor. Aman dikkat edin kızlar bronşit salgın , Hastane bronşit olan bebeklerle doluydu. Belirtileri öksürük, tıkanıklık insAllah bi daha olmaZ. Kalça ultrasonu çekildi cok sükür oda temiz cıktı. Rabbim Bebeklerimize sağlık versin insAllah.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
evet sanırım uykusuzluktanmış.. az önce uyandı :)
pimpiriklenmeseydim ben de 12 saat uyurdum kızım gibi... tühhh fırsatı kaçırdım :)
Hayali bile güzel :) ben 3 saat kesintisiz uyursam dinlenmis kalkiyorum artık :)
Senin bebis uykuya doyamamis :)

Ben de öyle yapıyordum simdi tohumunu içiyorum bilmiyorum işe yarıyor mu her türlü gaz var çünkü

Onu beli iyileşirdi de senin ameliyat daha riskli yani. Neyse sağlık olsun. Bi daha uzanma bişeylere, kendini zorlayacak bişey yapma
Aynayı silip pturdum bi anda aşşağıdan kan boşaldı kanamam bitmişti akıntı beyaza dönmüştü . Acaba Zorlayınca kanamamı olduki . Sabahı zor ettim dün ağrıdan ağladım resmen . Bugünde hastanede geçirdik günü oğlumun gözlerine bakıldı. Oda çok ağladı gözlrri şiş şimdi canı acıyo belli hala . Benimde beynim içerde oynuyo resmen . B

Hmm onu da deniyim bakiym herseyi deniyoruz zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…