Canım oğlum, 3600 doğdu, boyu da 52 cm di. 1. ay aşımızda gittim sağlık ocağında 5 kilo geldi, boyuda 59 cm dedi. Kilo alımıda iyi dedi. Şuan 51 günlük 2.ay aşısına götürdüğümde bakalım ne kadar olmuş. bende merak ediyorum
canım öncelikle geçmiş olsun.bebeğin hayırlı olsun.kızımla aynı gün doğmuş oğlun
Canım kesinlikle dene. Dedim ya biz de resmen mucize oldu. Umarım sende de işe yarar. Gaz olmayınca bebiş o kadar rahat ki. Gerçi bizim ki hep kucak istiyor. Resmen kucağımıza alıştı. Kucakta oturmayı da sevmiyor. Hep kucakta evin içinde gezdirirsen son derece mutlu :)) Amaan napalım yeter ki o mutlu olsun. En fazla bel fıtığı oluruz napalım yani :)) Zaten emeklemeye, ayaklanmaya başladığı zaman istesek de kucağımızda durmayacak ...
ne güzel.benimki aceleci davrandı gerçi daha iki haftası vardı. duramadı yerinde:)) allah sana baışlasın canım
amin sağol canım.bizimki de bir hafta geç doğdu
'Çocuk doğunca bebeğin sütü her soruşunda(emişinde) veya her süt vermede anasına , bir can ihya etmişcesine sevap gelir.'(Hadis-i Şerif)
**HAYIRLI CUMALAR**
merhaba
ben de 2014 şubat annesiyim.. bebeğimin ismiyle ilgili bir sıkıntım var.. arkadaşlara danışmak istiyorum ama nereden yeni konu açılıp soru soruluyo anlayamadım bi türlü..burayı bulabildim sadece
Hayirli cumalar canim, cok begendim bu hadisi
Selam kızlar. Dün kızım yaklaşık 24 saat hiç uyumadı.sadece emerken uyuyordu. Gece dr u aradım, sabah da kontrole gittim. Aç kalmasından şüpheleniyodum. Tarttık, Allah ıma binlerce şükür aç kalmıyormuş. Hep gazmış. Benim bebişim de kolikmiş malesefgece fitil ver dedi. Verdim, çok şükür rahatlayıp azıcık uyuyabildi. Bugün doğduğundan beri ilk defa gündüz böyle uyuyor canım benim umarım böyle uyumaya devam eder de rahatlar biraz. Bu arada ben de çörek otu yuttum hemen. Umarım işe yarar bizde de Şimdi de ayva hoşafı yapacam, bakalım işe yarayacak mı gerçekten. Bu arada yeşil mercimek çorbasını sordum dr a. İçme çok gaz yapar dedi. Ben de içmemeye karar verdim.
Geçen gün yaşlıca bir hemşireye denk geldim. Sütünün yağlı ve doyurucu olması için her sabah bir yumurtaya iki diş sarımsak doğrayıp öyle kızart ve bol bol maydonoz ye dedi. Ayrıca çok su içiyorsun, fazla su içersen sütün sululaşır, doyuruculuğunu kaybeder dedi. Bi de acı biber yeme hiç, sütün tadı bozulur dedi. Gerçekten su için kendimi zorlayıp ihtiyacımdan daha fazla içiyordum, artık sadece ihtiyacım kadar içiyorum. Ayrıca dr haşlama yumurta daha çok proteinli, haşlama yersen daha iyi olur dedi.
Son olarak kızım 15 gün önce bağırsak gribi geçirdi, mahvoldu kuzum. Daha yeni yeni iyileşmeye başlıyor. O yüzden bi türlü kilo alamadı. 15 günlükken de küvezde 6 gün yatmıştı, orda da fena süzülmüştü. Sürekli de ağlayınca doymadığını düşünmüştüm.Daha doğru düzgün kilo almaya yeni başladı. İnşallah öyle devam eder.
Bizden haberler bu kadar. Sizler nasılsınız??
yesil kaka yapmis bebegim neden olabilir acaba banyo yapmisti gunduz usutmus mudur ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cnm ben lansinoh un manuel pompasını kullanıyorum ve gayet iyi.arkadaşlar ben çalışmıyorum ev hanımıyım ama bebeyim bazen gögsümü tam boşaltmıyor azaman agrı oluyor birde gögüş süt kullanılmayınca üretimi düşürdügünü okudum bu yüzden pompayla sagıp saklamayı düşünüyorum ama elektirikliye dünyanın parasını vermek istemiyorum bu yüzden manuel düşünüyorum
arkadaşlar aranızda manuel kullanan varmı varsa hangi marka memnunmusunuz
ben nette biraz araştırdım chicco nun manueli 25 lira 20 lirada süt poşetleri kuzuma 1 kutu mama parasına anne sütü
ama kullanışlımı iyi sagım yaparmı güvenemedim fikir ve önerilerinizi bekliyorum
Selam kızlar. Dün kızım yaklaşık 24 saat hiç uyumadı.sadece emerken uyuyordu. Gece dr u aradım, sabah da kontrole gittim. Aç kalmasından şüpheleniyodum. Tarttık, Allah ıma binlerce şükür aç kalmıyormuş. Hep gazmış. Benim bebişim de kolikmiş malesefgece fitil ver dedi. Verdim, çok şükür rahatlayıp azıcık uyuyabildi. Bugün doğduğundan beri ilk defa gündüz böyle uyuyor canım benim umarım böyle uyumaya devam eder de rahatlar biraz. Bu arada ben de çörek otu yuttum hemen. Umarım işe yarar bizde de Şimdi de ayva hoşafı yapacam, bakalım işe yarayacak mı gerçekten. Bu arada yeşil mercimek çorbasını sordum dr a. İçme çok gaz yapar dedi. Ben de içmemeye karar verdim.
Geçen gün yaşlıca bir hemşireye denk geldim. Sütünün yağlı ve doyurucu olması için her sabah bir yumurtaya iki diş sarımsak doğrayıp öyle kızart ve bol bol maydonoz ye dedi. Ayrıca çok su içiyorsun, fazla su içersen sütün sululaşır, doyuruculuğunu kaybeder dedi. Bi de acı biber yeme hiç, sütün tadı bozulur dedi. Gerçekten su için kendimi zorlayıp ihtiyacımdan daha fazla içiyordum, artık sadece ihtiyacım kadar içiyorum. Ayrıca dr haşlama yumurta daha çok proteinli, haşlama yersen daha iyi olur dedi.
Son olarak kızım 15 gün önce bağırsak gribi geçirdi, mahvoldu kuzum. Daha yeni yeni iyileşmeye başlıyor. O yüzden bi türlü kilo alamadı. 15 günlükken de küvezde 6 gün yatmıştı, orda da fena süzülmüştü. Sürekli de ağlayınca doymadığını düşünmüştüm.Daha doğru düzgün kilo almaya yeni başladı. İnşallah öyle devam eder.
Bizden haberler bu kadar. Sizler nasılsınız??
Bugun kuzum hic uyumadi,hep agladi.damlasinida verdim fayda etmedi.en son doktor a gittik.sirinmi sirin bir doktor dedr karsiladi bizi.tam dedeydi.70 yasinda vardi yani.ama cok sevimliydi:)nesi var bu cücügün dedi.anlattik arabada uyuyormu dedi.
Evet deyince uyur tabi kolik sancisi dedibiogaia verdigimi soyledim ,bir surup yaziyorum yarin 3 defa yarim cay kasigi ver dedi.ve sonrada goturun burdan,saglam cocugu hasta etmeyelim diye kovdu bizi:) eczaneye sorduk bulunmaz ozel siparisle geliyor deyince,yarin yskinimizdaki eczaneden isteyelim dedik.corek otu yagi aldim.ben corek otunu yutamiyorum diye eve gelince 1 cay kasigini bir bardak suya karistirip ictim. İnsallah faydasi olur.kuzuyu da pusetine koydum.sarip sarmaladim bir guzek sicak olsun diye.evde gezdirim.
Cok sukur uyudu bakakim ne kadar uyuyacak.
Ben artik yoruldum kizlar.iki cocuk tek basima delirmek uzereyimuyumamak icin durmadan kahve iciyorum ama artik oda etki etmiyor
Bugun kuzum hic uyumadi,hep agladi.damlasinida verdim fayda etmedi.en son doktor a gittik.sirinmi sirin bir doktor dedr karsiladi bizi.tam dedeydi.70 yasinda vardi yani.ama cok sevimliydi:)nesi var bu cücügün dedi.anlattik arabada uyuyormu dedi.
Evet deyince uyur tabi kolik sancisi dedibiogaia verdigimi soyledim ,bir surup yaziyorum yarin 3 defa yarim cay kasigi ver dedi.ve sonrada goturun burdan,saglam cocugu hasta etmeyelim diye kovdu bizi:) eczaneye sorduk bulunmaz ozel siparisle geliyor deyince,yarin yskinimizdaki eczaneden isteyelim dedik.corek otu yagi aldim.ben corek otunu yutamiyorum diye eve gelince 1 cay kasigini bir bardak suya karistirip ictim. İnsallah faydasi olur.kuzuyu da pusetine koydum.sarip sarmaladim bir guzek sicak olsun diye.evde gezdirim.
Cok sukur uyudu bakakim ne kadar uyuyacak.
Ben artik yoruldum kizlar.iki cocuk tek basima delirmek uzereyimuyumamak icin durmadan kahve iciyorum ama artik oda etki etmiyor
Ayy kiyamam yaa valla bu cocuk olayi hakkaten bi olay.... cok zor BÜyuuolar 2 taneyi düsünemiyorum sabir versin allah dun kv diyo 2. De olur büyür giderler ben öyle bi tepki verdimki anlatamam hayir canim istemiyoruz biz diye ki benim bebbegjm tupbebekle dünyaya geldi ama oglumu cok seviyorum ona lafim yok o iyiki oldu ama baska bi cocuk lafi duyunca saclarim kalkiyo bende dedim beni manisadan toplarsiniz artik :) darilmamaistir insallah sonucta bakan biziz bizim kararaimiz olmali hatta sadece benim kararim olmali malesef esim yardimci olmuyo cünki tek basima bakiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?