AYNEN CANIM ONUN ÜSTÜ BENİM ÜSTÜM YATAKLAR FELAN BATIYO
zaten giydini göremiyoz önlük yanagına mendil hep öyle cocum yaz gelsin bi zıbın yallah balkona altına yapsın kussun nabarsa yapsın serbest hortum takıp yıkıcam sonra onu
yumurta hımm yiyorum ama yerim yani zaten kırk ucurmada yumurtaveriyolar yumurta gb olsun diye onları yirimsütte içmek istiyorum ben herşeyi çok severim süt ve süt ürünlerini hele bayılırım
arkadaşlar ben çalışmıyorum ev hanımıyım ama bebeyim bazen gögsümü tam boşaltmıyor azaman agrı oluyor birde gögüş süt kullanılmayınca üretimi düşürdügünü okudum bu yüzden pompayla sagıp saklamayı düşünüyorum ama elektirikliye dünyanın parasını vermek istemiyorum bu yüzden manuel düşünüyorum
arkadaşlar aranızda manuel kullanan varmı varsa hangi marka memnunmusunuz
ben nette biraz araştırdım chicco nun manueli 25 lira 20 lirada süt poşetleri kuzuma 1 kutu mama parasına anne sütü
ama kullanışlımı iyi sagım yaparmı güvenemedim fikir ve önerilerinizi bekliyorum
canım herkes herşeyi çok biliyo sorma.ben ne saçma seyler duydum.göbeğine muşamba koy karnını sıcak tutsun diyen bile oldu.güzelce söyleseler sorun yok da çok bilmiş havalarında..
bana da dediler kucağa alıştırmışsın yanına alıştırmışsın diye .ağlıyo napim diyorum bende.amaan bi daha ne zaman kucaklayıpta gezdircez koynumuzda uyutcaz.yirmi yaşına gelince mi:44:sen onun annesisin onu en çok sen düşünürsün.zamanla öğreneceğiz anneliği de inşallah..bazen duymazlıktan gelmek en güzeli
kızlar süt içiyomusunuz ben hiç içmedim dogurdugumdan beri gaz yapar diye yapmıyodur ya süt içimde sütüm olsun
AYNEN CANIM ONUN ÜSTÜ BENİM ÜSTÜM YATAKLAR FELAN BATIYO
zaten giydini göremiyoz önlük yanagına mendil hep öyle cocum yaz gelsin bi zıbın yallah balkona altına yapsın kussun nabarsa yapsın serbest hortum takıp yıkıcam sonra onu
yumurta hımm yiyorum ama yerim yani zaten kırk ucurmada yumurtaveriyolar yumurta gb olsun diye onları yirimsütte içmek istiyorum ben herşeyi çok severim süt ve süt ürünlerini hele bayılırım
Kızlar ya bebeklerinize emzik alıştırdınız mı ? Alıştırdıysanız nasıl yaptınız? Benim oğlum devamlı ağzında birseyler istiyor. Ondan Emziğe alıştırmak istiyorum ama bir türlü öğrenemedi :/ 50 günlük oğlum.
Merhaba Subat anneleri. Ben Mart annesiyim. Bdt 20 Mart iken 1 Mart'ta dogum yaptim. Bizim topikte kimse kalmadi. Beni araniza alir misiniz? :)
kızlar maranki açıkladı:süt arttırmak için ayva ve armut hoşafı..bilginize
arkadaşlar ben çalışmıyorum ev hanımıyım ama bebeyim bazen gögsümü tam boşaltmıyor azaman agrı oluyor birde gögüş süt kullanılmayınca üretimi düşürdügünü okudum bu yüzden pompayla sagıp saklamayı düşünüyorum ama elektirikliye dünyanın parasını vermek istemiyorum bu yüzden manuel düşünüyorum
ben nette biraz araştırdım chicco nun manueli 25 lira 20 lirada süt poşetleri kuzuma 1 kutu mama parasına anne sütü
ama kullanışlımı iyi sagım yaparmı güvenemedim fikir ve önerilerinizi bekliyorum
kızlar maranki açıkladı:süt arttırmak için ayva ve armut hoşafı..bilginize
Kızlar ya bebeklerinize emzik alıştırdınız mı ? Alıştırdıysanız nasıl yaptınız? Benim oğlum devamlı ağzında birseyler istiyor. Ondan Emziğe alıştırmak istiyorum ama bir türlü öğrenemedi :/ 50 günlük oğlum.
Kos arkadasim kosss.simdi kapadim ayva hosafinin altini.gelde icek:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?