2014 Şubat Anneleri

Cok dogru demissin canim, hepimiz bol bol olsun sutumuz emsin guzelce istiyoruz ama ac birakamayiz da. Dedigin gibi keyfi yerinde oldugunda nasi guluyor sipalar :)

Sütüm olsun diye yaptigim seyler yüzünden az daha bugün hastanelik oluyordum.eee bana bisey olsa cocuklarim ne olcak?hic bir anne mama vermek istemez.olmayinca olmuyor iste..
Bugun ki o karni doyunca ki gülmelerini hic birseye degismem:)
Mutlu bebek,mutlu anne...

Hayirdir canim karnin fln mi agridi?annemde bana surekli bisey dayiyor istemiyorum acikcasi :) bahane olur banada

evet canim cok dogru soyledin her kafadan bi ses cikiyo o yuzden kafam karisiyo simdi uyudu sakinledi emzirme kampina basladigm gun tartmistm bide 2 gun sonra yani bi gun sonra tarttim sadece anne sutuyle 100 gr almis sanirim benim bebisim kolik aglamasinin sebebi bu olabilir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

@nazliedam iki gun sonra tarttim oglumu yanlis yazmisim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

1.günü dayandik bizde.ama 2. Gün aglarken sesi kisilinca dayanamadim.
Ac kalip huzursuz olmasindansa,karni tok olup huzurla uyuyup büyüsün..

canim benim ya bizim de hastanede oyle olmustu aglaya aglaya sesi kisilmisti bebegimin ben de dayanamadim o zaman mama verdim mecbur. emzirme uzmani da oyle tavsiye etmisti o anda.
mamayi icerken gozlerini kocaman kocaman aciyor bi kendine geliyor. canim benim insan kiyamiyor mutlu olsun istiyor.

sonra tabi biberonun tadini aldi beni istemedi, 2 hafta filan emziremedim, o ara surekli 2-3 saatte bir pompaladim yine anne sutu verdim, mamayi hastaneden gelince biraktik zaten cok sukur, bi de emzirme uzmanina gittik, gogus kalkani ile tekrar emmeye basladi, bi kac gun sonra da gogus kalkanini birakti artik tamamen emiyor, ama o ackenki hali hic gozumun onunden gitmiyor, biberonu alinca rahatlamasi gozlerini kocaman acip hevesli hevesli icmesi o anki rahatlik cok farkli bi his. simdi de emmeye baslamasi cok tatli oluyor, acikinca araniyor boyle her hali guzel miniklerin, Allahim hep saglikli mutlu etsin onlari aminnn...

Kızlar sütünü bebeğe sağarak verenler varmı ?? Sağmayla süt kesilirmi ??

ben de sağarak veriyorum canım.benim sütüm geç geldi bebeğe de sarılık olmasın diye mama vemiştik aç kalmasın diye.annemler de kaşıkla yetinmiyor diye biberobenla verdiler.ben de sütüm yok diye suçluluk duygusu çektim müdahale etmedim bari bebeğim mamayla doysun diye.çok pişmanım çok üzülüyorum şimdi çünkü bebeğim beni reddediyor. hiçbir şekilde kabul etmiyor emmeyi.ne yaptıysam olmadı.öyle bir ağlıyo ki dayanamıyorum.sonunda da aç aç uykuya dalıyo.emzirme kampına gireyim dedim en fazla 5 saat dayanabildim.ben de sağıp veriyorum oyüzden.sağmakla artıyo süt bunu soyleyebilirim.33 günlüğüz 30 cclerden 80-90lara çıktı şimdi.ama ben bebek emseydi daha çok artacağına inanıyorum.çünkü tek göğsümü arada bi tutmuştu.şimdi ondan nerdeyse diğerinin iki katı kadar süt çıkıyo.oyüzden çok elzem bi durum yoksa en güzeli doğal yoldan emzirmek.

maşallah çok iyi almis 100gr :)demekki ise yaramis emzirme kampi benim kizimda cok agliyordu gaz olduğunu anlayana kadar doymuyor diye dayadik mamayi Kisa süreli mamadan sonra iyi oluyordu sonra tekrar basliyordu aglamaya...

evet evet bizde de aynisi oldu acliktan agliyo saniyoduk ama mama yedigi zaman da agladi huysuzdu o yuzden deniyim dedim emzirme kampini. Bide su gaz sorununa cozum bulabilsek

sabirla 3 ayin dolmasini bekliyoruz korkuyorum ya bitmezse diye 2 arkadasiminda bebeklerinin gazi 6 aya kadar devam etti 2 damla birden veriyorum kakasini yaparken cok zorlaniyor mamayi birakmamiza o vesile oldu mama yerken daha cok kaka yapiyordu ve sürekli yapmak için huzursuzdu simdi kaka sayisi azaldi ve huzursuzluguda azaldi bugünlerde geçecek inşallah:)

Hayirdir canim karnin fln mi agridi?annemde bana surekli bisey dayiyor istemiyorum acikcasi :) bahane olur banada

Gunaydinnn.keske sadece karnim agrisa..tuvalatten cikmadadim,artik totomun uzerine oturamiyorum afedersin vede kaniyor bunlarin yaninda karnim gaz bombasi gibi. Bide kizimi emzirdim oyle.yavrum aglamaktan helak oldu.

Gunaydinnn... Benim ikinci cocugum hala nasil tutmam gerektigini soyluyorlar:)emzirme kampini bende denedim ama basaramadik.ayrica tek cocuk olsa belki basarili olurduk.1 gun dayandik 2.gün artik ben iptal olmustum.sinir sistemim coktu dedim.
Yine da dayanmaya calisiyorum.baktim kizimin sesi kisildi cocuk ac.biryandan da buyuk kizim aglamaya basladimi acikim ben yemek hazirla diye.anammmm ikisi ayni anda agladimi cok zor oluyor.birine mama,birine yemek.telef etcek bunlar beni...
siz basarili oldunuz cok sukur.masallah kilo alimida iyi.yesin yesin buyusunnn:)

Gunaydinnn.bizim talihsizligimiz dogdugumuz gibi mamae bide kuvezde kaldi iyice biberon a alisti. Beni emmeyi hic birakmadi.gogus kalkanida denedim biberon gibi oda plastik diye:)cunku benim kizim ucundaki sutu emiyor,sonra cekmek zor geliyor.belkide sutum tam olmadigi icindir.bilmiyorum da kafam fena karisik.emzirme uzmani bulamiyorum burda.arastirdim yok.zaten nerdeyse 3 aylik olucazbu saatten sonra uzman bir ise yarar mi..
Saglik olsun artik...

Sevgili subat anneleri bu gaz ilaclarini bebelerinizin karnini doyirmadan verin ustune karnini doyurun daha rahat gaz cikariyorlar.Benim kizim 4gundur boyle yaptigim icin daha rahat pirtlatiyor.

Selam canim bence cok yipratma kendini stres en büyuk faktör sütte.Hic sagdinmi sütünü? Ben sagip verdigimde cok rahat oluyorum cunkü nekadar yedigini gorüyorum bi dene bakalim ve hem sagdikca artarmis sut

Allah sabir versin dicem ilk once 2 cocuk zordur heralde ki ben bitanede pes ettim :) benim ebegim gündüz bazen hic uyumadigi oluyor bazen 3 saat uyuyo nadir bide gece uykusunda bikere 3 saat uyuyo ilk yattiginda 12 gibi genelde uyudugunda 3 gibi uyaniyo tabi sonra taaa 6, 7 gibi uyuyo yani benim icin en tatli uyku saatlerinde malesef uyuyamiyorum ee gündüz uyudugundada muhakkak isim oluyo yani kisacasi günde 3 saat uyuyorum e basim acayip agriyo uykusuzluktan....

Hic sorma o ıkındıkca nasi icim aciyo kiyamam onlara... evet isal gibi hep dr um normal dedi hastanedeyken bezzni göstrmistim anne sütü aldigi icin bi sıkıntı yok olmasi geeken kaka bu dedi kamiz güselmis :) sari renkli bizimki bazen turuncuya kaciyo gibi ama yesil kakaya bisi diyemem bence sor dr una bisi yokturda genede tedbiri elden birakma derim

kislar bebeginiz cok kaka yapiyomuoglum 40 günlük su an sadece anne sütü ile besleniyo ama cok kaka yapiyo...bazen saatt basi yapiyo

demek isal gibi olmasi normal oglumda hep isal gibi kakasini yapiyo

kislar bebeginiz cok kaka yapiyomuoglum 40 günlük su an sadece anne sütü ile besleniyo ama cok kaka yapiyo...bazen saatt basi yapiyo

benimkide oyle aksama kadar haddı hesabı yok bende tek anne sutu verıyorum bugun 40 gunluk oldu annem ıı emdıgı ıcın olur dıyo cok emen kakayı cok yaparmıs

benimkide oyle aksama kadar haddı hesabı yok bende tek anne sutu verıyorum bugun 40 gunluk oldu annem ıı emdıgı ıcın olur dıyo cok emen kakayı cok yaparmıs

aa öylemi canim buna sevindim isteaynen benimkininde haddi hesabi yok hele bazen satte 3 defa yaptigi bile oluyodoktor sitelerinde en fazla 6 defa yapmali yazinca ister istemez korkuyodum benimki niye cok yapiyo diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…