2014 Şubat Anneleri

arkadaşlar ben çalışmıyorum ev hanımıyım ama bebeyim bazen gögsümü tam boşaltmıyor azaman agrı oluyor birde gögüş süt kullanılmayınca üretimi düşürdügünü okudum bu yüzden pompayla sagıp saklamayı düşünüyorum ama elektirikliye dünyanın parasını vermek istemiyorum bu yüzden manuel düşünüyorum
arkadaşlar aranızda manuel kullanan varmı varsa hangi marka memnunmusunuz
ben nette biraz araştırdım chicco nun manueli 25 lira 20 lirada süt poşetleri kuzuma 1 kutu mama parasına anne sütü
ama kullanışlımı iyi sagım yaparmı güvenemedim fikir ve önerilerinizi bekliyorum

fındıgın anne sütünün besleyiciligini arttırdıgını okudum netten sende araşyırabilirsin günlük 5-6 fındık yemek çk yararlıymış
birde sarımsak tüm doktorlar forumlar sarımsakta hem fikir dogal antibiyotik oldugunu söylüyorlar birkaç yerde okudum bebeyi hasta olan anneler sarımsak yiyerek ilaç kullanmadan atlattıklarını yazıyorlar okuduklarıma göre sarımsak yiyince sütün tadıda çok güzel oluyormuş bebek daha iştahlı oluyormuş eşimde sarımsagı sever zaten gezmeye gittigim yok şu gaz illeti için bende denicem sarımsagı bukadar herşeye sifa olan umarım bunada yarar

Lansinoh'un var canım 60 Liraya hem kullanışlı hem hesaplı tavsiye ederim :)

Aynen öyle doya doya yaşacağım onun bu en tatlı hallerini ... Dışarıda biraz zor yoksa evimizde mutluyuz ...

kızlar süt içiyomusunuz ben hiç içmedim dogurdugumdan beri gaz yapar diye yapmıyodur ya süt içimde sütüm olsun

Canım Merhaba :) Hatırladın mı beni ? Hayırlı olsun bebeğin Aynı ayda doğum yapmışız tesadüf Göğüs yaraların için kantaron yağı tavsiye ederim. Hemen geçirir

Kızlar ya bebeklerinize emzik alıştırdınız mı ? Alıştırdıysanız nasıl yaptınız? Benim oğlum devamlı ağzında birseyler istiyor. Ondan Emziğe alıştırmak istiyorum ama bir türlü öğrenemedi :/ 50 günlük oğlum.

aynen canım ah şu yaz bi gelse hayırlısıyla..
burada da yumurta veriyorlar

ben alıştırdım.bazen çok ii oluyo.doğduğu gün hastahane de aldı maşallah..hiç uğraşmdık.

kızlar maranki açıkladı:süt arttırmak için ayva ve armut hoşafı..bilginize

Merhaba Subat anneleri. Ben Mart annesiyim. Bdt 20 Mart iken 1 Mart'ta dogum yaptim. Bizim topikte kimse kalmadi. Beni araniza alir misiniz? :)

Ben önce chiconun manuelini almıştımmçok zor manuel pompayla sağmak şimdi lansinohun ikili elektrikli olanını aldım 140 lira çok memnunun diğerine boşa para vermişim evde kalabalık yapıyor

Canim ben chicco nun manuelini kullaniyorum , elektriklide var ama cok acitti benim gogsumu. Calistigim ve is yerinde sagmam gerektigi icin elektronik daha rahat olur ama manuel de gayet rahat hem kas yaptirir :)

Emzik bende bi turlu veremedim surekli emmek istiyor , e gelen giden oldugunda veya biz ciktigimizda da zor oluyor. Okudugum kadariyla cesit cesit emzikle deneyin diyorlar ama benim su an ona imkanim yok malesef 3 tane denedim olmadi :) bi de kaucuk deneyecegim bi ara

bize dogduktan sonra 2. gun hemsire verdirdi emzigi hemen aldi emzigi biz bi caba gostermedik ekstra

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Oğlumuz akşam babanneye götürdük orada iyiydi gelmemize yakın başladı ağlamaya eve geldik susmadı bi türlü . Yıkadık yağladık ayağımda salladım zor uyudu inşallah uzunca uyurda dinlenir kuzum ..

Gece 3 ten beri uyanığız . Eşimi içeri yolladım sen uyu bari diye . Birazdan vericem oğlumu ona ben yatıcam çok yoruldum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…