2014 Şubat Anneleri

öncelikle moralini bozma canım bebekler bunu hemen anlıyo.inşallah hep birlikte atlatacağız.arabada yaşama fikri kulağa hoş geliyor
kızım dün gece normal şekilde kaka yaptı ve rahatladı.nası sevindik.damla mı fayda etti bilmiyorum.o günün üstüne yorgun düşmüştük güzel bi uyku uyumuşuz çok şükür

canım sütün fazla geliyorsa göğsün rahatlayıncaya kadar sağıp öyle emzirebilirsin.boğazında da çok kalmıyo öyle yapınca daha rahat emiyolar.ben öyle yapıyorum..

Bizimki kakasını da yapıyor gayet düzgün.yani kabız falan da değil anlamıyorum ki niye böyle.kendi doktoru dışında bir doktora daha gittik o da gaz dedi.ne gazmış arkadaş:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

caanim oglum dogdugunda 3300 kilo idi..hastaneden ciktigimizda 3070 kalmisti simdi ise 4500 kilo..ama böle cok kaka yaparsa az kilo alir diyolar doru mu bilmiyorum

Bebek iyi besleniyo demekki korkma kilo düzenli aliyosa problem yok inan yapamamasi daha zor ne guzel sıkıntı cekmiyo

saol canım.anne sütü ile besleniyo çok şükür hiç mama vermedik.:13:
Hmm benim oğlumda 5 aylıkken 5 gün kaka yapmamıştı. Kaka yolu gözlemeye başlamıştık anne sütü emen çocuklarda bir haftaya kadar normal demişti o zamanlar takılığım 2010 Eylül anneleri forumundan bir arkadaş birde lavman yapınca bağırsak tembelleşir derler inşAllah bida ihtiyacınız kalmaz ilk ve son olur....:)

caanim oglum dogdugunda 3300 kilo idi..hastaneden ciktigimizda 3070 kalmisti simdi ise 4500 kilo..ama böle cok kaka yaparsa az kilo alir diyolar doru mu bilmiyorum
Ooooo süper bence çok kaka yapması çok beslendiğini gösteriyor baksana 1,5 kilo almış.

Elif Beste....

Beren' i tavsiye ederim. Güçlü kuvvetli kudretli demek. Elif Nisa: İnce uzun kadın demek. Ahsen: En güzel demek. Kuran-ı Kerimde 17 yerde geçer. Kızımın adı. :)

ne kadar rahat bi hayatım varmış

gün gelecek bu gazdan da kurtulacağız inşallah.. ha gayret

amin inşallah.bende on güne kadar biliyordum.dört güne bir iki güne bir yapıyordu normal bi şekilde.ama bu sefer kabız olmuş.Allah bi daha yaşatmasın.
bugünde maşallah yaptı.kakasına bu kadar sevineceğim aklıma gelmezdi açıkçası

oğlum sadece 5-6 dk emiyor yaa.sütüm de var.napsam

Bizimde ayni ya oyle emdiginde her an emmek istiyor o da zor oluyor tabi

Sare ismini begeniyorum bence sare nur guzel canim

kollarım bacakalrım koptu memelerimi söylemiyorum bile acillere gidiyorum biçare derdin dermanıda yok allahım açıp memelerimi sokakta durcam sızlayınca 3-4 gündür sagımı sagarak veriyorum solu emziriyorum annelik cok zormuş güzel günler gelsin artık kızımla oyunlar oynamak istiyorum sarılalım uyuyalım annem desin istiyorum şuan öyle muhtaçi bana ne derdi var çözmek zorundayım ve sürekli onunlayım uyut uyansın alt al emzir süt sag içir sallaaaaaa sallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sallaaaaaaaaaaaaaa koşturmaca su içmeyi untma corba iç rezene iç süt olsun incir ye kendim için hiç bişey yapmıyorum 50 gündür bi kısır döngü bi koşturmaca allah hepimize yardım etsin en rahatı hamilelikmiş bitmicek bu telaşeler bunlar geçince dişiydi yürümesiydi felan filan ooooooooooooooooo hayat onların etrafında dönücek artık

sümüklü böcük oldum bennn maskeyle geziyorum...kuzum bugün beni emmiyor oysa çokta düşkündür memeye..
pöffffffffff.bi seyimde normal olsa dişimi kırcam

Gunaydin..gecen gun tv de canan karatay i dinlemistim.yesil mercimek en iyi sut yapici demisti.deneyeyim dedim.gece hasladim.sadece oyle yedim.sonra yattim..aaa sabah bir uyandim memem dolmus.kuzuyu emzirdim.ohh mis mis emdi.ammaaa
Bu mercimek cok gazz yaptiii yaa kizimda bende ucuyoruz

sezeryan olup da agda yaptiran var mi? dikis yerim asagida biraz korkuyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canan Karatayı dinleyip yeşil mercimek çorbası pişirdim bakalım sütüm artacak mı? İçine kimyon da kattım gazını alsın diye...
Kızlar benim doktorum ünlü biri yiyip içtikleriniz anneye gaz yapar bebeğe değil dedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…