Allah nasip ederse Cumartesi günü 40 mız çıkıyor Mevlüt yapcaz bunu da atlattık mı biraz daha rahatlıyacağım zaman geçmek bilmiyormuş gibi oluyor bazen ama bir bakıyorsun aylar yıllar geçmiş gitmiş
:)) daha yeni fark ettim 16 ocak da doğdu kizim 37 haftalık dunyaua geldi.subat diye yazmışım :)) sadece mama ile mi besliyorsun canım. Kac saatte bir ne kadar cc veriyorsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
:) hakikaten öyle zaman geçiyor bende çok kalabalık değil zaten 10 kişi felan gelcek memleketten uzaktayız olabildiğince bende odasından çıjarmıycam inş mikrop felan kapmaz sende dikkat et allahım esirgedin minişini bizi çok korkutmuştu ama en güçlü ve en hızlı o çıktı maşallah Allah talihini guzel yapsın tüm kötülüklerden kem gözlerden korusun yavruslarını Allah'a emanetlerMasallahhh.ne zaman dogurcam ben diye soruyordun 40 iniz cikiyor.mevlüt isi cok güzel ama bize hala izin cikmadi doktordanaz daha büyüsün her hastalik kalabaliktan geliyor dedi.
O kadar korumama ragmen hastalandi bacaklari delik desik oldu ignedenaz daha büyüsün hemen yapicam.cok icimde kaldi
Berayycım çook tebrik ederim...allah analı babalı büyütsün inş. Sağlıklı sıhhatli uzun mutlu huzurlu bir ömrü olsun...çok öpüyorum seniMerhaba Kızlar. Oğlum 38 Günlük. 5 gündür hastanedeyiz, bronşit başlangıcı vardı. Nasıl geçti o 5 gün bilmiyorumSerum taktılar bebeğime nasıl ağladı çok şükür 5 günün ardından iyi olduk. Bugün taburcu etti doktor. Aman dikkat edin kızlar bronşit salgın , Hastane bronşit olan bebeklerle doluydu. Belirtileri öksürük, tıkanıklık insAllah bi daha olmaZ. Kalça ultrasonu çekildi cok sükür oda temiz cıktı. Rabbim Bebeklerimize sağlık versin insAllah.
:) hakikaten öyle zaman geçiyor bende çok kalabalık değil zaten 10 kişi felan gelcek memleketten uzaktayız olabildiğince bende odasından çıjarmıycam inş mikrop felan kapmaz sende dikkat et allahım esirgedin minişini bizi çok korkutmuştu ama en güçlü ve en hızlı o çıktı maşallah Allah talihini guzel yapsın tüm kötülüklerden kem gözlerden korusun yavruslarını Allah'a emanetler
Amin canım.
4150 gr mi doğdu yoksa şimdi mi 4150 gr. Maşallah
Canım sen kaç saat de bir mama ve kac cc veriyorsun...
Nasilsiniz kizlar giremedim bayaadir malum sebbepten dolayi... benim oglan bazen kuduruyo adini azman koydumvalla zor geciyo benim gunlerim yanliz basima bakiyorum kv arafa geliyob ilgileniyo birkac saat ondada ben hemen yemekti bulasikti camasirdi deli gibi kosturuyorum tam azdavolsa yatayim diyorum hooopp bizimki ayakta siyircam kafayi az kaldi bidaha düsünmüyorum evet cok seviyorum ama benim dedigim bi hayatim kalmadi evlilige iyi gelir derler bebek icin ama bizde ayni durum olmadi bence sükür bi problemim yok ama hic birsey eskisi gibi degil ne iliskimiz nede benim tipim resmen hayatim degisti umarim bian önce hersey eskisi gibi olur cok taktim tipimi kafaya kiyafetlerimi giymek istiyorum bakimli olmak istiyorum evliligimizinde eskisi gibi olmasini istiyorum ama suan mümkün gözükmüyo puff dolmusum bak gene neyse gene firsat bulunca giricem öptum sizi...
Masallah in var o zaman.ben iki cocuk 6+1 ev tek basimayim bide.bas edemiyorum.İkisi ayni anda agladimi baya zorlaniyorum.sana tekrar masallahhh...:)))
Sağlık olsun canım. ..
Bak ben 3 çocuk annesiyim.
Oğlum 11 yaşında
Kızım 4
Diğer kizimda 2 buçuk aylık.
Evimi silip supuruyorum.susleniyorum.mskyajimida fon de yapiyorum yemegimi bulasigimi herseyimi yapiyorum...
Eeee tabiiii esimlede ilgilenebiliyorum beraber çay kahvemizi yudumluyoruz :)♥♡♥
:)))
Sağlık olsun canım. ..
Bak ben 3 çocuk annesiyim.
Oğlum 11 yaşında
Kızım 4
Diğer kizimda 2 buçuk aylık.
Evimi silip supuruyorum.susleniyorum.mskyajimida fon de yapiyorum yemegimi bulasigimi herseyimi yapiyorum...
Eeee tabiiii esimlede ilgilenebiliyorum beraber çay kahvemizi yudumluyoruz :)♥♡♥
Tipini yirim seninnn.kuzum ya hepimiz ayniyiz.kusmuklu kusmuklu geziyom,degistiriyorum yine ayni
Saldim bende..
Benim minti dogacagi gunu doldurana kadar hep uyurdu,ben saat kurup yediridim.simdi cingoz oldu valla..
Kocayi gordugum yokozluyoruz cok ams bizim icin calisiyor.bir dun erken geldi(23.30 ne kadar erkense artik) azcik agladim fil gibi oldum begenmiyorsun beni diye.teselli etti de azcik duzeldim.gobegim dogurdugum gibi duruyor pufff.sutumde bugun baktim iyice kesilmis.artik ugrasmiyorum.cok savastim olmadi.saglik olsun dedim.korse takiyorum ama hala kiyafetlerime giremiyorum.saclarimi en son ne zaman taradim bilmiyorum.ev de soyle boyle.ammann bosverr.kuzularin cani sagolsun.bu gunlerin acisini sonra cok fena cikaricaz...
bayanlar merak ettim.
Hem emzirip mama veren arkadaslar.sizler su veriyormusunuz.bebislerin yatış pozisyonu nasıl ? Yastık kullaniyorrmusunuz. .kendi mi uyuyor bebisler ? Kaç günde bir banyo yaptiriyorsunuz ?
Çok soru sordum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?