Gece 3 ten beri uyanığız . Eşimi içeri yolladım sen uyu bari diye . Birazdan vericem oğlumu ona ben yatıcam çok yoruldum ...
Uykusuzluk bazen cok zorluyor , bi de disari ciktigimizda veya aksam misafir geldiginde bebisin hemen duzeni bozuluyor
Kızlar ya bebeklerinize emzik alıştırdınız mı ? Alıştırdıysanız nasıl yaptınız? Benim oğlum devamlı ağzında birseyler istiyor. Ondan Emziğe alıştırmak istiyorum ama bir türlü öğrenemedi :/ 50 günlük oğlum.
Boluk boluk uyumak insani hic dinlendirmiyor ki aksine yoruyor sanki :) haksevercim dedigin gibi bende uyurken kendimi sallarken fln buluyorum:) normal demek ki
sanal cigaradan kanse olucam yahu allahım cok tuhaf şeyler geiyo aklım asla tek başıma bida otobüs yolculugu yapamıcam , bavulumu toplayıp 2 günlük biyere gidemicemzira zeynebin bütün odasını toplamak lazım kusmuklumun , falan filan bisürü abuk subuk şey geliyo aklıma yaşlılar gb herşeyi takar oldum
Dogru diyosun canim hadi diyip bisey yapamayiz artik , olsun ama bu minislere deger gibi. Bi kac sene zorlar sonra daha duzenli olcak diye guzel dusunmeye calisiyorum :) pazar gunu mevludumuz var evimi bile ben temizleyemedim sagolsun annem yardima yetisti ona da kiyamiyorum ama bende perisanim off off
Benim oğlum 11 Şubat Doğumlu. Bugün 49. günümüz bitti. 5 kiloydu en son , Boyuda 59 cm di canım. Senin bebeğin Şubat'ın kaçında doğdu canım?
slm canım bende tpiğe üyeyim arada bir yazıyorum ama sık sık kuyorum yazılanları. bebeğim bırakmadığı için laptpu açamıyrum telden bir kaç dakikalığına girip okuyup çıkıyrum. benim yaşadıklarımı pek çk kişi yaşamış. benim bebeğimin ekstra aşırı sarılığı, kalbinde üflemesi ve pipisinde tıkanma vardı. sık sık emzirdim. bazen mama verdim. hatta çok kmiktimgöğüslerimle konuşup onlara bebeğime süt verin, ben de size cici cici südyenler alcam benim tatlı memişlerim diyordum) ama hiç karamsarlığa düşmedim. yüce rabbim mutlaka rıskını verir. bazen gelmez o zamanda geçici süreliğine mama veririrm dedim çok şükürde verdi.saat kurup iki saatte bir emzirdim.her defasında da altını temizledim. dktor aylık kontrlde iyi beslemişsin annesi dedi. çok sevindim ama iyi bakmışsın diyemedi.çünkü iyi bakamadım pipisini tıkadım garibimin. benim bebeğim şubatın yedisinde doğdu. seninkiyle aynı boy ve kiloda. doktr gelişimi iyi dedi .tabi bu gelişimde kaç kiloo ve boyda doğduğuda önemli. senin bebeğin doğduğunda kaç kilo ve boydu canım. doktor iyi diyince açıkçası ben şaşırdım.çünkü bebeğim iki hafta boyunca doğru düzgün emmedi. korktum bir problem mi var diye. kilosu iyi diyince üstüne düşmedim.şükür şu anda emiyor. burda doktor prblemi yaşadığımız i,çin merak ediyorum gerçekten iyimi diye.
slm canım bende tpiğe üyeyim arada bir yazıyorum ama sık sık kuyorum yazılanları. bebeğim bırakmadığı için laptpu açamıyrum telden bir kaç dakikalığına girip okuyup çıkıyrum. benim yaşadıklarımı pek çk kişi yaşamış. benim bebeğimin ekstra aşırı sarılığı, kalbinde üflemesi ve pipisinde tıkanma vardı. sık sık emzirdim. bazen mama verdim. hatta çok kmiktimgöğüslerimle konuşup onlara bebeğime süt verin, ben de size cici cici südyenler alcam benim tatlı memişlerim diyordum) ama hiç karamsarlığa düşmedim. yüce rabbim mutlaka rıskını verir. bazen gelmez o zamanda geçici süreliğine mama veririrm dedim çok şükürde verdi.saat kurup iki saatte bir emzirdim.her defasında da altını temizledim. dktor aylık kontrlde iyi beslemişsin annesi dedi. çok sevindim ama iyi bakmışsın diyemedi.çünkü iyi bakamadım pipisini tıkadım garibimin. benim bebeğim şubatın yedisinde doğdu. seninkiyle aynı boy ve kiloda. doktr gelişimi iyi dedi .tabi bu gelişimde kaç kiloo ve boyda doğduğuda önemli. senin bebeğin doğduğunda kaç kilo ve boydu canım. doktor iyi diyince açıkçası ben şaşırdım.çünkü bebeğim iki hafta boyunca doğru düzgün emmedi. korktum bir problem mi var diye. kilosu iyi diyince üstüne düşmedim.şükür şu anda emiyor. burda doktor prblemi yaşadığımız i,çin merak ediyorum gerçekten iyimi diye.
bikaçs ene zonrada başka junyırlar gelirse o zman zaten direk tımaranelik oluruz hereldeallahım 6 sene cocuk isteidm doktor köşelerinde perişa oldum şimdide ya olursa hemend iye ödüm kopuyo bizim adamda bi rahattttttt sormayın gitsin eh tabi herşeyi ben yapıyorum nolcakki baba olmak ne kolay
Dün gece gaz sancisindan kuzum hep agladi.damlada kar etmedien son rezene verdim.cok sükür iyi geldi.
Busabah altini degistirdim,üzerimizide,karninida doyurdum.koydum ana kucagina emzikte emiyor.uyudu sasirdim.azcik bende uzandim saat 11.30 dan 2,30 a kadar uyumusuz.masallah kalktiginda aguu yapip gülüyordu..
Yavrular sancidan huysuz,suratsiz.
O dinlenme ilac gibi geldi ama en cokta onun o gülüsü.hele bu sabah elini havaya kaldirdi gördü elini bir sasi yapti gözleri:) elini inceliyor minti yaa...
merhaba yorgun anneler.
Kızım bu gun 56 gunluk oldu. Ptesı gunu 2. ay kontrolumuz var. Sankı 2-3 gundur gaz durumumuz daha ıyı gıbı. Yoksa 3. Ayın sonunda bıtecekmı ınanamıyorum. Galıba osurmayu ogrendı kızım. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?