- 24 Temmuz 2011
- 3.023
- 1.166
- 198
Yapiyor canim, ozellikle huzursuzsa karni agriyorsa fln. Annem memedeyken kendini guvende hissedir ondan ariyor diyor banada mantikli geliyor
kızlar merhaba...
kızım dün öğleden sonra geceye kadar hiç uyumadı.. deli gibi emmek istedi her istediğinde verdim sonra gece iyice huysuzlanınca yıkadık emzirdim uyudu gece 12 gibi falan.. gece bi daha hiç uyanmadı sabah 6 gibi emmesi için uyandırmaya calıştım uyanmadı ama 5 dk falan emdi.. sonra 8 gbi yine uyandırmaya çalıştım olmadı oyle derin uyuyo ki yine 5 dk falan emdi bıraktı.. saat 11e kadar uyudu.. biraz uyanır gibi olunca dayadım memeyi yine bu sefer daha uzun emdi ama yine uyudu ve hala uyuyo... korkmaya başladım niye bu kadar uyudu :26: altını bile değiştirdim tık yok.. geriniyo geriniyo gülüyo bakıyo yine uyuyoacaba dün çok mu yoruldu bugün böyle oldu...
Benimki de öyle bıraksam 24 saat memede kalıcak,dr.bir süre sonra kesilir dedi bu ara ne zaman isterse ver dedi ben de öyle yapmaya çalışıyorum ama bazen yarım saatte bir bile olabiliyor.
Gaz sancısı için rezene çayı içenleriniz var mı?Ben aktardan almıştım rezene ve kimyon tohumu onları demliyorum,milupanın ve humana nın da varmış kullanlarınız var mı?
ben humananın rezenesini içmeye başladığımdan beri kızım daha rahat sanki.. bi de biraz ıkınmaya başlayınca yüzü koyun yatırıyorum öyle tepiniyo biraz
sonra çevirince rahatça yapıyo kakasını da gazını da.. bi de gecen gün biraz fazla kıvranmıştı gazdan bi turlu cıkaramadı miniğim,, sonra emerken boğazına süt kaçırdı öksürmeye başladığı anda alttan da pırt diye gazı çıkınca bi şaşırdı ki sormayın, bebişlerin bişeyleri keşfetmesi komik oluyoşimdi arada boğazına kaçınca öksürüp pırtlatıyo emerken hoşuna mı gidiyo anlamadım gülüyo sonra da
Aynayı silip pturdum bi anda aşşağıdan kan boşaldı kanamam bitmişti akıntı beyaza dönmüştü . Acaba Zorlayınca kanamamı olduki . Sabahı zor ettim dün ağrıdan ağladım resmen . Bugünde hastanede geçirdik günü oğlumun gözlerine bakıldı. Oda çok ağladı gözlrri şiş şimdi canı acıyo belli hala . Benimde beynim içerde oynuyo resmen . B
mrb kızlarrr nasıl gıdıyo bız ıyıyızde kızımın gunduz uykusyarıyor. ok hıç bır ışımı yapamıyorum wc bıle zor gıdıyorum sutum az yetmıyo mamayı sevmıyo hep benı ıstıyo eme eme damarlarım kurudu hep agrım var uclarıda yara zaten gecmedı nerdeyse 2 aylık olcaz sutum artsın dıye humana stel tea rezene ısırgan cayı su tuketıyorum ama çoğalmıyor sız neler yapıyosunuz ılk kızımda okadar boldukı 14 ay hep benı emdı ama her cocukta bır olmuyomusac oluncada huysuz oluyo ıste puffff
Kızlar selam ,
Bebeğimi çok şükür emziriyorum ama arada dinlenmem gerektiğinde annem geliyor,sütümü sağıp biberonla veriyorum veya dışarıda bazen çok zor oluyor çünkü belli bi zamanı yok her an emmek isteyebiliyor.
Uykuya geçmeden huysuzlanıyor emerek uyumak istiyor ama hırsından mememi tutamıyorbende aç kalır diye bi kaç gündür biberonla veriyorm.
Hata yapıyorum galibavazgeçer mi emmekten ? Yaşamış olanlar böyle mi alıştı biberona bebişleriniz ?
benim oğlumda aynı hırsından ememiyo çok ağlayınca felan . bende sağıp biberonla veriyorum arada benide emiyo. dışarı giderkende sağıyorum . kendimi emzirmeyi ihmal etmiyorum . alışsada biberona sağıp vericem artık ne yapıyım . memeyi emerken hızlı emiyo bazen süt çok geliyo genine kaçıyo . ..
Biz uyandık .. 1 saat uyudum anca bebeiş uykuyu aldı şimdide uyanık durmayı istiyo ..
Benim meleğimde emdi altı değişti ama gözler cin gibi annemin kucağında şimdi biz yalancı meme veriyoruz çok zorlanırsak uykuya çabuk dalıyo yoksa hep beni emmek istiyo
Maşallah canim.
Benim kizimda 16 Şubat dogumlu...Artık buyumeye basladilar ben doyamiyorum ona.onunla sohbet edince gulucukler atiyo
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?