- 1 Aralık 2008
- 247
- 58
- 123
- 40
Hmm benim oğlumda 5 aylıkken 5 gün kaka yapmamıştı. Kaka yolu gözlemeye başlamıştık anne sütü emen çocuklarda bir haftaya kadar normal demişti o zamanlar takılığım 2010 Eylül anneleri forumundan bir arkadaş birde lavman yapınca bağırsak tembelleşir derler inşAllah bida ihtiyacınız kalmaz ilk ve son olur....:)
Ooooo süper bence çok kaka yapması çok beslendiğini gösteriyor baksana 1,5 kilo almış.
Elif Beste....
Beren' i tavsiye ederim. Güçlü kuvvetli kudretli demek. Elif Nisa: İnce uzun kadın demek. Ahsen: En güzel demek. Kuran-ı Kerimde 17 yerde geçer. Kızımın adı. :)
Bizimde ayni ya oyle emdiginde her an emmek istiyor o da zor oluyor tabi
Sare ismini begeniyorum bence sare nur guzel canim
Saçını boyayın var mı acaba herkes boyatmış bende boyarsam mı ya emziriyorum ya bişey olmaz demi
Saçını boyayın var mı acaba herkes boyatmış bende boyarsam mı ya emziriyorum ya bişey olmaz demi
Uyumayan bebelere kesin cözüm.
BANYO.bugece kizlarimi yikadim saat 9 da.bir guzelde yagladim onlari. İkiside pert:)
Camasir yikadim astim.ortaligi topladim.yarin a yemegimi yaptim.arada minnosa mama yedirdim.sutum hic toplanmadi bugun.
Olsun sagligi olsunda.simdide ütülerimi yapiyorum:):)
kantron yagi sur dediler bana dene istersen ama lansinoh daha cok rahatlatiyo beni
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
haksever seni anlıyorum ilk zamanlar bendede yaralar oldu
nacizane fikfim ebe ve doktorlar bebek anne emesini tam kavramassa yara olur diyorlarya bi hastaneye gidince ebeye yada doktora sor yani onların yanında emzir istersen belkide bu yüzden yaraların iyileşmiyordur
haksever kızında bebeklik reflusu olabilirmi acaba anlattıkların benim bir arkadaşımda vardı öyle bebekler normal mama diyilde reflu için özel raporlu mamaları var onu yiyorlar tabi anne sütü alsalar daha hafif atlatıyorlar bide birazdaha bebeyin kafası yukarda ayalları aşagıda emzirmekte işe yarayabilir reflulu bebeklerde gazda çok fazla oluyor
Bende emzirirken hıçkırarak ağlıyodum anneme yalvarıyodum mama ver diye sonra aventin silikon göğüs ucunu kullanmaya başkadım onunla emziriyorum sorunum kalmadı dene istersen.
canım geçmiş olsun.benimde başlarda yara olmuştu kaniyordu.emzirirken dislerimi sıkmaktan diş etlerim acimisti.kantoron yağı sürdüm göğüs pedinede suruyordum sonradan alıştı şimdi iyiyiz şükür..
Iyiki varsınız kızlar ... Pek aktif yazmasamda okuyorum sizleri hep.. Ve aynı sorunları yaşıyoruz .. O zaman diyorum ki benim kızımda normall..
Dün kırk kontrolümüz vardı . Orada bir kadın yüzünden yavrum çok korktu... Ve ağlama krizimiz tuttu.. Açıktı ama ağlamaktan ememedi de.. Sinir oldum kadına sıra beklerken açıktı kuzum tam sıramız geldi kapıya giderken giriverdi içeriye neymiş bebeği çok sğlıyormuş sanki benim ki gülüyor ki daha çok ağlıyordu neyse dedim daha 8 günlükmüş verdim sıramı çıktım emzirme odasına tam emiyoruz pat kapıyı biri vurdu yavrum uykulu ve emiyoruz bir korktu çığlık çığlığa ve giren yine o kadınn sinir oldum.. Neyse öyle ağlarken emmiyor.. Ayakta susuyor.. Kadın demesin mi ben kucağa alıştırmıyorum... Emzirip yatağa koyuyoruz orada seviyoruz ..
Sanki ben keyfimden alıyorum kucağıma ne yapayım iyi iken zaten yatırıp seviyorummmm ama ağlamasına dayanamıyorum ben mi beceremiyorum kızlarrrrr ilk çocuk bakamıyorum diyorum ..
Başta da dediğim gibi pek yazmasam da sizleri okumak beni rahatlatıyorrrr...
Iyiki varsınız kızlar ... Pek aktif yazmasamda okuyorum sizleri hep.. Ve aynı sorunları yaşıyoruz .. O zaman diyorum ki benim kızımda normall..
Dün kırk kontrolümüz vardı . Orada bir kadın yüzünden yavrum çok korktu... Ve ağlama krizimiz tuttu.. Açıktı ama ağlamaktan ememedi de.. Sinir oldum kadına sıra beklerken açıktı kuzum tam sıramız geldi kapıya giderken giriverdi içeriye neymiş bebeği çok sğlıyormuş sanki benim ki gülüyor ki daha çok ağlıyordu neyse dedim daha 8 günlükmüş verdim sıramı çıktım emzirme odasına tam emiyoruz pat kapıyı biri vurdu yavrum uykulu ve emiyoruz bir korktu çığlık çığlığa ve giren yine o kadınn sinir oldum.. Neyse öyle ağlarken emmiyor.. Ayakta susuyor.. Kadın demesin mi ben kucağa alıştırmıyorum... Emzirip yatağa koyuyoruz orada seviyoruz ..
Sanki ben keyfimden alıyorum kucağıma ne yapayım iyi iken zaten yatırıp seviyorummmm ama ağlamasına dayanamıyorum ben mi beceremiyorum kızlarrrrr ilk çocuk bakamıyorum diyorum ..
canım bizde başlarda aksam yaptiriyorduk ama burnu çok tikaniyordu.bi gece sabaha kadar hiç uyumadi çok ağladı iki kere tıkandı elimizde morardi resmen zor kendine getirdik ödumuz koptu.aspire ettik ama bi türlü burnu açılmadı.bi burun spreyi kullandık kullanılması pek onerilmeyen öyle uyudu elifnazım.akşam banyosu çok onermiyor doktor.gece ile gündüz ısı farkı oluyormuş.odanın ısısı ile ilgili değil diyorlar.bizde o geceden sonra akşam banyosunu kestik burnu da çok daha ii şükür.biz böyle bişey yaşadık Allah bi daha yasatmasin paylaşmak istedim..
ay bide bende sinir oluyorum o tip insanalra her çocuk bir degil görümcemin 2 oglu var ilki aynı benim kızım gbymiş gazı kusması felan uyumuyomuş hep sallamışlar uyutmuşlar aglaması felan hep kucakta 2. emziriyomuş atıyomuş beşige uyuyomuş bu garip büyüdü diyolar ama aynı anne aynı yetiştiriş hiçbi kardeş bile birbirine benzmeezken başkalarının cocuklarıyla kıyaslama bende kayınvaldmee aglıyodum neden benimki öyle doyunca kendi uyumuyo diye nolcak alışsın kucada sallamayada dedi nolur yani sunun surasında en fazla 1 sene dedi aglatmay üzmeye degmez nasıl rahatsa bebeginde sende öyle yap dedi başkalarını duyma dedi gerçektende öyle alışırsa alışsın nolur yani türküz biz alman terbiyesiyle yetiştiremiyoruz nabalım aglayınca merhametimiz tutuyo
ne kadar sürede fayda etti ben bi gece sürdüm yaramadı dedim bıraktım
kızlar süt içiyomusunuz ben hiç içmedim dogurdugumdan beri gaz yapar diye yapmıyodur ya süt içimde sütüm olsun
Canim cok gecmis olsun.paylastigin icinde ayrica tesekkur ederim.bir daha yikamam.ne olur ne olmaz.ben tedbirimi alayimda.
doğumdan itiraben on günde iyileşti ve alıştı ondan sonra hiç yara olmadı ama arada hala sürüyorum.özellikle emzirdikten snra sürüyordum.kızımın altı içinde kullanıyorum hiç pişik olmadı.kantaron yağının hücre yenileme iyileştirme özelliği varmış bildiğim kadarıyla umarım sende de işe yarar
bizim kız da kusuyo canım emdikten sonra.sütün fazlasını ya da yararlı kısmını alıp geri kalanını kusuyor diye biliyorum ben.kusan çocuk çabuk gelişir diyo kime desem.inşallah öyledir.geçenlerde bi arkadaşın bebeği kusamamış morarmış hastahane de hortumla çekmişler midesinden fazla sütü.onun için kusması
çok ii bence.bizimde her tarafımız kusmuk içinde
ben sütü sevmiyorum.onun yerine yoğurt peynir yiyorum.
özellikle yumurtaya dikkat..sütün kalitesini ve doyuruculuğunu arttırıyormuş.en az günde bi tane..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?