Canan Karatayı dinleyip yeşil mercimek çorbası pişirdim bakalım sütüm artacak mı? İçine kimyon da kattım gazını alsın diye...
Kızlar benim doktorum ünlü biri yiyip içtikleriniz anneye gaz yapar bebeğe değil dedi...
kızlar konunuzla alakası yok ama tecrübelisiniz diye sormak istedim adetim 1 gün gecikti test yaptım negatif çıktı ama hamileymişim gibi geliyor bana www.bebekbakiyorum.com diye bir forumda erken yapmışsın dediler bir de burda sorayım dedim, erken olduğu için çıkmamış olabilir mi lütfen yadım eder misiniz çok istiyorum:18:
kızlar konunuzla alakası yok ama tecrübelisiniz diye sormak istedim adetim 1 gün gecikti test yaptım negatif çıktı ama hamileymişim gibi geliyor bana www.bebekbakiyorum.com diye bir forumda erken yapmışsın dediler bir de burda sorayım dedim, erken olduğu için çıkmamış olabilir mi lütfen yadım eder misiniz çok istiyorum:18:
Kizlar hemen paylasayim sizinle milupanin rezene cayini deneyin bebeklere 2 gündür sanirim kaka problemini cözdük masallah bol bol pirtlar geliyor ben humananin kimyonlususnu iciriyodum bi faydasi olmuyodu ama milupaninkinden memnunum deneyin sizde
kızım beş dk uyuyo uyanıyor yine bi uyusa rahatlasa yavrum .derdini de anlayamıyorum uff......
Yap bi 100 lük bak nasıl uyuyo... Tok olsa 3 saat uyur demişti doktorum...Yavrucaklar açlıktan ağlıyorlar çoğunlukla
Yeşil mercimek çorbası hissedilir derecede sütümü arttırdı...
koligi olan var mı kızlar.sürekli mı ağlıyor arada bi susuyor mu uyuma güçlüğü çekiyor mu..
2. Ay aşısını yaptıranlar bikerede kaç tane aşı yapıyorlar bide illa tam 2 ay bitiminde mi yapılmalı tek tek farklı günler yapsalar olmuyor mu bide çok mu huzursuzlanıyorlar haftasonuna mı denk getirsem yalnızken ateşlenirse panik yaparım eşim yanımdayken yaptırsam daha mı iyi olur
2. Ay aşısını yaptıranlar bikerede kaç tane aşı yapıyorlar bide illa tam 2 ay bitiminde mi yapılmalı tek tek farklı günler yapsalar olmuyor mu bide çok mu huzursuzlanıyorlar haftasonuna mı denk getirsem yalnızken ateşlenirse panik yaparım eşim yanımdayken yaptırsam daha mı iyi olur
Biz varız canım . Oğlum ağlanaya başlıyo bazen kucakta gezmek vs hiç bişi işe yaramıyo . Bi süre sonra yoruluyo ve uyuyor . Normaldede uykuya zor dalıyo . Gecemiz gündüzümüz bir oldu
özellikle akşamları huysuzlanıyo kızım hep beni istiyo uykuya zor dalıyo.ama sürekli ağlamıyo bazen susuyo.dr koliktir dedi ama ben emin olamıyorum bi susuyo bi ağlıyo çünkü..kolik bebekler sürekli ağlamıyo mu...:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?