zor olabilir ama mamyı biberonla diyilde enjektorle veya ona benzer bişeyle versen yada uçu kaşıklı biberonlar var yada bazı ilaçların içinde çocugun kilosuna göre çekmek için enjektör benzeri çubuklar var benim arkadaşım surekli mamayı bu ilacın içinden çıkan ölçekle verdi 2 yılda emzirdi
zor olabilir ama mamyı biberonla diyilde enjektorle veya ona benzer bişeyle versen yada uçu kaşıklı biberonlar var yada bazı ilaçların içinde çocugun kilosuna göre çekmek için enjektör benzeri çubuklar var benim arkadaşım surekli mamayı bu ilacın içinden çıkan ölçekle verdi 2 yılda emzirdi
Herkese slm. Ya bu süt meselesi beni de canımdan bezdirdi. İçmediğim şey kalmadı ama bence de olmayınca olmuyor... Nazlıedam umarım sen başarılı olursun...
Kızlar bişey sorucam. Sizin bebişler de kakasını yaparken çok ıkınıyor mu ??. Bizimki kabız falan değil ve günde 7-8 defa kaka yapıyor. Ama o kadar çok ıkınıyor ki, haline acıyorum. Bir de dün fark ettim. altı açıkken kak yapıyordu. Makat kısmı sanki içten dışa çıkıyor gibi oluyor ve kıpkırmızı. Kakası cıvık ve bazen sarı bazen yeşil. Sizce doktora götürmeli miyim. Bir sorun var mıdır ???
benim kızım da aynı. kucağa mı alıştı bilmiyorum ki.illa kucağımızda uykuya dalacak.hatta yatağına yatırdığımızda da hemen uyanıyor. artık sancıdan mı gerçekten uyumak da mı zorlanıyor çözemedim ama ben de eşim de çok yoruluyoruz.bugün bir akrabamıza gitmek zorunda kaldık işimiz vardı. orada bile dediler ne kadar huysuz diye. çok üzüldüm.
bizim bugün 40'ımız çıkıyo bıcı bıcı yaptık babannemiz alt katımızda ona gidip geldik
bizde ayni durumdayiz gelenler korkuyo aglamasindan sutum yetmiyo diye korkuyorum ben heralde o yuzden boyle. Kucaga alismaz diyolar ilk 3 ay ama bizimki de yatagina yatirir yatirmaz uyaniyo ne yapicam bilmiyorum
kızlar tek sağmada ne kadar süt çıkıyor sizde ??
Sütüm yetmiyor demeyin,biliyorum biraz zor ama o istedikçe emzirin.emin olun bebeğiniz emdikçe sütünüz geliyor.ben de ilk başlarda öyle sanıp mama vermiştim.halbuki gaz sancısı tuttuğu için ağlayıp emmek istiyormuş.artık huyunu suyunu çözdüğüm için ne zaman acıktı, ne zaman gazı var anlıyorum.son birkaç gündür gazı yok ama çok ağlıyor.anladım ki uykusunu alamadığı için ağlıyor bu defa.gözlemleyip anlamaya çalışmak lazım herhalde bilmiyorum ki.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ben de mama vermistim ac sanip ama emzirdikce geliyo diye dunden beri mama vermiyorum insallah sutum articak inaniyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Anneler.nasilsiniz daha once sormustum ama cevap veren olmadi tekrar soruyorum ben depamukcuk ve konak icin neler yapiyorsunuz bi de lohusalik doneminiz ne kadar surdu kirk olunca bitti mmi hemen
Anneler.nasilsiniz daha once sormustum ama cevap veren olmadi tekrar soruyorum ben depamukcuk ve konak icin neler yapiyorsunuz bi de lohusalik doneminiz ne kadar surdu kirk olunca bitti mmi hemen
ben de mama vermistim ac sanip ama emzirdikce geliyo diye dunden beri mama vermiyorum insallah sutum articak inaniyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
'nazliedam' canım aşı nasi geçti çok ağladı mı bzim de var yakında korkuyorum biraz kiyamiyo insan yaa ama sağlığı için.ateş düşürücü verdin mı...
Canim ben konak icin zeytinyagi sürüp bekletiyorum.sonra ince bir tarakla hafif tarayip yikiyorum.hemen kalkiyor zaten konaklar.pamukcuga da karbonatli suyla,tulbentle temizliyorum.iyi geliyor.
Lohusaligi bilemicem.kanamayi soruyorsan 30 gün oldu.
Diger türlü hep ayakta disardaydim:):):)
pamukcuk için karbonatli suyla siliyorum bi de doktor ilaç verdi o baya ii geldi konak yok şimdilik çok şükür.30 günde temizlendim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?