2014 Şubat Anneleri

merhaba annişler biz geceleri hiç uyumuyoruz bugün sabah 9 da uyudu dün 6 gibi uyanmıştı daha hiç dışarı çıkmadık biz bu arada gaz için çiğ yiyeceklerden uzakdur dedi dr um çiğ meyve mesela onun yerine komposto yapıyorum

kızlar konunuzla alakası yok ama tecrübelisiniz diye sormak istedim adetim 1 gün gecikti test yaptım negatif çıktı ama hamileymişim gibi geliyor bana www.bebekbakiyorum.com diye bir forumda erken yapmışsın dediler bir de burda sorayım dedim, erken olduğu için çıkmamış olabilir mi lütfen yadım eder misiniz çok istiyorum :18:

Cnm, ben de 1 gün gecikmeyle test yapmıştım, silik bi ikinci çizgi çıkmıştı ama yumurtlama zamanıyla da ilgili olabilir...

Canim bir kacgun daha bekle ve kan testi yap bence garanti

Kizlar hemen paylasayim sizinle milupanin rezene cayini deneyin bebeklere 2 gündür sanirim kaka problemini cözdük masallah bol bol pirtlar geliyor ben humananin kimyonlususnu iciriyodum bi faydasi olmuyodu ama milupaninkinden memnunum deneyin sizde

bizimkide yapmıyo 1 haftayı geçiyo benim doktorumda 10güne kadar normal dedi emen cocukta canım zeytin yag ver bi kaşık 1 saate kalmıyo heryeri batıyo bizimkinin öyle çok yapıyoki 1 haftalşık arkadaşım hergün veriyomuş cırt cırt yapıyo diyo ben vermiyorum barsakalrı alışmasın kendi yapsın diye 5 gün bekliyorum sonra hala yapamazsa veriyorum yarım çay kaşıgı bile yetiyo 1-2 saate yapıyo başta günde 3-4-5 kere yaaprdı şimdi yapamıyo zaten gaz sancısı bide onun sancısı ekleniyo kıyamam kuzuma ben rezene içiyorum 2 bardak filan bebegime bişey vermiyorum ya rezene bi kere denedik sevmedi zaten onu

kızım beş dk uyuyo uyanıyor yine bi uyusa rahatlasa yavrum .derdini de anlayamıyorum uff......

Yap bi 100 lük bak nasıl uyuyo... Tok olsa 3 saat uyur demişti doktorum...Yavrucaklar açlıktan ağlıyorlar çoğunlukla

Yeşil mercimek çorbası hissedilir derecede sütümü arttırdı...

Yesil mercimek yemegini kimyonsuz yemeyin aman kizlar pirt pirt olur bebislere, bi de ayva kompostosu cok ise yariyor bende ne zaman icsem tasiyo sutum. Bi ara azaldi mama vermek zorunda kaldim gunde 3 kere fln, sonra dedim bisey yapmali:) ayva kompostosu ictim eski gunlerime dondum. Bu arada 40 kontrolune doktoruma gittim dun biraz gecikmelide olsa:) ultrasonla bakti rahmim eski boyutuna donmus bile. Spor yapabilirsin dedi. Yuruyus yaptigimda sanki karnimin ici cekiliyor gibi hissederdim ozellikle dikislerin sagi ve sol kismindan normalmis o da. Gobek cizgimi sordum o da tam gecmez dedi uzuldum tabi:/

Yap bi 100 lük bak nasıl uyuyo... Tok olsa 3 saat uyur demişti doktorum...Yavrucaklar açlıktan ağlıyorlar çoğunlukla

Yeşil mercimek çorbası hissedilir derecede sütümü arttırdı...

bizimki açlıktan aglamiyo sutum var çok şükür.yeterli kilo da alıyo maşallah.anlamadım ki...

koligi olan var mı kızlar.sürekli mı ağlıyor arada bi susuyor mu uyuma güçlüğü çekiyor mu..

koligi olan var mı kızlar.sürekli mı ağlıyor arada bi susuyor mu uyuma güçlüğü çekiyor mu..

Biz varız canım . Oğlum ağlanaya başlıyo bazen kucakta gezmek vs hiç bişi işe yaramıyo . Bi süre sonra yoruluyo ve uyuyor . Normaldede uykuya zor dalıyo . Gecemiz gündüzümüz bir oldu

2. Ay aşısını yaptıranlar bikerede kaç tane aşı yapıyorlar bide illa tam 2 ay bitiminde mi yapılmalı tek tek farklı günler yapsalar olmuyor mu bide çok mu huzursuzlanıyorlar haftasonuna mı denk getirsem yalnızken ateşlenirse panik yaparım eşim yanımdayken yaptırsam daha mı iyi olur

Bizimde yarin asi günumüz saglik ocagi aramadimi? Toplu oluyo asilar biz dogum yaptigim hastaneye gidicez asi icin aradilar bide kalca ultrasonu cekicekler yarin tekrar bilgi veririm. Yanlizlik konusunuda bizde esimle diyoruz yanimizda birileri olsun o gece ates yapabilir dedi dr panikledik valla olmadi kv lerde kaliriz

3 asi yapiliyor o gun.bir koldan,2 bacaktangunu nu ertelersen diger tum asilar sarkiyor.bizim 1 hafta ertelenmisti.sonra ki tum asilar atildi ileriye.saglik ocaginda bilgisayar a yaziliyor,sistem otomatik gununu belirliyor.
Kuzum ateslendi 2 gun surduhep 38.6 ydi.suya sokulmuyor.3 gun banyo yasagi var.ben eger atesi dusmeseydi koluna su gecirmeyen bant yapistirip yikicaktim.ilik su dusuruyor atesi daha cok.ates dusurucude verdim.saatle.
Tek bakmaya gelince,telas yaparim diyorsan biri olsun yaninda.ben tek bakmak zorunda oldugum icin 2 gun de sadece 3 saat uyudum.oda parca parca.gecti bitti cok sukur...

Biz varız canım . Oğlum ağlanaya başlıyo bazen kucakta gezmek vs hiç bişi işe yaramıyo . Bi süre sonra yoruluyo ve uyuyor . Normaldede uykuya zor dalıyo . Gecemiz gündüzümüz bir oldu

özellikle akşamları huysuzlanıyo kızım hep beni istiyo uykuya zor dalıyo.ama sürekli ağlamıyo bazen susuyo.dr koliktir dedi ama ben emin olamıyorum bi susuyo bi ağlıyo çünkü..kolik bebekler sürekli ağlamıyo mu...:44:

Bizde öyleymişiz canım bırakırsan sürekli ağlar biz oyaladığımız için için ağlamıyo . Ayakta sallayıpta uyutuyorum artık .

Allah'ın izniyle sağ salim şu aşılarıda halletsek rahatlıyacağım bide hiç dışarı çıkarmadım bebeği artık çıkartsam iyi olacakta korkuyorum bende tam tırsakmışım ya böyle olduğumu bilmezdim sabırsız ve tırsak bir anneyim tez zamanda düzelmem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…