2014 Şubat Anneleri

merhaba kizlar biz de nihayet 4 martta kizimiza kavustuk, bugun 17 gunluk oldu bile, ilk basta emzirme problemi yasadik sut yoktu mama vermek zorunda kaldik sonra sut geldi bu sefer de biberona emzige alismis bulundu, bugun emzirme uzmanina gittik sabah, ordan beri gogus kalkani ile emiyor cok sukur Allahima, diger turlu de pompa ile sagip anne sutu veriyorduk ama boylesi cok daha kolay ayni anda hem ben hem de bebek rahatlamis oluyor, basta pompa cok da zor degil gibi gorunuyordu ama direk emmesi cok daha kolaymis, insallah boyle devam eder bakalim. sizler nasilsiniz umarim herkes cok cok iyidir :)

Gunaydinlar. Dun canim cok istedigi icin yarim bardak kola icmistim. Bugece burnumuzdan fitil fitil geldi. Kizimin ayaklari hic durmuyor. Yaklaşık 20 kere pirt yapmıştır ama hala gazi var. Esimede soyleyemedim kola ictigimi. Benim yuzumden kızım kivraniyor. Birdaha mı asla!!!!

Günaydinnnn.cok cok zor bi gece gecirdikkuzum gaz sancisindan perisan oldu.sabah a kadar kollarimda gezdirdim.ikimizinde hali kalmadi.suan o uyuyor ama ben uyuyamiyorum.
Büyük kizim evde..
Kimyon icmeme ragmen bu baya zor sanciydi.benim yüzümden süt olsun diye kisir yapmistim.gördüm görücegimi....

Yapiyor canim, ozellikle huzursuzsa karni agriyorsa fln. Annem memedeyken kendini guvende hissedir ondan ariyor diyor banada mantikli geliyor

Evet ben de farkettim. Memeden bıraktırınca gaz sancısından ağlamaya başlıyor, ayaklarını oynatıyor filan. Ama memedeyken bişeyciği yok

Ay ne hoş ya. Benim kızım da sabah 4,5 tan akşam 9 a 10 a kadar yatmaz. Sonra yatınca da taş çatlasa 4 saat kesintisiz yatar. Ve daha sonra da hiç yatmaz, sadece emerken. Maşallah diyelim size

Ay iyi o zaman. Sadece benimki mi öyle yapıyor diye endişelenmiştim. ben her gün bi sabah bi akşam olmak üzere 2 kupa içiyorum. Tane şeklinde 1 çay kaşığı kimyon, 1 çay kaşığı rezene ve 1 çay kaşığı anason koyup 3 dk demlenmesini bekleyip içiyorum. Arada kızıma da içiriyorum bir çay kaşığı kadar. Çok rahatlatıyor kuzumu

Ay ne tatlılar ya gözümün önünde canlandı da bayıldım

Bence doktorunu arayıp sormalısın hemen. Hem halen cok agrın var hem de kanama olmuş

dün annem bizde kaldı arayıp çağırdım saolsun geldi. gece 12 de bebeği aldı bende süt sağdım sabaha kadar baktı bende uyudum çok iyi geldi . dinlendim baya . arada gel dedim anneme :) gece yanınızda bi kalan olucak . 2 saatlik kesintisiz uyku bile çok büyük bişeymiş bunu anladım ..

mrb kızlarrr nasıl gıdıyo bız ıyıyızde kızımın gunduz uykusu hıc yok hıç bır ışımı yapamıyorum wc bıle zor gıdıyorum sutum az yetmıyo mamayı sevmıyo hep benı ıstıyo eme eme damarlarım kurudu hep agrım var uclarıda yara zaten gecmedı nerdeyse 2 aylık olcaz sutum artsın dıye humana stel tea rezene ısırgan cayı su tuketıyorum ama çoğalmıyor sız neler yapıyosunuz ılk kızımda okadar boldukı 14 ay hep benı emdı ama her cocukta bır olmuyomus ac oluncada huysuz oluyo ıste puffff

Dereotu.bulgur.bol yesillik.yogurt.ayran.en onemlisi uyku.benim sutume encok bunlar yariyor

Kızlar selam ,

Bebeğimi çok şükür emziriyorum ama arada dinlenmem gerektiğinde annem geliyor,sütümü sağıp biberonla veriyorum veya dışarıda bazen çok zor oluyor çünkü belli bi zamanı yok her an emmek isteyebiliyor.
Uykuya geçmeden huysuzlanıyor emerek uyumak istiyor ama hırsından mememi tutamıyor bende aç kalır diye bi kaç gündür biberonla veriyorm.
Hata yapıyorum galiba vazgeçer mi emmekten ? Yaşamış olanlar böyle mi alıştı biberona bebişleriniz ?

benim oğlumda aynı hırsından ememiyo çok ağlayınca felan . bende sağıp biberonla veriyorum arada benide emiyo. dışarı giderkende sağıyorum . kendimi emzirmeyi ihmal etmiyorum . alışsada biberona sağıp vericem artık ne yapıyım . memeyi emerken hızlı emiyo bazen süt çok geliyo genine kaçıyo . ..

Mecbur kaldigimiz icin yapacak bisey yok tabi, ama ah su es dost akraba ne cok sey biliyor ne cok laf ediyor

Benm bebegm de 50 günlük ne yaptysam emmedi sütüm kurudu mama ile besleniyo

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ne güzel annen var yanında . Benimkide bin givi bakıyı ayağımda sallıyırum ıkır ıkır ses çıkarıyo bi sus artıkda uyu diyorum . Heyecanlanıyo ben çok yorgunum ama .

Mrb arkadaşlar bende Şubat annesiyim yazmasamda sizi hep takip ettim minik kızımla beraber büyümeye çalışıyoruz. Arkadaşlar süt sorunu yaşayan annelerimizin yazdıklarını okuyunca dayanamadım nacizane bir önerim var emzirme ve süt artırmayla ilgili bir blog buldum ve çok çok faydalandım blogun adı bebekyapımbakımonarım.blogspot orada tomrisin emzirme günlüklerini okumanızı tavsiye ediyorum gerçekten süper. Hepinize bol sütlü hiç gazlı günler diliyorum

Gunaydin kizlarrr..
Nasilsiniz?gunler cok hizli geciyor. Benim kuzu 2,5 aylik oldu bile:)
Gecen haftadan bu haftaya sadece 100 gr almis.doktorumuz hasta olmasina bagladi.yoksa masallah haftada 200 250 gr arasi aliyordu.
Cok sukur simdi iyilesti.
Artik arada sesler cikariyor,oyuncaklari takip ediyor ve sinir sinir babasina gülücük atiyor:)bana gelince meme:)
Artik emzirmeyle hic doymuyor bizim mama yi terk etme isi yatar..cunku masallah 90 cc yiyor cadi:)
Cani sagolsunda varsin mama ile büyüsün....

Maşallah canim.
Benim kizimda 16 Şubat dogumlu...Artık buyumeye basladilar ben doyamiyorum ona.onunla sohbet edince gulucukler atiyo

Allah nasip ederse Cumartesi günü 40 mız çıkıyor Mevlüt yapcaz bunu da atlattık mı biraz daha rahatlıyacağım zaman geçmek bilmiyormuş gibi oluyor bazen ama bir bakıyorsun aylar yıllar geçmiş gitmiş

Maşallah canim.
Benim kizimda 16 Şubat dogumlu...Artık buyumeye basladilar ben doyamiyorum ona.onunla sohbet edince gulucukler atiyo

Tesekkür ederim canim.bende 2 subatta bekliyordum doktorumuz 8 subat a kadar da bekliyebiliriz demisti ama rabbim yol vermis 8 ocak ta dogdu:)prematurem benim.
Evlatlara hic doyulmuyor ki.biraksalar butun gun kizlarim la ilgilenirim:)
Öpmeyin diyorlarya valla hic umrumda degil ikisinide yiyorum ohh sefam olsun:):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…