2014 Şubat Anneleri

Canım benimki sürekli böyle anlamadımki...

ayy şu kucağa alıştırmişsin lafı içimi baydi artik.o kadar çok duydum ki :\

Canım ben oğlumdayken Gazi üni. has. çocuk doktoru prof. Canan hanıma sordum. Oda kesinlikle arabada bu koltuklardan kullanın demişti. O zamanlardan için daha 2 ay önce bir yenidoğan taburcu oldu ve trafik kazasında evine gitmeden vefat etti keşke böyle bi koltukta otursaydı demişti çok çukur ama dedim hayır birşey olmaz demesi üzerine oğlumda sürekli kullandım şimdi 3,5 yaşında hiçte bişey olmadı. Hatta ben yemek yerken ona otuttururdum bize baksın diye kızımıda koyuyorum şimdi. Eve kullanırken bazen içinde uyuyo falan diye bel kısmını biraz yükseltiyorum. Heryere onunla gidiyoruz. 4 apartman ilerdeki babannesine bile onla gidiyo. Rüzgardan falanda koruyo :)

Ahh ahh o uyku malesef herkez öyle

yesil kaka yapmis bebegim neden olabilir acaba banyo yapmisti gunduz usutmus mudur ?Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
benim kizim da arada yesil sumuksu kaka yapiyordu. bugun dr kontrolumuz vardi sordum. ates ve huzursuzluk olmadigi surece problem yok olabilir dedi. usutmekten falan degilmis.
Canım kara çörekotu vardı. Onu içtim şimdi. Beyaz mı olması lazım dı ? Bir sorun olur mu acaba ?
evet pogacalara falan kullandigimizdan. sabah aksam 1 cay kasigi yut. ya sen bakma onlara. gecen yil dogum yapan ve surekli bebegi ile ilgili sikayet eden bir arkadasim aaaaa sen surekli kucakta tutuyosun. benim ki cok sakindi emzirip birakirdim diyor. herhalde hafizalarini sildiriyorlar. ciddiye alma canim. biz de kucagimizda 5,5 kg tasimaya merakli degiliz. bel fitigi olucam boyle giderse. bizimki kucakta durmakda istemiyor. evde hep dolasiyoruz....

Helal olsun canim:) ben aglar diye korkuyorm tek cikmaya arabayla

Zaman ne cabuk geciyorr.dün gibi hersey.sizlere suyumun geldigini,acil dogum yapicagimi yazmam.dogumum küvez günleri.simdi kuzum 3 aylik olucak.bu sabah keyfi yerinde uyandi.
Gülücüklerle ve aggu yapiyor masallahhh.ne zaman dogdu ne zaman büyüdü ben hic birsey anlamadim.cok sukur motor gelisimi iyi.gözlerinin arkasina baktilar,erken dogan hastaligi varmi diye masallah oda iyi.kulaklarinin isitmesine beyin sinirlerine kadar baktilar cok sukur kulaklarida gelisimini tamamlamis.
Kilosuna takilmiyorum artik.4,500 gr 55 cm.2.170 gr 43,5 cm dogan bir bebek icin iyi gidiyor diyor doktorumuz.sagligi olsunda elbet kilosuda yasitlarini yakalicak...

sevgili şubat anneleri uzun süre yoktum bisürü vukaat aatlattım.neyseki oğlusum sağlıkla dünyaya geldi ve biz çok güzel zamanlar geçiriyruz..9 şubatta normal doğum yaptım biraz zor olsada..sıpam minik doğdu ama iyi gidio şimdilik..sizler neler yapıosunuz? 2 y aşısını rota aşısını olan var mı?

Biz olduk 2. Ay asimizi rotada yaptirdim ates felan olmadi o gün hic uyumadim hatta hep atesini ölctum dr belki ateslenebilir demisti kiyamam yâa 2 bacaktan bi koldan bi agizdan ufff zor bi gündü bi verem asisi saniyodum 4 asi vuruldu

Masallaahh diyelim de önce :) ayy ne olaylar döndü valaa zaman işte geciyor hakkaten ama ben halaa bebegime bakip acaba büyücekmisin sen diyorum sitede cocuklar var ayy bukadar olcakmi diye düsunüyorum hep bebek kalcakmis gibi geliyo zorlaniyorumda biraz büyüse rahatlicam bende bunaldim enazindan elinden tutar bi yürürüm biyerlere götürürüm eve tıkıldik kaldik resmen havalar daha düzelmedi korkuyorum cikarmaya ama valla millet bahceye cikariyo cocugunu güneslendiriyo ama sordum 7 aylikmis bebek yaza kismetse bende cikarcam püfff böyle iste bide halaaa eski kiyafetlerime sigmiyorum herkez böylemi acaba yoksa benmi kilo veremedim ?????

annelik güzel meslek :) herşeyi bi gülücük için yapıyoruz :))

Gülsunler bi zahmet tatlim yaa bi tahtla gezdirmiyoz evde padisah gibi bakiliyolar valla :)) ama ne şirin gülüyolar dimi mahsum gülüs diye buna denir gözleri gülüyo :) allah nazardan korusun bütün bebekleri bizim bebeklerimizide zaten o sevgileri olmasa cekilcek yanlari yok ama acayip bi bağ var arada herseye ramen karsiliksiz bakiyoruz ve seviyoruz annelik dedikleri heralde....

Buyuyecek kuzum buyuyecek.bizde onlarla buyuyoruz.bende zorlaniyorum arada hatta delirme noktasina geliyorum:)ama bu sabah onun gulusune herseyi unuttum.
Ben cikiyorum disari.avm ye gidiyorum.olmadi pusetine koyup bir yuruyus yapiyoruz:)tek olsam
Hic cikmam aylarca otururumda buyuk kizim cok bunaliyor onun icin cikiyorum.
Kilo hiccc veremedim daha.gobegim 6 aylik gibi:) hic bir kiyafetime girmiyorum.ve bisey ogrendim 30 yasindan sonra alinan kilolar yerlesiyormussss.ben 32 yim yaaaaa.
Acayip takiyorum kiloma.bugunden itibaren evde step yapmaya baslicam firsat bulursam.
Ha unutmadan rota 3. Ayda yapiliyor.
Size cok erken yapmislar.bizim buayin sonunda...

Rotayi yapalimmi dediler yapin dedim valla erkenmi bilmiyorum ki ilk dozuymus bu 4. Ayda 2. Vurcaklarmis. Bende yürüyüs bandimda yürümeye baslicam 25 yasindayim ben 100 kiloyla doguma girdim en son 1 ay önce tartildim 86 olmustum simdi nekadarim bilmiyorum biraz verdimde pantalonlarim basenden cikmiyo :)) ayy ne kuruymusum diyoruma hep 36/38 beden kiyafetlerim bida o pantolonlara sigarmiyim bilemicem bi karis belleri oysa benim belim artik 10 karis

83 le dogum yaptim.1.64 boyum.suan 74 kiloyum.hep 50 kiloyla gezdim.ilk kizimda 20 kilo vermistim.bunda fos ciktim:)alisveris e gideyim diyorum.e busefer gobekten hic bisey olmicak.
Pantolon alsam zayiflarsam ne olcak.
Kafamda deli sorularrrr:) pantolonlarim ayaktan giriyor,bacaga cikamiyor.
Mekik cekemiyorum sezeryan dikislerim iyide,safra kesesi dikislerim hala kizarik,aciyorda arada.
Valla inatla zayiflicam.kocama bakiyorum adam 5 ay once 112 kiloydu simdi 95 eski gunletimi ozledim

Özellikle kız çocuğu olan arkadaşlar kızımın altını değiştirirken pişik felan yok ama ön tarafta beyaz bir akıntı olmuşda kalmış gibi geçmedi gitti zarar veririm tam içini silemiyorum da korkuyorum doktora göstermeyi unuttum bir canını yaksa çok ağlar diyorum ama.. Sizinkiler de de var mı?? Böyle birşeyy ???

Son düzenleme:
Merhaba arkadaslar ben de mart annesiyim 30 gunlük bir oğlum var çok gazlı dün akşam 8 de ağlamaya bir basladı
Aralıksız Üç saat deli gibi ağladi ne yaptıysak susmadı yorulmadı bile ağlamaktan
Emmek Istemedi mama verdim kustu
En Son kundakta sallyıp susturduk emmeyi istedi emerken
uyudu
Bu Ilk de değil
Kucakta Sallamaktan heakoluyoruz
Zinko Veriyorum gazlı yeme yemiyorum
Daha Ne yapacağım bilemedim
Beyazgürültü Dinleteceğim nette bulamadim
Siz Biliyorsanızlinkverir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…