2014 Şubat Anneleri

Sutum azaldi sanirim ya mama vermiyorum bi suredir , surekli uyaniyor kizim emziriyorum daliyor tekrar 10 dk sonra alkiyor. Gecede mama verdigimde 3 saat fln uyurdu simdi saat basi kalkiyor

Sutumu de sagdigimda 100 cc rahat olurdu simdi sagiyorum 40-50 cc anca. Bol bol su iciyorum, sivi aliyorum ama nafile. Anneminde 40 gun sonra sutu bitmis sanirim benimde oyle olacak:/

Yukarda yazdigim gibi canim bizimde yarina 40 imiz cikiyor, 6 nisanda da mevlut yapacagiz insallah. Buyudu bebislerimiz yavastan:) bugun dusundum de ne zaman dogacak diye bekliyorduk burda

tatlımm,hangi damla sizde işe yaradı?
2.ay aşısında ateşte oldu,huzursuzlukta oldu.ama bugün iyi.2 .a y aşısı aslında 4 haftada yaptırabilirmişiz bakmayın hemen yapıyorlar

Gazı olduğu zaman öyle yapıyor, benimki de aynı.daha önce emse de çekiştiriyor uzatıyordu memeyi koparacak gibi,şimdi hiç almıyor ama gaz gidince rahatlıyor tabi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yaaa benim kızımda öyle menede çırpınıyor bırakmıyorda uzatıp duruyor

tatlımm,hangi damla sizde işe yaradı?
2.ay aşısında ateşte oldu,huzursuzlukta oldu.ama bugün iyi.2 .a y aşısı aslında 4 haftada yaptırabilirmişiz bakmayın hemen yapıyorlar

Caniminici.BİOGAİA damlanin ismi.sukur ki ise yaradi.
Asi nin ayni gunde 3 taneside olmasi ürkütüyor beni.konusucam bakalim bolebiliyorsak günlere bölmek istiyorum.ilk kizimda oyle yapmisti ebe.insallah olurda daha yeni iyilesti.
Tekrar huzursuz olsun istemiyorum...

selam anneler,
üç çocuklu olmak biraz farklıymış,okuyup çıkıyorum genelde.face yok zaten.burdakilerden haberdarım ama..
sizlere bir sorum olacak.rota aşısı yaptıracak mısınız.büyük oğlanda çok çektim aşı felan yoktu o zaman ,ikinciye yaptırdım,ocak ve aralık annelerini okuyunca şimdi kafam karıştı.

Hosgeldinnn..ilk kizima bende yaptirmadim cok cektim
Bu sefer kizima yaptirmayi düsünüyorum.cok fena bisey cunki rota.hastane de bile yattik biz.
Doktorumuzdan kesin bilgi alip yaptirmayi istiyorum...

teşekkürler canım tavsiyelerin için..evet kıtlıktan çıkmış gibi saldırıyor bizimki ama yine de ister istemez kendini suçlu hissediyosun biraz..inşallah sağ salim buyusunler bakalım...

Ben de onu tavsiye edecektim gerçekten benim için hayat kurtarıcı oldu tomris hanımın yazıları.onları okuyup uygulamadaydım belki de şuan çocuğuma süt vermiyor olacaktım.çünkü çevremdekiler sütün yetmiyor diye diye beni mamaya itmişlerdi ama ben bir yolu olmalı diye araştırınca kurtulduk mamadan.

Ya ben baktım o siteye ama bulamadım süt ve emzirme ile ilgili yazı yoktu acaba buraya link verebilirmisiniz bende okumak istiyorum

Ya ben baktım o siteye ama bulamadım süt ve emzirme ile ilgili yazı yoktu acaba buraya link verebilirmisiniz bende okumak istiyorum

http://bebekyapimbakimonarim.blogspot.com.tr/2013/02/tomrisin-emzirme-notlar-3-peki-sutu.html?m=1
Hepsini okuyun çok faydalı yazılar.ben emzirme kampını uyguladım.sabır gerekli çokça ama bebeğimiz için hepimiz bu sabrı gösteririz eminim.bana sütün yetmiyor dediklerinde, Allah bu çocuğu bana verdiyse sütünü de vermiştir nasıl yetmez diye düşünüp araştırdım.bir yolu olmalı bunun mutlaka diyordum.googleden ararken bu blogu gördüm.okuduktan sonra hemen eşimi aradım.o da çok üzülüyordu mama verdiğimiz için.böyle bir şey okudum.var mısın 3 gün kampa girmeye dedim.gelmek isteyenlere müsait değiliz diyecektik, benim bütün ihtiyaçlarımı eşim halledecekti.yazıda dediği gibi benim tek işim sürekli bebeğimi emzirmek olacaktı.böyle karar verdik ve aynen uyguladık.sürekli başıma dikilip sütün yetmiyor mama ver diyen annemi bile artık azarlamak zorunda kaldım, yeter karışma diye.onun söylediklerine aldanmayıp inatla azimle kafama koyduğumu yaptım.sonuç olarak kızım günde 38 gram alarak annesinin azmine karşılık verdi.tabi bu arada sürekli dua ettim.ben uğraşıyorum mücadele ediyorum,allahım sen de bebeğimin rızkını gönder diye.yazıda da okuyacaksınız sütün yetmemesi diye bir şey yok.buna inanın güvenin.o çocuk doğduysa mutlaka onu besleyecek besin de onunla beraber gelmiştir.ben buna inandım ve sabırla denilenleri uyguladım.şimdi hiç yetiyor mu vs diye kafamı yormuyorum bile çünkü biliyorum ki bebeğim emdikçe o olacak. Inşallah faydalı olmuşumdur size, yaşadıklarımı anlatarak.

Çok teşekkür ederim azminize hayran kaldım gerçekten annelik böyle bir güç işte tebrik ederim bende okuyacağım öğrenmekte fayda var her an her seye hazır olmak lazım emzirmek ve süt konusu gercekten herkesi tedirgin eden birşey inş herkesin bol bol akar sütleri bebişlerimize şifa olur

Tekrar Merhaba Arkadaşlar. 43 günlük oğlum, yani 1 Buçuk aylık. bize yakın olan anneler bebeklerinizin kilosu ve boyu kaç acaba ?

Anne sutünü hic veremeyen var canim mamayi yiyen bebek cok bende arada veriyorum hic üzulcek bisi yok hem mama hem sut besinsiz kalmasindan iyidir bence üzme kendini

evet cnm haklisin napalim ac kalmasin da

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Biz bugun asi oldukk.2.ay asisi.bir koldan iki bacaktan.kuzum kolundan vurulurken hic aglamadi.ama bacaklarindanbende agladim.
Yasitlarimiza yetismeye baslamisiz cok sukur.
4.300 gr.54,5 cm olmusuzzz.cok sükür.

merhaba şubat anneleri benim oglumda bugun 37 günlük oldu ama çk gaz sorunu yaşıyoruz kuzum çok huzursuz damlada hiç işe yaramıyor sizin uyguladınız bişeyler varmı

benim oglan hic uyumuyo desem yeri var kollarim kopuyo sallamaktan sizler nasil uyutuyosunuz acaba?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…