özellikle akşamları huysuzlanıyo kızım hep beni istiyo uykuya zor dalıyo.ama sürekli ağlamıyo bazen susuyo.dr koliktir dedi ama ben emin olamıyorum bi susuyo bi ağlıyo çünkü..kolik bebekler sürekli ağlamıyo mu...:44:
Allah'ın izniyle sağ salim şu aşılarıda halletsek rahatlıyacağım bide hiç dışarı çıkarmadım bebeği artık çıkartsam iyi olacakta korkuyorum bende tam tırsakmışım ya böyle olduğumu bilmezdim sabırsız ve tırsak bir anneyim tez zamanda düzelmem lazım
Bizde öyleymişiz canım bırakırsan sürekli ağlar biz oyaladığımız için için ağlamıyo . Ayakta sallayıpta uyutuyorum artık .
ben de supheleniyorum kolik oldugundan yarin 1 aylik kontrolumuz var sorucam bakalm doktoruna. Bi basliyo aglamaya sanki cani aciyo kucagimda sakinlestiriyorum dakikalarca artik belim kolum tutmuyo sakinledikten sonra dizime yatriyorm yastigin uzerinde sllayarak uyutuyorum. sansliysam 1 saat falan uyur genelde o kadar ugrasiyom 5-10 dk icinde uyaniyo cok zor bi durummus sinirlerim yiprandi iyice bazen ayakta durcak halim kalmiyo allaha sukur gunduz boyle gece uyuyo 2-3 saat
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Allah'ın izniyle sağ salim şu aşılarıda halletsek rahatlıyacağım bide hiç dışarı çıkarmadım bebeği artık çıkartsam iyi olacakta korkuyorum bende tam tırsakmışım ya böyle olduğumu bilmezdim sabırsız ve tırsak bir anneyim tez zamanda düzelmem lazım
Yap bi 100 lük bak nasıl uyuyo... Tok olsa 3 saat uyur demişti doktorum...Yavrucaklar açlıktan ağlıyorlar çoğunlukla
Yeşil mercimek çorbası hissedilir derecede sütümü arttırdı...
memeleri hala yara olan varmı
en son acile gittik kesin memelerimi dicektim nasıl bi sızı anlatamam duramıyorum durdum yerdesonra garmestan diye bi ilaç aldık bide sag gögsümü hep sagıp verdim allahım biraz iyi şimdi evimize döndük yanlızım sagmaya vaktim yok birden isteyince mecbur dün bütün gün emzirerek verdim acımaya başladı gene korkuyorum zaten ebbeim acıktımı geriliyorum korkudan sütüm keisliyo bence nabıcam bilmiyorum
kudret narı, zeytin yagı,kantoron yagı,denemedimiz bişe kalmadı 30 30 kaçıncı merhem güya mama vermiyip anne sütü kardayız dicez ama yok ya mama parasından daha maliyetli anne sütü yapmak laktamil anne sütü 200 gr mı 15 tl 3 yemek kaşı koyun diyo 5 bardak çıkıyo şaka gb ya humana desen öyle
nolcak böyle bilmiyorum gazzsız sancısız kusmuksuz bebekler , memesi acımayan sütü bol olan anneler ne kadar şanslılar varmı acaba öyleleri:44:
ben de ilk gunden beri sut gelsin diye bi umut ne sut yapiyo dedilerse aldm kullaniyorum gogus uclarim da yara hala dedigin gibi o sansli kisilerden degilim ne yazikki bide huysuz oglum allah sabir versn hepimize
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
amin canım emzirdikten sonra 3 saat hıçkırarak agladıgım oluyo öyle dayanılmazki sızısı ama daha kötüleri var diyorum sabır diyorum geçicekinşallah çogu kırkından sonra geçiyomuş geçmedi gitti
koligi olan var mı kızlar.sürekli mı ağlıyor arada bi susuyor mu uyuma güçlüğü çekiyor mu..
en son acile gittik kesin memelerimi dicektim nasıl bi sızı anlatamam duramıyorum durdum yerdesonra garmestan diye bi ilaç aldık bide sag gögsümü hep sagıp verdim allahım biraz iyi şimdi evimize döndük yanlızım sagmaya vaktim yok birden isteyince mecbur dün bütün gün emzirerek verdim acımaya başladı gene korkuyorum zaten ebbeim acıktımı geriliyorum korkudan sütüm keisliyo bence nabıcam bilmiyorum
kudret narı, zeytin yagı,kantoron yagı,denemedimiz bişe kalmadı 30 30 kaçıncı merhem güya mama vermiyip anne sütü kardayız dicez ama yok ya mama parasından daha maliyetli anne sütü yapmak laktamil anne sütü 200 gr mı 15 tl 3 yemek kaşı koyun diyo 5 bardak çıkıyo şaka gb ya humana desen öyle
nolcak böyle bilmiyorum gazzsız sancısız kusmuksuz bebekler , memesi acımayan sütü bol olan anneler ne kadar şanslılar varmı acaba öyleleri:44:
100lük mü ben gündüz vermiyorum ama gece yatmadan mama veriyorum 30luk veriyoduma rtık yetmiyo 60 veriyorum zaten yedini kusuyo bizimki ama daha olsa yicekaglıyo kıvranıyo kusuyo rahatlıyo uyuyo ama mesela dün gece uyumadı mamayı 10bucukta verdim hep agladıyetmemiş gb ama gazdan kusamadıgından sonra kustu bu sefer acıktı 12de 1de emdi gene bıkır bıkır onlarıda kustu 3 gb uyudu ama perişan oldum geceleri uyku iyice vuruyo gündüzzaten uyusunda namaz kılayım yemek yiyim su içeyim diye gözünün içine bakıyorum yatak odasında beşik tv var yatan üzerini ne lazımsa dolduruyorum baş ucumda bisküvi filan koyuyorum zira ayamda sallıyorum saatlerce bazen o yüzden oturdum yerde açlıktan ölmim diyorum
bide benim başta cok sütüm vardı şimdi yok ya başta sagıp el pompasıyla atmıştım hatta taş gb oluyolardı şimdi sönüklersu içiyorum rezene humana içiyorum yeşillik roka maydonoz yiyorum salata cok severim zaten burda okudum incir havuç kaynatıp içtim geçen ama öyle bi artış olmadı nabsam ya parayla alıncak bişey olmasında dogal bişiler yokmu sütü arttıran maddi alamda çökertti bebişler ya bereket hediye getirilen paralar varda onlarla hallediyorum şimdilik gerçekten cocuk bakmak zormuş rabbim saglık versin hepsine nazarlardan korusun
Merhabalar benim bebeğimde sizin bebeğinizle aynı zamanlarda dogmuş olmalı. Bebegim 49 günlük gelişimi gayet iyi diyorlar kilosu 4500g 54cm sizin bebeginiz nasıl? Haberleşelim..
hımm anladım canım.oyaladığımızda susuyo.bende ayağımda sallayarak uyutuyorum.sabaha kadar benimle uyuyo bu ara.yanından kalktığım an uyanıyo.bi tarafım tutuluyo.
benimle pek uyumuyo bizimkibi ara çok seviyodu uyumayı . bu aralar unuttu. bu arada çörek otunu kaynat cezvede soğut emdikten sonra 2 3 çay kaşığı ver bebeğine o biraz rahatlatıyo ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?