Selam kızlar. Nasılsınız? Kızım sabah 5 ten beri uyumadı.huzursuz. Sabahtan beri emmek istiyor. 1 saat emiyor uyuyakalıyor.2 dk sonra uyanıp tekrar meme arıyor, vermeyince çıldırıyor. Doymadığından mı yapıyor sizce? Gaz çıkarmadan önce ağlıyor, çıkarıyor ve ağlamaya devam ediyor. Çok mu gazı var anlamadım kidoymuyor mu acaba?
Gunaydinnn.keske sadece karnim agrisa..tuvalatten cikmadadim,artik totomun uzerine oturamiyorum afedersin vede kaniyorbunlarin yaninda karnim gaz bombasi gibi. Bide kizimi emzirdim oyle.yavrum aglamaktan helak oldu.
Allahım ne zor bi gün ve geceydi.kızım dün dokuz buçukta uyandı.daha sonra uyayamadı bi türlü beş dk uyuyo uyanıyo.akşam huzursuzluğu iyice arttı.burnunu aspire ettik belki tıkalıdır diye ,fitil koydum bi faydası olmadı calpol verdik belki bi yeri ağrıyordur diye yine fayda etmedi.gözünden uyku akıyo ama uyuyamıyo bi türlü.arabayla gezdirdik yarım saat şehir turu yaptık resmen arabada uyudu eve geldik uyandı ağlamaya başladı yine.ağlamaktan ve uykusuzluktan gözleri şişti kızardı bakmaya dayanamadım içim parçalandı annelik ne zormuşbeş dk uyuyo uyanıyo gülüyo sonra başlıyo ağlamaya.doktora götürdük saat iki felandı.arabaya binince yine uyudu.doktor kolik dedi.ilk dört ay kaka oluşurken ağrı oluyormuş sonra düzene girer dedi.üç gündür kaka yapmıyordu sık kaka yapan bi bebek değil en az iki güne bir.lavman verdi bi de bio gaiga gaz damlası verdi.eve geldik bizim kız uyandı ağlamaya başladı yine damladan verdim lavmanı yaptık yavrum kakasını yaptı kabız olmuş sertleşmiş içinde.nası rahatladı emzirirken uyudu kaldı.arada uyanıyo emiyo geri uyuyo hala.nası yorulmuş bitanem gözleri hala şiş.ALLAH bi daha yaşatmasın beterinden korusun hepimizi..
Kizlar bi de bebeklerinizi uyanikken nasil oyaliyorsunuz?
Allah sabir versin dicem ilk once 2 cocuk zordur heralde ki ben bitanede pes ettim :) benim ebegim gündüz bazen hic uyumadigi oluyor bazen 3 saat uyuyo nadir bide gece uykusunda bikere 3 saat uyuyo ilk yattiginda 12 gibi genelde uyudugunda 3 gibi uyaniyo tabi sonra taaa 6, 7 gibi uyuyo yani benim icin en tatli uyku saatlerinde malesef uyuyamiyorum ee gündüz uyudugundada muhakkak isim oluyo yani kisacasi günde 3 saat uyuyorum e basim acayip agriyo uykusuzluktan....
kislar bebeginiz cok kaka yapiyomuoglum 40 günlük su an sadece anne sütü ile besleniyo ama cok kaka yapiyo... bazen saatt basi yapiyo
Selam kızlar. Nasılsınız? Kızım sabah 5 ten beri uyumadı.huzursuz. Sabahtan beri emmek istiyor. 1 saat emiyor uyuyakalıyor.2 dk sonra uyanıp tekrar meme arıyor, vermeyince çıldırıyor. Doymadığından mı yapıyor sizce? Gaz çıkarmadan önce ağlıyor, çıkarıyor ve ağlamaya devam ediyor. Çok mu gazı var anlamadım kidoymuyor mu acaba?
Allahım ne zor bi gün ve geceydi.kızım dün dokuz buçukta uyandı.daha sonra uyayamadı bi türlü beş dk uyuyo uyanıyo.akşam huzursuzluğu iyice arttı.burnunu aspire ettik belki tıkalıdır diye ,fitil koydum bi faydası olmadı calpol verdik belki bi yeri ağrıyordur diye yine fayda etmedi.gözünden uyku akıyo ama uyuyamıyo bi türlü.arabayla gezdirdik yarım saat şehir turu yaptık resmen arabada uyudu eve geldik uyandı ağlamaya başladı yine.ağlamaktan ve uykusuzluktan gözleri şişti kızardı bakmaya dayanamadım içim parçalandı annelik ne zormuşbeş dk uyuyo uyanıyo gülüyo sonra başlıyo ağlamaya.doktora götürdük saat iki felandı.arabaya binince yine uyudu.doktor kolik dedi.ilk dört ay kaka oluşurken ağrı oluyormuş sonra düzene girer dedi.üç gündür kaka yapmıyordu sık kaka yapan bi bebek değil en az iki güne bir.lavman verdi bi de bio gaiga gaz damlası verdi.eve geldik bizim kız uyandı ağlamaya başladı yine damladan verdim lavmanı yaptık yavrum kakasını yaptı kabız olmuş sertleşmiş içinde.nası rahatladı emzirirken uyudu kaldı.arada uyanıyo emiyo geri uyuyo hala.nası yorulmuş bitanem gözleri hala şiş.ALLAH bi daha yaşatmasın beterinden korusun hepimizi..
Kizlar bi de bebeklerinizi uyanikken nasil oyaliyorsunuz?
Tekrar Merhaba Arkadaşlar.43 günlük oğlum, yani 1 Buçuk aylık. bize yakın olan anneler bebeklerinizin kilosu ve boyu kaç acaba ?
caanim oglum dogdugunda 3300 kilo idi..hastaneden ciktigimizda 3070 kalmisti simdi ise 4500 kilo..3 saat mi?. Senin adına üzüldüm ama bi yandan da sevindim çünkü yalnız değilim. Uykuya dalamama demek ki herkeste var. Oğlumda olmadı diye hatırlıyorum demek ki her çocuk farklı oluyor. Dua edelimde düzene girsinler. :)
Ooooo maşallah peki kaç günlük kilosu ne kadar? Azıcık azıcık mı yapıyor.?
Emerek rahatlıyorlar ya hep emmek istiyorlar 4. aydan sonra bu emme isteğinin azalacağı yazıyor bazı sitelerde. Ama herşeye rağmen emzirmek çok güzel bi duygu...
Geçmişler olsun. Kuzucuk kıyamam... Mamamı yiyo anne sütüylemi besleniyo.
Uyanık duramıyoruz ki hep uyumaya çalışır uykulu halde uyku uyanık arası geziyoruzAma en zeka geliştiren şey İnsan yüzü tepki veren etkileşime geçen yüzler ve konuşmak... Oğlumla çok konuşurdum ben. Şimdi hiç susmayan bir oğlum var :)
@nazliedam iki gun sonra tarttim oglumu yanlis yazmisim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Eğer iki günde 100 gram almışsa sütün çok besleyici demekki.pes etme devam et arkadaşım.ağlaması seni yanılgıya düşürmesin.maşallah diyelim bir de:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
4. gundeyiz iyi gidiyo cok sukurr
Kızlar herkese merhaba,
Hamileliğim öncesi olsun hamileliğimin başından sonuna kdar olsun düşünmediğimiz isim kalmadı. Benim beğendiklerimi eşim eşimin beğendiklerini ben beğenmedim. Eşim eski isimleri seviyor ben ise modern isimleri. Ortak beğendiklerimizde oldu fakat sonradan bi türlü içime sindiremedim. Artık çok az zamanımız kaldı bebek doğduktan sonrada acelece konsun istemiyorum. Şimdi ikinci kızım gelecek Allahın izniyle size bikaç isim sunmak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden hepinize çok teşekkür ederim.
Ablamızın ismi Nefise Naz
Beğeninize sunacağım isimler ise şöyle :
Sare Nur
Elif Beste
Zeynep Duru
Elif Sare
kiz bebekte zeynep ismini seviyorum o yuzden zeynep duru hosuma gitti yine karar sizin tabi :)
3 saat mi?. Senin adına üzüldüm ama bi yandan da sevindim çünkü yalnız değilim. Uykuya dalamama demek ki herkeste var. Oğlumda olmadı diye hatırlıyorum demek ki her çocuk farklı oluyor. Dua edelimde düzene girsinler. :)
Ooooo maşallah peki kaç günlük kilosu ne kadar? Azıcık azıcık mı yapıyor.?
Emerek rahatlıyorlar ya hep emmek istiyorlar 4. aydan sonra bu emme isteğinin azalacağı yazıyor bazı sitelerde. Ama herşeye rağmen emzirmek çok güzel bi duygu...
Geçmişler olsun. Kuzucuk kıyamam... Mamamı yiyo anne sütüylemi besleniyo.
Uyanık duramıyoruz ki hep uyumaya çalışır uykulu halde uyku uyanık arası geziyoruzAma en zeka geliştiren şey İnsan yüzü tepki veren etkileşime geçen yüzler ve konuşmak... Oğlumla çok konuşurdum ben. Şimdi hiç susmayan bir oğlum var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?