2014 Şubat Anneleri

Masallahhh.ne zaman dogurcam ben diye soruyordun 40 iniz cikiyor.mevlüt isi cok güzel ama bize hala izin cikmadi doktordan az daha büyüsün her hastalik kalabaliktan geliyor dedi.
O kadar korumama ragmen hastalandi bacaklari delik desik oldu igneden az daha büyüsün hemen yapicam.cok icimde kaldi

:)) daha yeni fark ettim 16 ocak da doğdu kizim 37 haftalık dunyaua geldi.subat diye yazmışım :)) sadece mama ile mi besliyorsun canım. Kac saatte bir ne kadar cc veriyorsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bizde 34+3 te dogduk.baya erkenciyiz.
Sadece mama ile beslemiyorum.sürekli emziriyorum.emdikten sonra 90cc yiyor masallah:)benim süt olayi arizali cikti biraz ne denediysem olmadi bi türlü doyurmadi yavrumu.hatta doktor yan ettikisi süt arttirici ilac bile verdi.ona ragmen mama ile gidiyoruz.bana göre kuzum ucundaki sütü emip birakiyor.sonra biberon gibi gelmeyince cildiriyor:)
Emip üzerine 90 cc mama yeyip derdi olmazsa 4 saat uyuyor masallah....

Maşallah canım. Bende hem emziriyorum ardindan mama veriyorum.

:) hakikaten öyle zaman geçiyor bende çok kalabalık değil zaten 10 kişi felan gelcek memleketten uzaktayız olabildiğince bende odasından çıjarmıycam inş mikrop felan kapmaz sende dikkat et allahım esirgedin minişini bizi çok korkutmuştu ama en güçlü ve en hızlı o çıktı maşallah Allah talihini guzel yapsın tüm kötülüklerden kem gözlerden korusun yavruslarını Allah'a emanetler

Berayycım çook tebrik ederim...allah analı babalı büyütsün inş. Sağlıklı sıhhatli uzun mutlu huzurlu bir ömrü olsun...çok öpüyorum seni

Mevlüt te bebegi kucaktan kucaga gezdiriyorlarmis.daha once yapmadim bilmiyorum oyle dediler.yaparsam gelen herkese soylucem kucak yok diye:)senin yavru da allah a emanet.
Bisey olmaz allah in izniyle yap icinde kalicagina yap.
Gecen gecmise baktim size haber verdigim gunu ben yarin dogum yapiyorum diye.gecmis bitmis sukur ki hizli kizim saglikla kucagimda.rabbim hep saglik versin,iyi insanlarla karsilastirsin insallah...

ben subat annesi olamadim kizlar 3.3.2014te egemi dunyaya getirdim genel anestezi sezeryanla saglikli dogdu cok sukur kilosu da 4150 gr doymuyo bi turlu sutum az geliyo da olabilir ama hemsireler kilolu dogdu obur bu gec doyar demisti mama veriyorum yetmediginde gobek bagi sikinti.yaratti biraz baska derdimiz yok cok sukur allah bebeklerimize saglik sihhat versin :)

Amin canım.
4150 gr mi doğdu yoksa şimdi mi 4150 gr. Maşallah
Canım sen kaç saat de bir mama ve kac cc veriyorsun...

Amin canım.
4150 gr mi doğdu yoksa şimdi mi 4150 gr. Maşallah
Canım sen kaç saat de bir mama ve kac cc veriyorsun...

4150 gr dogdu canim tabi verdi basta simdi 4200du en son tartildiginda 3unde gidicez kontrole o zaman kac kilo olur bilmiyorum. Mecbur kalmadikca mama vermiyorum ama verdigimde de 40 cc veriyorum. maksimum iki kez verdim bi gun icinde 80 cc ediyo o da. İyice delirince veriyom mamayi alismasini istemiyorum doktor da cok zorda kalirsan ver yoksa verme demisti o yuzden

Nasilsiniz kizlar giremedim bayaadir malum sebbepten dolayi... benim oglan bazen kuduruyo adini azman koydum valla zor geciyo benim gunlerim yanliz basima bakiyorum kv arafa geliyob ilgileniyo birkac saat ondada ben hemen yemekti bulasikti camasirdi deli gibi kosturuyorum tam azdavolsa yatayim diyorum hooopp bizimki ayakta siyircam kafayi az kaldi bidaha düsünmüyorum evet cok seviyorum ama benim dedigim bi hayatim kalmadi evlilige iyi gelir derler bebek icin ama bizde ayni durum olmadi bence sükür bi problemim yok ama hic birsey eskisi gibi degil ne iliskimiz nede benim tipim resmen hayatim degisti umarim bian önce hersey eskisi gibi olur cok taktim tipimi kafaya kiyafetlerimi giymek istiyorum bakimli olmak istiyorum evliligimizinde eskisi gibi olmasini istiyorum ama suan mümkün gözükmüyo puff dolmusum bak gene neyse gene firsat bulunca giricem öptum sizi...

:)))
Sağlık olsun canım. ..
Bak ben 3 çocuk annesiyim.
Oğlum 11 yaşında
Kızım 4
Diğer kizimda 2 buçuk aylık.
Evimi silip supuruyorum.susleniyorum.mskyajimida fon de yapiyorum yemegimi bulasigimi herseyimi yapiyorum...
Eeee tabiiii esimlede ilgilenebiliyorum beraber çay kahvemizi yudumluyoruz :) ♥♡♥

Tipini yirim seninnn.kuzum ya hepimiz ayniyiz.kusmuklu kusmuklu geziyom,degistiriyorum yine ayni
Saldim bende..
Benim minti dogacagi gunu doldurana kadar hep uyurdu,ben saat kurup yediridim.simdi cingoz oldu valla..
Kocayi gordugum yokozluyoruz cok ams bizim icin calisiyor.bir dun erken geldi(23.30 ne kadar erkense artik) azcik agladim fil gibi oldum begenmiyorsun beni diye.teselli etti de azcik duzeldim.gobegim dogurdugum gibi duruyor pufff.sutumde bugun baktim iyice kesilmis.artik ugrasmiyorum.cok savastim olmadi.saglik olsun dedim.korse takiyorum ama hala kiyafetlerime giremiyorum.saclarimi en son ne zaman taradim bilmiyorum.ev de soyle boyle.ammann bosverr.kuzularin cani sagolsun.bu gunlerin acisini sonra cok fena cikaricaz...

Masallah in var o zaman.ben iki cocuk 6+1 ev tek basimayim bide.bas edemiyorum.İkisi ayni anda agladimi baya zorlaniyorum.sana tekrar masallahhh...

Her cocuk ayni degil tabi :) umarim bizde düzene gireriz sakinlesir belki büyüyünce

:) acisi cikcak tabikide dönüsüm muhtesem olcak :)

Takmayin tipi kipi bizimkiler akilli olsunlar da onlara evlat vermwyeye vesile olan bizleri baslarinin üstlerinde tasisinlar...gerisi teferruat...bizler dünya guzelleriyiz....Elhamdülillah....

bayanlar merak ettim.
Hem emzirip mama veren arkadaslar.sizler su veriyormusunuz.bebislerin yatış pozisyonu nasıl ? Yastık kullaniyorrmusunuz. .kendi mi uyuyor bebisler ? Kaç günde bir banyo yaptiriyorsunuz ?
Çok soru sordum bende

Sadece emziriyorum sarılığı devam ettiği için çay kaşığında su veriyorum doktor dedi bir sağa bir sola yan yatırıyorum yastık kullanmıyorum bazen kendi uyuyo bazen ben kucağımda uyutup beşiğine koyuyorum 2 günde 1 banyo yaptırıyorum çok ağlıyor suyu sevmiyor ondan kıyamıyorum...:)) Benimde bir sorum var benim bebek bazen cuk cuk hiç durmadan emiyır bazen ise huzursuzca göğsümü eliyle ittiriyor kafasını geri atıyor ama bi yandan ağzını açıyor ayaklarıyla tepiniyor azcık emiyor sonra ağlamaya başlıyor bi anlamadım ne yaptığını bide sinirleniyorum ağzına ittiriyorym memeyi iyice sinirleniyor ağlıyor ama bi yandan emmek istiyo 3 gündür ara ara böyle yapmaya başladı neden acaba ? Böyle bişey yaşayan gören bilen var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…