Merhaba Kızlar. Oğlum 42 günlük oldu bugün. Çok şükür 40'mızı çıkardık. Cuma günü Kısmetse mevlütümüzü de okutacağız. Sizler de durumlar nasıl?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydinn kuzum.MUSTAFA KEMAL nasil?bize doktor gaz icin bi damla soyledi sukur iyi geldi simdilik.insallah boyle devam eder.
Canim sana bisey sorcam siz 2. Ay asisini oldunuz dimi?
Mina olamadi cok hastaydi iyilesince dedi doktor.yarin yaptiricaz insallah.
Huysuzlugunuz,atesiniz oldumu?
Sadece emziriyorum sarılığı devam ettiği için çay kaşığında su veriyorum doktor dedi bir sağa bir sola yan yatırıyorum yastık kullanmıyorum bazen kendi uyuyo bazen ben kucağımda uyutup beşiğine koyuyorum 2 günde 1 banyo yaptırıyorum çok ağlıyor suyu sevmiyor ondan kıyamıyorum...:)) Benimde bir sorum var benim bebek bazen cuk cuk hiç durmadan emiyır bazen ise huzursuzca göğsümü eliyle ittiriyor kafasını geri atıyor ama bi yandan ağzını açıyor ayaklarıyla tepiniyor azcık emiyor sonra ağlamaya başlıyor bi anlamadım ne yaptığını bide sinirleniyorum ağzına ittiriyorym memeyi iyice sinirleniyor ağlıyor ama bi yandan emmek istiyo 3 gündür ara ara böyle yapmaya başladı neden acaba ? Böyle bişey yaşayan gören bilen var mı
Gazı olduğu zaman öyle yapıyor, benimki de aynı.daha önce emse de çekiştiriyor uzatıyordu memeyi koparacak gibi,şimdi hiç almıyor ama gaz gidince rahatlıyor tabi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
tatlımm,hangi damla sizde işe yaradı?
2.ay aşısında ateşte oldu,huzursuzlukta oldu.ama bugün iyi.2 .a y aşısı aslında 4 haftada yaptırabilirmişiz bakmayın hemen yapıyorlar
selam anneler,
üç çocuklu olmak biraz farklıymış,okuyup çıkıyorum genelde.face yok zaten.burdakilerden haberdarım ama..
sizlere bir sorum olacak.rota aşısı yaptıracak mısınız.büyük oğlanda çok çektim aşı felan yoktu o zaman ,ikinciye yaptırdım,ocak ve aralık annelerini okuyunca şimdi kafam karıştı.
Bizlerde oluyor bir hışımla emdiği için sürekli boğazına kaçırıyor yan tutup sırtına vuracaksın bide iki kaşının arasında yumuşak biryer varya orayı hafifçe aşağıdan yukarı doğru ovcaksın o bizim suçumuz değil bebişlerin emiş şeklinden kaynaklı ama insan gerçekten korkuyor inş sağ salim atlatcaz bugunleri
Mrb arkadaşlar bende Şubat annesiyim yazmasamda sizi hep takip ettim minik kızımla beraber büyümeye çalışıyoruz. Arkadaşlar süt sorunu yaşayan annelerimizin yazdıklarını okuyunca dayanamadım nacizane bir önerim var emzirme ve süt artırmayla ilgili bir blog buldum ve çok çok faydalandım blogun adı bebekyapımbakımonarım.blogspot orada tomrisin emzirme günlüklerini okumanızı tavsiye ediyorum gerçekten süper. Hepinize bol sütlü hiç gazlı günler diliyorum
Ya ben baktım o siteye ama bulamadım süt ve emzirme ile ilgili yazı yoktu acaba buraya link verebilirmisiniz bende okumak istiyorumBen de onu tavsiye edecektim gerçekten benim için hayat kurtarıcı oldu tomris hanımın yazıları.onları okuyup uygulamadaydım belki de şuan çocuğuma süt vermiyor olacaktım.çünkü çevremdekiler sütün yetmiyor diye diye beni mamaya itmişlerdi ama ben bir yolu olmalı diye araştırınca kurtulduk mamadan.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ya ben baktım o siteye ama bulamadım süt ve emzirme ile ilgili yazı yoktu acaba buraya link verebilirmisiniz bende okumak istiyorum
Anne sutünü hic veremeyen var canim mamayi yiyen bebek cok bende arada veriyorum hic üzulcek bisi yok hem mama hem sut besinsiz kalmasindan iyidir bence üzme kendini
Biz bugun asi oldukk.2.ay asisi.bir koldan iki bacaktan.kuzum kolundan vurulurken hic aglamadi.ama bacaklarindanbende agladim.
Yasitlarimiza yetismeye baslamisiz cok sukur.
4.300 gr.54,5 cm olmusuzzz.cok sükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?