canım bende korkuyordum sutum olmazs die ama bebegimi kucağıma aldıktan sonra öyle bi düşüncem olmadı.Allah rizkiyla gonderir.çok şükür şimdilik sutum yetiyo özel bi şey yapmıyorum bol su içen biriyim zaten.inanmak başarmanın yarisidir.bol sutler herkese..
Canim ben konak icin zeytinyagi sürüp bekletiyorum.sonra ince bir tarakla hafif tarayip yikiyorum.hemen kalkiyor zaten konaklar.pamukcuga da karbonatli suyla,tulbentle temizliyorum.iyi geliyor.
Lohusaligi bilemicem.kanamayi soruyorsan 30 gün oldu.
Diger türlü hep ayakta disardaydim:):):)
mrb kızlarrr nasıl gıdıyo bız ıyıyızde kızımın gunduz uykusu hıc yok hıç bır ışımı yapamıyorum wc bıle zor gıdıyorum sutum az yetmıyo mamayı sevmıyo hep benı ıstıyo eme eme damarlarım kurudu hep agrım var uclarıda yara zaten gecmedı nerdeyse 2 aylık olcaz sutum artsın dıye humana stel tea rezene ısırgan cayı su tuketıyorum ama çoğalmıyor sız neler yapıyosunuz ılk kızımda okadar boldukı 14 ay hep benı emdı ama her cocukta bır olmuyomusac oluncada huysuz oluyo ıste puffff
Her gun 4 litre su iciyorum.bira mayasi tableti,anne sutunu artturmaya yardimci,bitkilerden olusan tablet,isirgan ve rezene tohumlarini karistirip cay demliyorum,humana iciyorum,bulgur,sogan,dereotu,marul,hurma ve aklima gelmwyen bir suru sey.birde yan etkisi süt arttirici olan mide ilaci.
Sonuc=sütüm hala artmadi.artmadigi gibi kesildi,kesilicek.
Baskasi yapsa 10 cocuk doyurur:)
Memem hiccc dolmuyor,hep yumusak.
Bugune kadar ictikleri sifa olsun kuzuma...
Kızlar sütünü bebeğe sağarak verenler varmı ?? Sağmayla süt kesilirmi ??
ben arada sagiyorum ne kadar cikiyo diye artirtigini soyluyolar ama bilemem yine de en guzeli emmesiymis bebegin emiyosa tabii
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İncirli havuçlu suyu denedinmi bilmiyorum ama denemelisin kim yaptıysa sütü arttı
Her zaman emmiyo canım yaa . Memeyle dövüşüyo . Bazen emiyo bazen emmiyo bnde sağıp veriyorum . Keyfi yerindeylen emiyo kesilirse diye korkuyorum ..
Kuzum asidan sonra cok huzursuzdu atesi de vardi iki gun.dun atesi dustu cok sukur.gece 23.30 da karnini doyurdum,altini degistirdim,gaz damlasini verdim.babasi uyuttu.kac gundur bende cok uykusuzdum.yatagina yatirdim.bende yattim.kuzum sabah 6 ya kadar hic kalkmadan uyudu.tabi bende.agladigi icin kalktim bi baktim saat 6.ben nasil anneyim cocugun uyuyor olabilir,sen uykusunda besle,bu kadar saat ac kaldi yavrum diye kendimi yiyip bitiriyorum
Esim diyor demek ki sıkıntısı yoktu uyudu.dert etme diyor.
Aglasa duymamam soz konusu degil.ben duymasam ayni odada esim var,kizim var.onlar duyar.
Offf sinirlerim bozuldu...
mamasiz 2. gunumuz cok zor geciyo agliyo surekli annem de gitti ilk defa yalniziz bugun moralim cok bozuk dakikalarca sallayip uyutuyorum aninda uyaniyo napicami bilmiyorum artik aglamasina dayanamiyorum
Canim kotu hissetme kendini, sonucta bizde yoruluyoruz dinlenmemiz de lazim. Bazen benim kizimda 4- 5 saat uyursa (kirk yila bir :)) bende uyanip bakamiyorum yorgun dusuyorum. Senin simdi asida olmus 2 gun huzursuz fln rahatlayinca uyumustur kuzucuk , hic merak etme artik buyudulerde
mamasiz 2. gunumuz cok zor geciyo agliyo surekli annem de gitti ilk defa yalniziz bugun moralim cok bozuk dakikalarca sallayip uyutuyorum aninda uyaniyo napicami bilmiyorum artik aglamasina dayanamiyorum
1.günü dayandik bizde.ama 2. Gün aglarken sesi kisilinca dayanamadim.
Ac kalip huzursuz olmasindansa,karni tok olup huzurla uyuyup büyüsün..
dogru soyluyosun ama bilmiyorum artik dogrusu ne nasil davranmaliyim
7 saate kadar ac kalabiliyorlarmis artik.büyüdüler de gelip bize sorsalar bide.dikkat ettim bu sabah oyle uyudu karnini doyurdum.nasil gülüyor sipa.demekki cok ihtiyaci varmis.
Biraz daha kendime geldim cok sagol rahattin beni...
İki kizimda premature dogdu.ne tutabiliyorsun,ne giydirebiliyorsun. Herkes nasil bakicagimi söyleyip durdu.annelik öyle bir sey ki rabbim ne yapman gerektigi ic gudusel gosteriyor
Sende en dogruyu bulucaksin.
Bu hayatta yavrunun iyiligini en cok sen istersen,neyin dogru,neyin yanlis oldugunu senden iyi kimse bilemez.
Cünkü onu sen dogurdun.
Ve unutma dünya da mama yiyen sadece bizim cocuklarimiz degil.hic anne sütü almayan bebekler var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?