2014 Şubat Anneleri

Uykusuzluk bazen cok zorluyor , bi de disari ciktigimizda veya aksam misafir geldiginde bebisin hemen duzeni bozuluyor

Bizim bi düzenimiz yok ki zaten gece gündüz uykusuz yaşıyorum bugün hiç uyumadım bak . En fazla 1 saat ağlamıyo sıpa mızırdanıyo ilgi istiyo

Ben 7 farkli emzik denedim hicbirini agzina almadi. Sonra ilk aldigim emzigi pekmezli suya bandirip verdim zorla. Arkasindan destekledim. Bir hafta boyle pekmezli suyla ugrastim oyle öyle alıştı. Gaz icin sab simplex damla kullaniyoruz. Damlanin tadini pek seviyor. O yuzden damlayi emzige bandirip veriyorum cork cork emiyor maşallah. Klasik kosullanma yaptim pavlovun kopegi gibi

bütün gece salladım bacama kramp giriyo artık ya deli gb oldum gece 3te beşige koydum 4te uyandı elimle salladım emzirdim yatırdım gene uyumuştu namazımı kılana kadar gene hortladı deliricem biraz dalmış elimde beşiği salaldıgım kurdela bende dalmışım yarım saat bi uyandım bacakalrımıda sallıyorumuyurken bile dinlenemiyorum delirdim artık cocuk beşikte ben hem elimle kurdelayla beşigi sallıyorum hemde bacakalrımı çıldırdım galba

3 saat aralıksız uyuyan kimse yok galiba kızlar .. biraz önce annem baktı 1 saat uyudum oda mal gibiyapıyo insanı :S

Boluk boluk uyumak insani hic dinlendirmiyor ki aksine yoruyor sanki :) haksevercim dedigin gibi bende uyurken kendimi sallarken fln buluyorum:) normal demek ki

Boluk boluk uyumak insani hic dinlendirmiyor ki aksine yoruyor sanki :) haksevercim dedigin gibi bende uyurken kendimi sallarken fln buluyorum:) normal demek ki

sanal cigaradan kanse olucam yahu allahım cok tuhaf şeyler geiyo aklım asla tek başıma bida otobüs yolculugu yapamıcam , bavulumu toplayıp 2 günlük biyere gidemicemzira zeynebin bütün odasını toplamak lazım kusmuklumun , falan filan bisürü abuk subuk şey geliyo aklıma yaşlılar gb herşeyi takar oldum

Dogru diyosun canim hadi diyip bisey yapamayiz artik , olsun ama bu minislere deger gibi. Bi kac sene zorlar sonra daha duzenli olcak diye guzel dusunmeye calisiyorum :) pazar gunu mevludumuz var evimi bile ben temizleyemedim sagolsun annem yardima yetisti ona da kiyamiyorum ama bende perisanim off off

bikaçs ene zonrada başka junyırlar gelirse o zman zaten direk tımaranelik oluruz herelde allahım 6 sene cocuk isteidm doktor köşelerinde perişa oldum şimdide ya olursa hemend iye ödüm kopuyo bizim adamda bi rahattttttt sormayın gitsin eh tabi herşeyi ben yapıyorum nolcakki baba olmak ne kolay

Benim oğlum 11 Şubat Doğumlu. Bugün 49. günümüz bitti. 5 kiloydu en son , Boyuda 59 cm di canım. Senin bebeğin Şubat'ın kaçında doğdu canım?

slm canım bende tpiğe üyeyim arada bir yazıyorum ama sık sık kuyorum yazılanları. bebeğim bırakmadığı için laptpu açamıyrum telden bir kaç dakikalığına girip okuyup çıkıyrum. benim yaşadıklarımı pek çk kişi yaşamış. benim bebeğimin ekstra aşırı sarılığı, kalbinde üflemesi ve pipisinde tıkanma vardı. sık sık emzirdim. bazen mama verdim. hatta çok kmiktim göğüslerimle konuşup onlara bebeğime süt verin, ben de size cici cici südyenler alcam benim tatlı memişlerim diyordum) ama hiç karamsarlığa düşmedim. yüce rabbim mutlaka rıskını verir. bazen gelmez o zamanda geçici süreliğine mama veririrm dedim çok şükürde verdi.saat kurup iki saatte bir emzirdim.her defasında da altını temizledim. dktor aylık kontrlde iyi beslemişsin annesi dedi. çok sevindim ama iyi bakmışsın diyemedi.çünkü iyi bakamadım pipisini tıkadım garibimin. benim bebeğim şubatın yedisinde doğdu. seninkiyle aynı boy ve kiloda. doktr gelişimi iyi dedi .tabi bu gelişimde kaç kiloo ve boyda doğduğuda önemli. senin bebeğin doğduğunda kaç kilo ve boydu canım. doktor iyi diyince açıkçası ben şaşırdım.çünkü bebeğim iki hafta boyunca doğru düzgün emmedi. korktum bir problem mi var diye. kilosu iyi diyince üstüne düşmedim.şükür şu anda emiyor. burda doktor prblemi yaşadığımız i,çin merak ediyorum gerçekten iyimi diye.

Dün gece gaz sancisindan kuzum hep agladi.damlada kar etmedien son rezene verdim.cok sükür iyi geldi.
Busabah altini degistirdim,üzerimizide,karninida doyurdum.koydum ana kucagina emzikte emiyor.uyudu sasirdim.azcik bende uzandim saat 11.30 dan 2,30 a kadar uyumusuz.masallah kalktiginda aguu yapip gülüyordu..
Yavrular sancidan huysuz,suratsiz.
O dinlenme ilac gibi geldi ama en cokta onun o gülüsü.hele bu sabah elini havaya kaldirdi gördü elini bir sasi yapti gözleri:) elini inceliyor minti yaa...

Canım oğlum, 3600 doğdu, boyu da 52 cm di. 1. ay aşımızda gittim sağlık ocağında 5 kilo geldi, boyuda 59 cm dedi. Kilo alımıda iyi dedi. Şuan 51 günlük 2.ay aşısına götürdüğümde bakalım ne kadar olmuş. bende merak ediyorum

canım öncelikle geçmiş olsun.bebeğin hayırlı olsun.kızımla aynı gün doğmuş oğlun

dun 1 aylik kontrolumuz vardi bebegimin huysuzlugu gaz sancisiymis doktor oyle soyledi koliklerin arasina biz de katildik bir surup bide damla verdi gazi icin umarim ise yarar. Bide oglum sinirli bi bebekmis doktor dedi anlamstm zaten dedm cenesi titriyo aciktiginda falan. 1 kg almis kilosu da iyi mama verme dedi cok sukur. 3 ay katlanicaz bu aglamalara. Bu arada mercimek sogan lahana bunlari yeme dedi ee sut yapiyo diyolar ne yapcagmi sasirdm dedm yemeyin dedi.

Ikinci cocuk mu no no no :)

Oyy minnos tam, bizimkide dinlenip guzel uyuduysa gulucukler saciyor :)

Kızlar benim kızım emdikten sonra parmağını emiyor bende açmı hala acaba diye düşünmekten kendimi alamıyorum kafayı yiyecem valla sütüm yok değil emdikten sonra sıkıyorum hala geliyo

merhaba yorgun anneler.
Kızım bu gun 56 gunluk oldu. Ptesı gunu 2. ay kontrolumuz var. Sankı 2-3 gundur gaz durumumuz daha ıyı gıbı. Yoksa 3. Ayın sonunda bıtecekmı ınanamıyorum. Galıba osurmayu ogrendı kızım. :)

Allah imm.gece gece beni güldürdün allah ta seni güldürsünnnn...
Bizim 3.ay bitiyor.ve evet daha rahatliyorlar.kizim artik 4 saat e yakin uyuyabiliyor masalahhh..

Bizim sıpa mum diktiriyo bana . Resmen kadın kalk uyuma benle ilgilen diyo bazen . Ağlamıyo kucak istiyo ilgi istiyo gece gece . Bugün 51 günlük olduk . Benim sıpada herhangi bi değişiklik yok allahım büyük rahat uyuduğu günlrtee gelicek .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…