2014 Şubat Anneleri

Benimki gazı oldugunda öyle yapiyor kakasini yapabilmek için ikiniyor o arada memeyi bırakıyor sekilden sekle giriyor ama sonra alıyor yine

Canim agzinda pamukcuk var mi.
Belki ondan da yapabilir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cnm bnm kızım da oyle yapıyor gazı oldugu zaman. Gazdan o. Endişelenme. Zorla da sokma agzına

Benimkide gazı olunca yapıyor dediğini ve çok üzülüyorum o haline çok çaresiz kalıyorum..
Birde paylaşmak istedim dün bebeği oyalamak için bir sürü şeyin sesini denerken eşim int nst sesini indirdi çok huzursuz değilse işe yaradı tavsiye ederim.. Şimdi beşiğine koydum kalkmak îstedi açtım ve uyudu ... Ama dediğim gibi huzursuz değilse yani gaz sancısı felan varsa ona bir çözüm bulamadım sürekli gaz çıkarmaya çalışıyorum birikmesin diye... Hayırlısı ile 3 ayı bir bitirseydik henüz 1 ayımız yeni doldu bakalımmmmmm

güünaydınn annişler ve bebişleriiii

Günaydinn kuzum.MUSTAFA KEMAL nasil?bize doktor gaz icin bi damla soyledi sukur iyi geldi simdilik.insallah boyle devam eder.
Canim sana bisey sorcam siz 2. Ay asisini oldunuz dimi?
Mina olamadi cok hastaydi iyilesince dedi doktor.yarin yaptiricaz insallah.
Huysuzlugunuz,atesiniz oldumu?

güünaydınn annişler ve bebişleriiii

Gunaydin hatta tunaydin:)

vallahi seni cok iyi anliyorum ben de ayni durumdayim lohusaliktan da oluyo ama bebekler bize bagimli oldugu icin bi nefes almaya bile vakit yok saglik ocagina kosa kosa gittim geldm bazen delircek gibi oluyorum umarim buyudukce bu olay degisir

:thumbup:

evet cnm su veriyorum ve yan yatiriyorum donusumlu olarak bi sag tarafina bi sol tarafina. Banyo 2-3 gunde bir yaptiriyoruz usuyup hasta olcak diye krkuyrum gerci sudan korkmuyo kolay oluyo allahtan

bebegimi ilk gunden beri emziyorum mama vermek istemiyorum. İlk on gun hersey iyiydi emip uyuyodu misil misil artik 3 haftalik olduk sanirim sut az geliyor hic uyumuyo ve cani acir gibi agliyo dun gece caresiz kalip mama verdim kesintisiz 4 saat uyudu ne yapmam gerekiyo bilmyorum

Nasilsiniz annisler biz saka maka kirki devirdik mevlidimizi yaptik bebegimin agzinda pamukcuk var karbonatli su ile siliyorum ama gecmedi ki dilinin arka kismina yetisemiyorrum zaten pamukcuk icin neler yapiyorsunuz bi de sezeryan olan anneler kum torbasi konduu size

Canim bence cok agldimi ver mama yazik acken aynen öyle acı acı agliyolar

Ben bazen mama veriyorum yiyip yiyip kusuyo şaşiriyo arada ne yapcagini ozamAN mama yiyo bir ögün ama su vermiyorum yemekten sonra gazini cikarip yüzüstü yatiriyorum dr yastik kullanmayin ama yatagi rampa olsun dedi yani yataginin altina koy dedi yastigi omur ilik gelisimi icin tavsiye etmiyorum dedi haftanin 3 günüde yikaniyo

Canim bence cok agldimi ver mama yazik acken aynen öyle acı acı agliyolar

mama veriyorum arada cok agliyo cunku kiyamiyorum ama miktar gunden.gune artiyo ben d sucluluk hissediyorum 20 cc verirken artik 60 vermek zorunda kaliyorum gerci saglikli olsnlar da mama yesin varsin napayim

Son düzenleme:
Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim bugün bi dikkat edeyim gaz işine bende ciddi ciddi beni sevmiyor mu acaba eliyle ittiriyor ağlıyor diye düşünmeye üzülmeye başlamıştım valla

Anne sutünü hic veremeyen var canim mamayi yiyen bebek cok bende arada veriyorum hic üzulcek bisi yok hem mama hem sut besinsiz kalmasindan iyidir bence üzme kendini

Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim bugün bi dikkat edeyim gaz işine bende ciddi ciddi beni sevmiyor mu acaba eliyle ittiriyor ağlıyor diye düşünmeye üzülmeye başlamıştım valla

canım bizim kız gazı olunca da yapıyo.ama genelde uykusu gelince yapıyo.

bende su veriyorum her emzirmeden sonra pamukçuk var doktor önerdi.karbonatlı suyla da siliyorum ama geçmedi doktor ilaç başladı onunla biraz daha ii dili şimdi.ya kızlar emzirirken süt kızımın boğazında kalıyo geçen gün zor kendine geldi yavrum ödümüz koptu gerçekten:18:dik oturur pozisyonda emzir dedi ebe ama hala kalıyo aynı durumu yaşayan var mı..üç aydan sonra daha ii yutabiliyorlarmış bizim daha 45 günümüz var..Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın.insanın eli ayağı titriyo nefes alamayınca.bi kere kızıma sarılıp ağladım dakkalarca zor bi durum:84:

Bizlerde oluyor bir hışımla emdiği için sürekli boğazına kaçırıyor yan tutup sırtına vuracaksın bide iki kaşının arasında yumuşak biryer varya orayı hafifçe aşağıdan yukarı doğru ovcaksın o bizim suçumuz değil bebişlerin emiş şeklinden kaynaklı ama insan gerçekten korkuyor inş sağ salim atlatcaz bugunleri

Evet canım bende hem emziriyorum hemde mama veriyorum. Su da veriyorum. Yan yatırıyorum genelde. Yastık ta kullanıyorum. Kendi uyumuyor ben uyutuyorum. Ve 2- 3 güne bir banyo yaptırıyorum canım.

Merhaba Kızlar. Oğlum 42 günlük oldu bugün. Çok şükür 40'mızı çıkardık. Cuma günü Kısmetse mevlütümüzü de okutacağız. Sizler de durumlar nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…