bizim için de çok zor geçiyor günler.aynı şeyleri yaşıyoruz genellikle.doktor arabayla gezdirin diyo ama eve gelince aynı sorun devam ediyor.ne yapalım ki arabada mı yaşayalım? Gaz ilaçları faydasız, her 10 dk beslenmeye ara verip gazını çıkarıyorum ama yine var yine var.bitmiyor bir türlü.eşim de ben de perişan durumdayız.nöbetleşe bakıyoruz artık.biz dayanamıyoruz bu çocuk nasıl dayanıyor diye kahroluyorum.kucağımda uyuduğunda hiç kıpırdamıyorum uyanmasın dinlensin diye.yarım saat uyusa neyse biraz dinlendi diye kendimi avutuyorum.daha bir buçuk ayımız var, nasıl geçecek bilmiyorum.moralim çok bozuk
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Derin uykuya dalamama sorunu hepimizde var demekki kızlar . Benim oğlunda aynı bide ağladığında beni emmek istemiyo tam emmeye başlıyo süt fazla grliyo bide ona ağlıyo . Bende günüdzleri sağıp veriyorum grceleri emziriyoru. .
öncelikle moralini bozma canım bebekler bunu hemen anlıyo.inşallah hep birlikte atlatacağız.arabada yaşama fikri kulağa hoş geliyor
kızım dün gece normal şekilde kaka yaptı ve rahatladı.nası sevindik.damla mı fayda etti bilmiyorum.o günün üstüne yorgun düşmüştük güzel bi uyku uyumuşuz çok şükür
caanim oglum dogdugunda 3300 kilo idi..hastaneden ciktigimizda 3070 kalmisti simdi ise 4500 kilo..ama böle cok kaka yaparsa az kilo alir diyolar doru mu bilmiyorum
oğlum sadece 5-6 dk emiyor yaa.sütüm de var.napsam
Hmm benim oğlumda 5 aylıkken 5 gün kaka yapmamıştı. Kaka yolu gözlemeye başlamıştık anne sütü emen çocuklarda bir haftaya kadar normal demişti o zamanlar takılığım 2010 Eylül anneleri forumundan bir arkadaş birde lavman yapınca bağırsak tembelleşir derler inşAllah bida ihtiyacınız kalmaz ilk ve son olur....:)saol canım.anne sütü ile besleniyo çok şükür hiç mama vermedik.:13:
Ooooo süper bence çok kaka yapması çok beslendiğini gösteriyor baksana 1,5 kilo almış.caanim oglum dogdugunda 3300 kilo idi..hastaneden ciktigimizda 3070 kalmisti simdi ise 4500 kilo..ama böle cok kaka yaparsa az kilo alir diyolar doru mu bilmiyorum
Kızlar herkese merhaba,
Hamileliğim öncesi olsun hamileliğimin başından sonuna kdar olsun düşünmediğimiz isim kalmadı. Benim beğendiklerimi eşim eşimin beğendiklerini ben beğenmedim. Eşim eski isimleri seviyor ben ise modern isimleri. Ortak beğendiklerimizde oldu fakat sonradan bi türlü içime sindiremedim. Artık çok az zamanımız kaldı bebek doğduktan sonrada acelece konsun istemiyorum. Şimdi ikinci kızım gelecek Allahın izniyle size bikaç isim sunmak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden hepinize çok teşekkür ederim.
Ablamızın ismi Nefise Naz
Beğeninize sunacağım isimler ise şöyle :
Sare Nur
Elif Beste
Zeynep Duru
Elif Sare
Bizimki kakasını da yapıyor gayet düzgün.yani kabız falan da değil anlamıyorum ki niye böyle.kendi doktoru dışında bir doktora daha gittik o da gaz dedi.ne gazmış arkadaş:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hmm benim oğlumda 5 aylıkken 5 gün kaka yapmamıştı. Kaka yolu gözlemeye başlamıştık anne sütü emen çocuklarda bir haftaya kadar normal demişti o zamanlar takılığım 2010 Eylül anneleri forumundan bir arkadaş birde lavman yapınca bağırsak tembelleşir derler inşAllah bida ihtiyacınız kalmaz ilk ve son olur
oğlum sadece 5-6 dk emiyor yaa.sütüm de var.napsam
Kızlar herkese merhaba,
Hamileliğim öncesi olsun hamileliğimin başından sonuna kdar olsun düşünmediğimiz isim kalmadı. Benim beğendiklerimi eşim eşimin beğendiklerini ben beğenmedim. Eşim eski isimleri seviyor ben ise modern isimleri. Ortak beğendiklerimizde oldu fakat sonradan bi türlü içime sindiremedim. Artık çok az zamanımız kaldı bebek doğduktan sonrada acelece konsun istemiyorum. Şimdi ikinci kızım gelecek Allahın izniyle size bikaç isim sunmak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden hepinize çok teşekkür ederim.
Ablamızın ismi Nefise Naz
Beğeninize sunacağım isimler ise şöyle :
Sare Nur
Elif Beste
Zeynep Duru
Elif Sare
Üşütünce yeşil kaka yapar derler . Yada sen ayaklarını üşütürsen sütünden ona geçermiş.Kızımın gazı var o kıvrandıkça ben kahroluyorum bide yeşil kaka yapıyor korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?