Biz bugun asi oldukk.2.ay asisi.bir koldan iki bacaktan.kuzum kolundan vurulurken hic aglamadi.ama bacaklarindanbende agladim.
Yasitlarimiza yetismeye baslamisiz cok sukur.
4.300 gr.54,5 cm olmusuzzz.cok sükür.
benim oglan hic uyumuyo desem yeri var kollarim kopuyo sallamaktan sizler nasil uyutuyosunuz acaba?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bazen kendi uyuyor canim bazende evde gezdiriyoruz, anne karni pozisyonunu hic birakmadi uykuya oyle daliyor sonra ben yan ceviriyorum
Oy kiyamam yabende dusunuyorum nasil dayanacagim diye ama sagliklari icin artik. Insallah rahat eder aksamda. Bu arada masallah buyumus artik
Büyüdük ya.insallah tam yakalariz bizde yasitlarimizi.gerci sagligi yerinde olsunda kilo da alir büyürde.ama anne yüregi iste.
Ben artik asilarda daha dayanikliyim diyordum.rop muayenesi daha zor cünkü.onu yasayinca asi neymis dedim de.canin cigerin olunca aci cekmesinin büyügü kücügü olmuyor.
arkadaşlar size bişey srmak istiyorum benim sütümün yagı çok az yani bebeye kilo aldıran tarafı sütüm çok sükür yetiyor ama kilo alımı az çay bardagına sagdım dlapta soguttum üstte incecik bir tabaka yag var mama vermek istemiyorum bebeyimi sütümle beslemek istiyorum sizin sütler ve bebeklerin kilo alımı nasıl sütün besleyiciligini arttırmak için ne yapabilirim
Ben keçiboynuzu pekmezi içiyorum süte faydası oluyormuş antibiyotik gb oluyormus, soguk press diye geçiyor bi deneyinarkadaşlar size bişey srmak istiyorum benim sütümün yagı çok az yani bebeye kilo aldıran tarafı sütüm çok sükür yetiyor ama kilo alımı az çay bardagına sagdım dlapta soguttum üstte incecik bir tabaka yag var mama vermek istemiyorum bebeyimi sütümle beslemek istiyorum sizin sütler ve bebeklerin kilo alımı nasıl sütün besleyiciligini arttırmak için ne yapabilirim
benim oglan hic uyumuyo desem yeri var kollarim kopuyo sallamaktan sizler nasil uyutuyosunuz acaba?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar annem dün üzüm hoşafı yaptı içiyorum da sanki şutum arttı göğüslerimde şişti gibi geldi sizde bi denesenize aklıma geldi de yazayım dedim
Her gun 4 litre su iciyorum.bira mayasi tableti,anne sutunu artturmaya yardimci,bitkilerden olusan tablet,isirgan ve rezene tohumlarini karistirip cay demliyorum,humana iciyorum,bulgur,sogan,dereotu,marul,hurma ve aklima gelmwyen bir suru sey.birde yan etkisi süt arttirici olan mide ilaci.
Sonuc=sütüm hala artmadi.artmadigi gibi kesildi,kesilicek.
Baskasi yapsa 10 cocuk doyurur:)
Memem hiccc dolmuyor,hep yumusak.
Bugune kadar ictikleri sifa olsun kuzuma...
Her gun 4 litre su iciyorum.bira mayasi tableti,anne sutunu artturmaya yardimci,bitkilerden olusan tablet,isirgan ve rezene tohumlarini karistirip cay demliyorum,humana iciyorum,bulgur,sogan,dereotu,marul,hurma ve aklima gelmwyen bir suru sey.birde yan etkisi süt arttirici olan mide ilaci.
Sonuc=sütüm hala artmadi.artmadigi gibi kesildi,kesilicek.
Baskasi yapsa 10 cocuk doyurur:)
Memem hiccc dolmuyor,hep yumusak.
Bugune kadar ictikleri sifa olsun kuzuma...
arkadaşlar size bişey srmak istiyorum benim sütümün yagı çok az yani bebeye kilo aldıran tarafı sütüm çok sükür yetiyor ama kilo alımı az çay bardagına sagdım dlapta soguttum üstte incecik bir tabaka yag var mama vermek istemiyorum bebeyimi sütümle beslemek istiyorum sizin sütler ve bebeklerin kilo alımı nasıl sütün besleyiciligini arttırmak için ne yapabilirim
Canim bebeginin kilo alimi nasil? Dr bisey dedimi kilo ile alakali bence kilo aliyosa göruntü önemli degil .sütün kalitesi önemli ben yaptiklarimi soyleyim; bol su, arada malesef kan sekerim fena dusüyo muhakkak sütlü hafif tatli yiyorum , limonata visne suyuda iyi diye biliyorum, lactamili kesinlikle tavsiye ederim, uyku olmazsa olmazi sütün tabi nekadar uyunursa :) nadiren bebegim 3 saat uyuyo eger bende uyursam kalkmadan gögüslerim hep dolu kalktim , birde arada abartmadan tabi sabahlari birazcik tereyag sürüyorum ekmegime sevdigim icin yapiorum ama etkisi oldugunada inaniyorum , pilav yapcaksam tercihen bulgur oluyor, salatanin icine dere otu koy simdilik bunlar geldi aklima bol sütlerr :)
Canim gunaydin.hic bir zaman kizim aciktiginda direk mama vermedim.ilk herzaman emziriyorum.yeri geldi 20 dakikada bir emzirdim.aklina felebilecek her sekilde denedim.yere yatak yapip uzerine dogru egilip oyle bile emzirdim.ben artik iyice cözdüm dün gece.evet sütüm tabi olmaz.kizim ucundaki sütü emip birakiyor.sonrasinda cekmek zor geliyor,biberon illeti yüzünden.dün geceden beri atesi yüksek asidan dolayi sabah a kadar sürekli emzirdim.nazlı edam sende tecrubeli ve araştıran bir annesin süt için herşeyi yapmışsın ama bunu biliyrmusun mesela inek memesinde süt birikip depolanıp kalıyo ama insanda bebek emdikçe onun yüzüne baktıkça süt gögüste üretiliyor bildigim kadarıyla mamada veriyorsun nekadar sık emzirdiginde önemli birde saatte bir 5 dakkada olsa emzirmeyi denesen nacizane fikrim
Canim sen genede devam et arkadasta söylemis sen emzirdikce gelir belki insallah artar visne hosafida ic
Canim gunaydin.hic bir zaman kizim aciktiginda direk mama vermedim.ilk herzaman emziriyorum.yeri geldi 20 dakikada bir emzirdim.aklina felebilecek her sekilde denedim.yere yatak yapip uzerine dogru egilip oyle bile emzirdim.ben artik iyice cözdüm dün gece.evet sütüm tabi olmaz.kizim ucundaki sütü emip birakiyor.sonrasinda cekmek zor geliyor,biberon illeti yüzünden.dün geceden beri atesi yüksek asidan dolayi sabah a kadar sürekli emzirdim.
Ucundakini emdi ,sonra cingar cikartti evde acim diye.
Mama yi kasikla vermeyi denedim.offff ne aglamaydi.bu gün nasip olursa mama yi beni emerken mememden akiticam.asla pes etmicem.biliyorum ki dua larimda kabul olucak insallahhh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?