2014 Şubat Anneleri

Kasikli biberon. Hemen bulup almam lazim.enjektor de temin edeyim.tesekkur ederim canim.

Kizim hastayken doktor ilac vermisti enjektorlu.dun atmistim kutusuyla bittigi icin.simdi geri dönüsümü cikartirken gözüme ilisti.ay nasil sevindim.nadil olsa cope degil geri dönüsüme atmistim.hemde kutusuyla.temizdir heralde.su kaynatiyorum simdi yinede kaynar suya sokucam.kullanabilirimm...

Herkese slm. Ya bu süt meselesi beni de canımdan bezdirdi. İçmediğim şey kalmadı ama bence de olmayınca olmuyor... Nazlıedam umarım sen başarılı olursun...
Kızlar bişey sorucam. Sizin bebişler de kakasını yaparken çok ıkınıyor mu ??. Bizimki kabız falan değil ve günde 7-8 defa kaka yapıyor. Ama o kadar çok ıkınıyor ki, haline acıyorum. Bir de dün fark ettim. altı açıkken kak yapıyordu. Makat kısmı sanki içten dışa çıkıyor gibi oluyor ve kıpkırmızı. Kakası cıvık ve bazen sarı bazen yeşil. Sizce doktora götürmeli miyim. Bir sorun var mıdır ???

Selam sosyoloji benim kizim 4 subat dogumlu kaka yaparken cok ikiniyor doktora goturdum makatina bakti kizarik diye hamatem krem verdi.Zeytinyagi sabah aksam icir dedi .Kekik cayi bir iki kasik ver dedi.Biz sadece kremi kullaniyoruz kizim farkli bisey hayatta icmiyor.Bu sorunun zamanla kaka yapmasini ogrendikce duzelir diye soyluyorlar...

merhaba cılekes anneler :)
bızım gaz sorunumuz tam gaz devam edıyor.
Artık ne yaptıysam cozum bulamadım.zamana bıraktım
2. Ay kontrolune gıden anneler. Kılo ve boy durumunuz ne durumda
merak edıyorum bız 7 nısanda gıtcez kontrole.
Herkese gazsız gunler.

bizde ayni durumdayiz gelenler korkuyo aglamasindan sutum yetmiyo diye korkuyorum ben heralde o yuzden boyle. Kucaga alismaz diyolar ilk 3 ay ama bizimki de yatagina yatirir yatirmaz uyaniyo ne yapicam bilmiyorum

bizde ayni durumdayiz gelenler korkuyo aglamasindan sutum yetmiyo diye korkuyorum ben heralde o yuzden boyle. Kucaga alismaz diyolar ilk 3 ay ama bizimki de yatagina yatirir yatirmaz uyaniyo ne yapicam bilmiyorum

Sütüm yetmiyor demeyin,biliyorum biraz zor ama o istedikçe emzirin.emin olun bebeğiniz emdikçe sütünüz geliyor.ben de ilk başlarda öyle sanıp mama vermiştim.halbuki gaz sancısı tuttuğu için ağlayıp emmek istiyormuş.artık huyunu suyunu çözdüğüm için ne zaman acıktı, ne zaman gazı var anlıyorum.son birkaç gündür gazı yok ama çok ağlıyor.anladım ki uykusunu alamadığı için ağlıyor bu defa.gözlemleyip anlamaya çalışmak lazım herhalde bilmiyorum ki.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben de mama vermistim ac sanip ama emzirdikce geliyo diye dunden beri mama vermiyorum insallah sutum articak inaniyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben de mama vermistim ac sanip ama emzirdikce geliyo diye dunden beri mama vermiyorum insallah sutum articak inaniyorum

Kesinlikle artar.benim şimdi akıyor bile, sütüm olacak diye tıka basa yemediğim, hiç tatlı ve ekmek tüketmediğim halde.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Anneler.nasilsiniz daha once sormustum ama cevap veren olmadi tekrar soruyorum ben de pamukcuk ve konak icin neler yapiyorsunuz bi de lohusalik doneminiz ne kadar surdu kirk olunca bitti mmi hemen

Anneler.nasilsiniz daha once sormustum ama cevap veren olmadi tekrar soruyorum ben de pamukcuk ve konak icin neler yapiyorsunuz bi de lohusalik doneminiz ne kadar surdu kirk olunca bitti mmi hemen

Canim ben konak icin zeytinyagi sürüp bekletiyorum.sonra ince bir tarakla hafif tarayip yikiyorum.hemen kalkiyor zaten konaklar.pamukcuga da karbonatli suyla,tulbentle temizliyorum.iyi geliyor.
Lohusaligi bilemicem.kanamayi soruyorsan 30 gün oldu.
Diger türlü hep ayakta disardaydim:):):)

pamukcuk için karbonatli suyla siliyorum bi de doktor ilaç verdi o baya ii geldi konak yok şimdilik çok şükür.30 günde temizlendim ..

'nazliedam' canım aşı nasi geçti çok ağladı mı bzim de var yakında korkuyorum biraz kiyamiyo insan yaa ama sağlığı için.ateş düşürücü verdin mı...

canım bende korkuyordum sutum olmazs die ama bebegimi kucağıma aldıktan sonra öyle bi düşüncem olmadı.Allah rizkiyla gonderir.çok şükür şimdilik sutum yetiyo özel bi şey yapmıyorum bol su içen biriyim zaten.inanmak başarmanın yarisidir.bol sutler herkese..

'nazliedam' canım aşı nasi geçti çok ağladı mı bzim de var yakında korkuyorum biraz kiyamiyo insan yaa ama sağlığı için.ateş düşürücü verdin mı...

Canim koldan hic anlamadi hemsirede dedi koldan anlamicak.ama ayak acir cunku asi yakiyor dedi.dedigi gibide cok agladi kuzum.
Bayada ateslendik.suya da sokamadik 3 gun banyo yasak.38.6 da az telaslandim.ilac verince dusmeseydi koluna su gecirmeyen bant yapistirip ilik suya sokucaktim.cok sukur simdi dustu atesi...

Kızlar merhabalar

10 gün rötarlı olsa da yarın mevlütümüz var buyrun bekleriz...

pamukcuk için karbonatli suyla siliyorum bi de doktor ilaç verdi o baya ii geldi konak yok şimdilik çok şükür.30 günde temizlendim ..

Tesekkurler anneler pamukcuk icin karbonatli su yapiyorum ama tam olarak fayfa etmedi dr dan ilac isteyeyim bari lohusalik derken kanama.kastettim 45gundur devam ediyor normal degil sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…