Benimki gazı oldugunda öyle yapiyor kakasini yapabilmek için ikiniyor o arada memeyi bırakıyor sekilden sekle giriyor ama sonra alıyor yineSadece emziriyorum sarılığı devam ettiği için çay kaşığında su veriyorum doktor dedi bir sağa bir sola yan yatırıyorum yastık kullanmıyorum bazen kendi uyuyo bazen ben kucağımda uyutup beşiğine koyuyorum 2 günde 1 banyo yaptırıyorum çok ağlıyor suyu sevmiyor ondan kıyamıyorum...:)) Benimde bir sorum var benim bebek bazen cuk cuk hiç durmadan emiyır bazen ise huzursuzca göğsümü eliyle ittiriyor kafasını geri atıyor ama bi yandan ağzını açıyor ayaklarıyla tepiniyor azcık emiyor sonra ağlamaya başlıyor bi anlamadım ne yaptığını bide sinirleniyorum ağzına ittiriyorym memeyi iyice sinirleniyor ağlıyor ama bi yandan emmek istiyo 3 gündür ara ara böyle yapmaya başladı neden acaba ? Böyle bişey yaşayan gören bilen var mı
Sadece emziriyorum sarılığı devam ettiği için çay kaşığında su veriyorum doktor dedi bir sağa bir sola yan yatırıyorum yastık kullanmıyorum bazen kendi uyuyo bazen ben kucağımda uyutup beşiğine koyuyorum 2 günde 1 banyo yaptırıyorum çok ağlıyor suyu sevmiyor ondan kıyamıyorum...:)) Benimde bir sorum var benim bebek bazen cuk cuk hiç durmadan emiyır bazen ise huzursuzca göğsümü eliyle ittiriyor kafasını geri atıyor ama bi yandan ağzını açıyor ayaklarıyla tepiniyor azcık emiyor sonra ağlamaya başlıyor bi anlamadım ne yaptığını bide sinirleniyorum ağzına ittiriyorym memeyi iyice sinirleniyor ağlıyor ama bi yandan emmek istiyo 3 gündür ara ara böyle yapmaya başladı neden acaba ? Böyle bişey yaşayan gören bilen var mı
Sadece emziriyorum sarılığı devam ettiği için çay kaşığında su veriyorum doktor dedi bir sağa bir sola yan yatırıyorum yastık kullanmıyorum bazen kendi uyuyo bazen ben kucağımda uyutup beşiğine koyuyorum 2 günde 1 banyo yaptırıyorum çok ağlıyor suyu sevmiyor ondan kıyamıyorum...:)) Benimde bir sorum var benim bebek bazen cuk cuk hiç durmadan emiyır bazen ise huzursuzca göğsümü eliyle ittiriyor kafasını geri atıyor ama bi yandan ağzını açıyor ayaklarıyla tepiniyor azcık emiyor sonra ağlamaya başlıyor bi anlamadım ne yaptığını bide sinirleniyorum ağzına ittiriyorym memeyi iyice sinirleniyor ağlıyor ama bi yandan emmek istiyo 3 gündür ara ara böyle yapmaya başladı neden acaba ? Böyle bişey yaşayan gören bilen var mı
güünaydınn annişler ve bebişleriiii
bayanlar merak ettim.
Hem emzirip mama veren arkadaslar.sizler su veriyormusunuz.bebislerin yatış pozisyonu nasıl ? Yastık kullaniyorrmusunuz. .kendi mi uyuyor bebisler ? Kaç günde bir banyo yaptiriyorsunuz ?
Çok soru sordum bende
Hic su vermiyorum canim, mamada azalttim bakalim direnecegim vermemeye. Ama bazen disari ciktigimizda emzirmek zor oluyor.yastiksiz yan yatiriyorum sag sol donusumlu, banyo 3 gunde bir fln oluyo ev biraz soguk bizim guya merkezi sistem ama hic isinmiyor evlerden ayarli isinma
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
güünaydınn annişler ve bebişleriiii
Nasilsiniz kizlar giremedim bayaadir malum sebbepten dolayi... benim oglan bazen kuduruyo adini azman koydumvalla zor geciyo benim gunlerim yanliz basima bakiyorum kv arafa geliyob ilgileniyo birkac saat ondada ben hemen yemekti bulasikti camasirdi deli gibi kosturuyorum tam azdavolsa yatayim diyorum hooopp bizimki ayakta siyircam kafayi az kaldi bidaha düsünmüyorum evet cok seviyorum ama benim dedigim bi hayatim kalmadi evlilige iyi gelir derler bebek icin ama bizde ayni durum olmadi bence sükür bi problemim yok ama hic birsey eskisi gibi degil ne iliskimiz nede benim tipim resmen hayatim degisti umarim bian önce hersey eskisi gibi olur cok taktim tipimi kafaya kiyafetlerimi giymek istiyorum bakimli olmak istiyorum evliligimizinde eskisi gibi olmasini istiyorum ama suan mümkün gözükmüyo puff dolmusum bak gene neyse gene firsat bulunca giricem öptum sizi...
bayanlar merak ettim.
Hem emzirip mama veren arkadaslar.sizler su veriyormusunuz.bebislerin yatış pozisyonu nasıl ? Yastık kullaniyorrmusunuz. .kendi mi uyuyor bebisler ? Kaç günde bir banyo yaptiriyorsunuz ?
Çok soru sordum bende
bebegimi ilk gunden beri emziyorum mama vermek istemiyorum. İlk on gun hersey iyiydi emip uyuyodu misil misil artik 3 haftalik olduk sanirim sut az geliyor hic uyumuyo ve cani acir gibi agliyo dun gece caresiz kalip mama verdim kesintisiz 4 saat uyudu ne yapmam gerekiyo bilmyorum
bayanlar merak ettim.
Çok soru sordum bende
Canim bence cok agldimi ver mama yazik acken aynen öyle acı acı agliyolar
mama veriyorum arada cok agliyo cunku kiyamiyorum ama miktar gunden.gune artiyo ben d sucluluk hissediyorum 20 cc verirken artik 60 vermek zorunda kaliyorum gerci saglikli olsnlar da mama yesin varsin napayim
Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim bugün bi dikkat edeyim gaz işine bende ciddi ciddi beni sevmiyor mu acaba eliyle ittiriyor ağlıyor diye düşünmeye üzülmeye başlamıştım valla
Bizlerde oluyor bir hışımla emdiği için sürekli boğazına kaçırıyor yan tutup sırtına vuracaksın bide iki kaşının arasında yumuşak biryer varya orayı hafifçe aşağıdan yukarı doğru ovcaksın o bizim suçumuz değil bebişlerin emiş şeklinden kaynaklı ama insan gerçekten korkuyor inş sağ salim atlatcaz bugunleribende su veriyorum her emzirmeden sonra pamukçuk var doktor önerdi.karbonatlı suyla da siliyorum ama geçmedi doktor ilaç başladı onunla biraz daha ii dili şimdi.ya kızlar emzirirken süt kızımın boğazında kalıyo geçen gün zor kendine geldi yavrum ödümüz koptu gerçekten:18:dik oturur pozisyonda emzir dedi ebe ama hala kalıyo aynı durumu yaşayan var mı..üç aydan sonra daha ii yutabiliyorlarmış bizim daha 45 günümüz var..Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın.insanın eli ayağı titriyo nefes alamayınca.bi kere kızıma sarılıp ağladım dakkalarca zor bi durum:84:
bayanlar merak ettim.
Çok soru sordum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?