2014 Şubat Anneleri

cevabınız için çok teşekkür ederim :)

Uyumayan bebelere kesin cözüm.
BANYO.bugece kizlarimi yikadim saat 9 da.bir guzelde yagladim onlari. İkiside pert:)
Camasir yikadim astim.ortaligi topladim.yarin a yemegimi yaptim.arada minnosa mama yedirdim.sutum hic toplanmadi bugun.
Olsun sagligi olsunda.simdide ütülerimi yapiyorum:):)

Uyanmis yatagindan tavani izliyor minisim:) ama ben bi kerede olsa kesintisiz uyumayi ozledim sanirim

Saçını boyayın var mı acaba herkes boyatmış bende boyarsam mı ya emziriyorum ya bişey olmaz demi

Saçını boyayın var mı acaba herkes boyatmış bende boyarsam mı ya emziriyorum ya bişey olmaz demi

ben boyatma derim arkadaşım çünkü bu boya boyadığın gün idrarında bile çıkıyor mutlaka süte geçer bence biraz daha bekle istersen yine de karar senin

canım bizde başlarda aksam yaptiriyorduk ama burnu çok tikaniyordu.bi gece sabaha kadar hiç uyumadi çok ağladı iki kere tıkandı elimizde morardi resmen zor kendine getirdik ödumuz koptu.aspire ettik ama bi türlü burnu açılmadı.bi burun spreyi kullandık kullanılması pek onerilmeyen öyle uyudu elifnazım.akşam banyosu çok onermiyor doktor.gece ile gündüz ısı farkı oluyormuş.odanın ısısı ile ilgili değil diyorlar.bizde o geceden sonra akşam banyosunu kestik burnu da çok daha ii şükür.biz böyle bişey yaşadık Allah bi daha yasatmasin paylaşmak istedim..

Iyiki varsınız kızlar ... Pek aktif yazmasamda okuyorum sizleri hep.. Ve aynı sorunları yaşıyoruz .. O zaman diyorum ki benim kızımda normall..
Dün kırk kontrolümüz vardı . Orada bir kadın yüzünden yavrum çok korktu... Ve ağlama krizimiz tuttu.. Açıktı ama ağlamaktan ememedi de.. Sinir oldum kadına sıra beklerken açıktı kuzum tam sıramız geldi kapıya giderken giriverdi içeriye neymiş bebeği çok sğlıyormuş sanki benim ki gülüyor ki daha çok ağlıyordu neyse dedim daha 8 günlükmüş verdim sıramı çıktım emzirme odasına tam emiyoruz pat kapıyı biri vurdu yavrum uykulu ve emiyoruz bir korktu çığlık çığlığa ve giren yine o kadınn sinir oldum.. Neyse öyle ağlarken emmiyor.. Ayakta susuyor.. Kadın demesin mi ben kucağa alıştırmıyorum... Emzirip yatağa koyuyoruz orada seviyoruz ..
Sanki ben keyfimden alıyorum kucağıma ne yapayım iyi iken zaten yatırıp seviyorummmm ama ağlamasına dayanamıyorum ben mi beceremiyorum kızlarrrrr ilk çocuk bakamıyorum diyorum ..
Başta da dediğim gibi pek yazmasam da sizleri okumak beni rahatlatıyorrrr...

kantron yagi sur dediler bana dene istersen ama lansinoh daha cok rahatlatiyo beni

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

onuda denedim bikaç kere sürdüm yakıyoda lansinoh 2 merhem bitirdim normalken o iyi de cok acırken fayda etmiyo garmestan kullanıyorum şimdi

canım bizim kızı maşallahı var ben beceremiyosamda o güzel beceriyo biboronu bile köküne kadar sokuyo agzına mememide ucu büyük zaten benim o yüzden geömiyo bizimkinin gazı gelince çekeliyo damayla ısırıyo ondan acıyo memelerim ah şu gaz yokmu pufff

bende doktorumuza diyorum kilo aldıkça problem yok fazlasını cıkarıyo diyo ama sagdıgımda 30 cc çıkıyo bi mememden mamada yemiyo gece haric her emişinde avuc dolusu kusuyo o kadar sütüm yokki ne buluyoda cıkarıyo şaşkınıminşallah bişeyi yoktur eşimde çok kusarmış kusan bebek iyidir çabuk büyür diyolar bilmiyorum inşallah geçici bişeydir

Bende emzirirken hıçkırarak ağlıyodum anneme yalvarıyodum mama ver diye sonra aventin silikon göğüs ucunu kullanmaya başkadım onunla emziriyorum sorunum kalmadı dene istersen.

bende chico nun kini aldım am bizim zilli sevmedi onu cok güzel cokta dogal aynı mememe benziyo ama cıks sevmedi zillim

ne kadar sürede fayda etti ben bi gece sürdüm yaramadı dedim bıraktım

ben röfle yaptırdım herkezde boyatıyo bişey olcanı sanmıyorum hamileyken bile boyatıyolar

merak etme hepimiz aynıyız dün ben kızımla ilk defa dışarı cıktım yanlız 2 adım öte eczaneye gitmek için 3 gün düşündüm nasıl giderim diye gittik geldik koşa kooşa nasıl sıkmışım kendimi böle suyum cıktı eve geldim eşimi aradım hemen biz eczaneye gittik kızımla diye eşimde diyoki utanmadın mı kız nasıl çıktın diyo valla dedim utandım sanki emanet cocuk taşıyomuşum gb nasıl tutcamı bilemedim akşam eşim geldi diyo göster bakim nasıl taşıdın ay heycanlanıyo bide ne güldük akşam kendimize cocuk gbyiz cocuk bakamıyoruz planladıgım saatte uyumazsa planladıgım bişeyi yapamazsam oturup aglıyorum şaka gb hala anne oldugumuzu kavrayamadık bence komik hallerime gülüyorum bazen ama eskiye nazaran daha iyiyim düşün 50 gün kendim yanlız kalamadım daha bikaç gündür yanlız bakıyorum böyle daha güzel ve huzurluymuş içim daha rahat 50 gün ben niye bakamıyorum diye aglıyıp duruyodum yanımda biri oldukça onlara satmaya çalışıyodum şimdi daha düzenliyiz daha iyi moralim çok şükür zamanla daha güzel olcak herşey hele bi oynamaya başlayalım gezelim parklarda bahçelerde herşey çok güzel olucak

ay bide bende sinir oluyorum o tip insanalra her çocuk bir degil görümcemin 2 oglu var ilki aynı benim kızım gbymiş gazı kusması felan uyumuyomuş hep sallamışlar uyutmuşlar aglaması felan hep kucakta 2. emziriyomuş atıyomuş beşige uyuyomuş bu garip büyüdü diyolar ama aynı anne aynı yetiştiriş hiçbi kardeş bile birbirine benzmeezken başkalarının cocuklarıyla kıyaslama bende kayınvaldmee aglıyodum neden benimki öyle doyunca kendi uyumuyo diye nolcak alışsın kucada sallamayada dedi nolur yani sunun surasında en fazla 1 sene dedi aglatmay üzmeye degmez nasıl rahatsa bebeginde sende öyle yap dedi başkalarını duyma dedi gerçektende öyle alışırsa alışsın nolur yani türküz biz alman terbiyesiyle yetiştiremiyoruz nabalım aglayınca merhametimiz tutuyo

Canim cok gecmis olsun.paylastigin icinde ayrica tesekkur ederim.bir daha yikamam.ne olur ne olmaz.ben tedbirimi alayimda.

merak etme hepimiz aynıyız dün ben kızımla ilk defa dışarı cıktım yanlız 2 adım öte eczaneye gitmek için 3 gün düşündüm nasıl giderim diye gittik geldik koşa kooşa nasıl sıkmışım kendimi böle suyum cıktı eve geldim eşimi aradım hemen biz eczaneye gittik kızımla diye eşimde diyoki utanmadın mı kız nasıl çıktın diyo valla dedim utandım sanki emanet cocuk taşıyomuşum gb nasıl tutcamı bilemedim akşam eşim geldi diyo göster bakim nasıl taşıdın ay heycanlanıyo bide ne güldük akşam kendimize cocuk gbyiz cocuk bakamıyoruz planladıgım saatte uyumazsa planladıgım bişeyi yapamazsam oturup aglıyorum şaka gb hala anne oldugumuzu kavrayamadık bence komik hallerime gülüyorum bazen ama eskiye nazaran daha iyiyim düşün 50 gün kendim yanlız kalamadım daha bikaç gündür yanlız bakıyorum böyle daha güzel ve huzurluymuş içim daha rahat 50 gün ben niye bakamıyorum diye aglıyıp duruyodum yanımda biri oldukça onlara satmaya çalışıyodum şimdi daha düzenliyiz daha iyi moralim çok şükür zamanla daha güzel olcak herşey hele bi oynamaya başlayalım gezelim parklarda bahçelerde herşey çok güzel olucak[/QUOTE]

Teşekkür ederim arkadaşlar .. Zaten sizlerin paylaştıklarını okuyunca içim rahatlıyorrr... Öğreneceğiz mutlaka ..

kızlar süt içiyomusunuz ben hiç içmedim dogurdugumdan beri gaz yapar diye yapmıyodur ya süt içimde sütüm olsun

ne kadar sürede fayda etti ben bi gece sürdüm yaramadı dedim bıraktım

doğumdan itiraben on günde iyileşti ve alıştı ondan sonra hiç yara olmadı ama arada hala sürüyorum.özellikle emzirdikten snra sürüyordum.kızımın altı içinde kullanıyorum hiç pişik olmadı.kantaron yağının hücre yenileme iyileştirme özelliği varmış bildiğim kadarıyla umarım sende de işe yarar
bizim kız da kusuyo canım emdikten sonra.sütün fazlasını ya da yararlı kısmını alıp geri kalanını kusuyor diye biliyorum ben.kusan çocuk çabuk gelişir diyo kime desem.inşallah öyledir.geçenlerde bi arkadaşın bebeği kusamamış morarmış hastahane de hortumla çekmişler midesinden fazla sütü.onun için kusması
çok ii bence.bizimde her tarafımız kusmuk içinde

kızlar süt içiyomusunuz ben hiç içmedim dogurdugumdan beri gaz yapar diye yapmıyodur ya süt içimde sütüm olsun

ben sütü sevmiyorum.onun yerine yoğurt peynir yiyorum.
özellikle yumurtaya dikkat..sütün kalitesini ve doyuruculuğunu arttırıyormuş.en az günde bi tane..

Canim cok gecmis olsun.paylastigin icinde ayrica tesekkur ederim.bir daha yikamam.ne olur ne olmaz.ben tedbirimi alayimda.

sağol ne demek canım.sende de olur diye bişey yok tabi her çocuk farklı ama tedbir almakta fayda vardır herhalde.

canım herkes herşeyi çok biliyo sorma.ben ne saçma seyler duydum.göbeğine muşamba koy karnını sıcak tutsun diyen bile oldu.güzelce söyleseler sorun yok da çok bilmiş havalarında..
bana da dediler kucağa alıştırmışsın yanına alıştırmışsın diye .ağlıyo napim diyorum bende.amaan bi daha ne zaman kucaklayıpta gezdircez koynumuzda uyutcaz.yirmi yaşına gelince mi:44:sen onun annesisin onu en çok sen düşünürsün.zamanla öğreneceğiz anneliği de inşallah..bazen duymazlıktan gelmek en güzeli

AYNEN CANIM ONUN ÜSTÜ BENİM ÜSTÜM YATAKLAR FELAN BATIYO
zaten giydini göremiyoz önlük yanagına mendil hep öyle cocum yaz gelsin bi zıbın yallah balkona altına yapsın kussun nabarsa yapsın serbest hortum takıp yıkıcam sonra onu

ben sütü sevmiyorum.onun yerine yoğurt peynir yiyorum.
özellikle yumurtaya dikkat..sütün kalitesini ve doyuruculuğunu arttırıyormuş.en az günde bi tane..

yumurta hımm yiyorum ama yerim yani zaten kırk ucurmada yumurtaveriyolar yumurta gb olsun diye onları yirim sütte içmek istiyorum ben herşeyi çok severim süt ve süt ürünlerini hele bayılırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…